A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Szép jó reggelt mindenkinek !

Mindenkinek remélem tele lett a csizmája.
Egy kis ajándék tőlünk nektek !

http://www.youtube.com/watch?v=-NBbnlUkNwo

Na megyek pihizni még kicsikét.
Később leszek még.

Emese : hogy van Zsófi szemecskéje ? Sok gyógypuszi rá .
20200310173350

Nnnnna Lányok, én most egy darabig nem jelentkezem.... Kötőhártya-gyulladásom van :cry: :cry:
Hívjuk mindjárt a gyerekorvost, hogy mit kell tennem, hogy Lindácska el ne kapja. Az a legrosszabb, hogy ma reggel még nem mertem megpuszilni....
Azért ha nem fáj nagyon a szemem, olvasok majd...

Kép
granda

Jó reggelt lányok!

Granda Jobbulást neked, ma már vannak nagyon jó szemcseppek amik pár nap alatt szépen rendbe hozzák a szemedet ++++++++

Irina++++++++ Kitartás. Minden rendben lesz. Mikor lesz meg a labor eredményetek? Mire gondol a doktornő? Elmondta?

Nagyon szép ajándékokat kaptak a gyerekek mikire :lol: :lol:

KaqkNagyon szépek vagytok együtt :lol:

K. Timi Köszi a meglepit, nagyon jó volt :lol: :lol: :lol: Ádi milyen ügyesen viseli most már a szurit.

EmeseBiztos a tegnapi szuri miatt alszik/aludt ilyen sokat Zsófika. Állítólag ilyenkor dolgozik a szervezet a leghatásosabban a vírus ellen. Szemecskéje jobb már vagy még zavarják a fények?

Köszönöm szépen mindenkinek a frizura dícséretet :lol: :lol:

Lányok nem tudom mi van a kis drágámmal :shock:
Tegnap de elmentünk sétálni, de 1,5 óra múlva órdítva követelte a kaját, 3 óránként szokott enni. Hazaértünk, evett ájulásig :!: Két óra múlva felébredt és ugyanazt csinálta, majd egész nap. Evett (inkább zabálásnak nevezném) és aludt. Mindkét cici + még üvegből a lecsöpögött tej. Este fürdés után ugyanezt játszotta el. Kaja után beájult és 21-től 7-ig aludt. Reggel pedig farkaséhesen ébredt. Nem mértem ugyan, hogy mennyit evett de sejtésem szerint 220-240 körül. Most alszik. Remélem ma kibírja az etetések közti 3 órát :roll: El kénem menni bevásárolni a tortához amit holnap apának sütök, de az nem hiszem hogy beleférne ilyen rövid időbe. Mire elkészülünk és elindulunk szopi után az majd 1 óra.

Szép napot mindenkinek.

Puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Még nem tudtam visszaolvasni. :oops: De igyekszem!

Tegnap itt voltak az unokatesók (a szőkék :wink: ). Szeli nagyon élvezte a nyüzsit. Szeret máshol is lenni, az a lényeg, hogy nyüzsi legyen! :lol: Inkább akkor sír, ha egyedül hagyom... unatkozik... :shock:
Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Mi meg jól belehúztunk: Szeli tegnap fél 5-kor kelt :shock: , így 6x evett… Hiába próbáltam, nem tudtam elcsúsztatni a kajákat. :roll:

Heni! Péter nagyon szép baba!!! :lol:

Emese! Zsofka nagyon édi! Biztos ízlik neki… :lol:

Kaqk! Emmácska is gyöngyörű! És Te is jól nézel ki! Boldog szülinapot! :lol:
Majd írd meg, mennyi a súlya, és mit mondott a doki!!!

Irina! Mizu?

K.Timi! Micsoda tuti szerkentyű! Cuki benne Ádám! :lol:

Kiskolbi! Azért még próbálkozz tovább a fagyóból kivett anyatejjel. Lehet, hogy elsőre nem ízlik, mert nem ezt szokta meg, de később csak megeszi!

Granda! Jobbulást!!!

Én kozmetikushoz szeretnék már eljutni… Szörnyen nézek ki. Bár a karikákat ő sem tudja levarázsolni a szemem alól. De a photoshop csodákra képes! :wink:
Kép

Ma megyek aerobicra!!! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

LMóni! Jelentem, elértétek a 3 hónapos kort, és Grétinél mennyiségi ugrás van! (Nálunk is volt). Most többet eszik és többször. Majd beáll a rend! :wink:
Semmi gond!

Igen, biztos a szuri miatt volt álmosabb, meg ugye de. a szemészet. Eléggé mozgalmas napunk volt.

Granda! LMóni jól írja, szuper szemcseppek vannak, pár nap alatt rendbe fogsz jönni! Jobbulást!!! +++++++++++++

Lányok! Köszönjük szépen az érdeklődést, Zsófi baba szeme (pupillái) jól vannak, "az éjjel lejött a cuccról". :wink:
A gyerekorvos tegnap még említette, hogy masszírozzam a könnycsatornáját, hogy könnyebben megnyíljon, és ne gyulladjon be. Nem lesz semmi gond! :D

KTimi!
Köszi a videót! :D :D :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Regi! Nagyon szépek vagytok! Csak úgy sugárzol! :D Szeli meg a lehetős legjobb helyen van. ez látszik! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

lehetős=lehető

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Szuperek a ajándékok!

Kaqk!
Csinik vagytok.Boldig Szülinapot!

Regi!
Aranyosak vagytok.

K.Timi!
Köszi a videót.

Karcsikának két pár bakancsában is volt csomag.
Kislányom és a ajándéka:
Kép

És ezt mi küldjük a topik babáknak:
Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Ja és én is kaptam 3 ajándékot a lánykámtól:
1. ébredés után kakis pelus :D
2. egy hatalmas kacaj :P
3. újabb kakis pelus :lol:

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok Csajok!

Én ezt nem értem, egyszer f7kor van ébredés, máskor f5, de azért, még minden éjszaka 3 körül kéri a cumiját( beteszem és alszik tovább).
De jó volna ha már át tudná aludni az éjszakát. Anyukám szerint én 3 hónaposan már át aludtam, hát bizom benne. Amúgy meg nagy alvó Péterkém, napközben elég sokat alszik, lehet ezt kellene csökkenteni?

Regi nagyon szépek vagytok.
Bea boldog szülinapot!!!Emmácska nagyon gyönyörű.
Timi nagyon szuper a hinta, nálunk nagyon bejön, remélem ti is 100% ki tudjátok majd használni.
Emese Zsófika szeme rendben lesz!!!!!!!

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Hát hozzám is eljött a Mikulás SZÓ SZERINT!!! Ugyanis reggel arra ébredtem, hogy úszok a vérben! :shock: (bocs az ízléstelenségért)

Egyébként amióta először megjött visszaállt a rendes ciklusom, kb. mindig időben jött meg. Bár most 1-2 nappal későbbre vártam!

Járóka: csak akkor ajánlom, ha már most beleteszitek a csemetét, később már nem lesz el benne, csak ha megszokja!

Bébikomp: az a halálom!!! Még Rebeka idejében olvastam egy cikket a hátrányairól, hát akit csak bírok, elbeszélek róla!
A sógornőmet nem sikerült lebeszélni, végül is Zsófika időben megtanult járni, de amit művelt a komppal az életveszélyes volt!!!
Keresztül-kasul ingázott a lakásban mint egy kis félőrült, állandóan kiborult belőle, mindent levert, mindennek nekiment, szóval veszélyes járgány!!!

Majd jövök még, hiányol a fiam!

Kép
Kép
timi26

Timi, Hörcsög, köszönjük!
Regi, nagyon szépek vagytok, nem hiszem, hogy ez csak a Photoshopnak köszönhető :wink: .
Granda, minél előbb gyógyulj meg!

Szóval járókám lesz, kompot viszont biztos, hogy én sem veszek soha! Egyszer egy ismerősnél beletettem anno Bencét, azalatt a fél óra alatt többször kerültem szívroham közeli állapotba... :shock: :lol:
Pontosan ahogy Timi leírta. Szerintem is veszélyes, akár 4, akár 6 görgője van, és egyáltalán nem könnyíti meg a járástanulást, és nekem nem tetszik, ahogy "ülnek" benne a babák. Szerintem természetellenes. Szóval Pankának sem lesz, de ismerek olyat, aki imádja.

Egyébként ma már másodszor aludt el egyedül, rövid nyűglődés után... :shock: Bárcsak így maradna :D .
dettyk

Sziasztok!

Kaqk:boldog szülinapot! :D Aranyosak vagytok!Zéti is amióta az éjszakát végigaludja eléggé érdekesen eszik... :roll: Én is úgy érzem keveset.Nem is hordom már olyan gyakran súlymérésre,mert úgy nem látványos.Elég egy hónapban egyszer,akkor legalább látok nagyobb gyarapodást. :wink:

Granda:jobbulást! :(

Kőszegi T.:micsoda hinta! :D

Gremese:tök jó ötlet ez a lehúzhatós rágóka!Miért is nem jutott még eszembe?Zéti mindent leráncigál pedig a szájáig.

Olyan jók a közös baba-mama fotók!Mi is csinálunk majd ha apa hazajött.

Olyan rossz,hogy a talira nem tudunk menni. :cry: A kismamisról is lemaradtunk.

Puszi mindenkinek,megyek mert a párom lassan jelentkezik. :D

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Ti viszitek a bevásárlóközpontokba (IKEA, Tesco stb) magatokkal a picúrt? Vagy ahol sok ember van,inkább ne vigyem?

Kép
bfagi

voltunk ma méreszkedni doki néninél. még múlt héten írtam,hogy most egy heti gyarapodás mérésre vissza kell mennünk,mert előtte csak 7dkg-t hízott. most egy hét alatt 14 dkg volt,így egyelőre marad a szoptatás pótlás nélkül.
4700 g volt a dokinál, viszont kb 1,5 óra múlva itthon már csak 4600g de volt egy teli pisis pelenka,ami 13 dgk-t nyomott. Ha teszem azt a dokinál is pisi után lett volna,akkor ezekszerint kb 10 dkg-val kevesebbett nyomot volna ,így nem lett volna meg a heti 14 dkg-os hízás.
MOST AKKOR MI VAN?????????????????? :shock: :shock:
ha képes annyit pisilni, amennyit egy ét alatt kell íznia, :shock: és ha én pont ilyen után mérem, persze hogy keveset mutat a mérleg :x
ti hogy méritek, most ilyenkor mikor mérjem :roll:

Kép
bfagi

Bfagi! Én szoktam vinni (Tesco, Interspar, Spar). Mindig alszik Szeli! :lol:

Járóka: Akkor szerintem nekünk nem lesz, mivel Szeli nem marad meg itthon sehol, ha leteszem, és otthagyom :shock: , így viszont biztos, hogy nem fogja megszokni... Pedig szeretnék, csak félek, hogy pénzkidobás (mint ahogy most a játszószőnyeg is annak tűnik). Bár tegnap az unokatesók nagyon rákaptak, úgyhogy később biztosan jó lesz! :wink:

Kép

Kép
regcsiken14

Helló, Lányok!
MINDENKINEK NAGYON ÉS ŐSZINTÉN KÖSZI A DRUKKOT!
Egyelőre csak annyit tudunk, hogy nem a füle fáj megint Ádinak, mert ma is "beugrottunk" a fülészetre a Heim Pálba. Lassan törzsvendégek leszünk. Vér-vizeletlelet holnapra lesz, széklet 2 nap múlva, ha van vmi gond. Hát adja Isten, hogy ne legyen.
Nem hiszitek el, de nekem az orvoshoz járás a kikapcsolódás, az utóbbi két hétben ugyanis olyan napjaink vannak... de ezekről már írtam... Ádi viszont a rendeléseken tök jó fej, nem nagyon sír, elvan a babakocsiban, hordozóban, tiszta felüdülés. Tudom, szomorú, hogy ezt írom, de tényleg ez van.
Holnap meg megyek a bőrgyógyászhoz, mert a kafa körömágygyulladásom még mindig megvan.

A babák gyönyörűek és nagyon klasszak a Mikulás-ajándékok!

Ha tudok, jövök érdemben is, de egyelőre az is nagy szám, ha Ádi napközben alszik. (Éjjel meg az idegeskedéstől és a ficergésétől nem tudok aludni...)
Puszi Nektek!

Kép
Kép
irina

Bfagi: én is szoktam magammal vinni mindenhová Viktorkát! Minden probléma megoldható, csak fel kell rá készülni!
Most pl.megyünk megújítani a zöldkártyát a kocsira! :shock:

Drága jó anyukám nemhogy nem vigyáz rá időnként, ha nem vinném el hozzá néha, nem is látná hetekig!

Regi: a járóka Rebekánál nekünk is felesleges volt, de milyen jó, hogy megtartottuk, Viktorka elvan benne!

Kép
Kép
timi26

Bfagi: mi kb. 1 hónapos korától visszük mindenhová. Főleg most apa nélkül...Még nőgyógyászhoz is vittem magammal. :wink:

Irina:kitartás! :(

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Láttam a teszveszen nagyon olcsó járókát, ha vakit érdekel:
http://www.teszvesz.hu/item277459117_baba_jaroka.html

Heni
KépKép
heni81

Bfagi! Nekünk ugye a védőnő azt mondta (és általában azt mondják), hogy fürdés előtt mérjük a piciket meztelenül. Ez csalóka lehet, ha éppen előtte evett csak 1 órával.
Én reggel mérem, még szopi előtt, megszabadulva az éjjeli pisis pelustól. Viszont ez sem tuti, mert az első szopi után szokta telerakni kakival a pelust.
De szerintem a reggeli mérés még mindig közelebb jár az igazsághoz, mint a fürcsi előtti.

Irina! Nem lehet, hogy Ádinak több inger kellene? Mármint nyüzsi, emberek, új környezet. Azt írod, aránylag jól elvan a dokinál. Lehet, hogy társaságba kellene vinni. Van erre lehetőségetek?

Én még nem vittem Zsófit Auchanba meg ilyen helyekre.

Kép
Kép
Kép
gremese

Ó mi már voltunk auchanban, tescoban, ikeában is és tegyem hozzá vidékiek vagyunk, nem is tudom mi lenne, ha még mindig Pesten laknánk:-)
Általában alszik ezeken a helyeken:-) altatja a nyüzsi, a csendet nem annyira szereti.

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Remélem mindenkinek telerakta a Mikulás ajival, a papucstá..:D(gondolom ebben vagytok ti is többet napközben..:D:D)

Ma ért véget lakásban a felfordulás..Mondanom sem kell mi volt itt..

Voltunk mérecekedni 6840gr-ok vagyunk..Két hét alatt híztunk 240-et..

Minden betegeknek mielőbbi gyógyulást!

Holnap megyünk havi vizitre,jön a doktorbácsi a védőbe..utánna meg rohanás siófokra.. :shock:

Megint jó kis rohanás lesz a 7vége.. :?

Képzeljétek a barátnőm kisfia 1,5 hónapos és azt mondja neki a védőnő,hogy az espumisanból csak 5 cseppet adjon..mondom mi van?hisz ha jól tudom 25 cseppet lehet adni etetésekkor.Nem?

A másik amin kiakadtam,hogy azt mondja neki etetések előtt tegye tisztába,jól kenje be a popit,és ha bekakil hagyja benne.. :shock: :shock: Tudod mikor!! Nehogy így csináld hisz kicsipi a popóját,mondtam neki..Hát én nem értem ezeket... :shock: :shock:
varga tünde

Sziasztok !

Nálunk a helyzet változatlan. Ádi alszik eszik kakil.

Itt voltak a nagyszülők hoztak egy zsák csoki.

Teszek Ádámról képet.
Kép ilyen csin voltam egésznap
Kép és még egy kép rólam

Mindenkinek kellemes estét.
20200310173350

Sziasztok!

Mi is gyerekorvosnál voltunk ma, megkaptuk a 2 hónapos szurit. Levi mosolyogva fogadta, akkor keseredett el, amikor kijöttünk a dokinénitől. Vagy akkor esett le a tantusz, vagy még szeretett volna kapni valamit? :lol:

Egyelőre nem vettem észre rajta változást, mióta itthon vagyunk, evett és alszik kb. 5 óra óta. Majd jobban figyelek.

Levi mostani súlya csupa 5-ös: 5550 gramm és a hossza 60 cm. Ezért nem jók már az 56-os motyók. Végre nem mi voltunk a legkisebbek a rendelőben, ma láttam egy 7 hetes, 3 kilós, 50 cm-es kislányt. Olyan picinek tűnt, csak így látszik, hogy nő a bébim.

Nekem ma igazolta vissza az árzuhanás, hogy megkapta a pénzt és holnap postázza a hinta-pihiszéket. Kicsit megcsúszott a Miki, na nem baj, picúr idén még nem reklamál. (Anyósom úgyis kitalálta, hogy ezt majd inkább tőlük kapja meg, karácsonyra. :? )

Vásárlás: én már voltam Levivel, nekem az a gondom, hogyha nem alussza végig, akkor azért kezd el nyűgösködni, mert melege van.

Tali: lehet, hogy nem lesz meg a most vásárolt autónk keddig, ezért nem fogok tudni elmenni. :( Addig még kiderül. Szeretnék!

Masszázs: ma a rendelőben a védőnőnkkel is találkoztam, megkérdeztem, hogy itt nem tartanak-e babamasszázst, mert hallottam, hogy valakinek a védőnő tartja. Kiderült, hogy már pár hete indult egy tanfolyam, de majd 3-4 hét múlva indul a következő. Jó, hogy szólnak! :evil:

KépKép
becka

KTimi! ÁDI ZABÁLNIVALÓ KIS MIKULÁS! Nagyon kiru!!!!!

Megjött a hintás-pihiszékünk! :twisted: (A játszvelem meg bekaphatja)!
Ennyire tetszik Zsófi babának a Mikulás ajándék:

Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok,

Hát ma voltunk fényképésznél, szegénykém, nagyon elfáradt, több mint 2 órát tartott, közben volt, evés, pelus csere. A fotós srác nagyon aranyos volt. Állítólag vasárnap meglesznek a képek, nagyon kíváncsi leszek, ebből lesz a karácsonyi ajándék fotókönyv.
Csináltunk farmeros, mezítlábasat is, szegénykém, nem tudta mi van, és csak villogott a vaku. Mondtam is a srácnak, csak olyan képeket csináljon amin nem látszik, hogy dundus vagyok :shock:
Megcsináltam Apa szülinapi csokitortáját, hát kíváncsi leszek, most csináltam először.
Ki tettem az autóm csomagtartójába, ott csak nem találja meg :D , nem volt más ötletem.
Holnap megyünk IKEA-ba, megvenni Apa karácsonyi ajándékát.

Vásárlás
Mi már voltunk többször Auchan, Ikea, Interspar, bank, Robesz hol jól viseli, hol nem annyira, akkor rázogatni kell a hordozóját :D
De általában bealszik.

Kqak, Gremese, Timi, Hörcsög, Regina
Nagyon jók a képek, a babák gyönyörűek a mamák úgyszintén:)
Regi, nincsenek is karikák a szemek alatt, miről beszélsz????
Kqak, boldog szülinapot
Gremese, nagyon jó a pihiszék, és Zsófi, hogy rágja azt a cuccot, mindig meglepödőm, hogy már miket csinálnak, hogy fognak, néznek, gügyögnek :D

Irina, várjuk a leleteket, remélem rendbe jöttök
De lehet, hogy tényleg kéne egy kis inger a Törpének.

Járóka
Szerintem jó ötlet, mi vettünk kb. 3 hete, olyan több szintre emelhető fát, nagyon szereti, beletettem a játszószőnyeget, meg vettünk neki bébi tornázót és nagyon élvezi, ütögeti a cuccokat, nézelődik, aztán be alszik.
Nekem több dolgo miatt jó, egyrészt házban lakunk, ha csengetnek, vagy valamiért ki kell mennem otthagyhatom, tudom nem tud leesni, meg a lakásban is jó, modóba menni, vagy az emeletre, szóval szerintem nem rossz, és később fel tud benne állni, a kolleganőm kisfia imádta, szerintem ez is gyerek függő.

Játék
Van olyan fisher price-os kutyusunk, egy hete nyomogatom, már folyamatosan ezeket énekelem, de annyira jók benne a dalok, Robeszka imádja.

Mikulás
A kisfiam is kapott a mikulástól egy felakasztható bohócot, amin karikák lógnak, nagyon tetszik neki, fogdozza folyamatosan :D

ja tegnap este az oltástól kicsit belázasodtunk, 37,9, hívtam is este Anyát, hogy hogy kell feltenni a kúpot :shock: még sosem cisnáltuk, no Apa feltette, és tetszett neki, hihetetlen, de éjszaka úgy aludt mint a bunda és le is ment már éjfélre, este 10kor feküdtünk le.

No megyek, kicsit elfáradtam,
Szép estét mindenkinek Kép

Kép
Kép
nektarin

Ja van egy kérdésem, le szeretném cserélni a képemet az avataron, de nekem itthon mindig csak 8kb-ra kicsinyít, miért van ez, csak bizonyos képeket tudok olyan picire lekicsinyíteni, vagy nagyon homályos lesz. Én vagyok béna?????????

Kép
Kép
nektarin

sziasztok, korábban kissé rövid voltam, csak épp rohantunk a MediaMarkt-ba.
Szóval mi is visszük mindenhova szinte 1 hó-s kora óta, Tesco, Spar, C&A, ma pl MédiMarkt, stb. Csak azért kérdeztem, mert azt hittem én csinálom rosszul, mert a doki néni azt mondta, hogy ilyenkor télen ne nagyon vigyem bevásárlóközpontokba, mert a sok ember, zárt helyen nem túl jó neki, elkaphat vmi bacit. ....meg sem mertem mondani, hogy hisz nekem ez az egy kikapcsolódás maradt szinte :shock: mert a bevásárlóközpont elég nagy, hogy babakocsival simán el lhet férni, és amúgyis tök jó :roll: pénzt költeni, no meg a séta, de az egyedül kicsit néha már uncsi :roll: :roll:
Persze az :roll: ért igyekszem, ha beállunk a sorba, és nagyon hosszú, akkor egyikünk mindig kitolja addig, hogy ne kelljen ott a sok ember között állni vele.
Egyébként anyja lánya, szereti a vásárlási programokat, no mégcsak átalussza :lol: de legalább nem nyügös és nyugtalan :)

Kép
bfagi

Baromi jóóóó volt a torna!!! :lol: :lol: Bár a hasizmom az nulla :shock: , meg a hátam kissé be van állva a sok Szeli popó cipeléstől :wink: , de most jól átmozgattam magam.
Egyébként alig bírtam elindulni itthonról, még majdnem sírtam is... :oops: De aztán lelkileg helyreálltam, hogy Szelinek semmi baja nem lesz a Mamival. :D
Kicsit necces volt, mikor hazajöttem, mert Szeli már aludt, de muszáj volt lezuhanyozni, és ugyebár erre felébred. De aztán cumi vissza a szájba, és alszik tovább. :D

Holnap olvasok. Jó éjt!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Nem bírtam ki, behoztam a lemaradásom. :D

Nektarin! A karikákat a szeme alól kiszedtem photoshoppal és volt egy pattanásom is! :wink:
Szépek vagytok!!! :D
Én se tudok minden képet ilyen picire lekicsinyíteni… :roll:

K.Timi! Ádám cuki a mikulás ruciban! :lol:

Emese! Zsofka zabálni való abban a pihiszékben! Tetszik neki!!! :lol:

Bfagi! Hát a bacik benne vannak a pakliban, de burokban sem jó őket tartani… :?

Kép

Kép
regcsiken14

szemeM alól!

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Zsófikám tökre élvezte a pihiszéket, jó vétel volt. Ez azért is jó, mert ha hinta funkcióra van állítva, ahogy ő megmozdítja a lábát, azzal hintáztatja magát. Tök jó! :D

Regi! Egy kicsit irigyellek, hogy eljutottál mozogni. Nekem a mozgás a röpi, amit lassan már egy éve nem műveltem. :( Az a baj, hogy nekem még mindig fáj egy bizonyos részen a lábam, ha nem jól mozdulok. Nem tudom, hogy hívják azt a területet, ami a combtőnél van. Az a rész, amit ahhoz kell nyújtani, hogy az ember le tudjon menni spárgába. Ugyibár ott jött ki a baba. Nem tudom mennyire voltam érthető... :roll:
Szóval ott gondban vagyok. Remélem idővel elmúlik.... :?

De még egy jó darabig nem tudok visszamenni. Vicces lenne, ha egy jó 1,5 órás edzés után elkezdenék csöpögni... :shock:

Marad a séta, de az sem minden nap.

Szerintem ha már kúszni-mászni fognak, tornázni sem lesz időnk és erőnk elmenni. :wink:

Ma 11-re megyünk UH-ra. Egy kicsit későn, de mindegy.

Photoshop: Én egyszer egy csúnya herpeszt tüntettem el a számról a programmal. Azt nem lehetett megmondani, hogy valaki belenyúlt a képbe. A volt barátom csak lesett, hogy miből mit csináltam. (A címlaplányok sem tökéletesek! :wink: )

Hörcsög! Ildike annyira édes az ajival, és olyan csinos!!!!
Olyan jó látni a lánykákat, hogy mennyire kis csinoi-bébik, és a fiúk mennyire vagányok!

KTimi! Ma, mielőtt bekapcsoltam volna a laptopot, már Ádi volt a szemeim előtt a Mikulás-szerkóban, és ismét jót mosolyogtam, annyira cuki gyömöszölni való!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese! Nekem is volt 1-2 mozdulat, ami nem esett jól (főleg a terpeszben ugrálás és társai), de azokat kihagytam vagy csak imitáltam :wink: . Szóval nekem is azon a részen még nem az igazi. De nagyon jól esett a mozgás!!! Teljesen feltöltődtem energiával. :lol:

Úgy tudom egyébként, hogy szoptatás alatt nem is javasolt az ilyen intenzív mozgás, mert a tejbe belekerülnek a méreganyagok.

Ma megnézzük a babaúszást!!! De kíváncsi vagyok!!!

Kép

Kép
regcsiken14

SZiasztok !

Köszi Ádi nevében is a dícséretet.

Emese : már csak pár nap és gyömöszölheted.

Nekünk az éjszakánk nagyon szuper volt. Ádi már fél 11-kor aludt és csak reggel fél 8-kor kelt.
Ma megpróbálom, hogy csak 5-ször adok neki enni és egy kicsit elöbb teszem le aludni.

Most olyan kis ügyes volt az én drágám, hogy megkajolt utána büfi és be az ágyba. Nézegette az zongoráját és egyszer csak megunta jelzet mert nyöszörgött. Lekapcsoltam hasra fordítottam és kb 3 másodperc múlva már el is aludt.

Én meg most megyek gyorsan hajat mosni.

Holnap apával csinálunk Ádám tappancsáról gipsz lenyomatot.
Először csak egyet magunknak és ha jól sikerül akkor a családba a nagyszülőknek és nagynénik is kapnak majd de ez mindenkinek meglepetés lesz.
Vettem még festéket is és azzal is csinálunk láblenyomatos polót.
Majd ha kész akkor teszek fel képet.

Na megyek mert a hajam mega gáz.

SZép napot.

Kép .
20200310173350

Jó reggelt!!!!

Nagyon édesek az új képek! Ádi nagyon cukorfalat a Miku ruhában!
Ildike is nagyon csinos!

Lányok: mi már egyértelműen a 74-es rucikat hordjuk! Egyik napról a másikra! Basszus most kapott anyutól 3 db 74-es bodyt és alig tudom ráadni! Mekkora lesz ez a gyerek???

A találka nekünk ugrott! Rebeka hazahozott egy pár zsenge tetűt!
Tegnap este megvolt a programunk! A fenekéig érő haját szálanként vizsgáltuk és húzogattuk ki a serkéket!
Elvileg mind kijött, de nem akarom, hogy véletlenül 1-2 bennt maradt példány átugráljon rátok!
Addig oviba sem mehet, amíg hivatalosan is nem lesz tetűmentes!

Most megyek és mindent kimosok. Szegény mosógép csak győzze szuflával. Aztán amit lehet fertőtleníteni azt lemosom Domestossal!

Az az érdekes, hogy már hetek óta vakaródzik, a védőnő, óvónő, anya, én is megnéztem a fejét és semmit nem találtunk!
Kínomban tegnap elvittem a doktornőhöz, hogy csináljon valamit, mert ez nem állapot!
Már majdnem eljöttünk egy vakaródzás elleni recepttel, amikor mondta a doki, hogy azért hagy nézze meg ő is! Hát hemzsegtek a serkék a fejében!
Én ezt nem értem, mert utoljára hétfőn néztük a fejét és akkor még SEMMI nem volt benne!
Na mindegy, az a lényeg, hogy megvan a vakaródzás oka, már csak kezelni kell!

Kép
Kép
timi26

Timi26! Tetű: :evil:

Kép

Kép
regcsiken14

Ja! Azt nem is írtam, hogy Szelinek már 4. napja nem kell kiszívni az orrocskáját! Nátha hesssss!!! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Hol vagytok???

Kép

Kép
regcsiken14

Regi De jó, hogy Szelike rendbejött :lol: :lol: Irígy vagyok a tornáért, én is szívesen mennék.

Mindjárt megpróbálok visszaolvasni :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!
Regi!
Én itt vagyok! :D De nem sokáig, mert vendégeink jönnek.
Tök jó, hogy moszogtál. Én is szeretnék, de vhogy sose kerül rá a sor. Nyilván lusta vagyok :shock:
Pedig kiejtettem a számon pár hete, hogy szívesen bicajoznék. Másnap kaptam Balázstól egy új bicajt. Egyszer voltam eddig vele :oops: :oops:

Képzeljétek!
Két napja már, hogy Botondot leteszem este 8 -kor, és csak 4 körül ébred fel. Juhéjjjj!!! De jó lenne, ha ez így maradna, és szépen lassan leszokna az éjszakai kajáról. Persze nem fogom erőltetni, de donthete már így önállóan is... :lol:

Tegnap egész nap úton voltunk. Reggel 8-tól csak fürdetésre értünk haza. Hihetetlen, hogy milyen jól tűri a hurcolászást ez a kis ember. És gyakorlatilag alig aludt egész nap. Nagyon büszke voltam rá!!!

Vásárlás:
Kb 6 hetes kora óta mi visszük vásárolni. De csak akkor, ha nem egyedül vagyok. Így van aki a kaját, tolja, van aki Botondot.

Szép napot Mindenkinek!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Hahó!
Tegnap délelőtt elszállt a netünk :evil: , pedig lett volna időm írni. Ma nem nagyon lesz, mert jönnek a Nagyiék és megyünk Kikába is, úgyhogy most csak kutyafuttában mindent egyszerre bezsúfolok. Hosszú lesz. :oops:
Máté náthája kezd rendbejönni, az orrában már csak reggel van pici, de az amúgy is szokott. A torkán van még némi váladék, de egyre kevesebb, az étvágya is kezd megjönni, és a hasmenés is múlóban. Egyre inkább bízom a keddi taliban! :D
És bocsit kell kérjek a Mammuttól, mert VAN pelenkázójuk :oops: , csak épp akiktől kérdeztük a múltkor, nem tudtak róla. :evil: Tegnap ki is próbáltuk. Egy baja van: mozgásérzékelős a világítás, így szopi közben újból és újból kalimpálnom kellett a kezemmel, hogy ne a töksötétben üljünk. :lol: Máté meg csak kamillázott, hogy most mi is van. :shock:
Szóval mi is megyünk néha ide-oda, csak nekünk nehezebb, mert nincs autónk. Egyelőre (bár jogsim akkor se lesz, mert nem akarok vezetni. Félek a sok marha többi autóstól. :oops: ) Tegnap a rózsaszín mobilszolgáltatónál voltunk. Nálunk is főleg az a baj, hogy Mátéról szakad a víz, bármennyire is kibugyolálom, a másik pedig az, hogy új hangok, szagok, és tök pipa, ha a babakocsiban van, mert nem lát semmit az eseményekből! Ha felveszem, akkor vidáman elnézelődik. Ezért is jó, ha kenguruval megyünk, csak azzal macerás az öltözés-vetkőzés.
Látom, mindenki karácsonyi lázban ég. :D A tervek már nálunk is megvannak, egy részét már megrendeltük, a maradék még beszerzésre vár. Ma vesszük meg a díszeket életünk első saját karifájához!!!!! :D :D Egyelőre hófehéret szeretnénk, aztán ha találunk jobbat, akkor nem az lesz. Már nagyon várom! :D

Fájdalmak: nekem is ott szokott fájni combhajlatban, de csak bizonyos mozdulatoknál. Máshol relatíve jól érzem magam, bár egy alapos hátmasszázs rámférne. Ami zavar, hogy a méhem-petefészkem környékén érzek néha enyhe fájdalmat. Mensesem egyébként még nem volt, szedem a gyogyit is, nem tudom... tud valaki egy jó nőgyogyit? Aki normális, emberi és nem egy pénzéhes disznó? Ha nem is most, de előbb-utóbb szükség lesz rá.

Nézegetem itt a nyíladozó értelmű Babákat -gratula minden Anyucinak és Apucinak- (meg itthon a sajátomat), és annyira fantasztikus, hogy nemrég még csak olyan kis alvó-szopizó gömböckék voltak, most meg... mindjárt szaladnak! Néha csak egy-két napra szeretném újra átélni a kezdeteket, aztán gyorsan visszatérni a jelenbe, és élvezni minden pillanatot. :D Olyan hamar el fog múlni! :cry: Persze jönnek újak, de akkor is.

Babaúszás: hétfőn elkérem a védőnőktől a telszámot, és mi is megkukkantjuk, milyen.

Torna: na ehhez tizenéves korom óta lusta vagyok. :oops: Igaz, így is tök vékony vagyok, senki nem gondolná, hogy szültem, de nem ártana, mert csak nem kezdtem el izmosodni a Máté- és babakocsi-emelgetéstől... :shock: :evil:
Jelez a Szívszerelmem, megyek! Azt hiszem, lassan szopiidő! :roll:

Detti
KépKép
kiskolbi

Sziasztok Nőcik!

Hát tegnap Beának egy f@sz@ kis vérvétel volt a Mikulás ajándéka :twisted: Sajnos egy eredménye nem lett jó, pont a legfontosabb :twisted: :twisted: De, nem vérszegény! Már dolgozik a kis szervezete és termeli a vasat :lol: Mindezek ellenére a dokibácsi nagyon meg volt elégedve vele, megdicsérte. Azután vittem a fogadott dokibácsihoz a nátha miatt. Semmi komoly hála Istennek. Igazából nem is értem a náthát, nem kell szívni az orrát, és már a Stérimar-tól sem jön ki fikusz. Csak szörtyög. A doki szerint az orrmandulája megdagadt és nehezebben jhúzódik vissza. Hát ez van. Megint fél kilenctől délig voltunk a kórházban édes kettesben. Még jó, hogy a babakocsiban minden elfér. Kaja, ruha, ágy :-) Meg az is király, hogy az anyjának nem kell Wc-re mennie soha. Mert azt hogy oldanám meg???

Azért Beatrice engem is meglepett egy MIku ajival. Beletuszkoltam a vacsiját és 3 lépésben visszabukta ( hányta? ) az egészet az ülőgarnitúrára. Komplett ruhacsere, anyának-babának, plusz sikálhattam a kárpitot. Úgy döntöttem nem kap többet. Majd sír ha éhes.

Varga Tünde: egyébként engem felháborít, hogy a kórházban is úgy tanították, "előbb tisztába rakjuk, majd kaja. Igaz, hogy közben jól telinyomja a pelust, de utána nem szabad piszkálni!!"

Én soha nem hagyom benne a kakiban! Még összeszed valami fertőzést, gombát. Ha tele van a kasa, ha nincs, ha betojik, akkor én tisztába teszem és kész!

Espumisan: szerintem tök hülyeség van a papírjára írva, a 25 csepp szerintem egy egész napra vonatkozik! Nem egyértelmű, de én megkérdeztem a dokit, és ha elolvassátok az adagolást a nagyobb gyerekeknél akkor látszik, hogy valami hibádzik!

T. Kőszegi: Asszem 90%, hogy megyünk kedden!!!! Nagyon édi Ádi a Miku ruciban! Teljesen felháborít, hogy Neked mikre jut időd, :wink: én csak rendet tartok a lakásban+ gyerek és slussz. Már a főzés is nehezemre esik. :oops:

Nektarin: De csinik vagytok! Irigy-irigy

Ja! én csak úgy tudok menni a talira, hogy nem jutok el addig a fodrászhoz, és totál gáz a lenövésem. :oops: De remélem azért nem közösítetek ki!

Járóka: Szerintem is szoktatás kérdése, ha már ilyen picinek beletesszük, akkor csak nem fog ágállni ellene a későbbiekben!

Irina: Remélem minden ok volt a dokinál. jobbulást!

Én már voltam Beával kettesben a Tescoban többször is, de úgy gondolom, hogy többet nem megyek. Annyira macerás.

Megyek mert ordít...
Vendég

Era! Örülök, hogy nagyjából minden oké Beával (a tegnapi buktás akciójához külön gratula, érezd Magad megtisztelve), remélem, az az egyetlen hibás eredmény is hamar orvosolható! Szépen fejlődtök! A hajad miatt meg szerintem ne aggódj! Sajna az én sérómra is ráférne egy melír, de miután így is csak szombaton tudtam előrángatni a fodrászt (ekkor tudom csak lepasszolni Mátét), és csak vágást vállalt... hát hagyok némi kívánnivalót magam után. Legfeljebb majd együtt leszünk kiközösítve, és úgy már nem is olyan gáz!
Kaki: bennehagyni?! Amelyik Baba elvan a kakiban, azt biztos lehet (Mátét ki kell szedni, mert addig nyivákol, míg nem tiszta a popsija. És igaza van!), szóval én sem hagynám benne soha!

Detti
KépKép
kiskolbi

Sziasztok!

A tegnapi oltástól ma reggel volt Levinek egy kis hőemelkedése, adtam neki kúpot. Attól teljesen elájult, kb. másfél órája. Mennem kell, felébredt és sír.. Nem így szokott kelni. :(

Emese, nagyon helyes Zsófi a pihiszékben. Szeretném, hogyha a manómnak is bejönne ez a dolog.

Mennem kell, evés után elmegyünk sétálni, késő délután jövök vissza.

KépKép
becka

Detti: milyen igaza van a fiadnak, Bea is reklamál! Már az inkuban is reklamálta a kakit! Mondjuk ha álmában kakil be akkor nem mindig jelez. de a szagáról megismerem :-)
Vendég

Ja! Gemese: tényleg tök jó a hinta-szék. Megvárom, hogy nektek mennyire jön be azután lehet én is beújítok egyet. A szőnyeggel is így voltam., és tényleg bevált.

Bea most fekvenyom már vagy negyed órája és kommentálja magának. :lol:
Vendég

gemese= gremese :oops:
Vendég

Era! Ráadásul az én Fiam pár hetes kora óta be se kakil álmában! :shock: :D Csak ébren, jól látható módon, és utána marhára elégedett magával. 8) Csak utána szedjem ki belőle. Ezek után remélem, később nem lesz nehéz bilire szoktatni.
Pihiszék: ez az, amit mi kihagyunk. A hordozójára fellógatjuk a játékhidat, és tökjól elvan. És ha úgy állítjuk a hordozó karját, akkor hintaként műkszik. Viszont a Nagyiéknál játszószőnyeget hoz a Jézuska! 8)

Detti
KépKép
kiskolbi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?