Sziasztok!
Mi is csatlakozunk Borsa, Gyuzso mi sem sokat aludtunk az éjjel, és már 4:50-kor elkezdett kiabálni a kis gengszter

de szó szerint, már egy hete ha felébred vagy egy órát kiabál az ágyában

...tuti operaénekes lesz ekkora orgánummal
Köszönöm a gyógypuszikat, úgy érzem most vagyok a csúcson, szinte alig látok és a fejem is majd szét hasad, na az orromról ne is beszéljünk..
De most legalább megnyugottam, mert ez csak valami megfázás lehet...remélem a kúra segít majd!
Tegnap kapta Áron a 3 hós oltását, este be is lázasodott egy picit, de nagyon jól bírta az oltást. 1 kicsike kis nyüszi, de utánna nagyon magyarázott a doktor néninek és vigyorgott 1000-rel
Egyre több mindent csinál, majdnem átfordul a hátára hasról, már csak egy pici hiányzik és megtalálta az ujját is, lehet hallani reggel, ahogy szopizza
Gyuzso
Nagyon szép Micu, igazán formás és egyáltalán nem látszik rajta a 9 kg, mert szép hosszú. Imádni fogják a csajok
Áron 68cm és 6,30dkg 3 hónaposan
Zill
Veletek mizújs?
Borsa
Nem lógsz meg ilyen könnyen a májpástétom készítés elől, de nem vagyok erőszakos

jó lesz jövőre is
Emmus nagyon szép kis csajszi, megértjük Micát
Gabi
Egyszer már írt vissza a Chinookdesign, de azóta sem hallottam felőlük úgyhogy ma felhívtam a csajszit, de sajna már nem lesz kész a falvédő az idén

A Tiétek igen?
Cukorfalat
Nem felejtettelek ám el, hamarosan írok!
Veronikusz
Végre, majd csak túljuttok a betegeskedő időszakon
Gyógypuszit köszönjük!
Csupacsoki csoda csokistorta recept akkor nem kell?
Nagyon szépek a gyerkőcök Paklincs, Manóka, Emano!
Tünde
Hogy érzed magad?Nagyon szeretem a V. teret én is, de az idén sajnos kimarad
Hanna