Sziasztok,
Hát ma voltunk fényképésznél, szegénykém, nagyon elfáradt, több mint 2 órát tartott, közben volt, evés, pelus csere. A fotós srác nagyon aranyos volt. Állítólag vasárnap meglesznek a képek, nagyon kíváncsi leszek, ebből lesz a karácsonyi ajándék fotókönyv.
Csináltunk farmeros, mezítlábasat is, szegénykém, nem tudta mi van, és csak villogott a vaku. Mondtam is a srácnak, csak olyan képeket csináljon amin nem látszik, hogy dundus vagyok
Megcsináltam Apa szülinapi csokitortáját, hát kíváncsi leszek, most csináltam először.
Ki tettem az autóm csomagtartójába, ott csak nem találja meg

, nem volt más ötletem.
Holnap megyünk IKEA-ba, megvenni Apa karácsonyi ajándékát.
Vásárlás
Mi már voltunk többször Auchan, Ikea, Interspar, bank, Robesz hol jól viseli, hol nem annyira, akkor rázogatni kell a hordozóját
De általában bealszik.
Kqak, Gremese, Timi, Hörcsög, Regina
Nagyon jók a képek, a babák gyönyörűek a mamák úgyszintén:)
Regi, nincsenek is karikák a szemek alatt, miről beszélsz????
Kqak, boldog szülinapot
Gremese, nagyon jó a pihiszék, és Zsófi, hogy rágja azt a cuccot, mindig meglepödőm, hogy már miket csinálnak, hogy fognak, néznek, gügyögnek
Irina, várjuk a leleteket, remélem rendbe jöttök
De lehet, hogy tényleg kéne egy kis inger a Törpének.
Járóka
Szerintem jó ötlet, mi vettünk kb. 3 hete, olyan több szintre emelhető fát, nagyon szereti, beletettem a játszószőnyeget, meg vettünk neki bébi tornázót és nagyon élvezi, ütögeti a cuccokat, nézelődik, aztán be alszik.
Nekem több dolgo miatt jó, egyrészt házban lakunk, ha csengetnek, vagy valamiért ki kell mennem otthagyhatom, tudom nem tud leesni, meg a lakásban is jó, modóba menni, vagy az emeletre, szóval szerintem nem rossz, és később fel tud benne állni, a kolleganőm kisfia imádta, szerintem ez is gyerek függő.
Játék
Van olyan fisher price-os kutyusunk, egy hete nyomogatom, már folyamatosan ezeket énekelem, de annyira jók benne a dalok, Robeszka imádja.
Mikulás
A kisfiam is kapott a mikulástól egy felakasztható bohócot, amin karikák lógnak, nagyon tetszik neki, fogdozza folyamatosan
ja tegnap este az oltástól kicsit belázasodtunk, 37,9, hívtam is este Anyát, hogy hogy kell feltenni a kúpot

még sosem cisnáltuk, no Apa feltette, és tetszett neki, hihetetlen, de éjszaka úgy aludt mint a bunda és le is ment már éjfélre, este 10kor feküdtünk le.
No megyek, kicsit elfáradtam,
Szép estét mindenkinek