A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Sziasztok!
Betegeskedőknek jobbulást, gyorsan, gyorsan!
Fordulósoknak, névnaposoknak is gratula!

Úgy néz ki, nálunk helyre állt a rend, Jankó meggyógyult, Flórka már alig köhög, éccaka is alszik, éjfél és 6 óra között még a cumit sem kellett visszadugdosni.
Nemsokára megyünk Mikulásvonatot nézni(őrbottyáni hagyománymóka), 5-én jön hozzánk a Télapó(apa helyett a szomszéd lett befogva), 6-án a munkahelyemen van party,és még szombatra egy barátnőm is meghívott minket Mikulásbulira, úgyhogy dömping van. Ha lesz jó kép, teszek majd fel.
Recepteket nekem is elküldenétek?

Gyuzso,
lazán, mosolyogva dobálod ezt a 9 kilós férfiembert? Nem semmi. Vasárnap gondoltam ám rátok, reméltem, marad Micunak is rotyimanó, Flórka ugyanis 6x... :)

Mindenkinek nagy mulatságokat kívánok a köv. napokra:
Emese

Kép
Kép
paklincs

Veronikusz, ez nagyon rossz hír... Bocs, ha félreérthető voltam, azt akartam írni, nehogy Katával IS rosszabbra forduljanak a dolgok. Emlékszem én, hogy párhuzamosan indult. Most mi a teendő? Úgy értem, szólsz a bölcsiben? :?

Hanna, ez sem jó hír, hogy ennyire vacakul vagy. Nekem is volt ilyen időszakom, kicsit később, mint nálad. A kimerültségtől. Nagyon vigyázz (te is) magadra! :wink:

Kriszta, EZ JÓ HÍR!!! Szerintem legyen tabló, már csak valaki kéne, aki jó photoshopban, és szívesen csinálja. :roll: :oops:
vbea

Óh, Mica. 8) :lol:
vbea

Na így örűlt Dani, hogy végre kaját kap :D

Kép

Kép

Kép

Kép
cukipofa

Hanna!
Szegény gyógypuszik már postázva!

Eni!
Az a tabló nagyon jó volt én a ctg-en gyönyörködtem benne, nagyon jó ötlet!

Zsuzsi!
Szerelem, szerelem :D

Kati!
Nagyon édi ez a kaja váró kép :D

Gabi!
Remélem megszokhatom az ilyen éjszakákat :D Nagyon szorítunk nektek a januári babaprojekthez! Tényleg kitaláltál valamit a díszítéshez? Hogy oldod meg végül?

Ancsa!
Azt hittem már kész a redőny, hú tök idegesítő lehet, Emma is felébredt reggel ha fény volt....

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Répát!!!!!
Kép
Apa! Leöblíthetem, de csak alkohol menteset enged a Mama!
Kép

Orsi

borsa

Sziasztok!
Jöhet egy kép?
Kisjankó és a mikulásvonat Kép

Kép
Kép
paklincs

Emmus nagyon nagy! És rettenet ügyi ezzel az alvással! Remélem, küldtök kicsi álommanót... :lol:
vbea

Paklincs!Dejó ez a Mikulásvonatos kép :D :D Hova küldjem a recepteket? e-mail cím? iwiwen biztos fent van,csak itt gyorsabb :D

Gyuzso! Mekkora ez a gyerek :!: HATALMAS :D :D
tök jóóóóó- 9 kg?ez igen! derék-fiatalember. De nagyon formás!!!!

Borsa! valószínű úgy lesz, hogy amikor Enci felébred, reggeli után mi már megyünk Anyuékhoz ketten. (ugye ebédre elvileg) addig Apa 1ül itthon dísziti a fát.(sajnos nélkülem :( ) ésha kész, jön utánunk Anyuékhoz,. Kicsit luxus lesz 2 kocsival-3 ember. de hát ez van. AZtán együtt hazajövünk és már itt vár minket a szép fa és az ajándékok. Kicsit körülményes, de majd az évek múltával csiszoljuk :D
Vendég

Enivel egyszerre írtunk :D én isküldök álommanókat! :D
kicsi Benedeknek :D :D édes drága angyalka! aludj egy jó nagyot! és anyuci is :D :D
Vendég

Borsa! Elfelejtettem, :oops: :oops: Emma is nagyon gyönyörűűűűűűűű :D
Vendég

Úgy sütnék mézeskalácsot! Néztem Szandit a TV-ben,ő sütögetett a családdal- onnan az ötlet. Tud vki valami jó receptet???

Kép
Vendég

Mi megy a TV-ben??? sehol senki :(
Ja E.R. utána Grace Klinika...a másikon meg SZF.

na jó akkor én is lepattanok, szóval mézes-receptet is várok...

Jó éjt! (ANcsa lehet hogy később megnézem itt vagy-e :D )

Kép
Vendég

Emano???
Vendég

Gabi,
én vagyok, de csak. szül. fel.-ig. :oops:
Nem tudom, hogy Micu elérte e már a 9 kg-ot, de amikor múltkor írta Gyuzsó, hogy mennyit nyom a gyerköc, asszem közel volt hozzá.
A recepteket ide küldheted: deak.janos@fibermail.hu, köszi előre is. Holnap kiírok Neked egy mézeskalács receptet, csak a könyv, amiben benne van, abban a szobában leledzik, ahol épp Flórka horpaszt és már nem akarok zörögni.

Borsa,
Emma nagyon aranyos, annyira nőies a répás képen, bűbáj vigyor. :D

Cukipofa,
Daniról az a felső kép se kispályás!

Kép
Kép
paklincs

Paklincs!! küldöm a mailt :D köszi előre is a mézest
Vendég

nem bírok magammal, kettő Flórkáról is.
Kép
Kép

Kép
Kép
paklincs

Gabi,
várom, köszi. Így hátha nem pizzát eszünk Szenteste... :)

Kép
Kép
paklincs

Mikolt imád lábra állni, ez is ma készült, amikor ritka pillanatok egyikeként lánynak öltöztettem :)

Kép

amúgy csatlakozom a betegeskedőkhöz, folyamatosan köhögök. ma voltam dokinál is, de túl sokat ő sem tudott mondani, hogy mit szedjek, így maradt a negró
:cry:

Kép
Kép
Kép
manóka28

Manóka,
kamillástea + ha taknyolsz is, akkor bodza-hársfatea!! Az nem árt babócának sem!!
ha fáj a torkod is, akkor homeogene 9 homeotabletta szopogatása
Mikolt bűbáj!! igazi csajszli!!
gyógypuszik mennek!!!!!

Eni,
mi is elküldtük az alvómanóinkat!! remélem megérkeztek!!

így 9-12-ig mi nem aludtunk, volt sírás is (ami nálunk soha.. ) meg Anyához bújva alvás=anya nem alszik.. macsek jött zajongani, azt is kiraktam gondolkodni.. messze még az esti fürcsi :lol:

Orsi,
Emmus is sörivó lett!! mellesleg ki itta meg??? előlem?? :lol: :lol: :lol:

Paklincs,
örülök, hogy már jól/jobban vagytok!! KisJankó nagyon menő a Mikulásvonattal!!
9 kg-ot megütöttük :lol: :lol:

Hanna,
remélem jobban vagy!! mentek gyógypuszik!!

Kati,
cuki Dani!!!

Gabi,
nekem is van mézes receptem, ebből fára is szoktunk tenni :lol:
küldöm én is! :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

Jó reggelt Lányok!

milyen jól kezdődik ez a mai nap! :D Ennyi gyönyörű babát nézegethettem kávéiszogatás közben. :D :D :D de jó hogy ilyen sokan raktatok fel képet! Tündériek a gyerkőcök!!!!!

Eni!
Bocsi, akkor én értettelek félre. :oops:
Hogy aludt Beni nagyfiú? Hagyott kicsit pihenni?
Hogy áll most a költözés? De jó lenne Karácsony előtt költöznötök! Szép ajándék lenne.

Nem mondtam. Tegnap írtam egy hosszú levelet, majd ez a fránya gép bezárt magától az Explorert és elszállt az egész. Majd megütött a guta.

Hanna!
Jobban vagy???? Láz? Küldünk sok-sok gyógy-puszit.
Olvastam hogy kipróbáltad a verdát! Biztos nagyon pöpec!!! :D :D :D

Én meg nem akarom elkiabálni, de eddig úgy néz ki, hogy Katán gyorsan átment ez a kór és hogy talán már nem lesz folytatása. Nem lehet, hogy mivel ugyanott szedte össze és ezért PONTOSAN UGYANAZZAL A VÍRUSTÖRZZSEL találkozott, így úgy mint ha már védőoltást kapott volna, ezzel más sokkal hamarabb megküzdött a szervezete és enyhébb is volt a lefolyása???????????
A lényeget nem is mondtam!!!!! A férjem olyan kis heves volt, hogy a laborpapírt csak az első szóig olvasta el, ugyanis az állt a diagnózisban, hogy „salmonella …”.bla-bla latinul és a végén ott volt, hogy „NEM MUTATHATÓ KI” Szóval jól elolvasta. :D Ezek szerint akkor ŐK is a vírusossal találkoztak múltkor. Mert most ezt a bacikra vizsgálták.

Ezt most elküldöm mielőtt elszáll. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.14 10:13-kor.
Vendég

Látom nem csak Hanna beteg. :oops:
Minden betegnek mielőbbi jobbulást és expressz mennek a gyógy-puszik!!!!

Gabi!
Megtennéd, hogy elküldöd a csülkös recepteket!!!!! Légy szíves! Köszi-köszi előre is.

Tünde! Ancsa!
Ti hol csavarogtok???? :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.14 10:14-kor.
Vendég

Szia Lilluska!
nálatok minden OK? te már jól vagy teljesen????

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!
Köszi a hiányolást...
Kicsit eltűntem!Voltak, vannak gondok!Sok-sok minden történt
és lelkileg sem vagyok túl jól,de remélem hamar túljutok!
De nem akarok panaszkodni.....

De a sok rosszba történt is jó dolog,vettünk 1 autót!!!!

Utólag is minden szülinaposnak,névnaposnak, hófordulósnak boldog-boldog mindent!!!!!

Nagyon édesek a lurkók

Balázs jól van, nagynehezen 1,5 hét alatt meggyógyúlt!Igazi rosszcsont gyerekem van!!pörög,forog, harapdál,próbál tapsolni és imádkozni is tud,hason 2 kézzel kinyomja nagyon magát

Recepteket én is kérhetek? :oops:
Stahl nekem is van,meg 66 karácsonyi édesség

pocakosok hogy vagytok?És a többiek????

Kép

emano/Andi
KépKép
emano

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.14 10:14-kor.
Vendég

Sziasztok!

Naivan mi is elküldtük az álommanókat így óránként keltünk 2-4 között egyáltalán nem... na mindegy majd ma este...

Veronikusz!
Sokat gondoltam rátok örülök hogy nincs baj kopp, kopp, kopp

Lilluska!
Te hogy vagy?

Manóka!
Nekem a homeowax tabletta jött be torokfájásra!

Nagyon jók a képek, tessék felrakni még!!!!

Eni!
Ti hogy aludtatok?

Hanna!
Jobban vagy?

Emano? Steffi?

Orsi

borsa

Emano!
Pont most kérdeztelek, de megelőztél.... :D

Gabi!
Én mézeskalács fűszerkeveréket szoktam venni, a hátoldalán van egy recept is :D

Orsi

borsa

Zsuzsi!
Maradt neked is sör tudod hogy gondolok rád :D De apa csak ilyet ihat mióta van kocsi muszály plázázni a kisasszonnyal :D

Orsi

borsa

Gabi, én is a kotányi mézeskalácsfűszert veszem, és az a recpet, ami a hátoldalon van, nagyon bevált. azonnal vagy 1 nap hűtő után is jól formázható, stb.
Idén nem csinálok :)

Gyuzsó
, Borsa. Majdnem mindent neten vettünk, de a vásárba azért bementem :) Benének a koncert tetszett, meg midnenhol enni akart :) Aztán egy idő után megúnta. Amúgy vicces volt, hogy teljesen ugyanazok az árusok voltak, mint tavaly. DE olyan jó hangulatos volt. Csak a forralt borról maradtam le, mert nem volt türelmem beállni a sorba. aztán meg újra, hogy visszavigyem a bögrét.

Veronikusz
: itt vagyok én... :)

mtunde

sziasztok!!!

Bocsánat, még itt vagyunk, de most eléggé el vagyunk havazva.

Gyönyörű minden baba!Annyira jó a Mikulásvonatos kép!!!

Ma jön a Mikulás! :lol:

és ezeket csináltam.

vélemény?

Kép

Kép

ancsaboszi

Fúúúúú Ancsa!
ezek tök jóóóók!!! de ügyi vagy! :D :D :D és mi ez a háttér????

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Örülök, hogy Tetszik!
ez a jégkorszak!

:lol:

ancsaboszi

Sziasztok!

Mi is csatlakozunk Borsa, Gyuzso mi sem sokat aludtunk az éjjel, és már 4:50-kor elkezdett kiabálni a kis gengszter :D de szó szerint, már egy hete ha felébred vagy egy órát kiabál az ágyában :D ...tuti operaénekes lesz ekkora orgánummal :D :D :D
Köszönöm a gyógypuszikat, úgy érzem most vagyok a csúcson, szinte alig látok és a fejem is majd szét hasad, na az orromról ne is beszéljünk.. :(
De most legalább megnyugottam, mert ez csak valami megfázás lehet...remélem a kúra segít majd!
Tegnap kapta Áron a 3 hós oltását, este be is lázasodott egy picit, de nagyon jól bírta az oltást. 1 kicsike kis nyüszi, de utánna nagyon magyarázott a doktor néninek és vigyorgott 1000-rel :D :D :D
Egyre több mindent csinál, majdnem átfordul a hátára hasról, már csak egy pici hiányzik és megtalálta az ujját is, lehet hallani reggel, ahogy szopizza :D

Gyuzso
Nagyon szép Micu, igazán formás és egyáltalán nem látszik rajta a 9 kg, mert szép hosszú. Imádni fogják a csajok :wink:
Áron 68cm és 6,30dkg 3 hónaposan :oops:

Zill
Veletek mizújs?

Borsa
Nem lógsz meg ilyen könnyen a májpástétom készítés elől, de nem vagyok erőszakos :wink: jó lesz jövőre is :D
Emmus nagyon szép kis csajszi, megértjük Micát :wink:

Gabi
Egyszer már írt vissza a Chinookdesign, de azóta sem hallottam felőlük úgyhogy ma felhívtam a csajszit, de sajna már nem lesz kész a falvédő az idén :( A Tiétek igen?

Cukorfalat
Nem felejtettelek ám el, hamarosan írok!

Veronikusz
Végre, majd csak túljuttok a betegeskedő időszakon :D
Gyógypuszit köszönjük!
Csupacsoki csoda csokistorta recept akkor nem kell?

Nagyon szépek a gyerkőcök Paklincs, Manóka, Emano!

Tünde
Hogy érzed magad?Nagyon szeretem a V. teret én is, de az idén sajnos kimarad :(

Hanna

Kép
hanna09

Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Emano,

Jól sikerült! :wink:
Nagyon szép a Fiúcska!!!!

ancsaboszi

Ancsa!
leplezd le magad!!!!! :lol: :lol: :lol: mi a háttér?????
ne haragudj meg, de néhol olyan mintha alufólia lenne! De ez nem cikizés, mert piszok jól néz ki!!!! :D :D :D

Hanna!
de, persze hogy jöhet. Én kértem? :shock: úgy látszik nem csak a ruhákat mosom ki néha. :oops: :lol:
Nemrég kaptam egy csupacsoki receptet, de akkor ezt is elkérem, hátha ez egy másik. :D
Még jó, hogy fogyózom karácsonyig! így nyugodtabban tudok majd enni. :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz,

nem haragszom meg érte!
Mert AZ!!!! meg még más is! de az a lényeg!!! Kép

:lol:

ancsaboszi

Emano!
:D :D :D :D :D édes

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!! írtam privit is.... szóval kell a email-címed és küldöm...

Emano! tiédet kilesem a wiw-ről. és küldöm...
de jó a keret, honnan vetted????

Borsa,Tünde,Lilluska!!
nagyon-nagyon köszönöm a mézes-recepteket!! azt a fehéret ,mármint az cukormáz? és hogyan rajzoltok rá, és azt hogyan készítsem el?
porcukor meg tej? és nyomjam ki valami zacsiból???
nem tudom értitek-e mit zagyválok itt össze??? :D :oops:
Vendég

Hanna! nekem azt mondta ill.írta a csajszi,hogy enyém az év utolsó teljesítése...dec.20.-án kapom meg a csomagot.
Akkor a tiétek tényleg jövőre csúszik át....sajnálom :(
de nekem is akkor biztos ha már itt van... :shock:
Vendég

Emano!! add meg te is a mail-edet, nem talállak a wiwen :oops: :oops:
Vendég

Gabi
nézd ezeket meg
http://www.photomix.com/templates/secti ... &PAGEN_1=1

amin Balázs van
http://www.kodakgallery.com/SelectCard. ... seBy=theme

de itt is lehetnek jók,csak még nem volt időm megnézni
http://digitalisscrapbook.lap.hu/

mézes:
nekem eddig sosem sikerült, így most az IKEA-ba vettem gyömbéres sütit (kész tészta csak a hűtőbe van) majd azt sütöm meg

ha valakinek kell a 66 karácsonyi édesség az szóljon,és küldöm,igaz pdf-be van meg

emano/Andi
KépKép
emano

Hello lányok,

Veronikusz: aztaaaa, olvastam hogy mi volt, most meg hogy vaklárma..... szerencsére.... Nem semmi amin Ti keresztülmentek.

Mézeskalács: lehet kapni készen a tésztát - nem tudom milyen márka, csak hogy sárga csomagban van és nagyon jó! Én egyszer próbáltam meg sk. készíteni és nem jött össze, ez meg tök jó, csak át kell gyúrni és lehet szaggatni. Kisgyerekeseknek külön ajánlom.

Gabi: csülök gyűjtemény nekem is jöhet please!
heni.1@buli.net - re

Én megint le vagyok maradva a történésekkel, mint a borravaló.

Nagyon szuperek ezek a karácsonyi üdvözlőlapok, nekem is kéne csinálni, de egyenlőre odáig nem jutottam el, hogy a naptárhoz kiválogassam a képeket. eddig sk. készült minden évben, de most se időm, de kedvem. A dm szépeket csinál? Hova érdemes feltölteni, tudna nekem valaki segíteni?

Este jön hozzánk a télapó ( öcsém személyében ) Kíváncsi vagyok mi lesz, két lehetőséget tartok számon: 1. Szandi be lesz tojva és nem veszi észre, hogy ki is Ő 2. észre veszi és kiröhögi......Már 2 éve nem volt így nálunk télapó, most kitaláltam, hogy jó lenne megint....

és két kép nektek, már régen raktam fel......
Kép még éppen beleférek

[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1196862365.91
53.jpg[/img]

Képzeljétek: ma kb. 15 perce kerestem Beni egyik pár szandálját, épp szedtem össze a szemetet amikor is megtaláltam kidobva a szemetesbe...... :lol: Lehet Szandi eltűnt cd-je is így végezte, mait nem találunk 2 napja. Azt hiszem oda kell figyelnem jobban a fiatalúrra, na meg a kidobandó szemét tartalmára......

Heni

Kép

Kép
cancan

Na, a második nem sikerült, próba még 1x

Kép

Heni

Kép

Kép
cancan

Gabi
emano@citromail.hu

pedig az ismerőseim között vagy /Szabó(Erdei)Andrea néven) :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Heni!
jaj olyan édesek! ezeket a testvéres képeket különösen csipázom!!!! nincs is ennél szebb!!!! bár néha nálunk is gyilkolják egymást, de máskor meg egymást ölelgetik. A férjemmel nem is tudjuk ilyenkor levenni a szemünket róluk. :D
Beni is milyen nagy már!!!! aztaaaaa! pedig emlékszem, hogy nem rég vittétek haza a kórházból! Nálatok mikor jön Hármaska??? :D ha jól emlékszem te még bevállasz egyet! :D

Salmonella:
Szóval azt mondjátok, hogy örüljek hogy nem salmonella volt???? Hát nem tudom. Ekkora kár és kínlódást az se tett volna bennünk mint ez. :oops:

Látom mindenhol szinte ma jön a Miki!!!! :shock:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Gabi!
írtad a karácsonyfaállítást + díszítést! nekem nagyon tetszik az ahogy megoldjátok! :D nálunk is valahogy így kéne, de szerintem mi láb alatt lennénk a szüleimnél. :oops: de azért lehet hogy megkérdem őket. :D Bár akkor hogy főzök estére!? Nálunk ugyanis mi is főzünk, majd mikor már gurulunk, átmegyünk valamelyik idősebb rokonhoz esti zabálásra, ahol is ott van az egész család (kb. 18-an :D :D :D ) én ezt úgy élvezem!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz,Emano,Cancan! csülköket elküldtem :D
Cancan tied visszajött :shock: nincs tele a postaládád?
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?