Lituka!
Én voltam a szexes

azóta nem volt lehetőségem sem beszélni apával, mert éjfélkor jött haza, remélem, ma nem zárós és elvileg itthon lesz egy órán belül.

Ha a gyerekek elalszanak addigra és én nem, akkor.... ha persze olyan kedve lesz.... beszélek vele erről. Mert engem azért valahol bánt, hogy nem kivánom, mert nem őt nem kivánom és ez olyan rossz. De szerencsére nem szokott ilyeneken problémázni, sőt, sokáig azt mondta, ő nincs ehhez szokva (hogy ilyen sokszor kivánja valaki, mint én), mert az exfelesége ha havonta egyszer közel engedte magához, akkor sokat mond, és terhes sem volt..... úgyhogy nem ő parázik, hanem én, olyan hülye vagyok
Na, téma lezárva..... nem fárasztalak titeket a hülyeségeimmel!!!
Vera!
Örülök, hogy nincs gond a lepény miatt. Nem is lehet gond!

Te is mindjárt szülsz

és végülis ha mégis diétáznod kell, legalább nem az elején jött ki a cukrod, gondolj bele, akinek az elejétől diétáznia kell. Tudom, most sem lenne jó, de inkább ez, minthogy baj legyen!
Az állatokról regényeket lehetne irni.
Engem pl. mikor a Barnus pár hónapos volt, Atis meg babakocsi mellett tipegő, le akartam szállni a buszról nálunk, jeleztem, egy f...szkalap majd fellökött gyerekestül, babakocsistól és leszállt előttem a buszról, majd felnyaláboltam a babakocsit, mögöttem Atis, szálltam volna le, a buszvezető meg rámcsukta az ajtót a kocsival együtt.
Az volt a szerencse, hogy elég massziv volt a babakocsi és a kezem is, Atis meg mögöttem volt, nem mellettem. Persze mindenki elkezdett üvöltözni a buszvezetőnek, hogy mégis hol tartja a szemét, mikor a babakocsi eleje már az ajtón kivül volt, nem igaz, hogy nem látta. Meg mondanom sem kell, nem állt egy percnél tovább a megállóban, vagyis mig a köcsög előttem leszállt, gondolta, más már ne akarjon, mert ő siet.....
Végül szerencsére nem indult el, és kinyitotta az ajtót, de nem volt rest leszállni és kiabálni velem, hogy miért nem tudom mozgatni a seggemet, miután kinyitja az ajtót. Mondtam volna én neki a magamét, de az utasok megtették helyettem. Egy pasi nagyon kikelt magából és mondta neki, hogy üljön vissza a helyére és fogja be a száját, nehogy még neki álljon feljebb, inkább a dolgát tegye, amig meg nem takarja. Uhh, azért reméltem, hogy verekedés nem fog kitörni miattunk, mindenesetre jólesett, hogy mindenki engem védett.
Azóta is utálom azt a buszt (11-es járat), mert egyébként eléggé nyugdijas-járat és azok meg aztán úgy, de úgy tudnak futni és lökni a helyért, hogy néha kinyilik a bicska a zsebemben.
Múlt héten mikor Atis beteg volt, szálltunk volna fel, dokitól jöttünk, gyerek lázas, alig áll a lábán, próbálok mihamarabb felkerülni a buszra, nemis ülőhely reményében (arról ezen a járaton le lehet mondani), hanem talán, hogy ne nyomják össze az egyébkéntis elég szarul kinéző gyerekemet.
Ahha, öreganyám, aki még össze akart esni a megállóban és alig birt odamenni az ajtóhoz, mikor jött a busz, oly szélsebessé változott másodpercek alatt, hogy szó szerint visszatartotta Atist a botjával (elé rakta), mikor a gyerek fel akart szállni és villám módjára felpattant a buszra. Elkapott a harci ideg rendesen, de a szép az volt, hogy nem kapott helyet és pont mellettünk állt meg. Minden kanyarban a hasamban landolt a könyöke, ott támaszkodott meg. A második után szóltam neki, hogy legyen szives és ne a hasamon támaszkodjon, mert nem esik jól. Erre közli, hogy akkor elesne. Mondtam neki, hogy én meg gyereket hordok benne és nem hiszem, hogy ez jó neki. Végignézett rajtam és közölte, hogy ne vicceljek már, nincs is hasam.
Nem voltam rest a köv. megállónál széthúzni a kabátomat és az arcába tolni a hasamat, azonkivül, ha már ilyen kedvesen közeledett hozzám, megköszöntem neki azt is, hogy a gyereket tologatta a botjával a megállóban. Erre meg az volt a válasza, hogy őneki ráér felszállni, mert még kis taknyos. A pumpám akkor már nem tudom, hol járt, de kijött belőlem, hogy fogja vissza magát, mert én már nem sokáig fogom tudni és lehet, hogy lerakom a buszról. Odébbállt pár lépéssel és nagy duzzogva elfordult. Még neki állt feljebb. Ezért utálom ezt a környéket, pénzes nyanyák gyülekezete, II. kerület, isteni!!!!!!
Mind azt hiszi, érte inditanak buszt.....
Na, nem is húzom fel magam!!!!!!
Ági