A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

BOLDOG PANKA SZÜLINAPOT!!!

Dóri, képzeld, én tegnap rendeltem meg a borostyánláncot... :wink: Ha nekem azt mondanák, hogy hajnali fél négykor kézenállva mantrázzak és közben tömjénezzek, akkor azt tenném. :lol: Most egész jó volt, este 11-ig kellett vigasztalni Benőkét, de után 3-ig aludt, majd 6-ig. Ez nálunk már szuper!!!

Barbi, ne komponálj sokat, nehogy lemaradjatok!!! :D

Jövő hét kedden kapjuk a kulcsot, ebből tuti utolsó pillanatos költözés lesz. :oops: :D
vbea

Dóri!
Cora 1200.- Auchan 990.- mi is most vettünk

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Dóri, legutóbb láttam a kikában (is), amúgy cora-auchan szinte tuti. :D
vbea

Orsi. :wink:
vbea

Panka boldog szülinapot!!!

Orsi

borsa

még jövök...

Orsi

borsa

Hú talán kidőlt gyorsan írok egy kicsit .D Férjem szerint beteges bab-netfüggő vagyok és tudjátok mit, tényleg :D

Veronikusz!
De édikék :D Már olyan rég nem láttam őket tök jó kérünk képeket gyakrabban :D

Heni!
Bene nagyon szép milyen nagyot nőtt ő is :D

Hanna!
Sajnálom az éjszakátokat én inkább már meg sem szólalok olyan tragikusan vagyunk mostanában.... hulla vagyok....

Eni!
Költözés Hurrá hurrá! Annyira örülök nektek! Látom egyszerre írtunk :D

Zsuzsi!
Éljenek a rotyimanók, végre ide is benéztek! (nem kicsit... :D)

Barbi!
De aranyos a mamád csizma süti, jó dolga van a nagylegénynek!

Lányok olyan kiváncsi vagyok milyen képeket választottatok a tablóra tök jó lenne ha mindenki feltenné, persze csak ha van kedvetek!

Gabi!
Kiváncsi vagyok a művedre! Encinek mennek a gyógypuszik, sajnálom a mikulás-vonatot! :(

Orsi

borsa

Emano!
Tudod fel a fejjel! +++++++++++++++++++++++++ ez mind a tiéd!

Ancsa? Steffi? Zill?

Orsi

borsa

JA nem vagyok szomorú a tejci miatt csak éccaka nem tom hogy fogom csinálni a dolgokat!!!

MIért van az,hogy Balázs ma nem nagyon akar inni :shock:

Eni!
hurrrráhurrrá (Költözés)

emano/Andi
KépKép
emano

Veronikusz,
az jó, ha van egy mickey is!! én azt mondom, legyen 1 kijelölt fal, oda rajzolhatnak, az emberemnek még nem egyezik a véleménye, de még van időnk meggyőzni :lol: :lol: !
azért Ti vagy Flórka, mert 1 kaki Nálatok/Náluk fel sem tűnik, annyi van, nálunk meg ünnepnappá avanzsál bármilyen szar napot!!

Hanna,
nálunk is fő privilégium a gyerkőc alvása, csendkirály van olyankor! :wink: egyébként is bújjon csak vissza Apa!! :wink:

Eni,
én ma rendeltem meg! :wink: meggyszínűt, az talán pasis :lol:

Emano,
sokáig tarthat, míg megszokja az ivást, Orsi is tudna mesélni erről, nekünk szerencsére volt rá időnk, de ahogy bevezettük a gyümölcsöt, én az elején forrázott vízzel/teával higítottam, most pedig a kiürült pohárba (amiből etettem) teszek vizet/ kamillás teát és a végén azt kanalazzuk: gyümölcsízű is meg nem is! :lol:
ne add fel!! drukkolunk!!

Orsi,
új avatar!! :lol: szuper!!

KépKép
Kép
gyuzso

azért furi az ivás,mert eddig ivott
biztos ilyen napja van a csibésznek :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Zsu!
Te mindent kiszúrsz :D

Emano!
Lehet hogy tényleg csak ilyen napja van! Nálunk 3 napja megy a csőrös pohár :D hurrá eddig csak kanállal ivott...

Orsi

borsa

Gyuzso
Mi az a borostyán fogzólánc??? Annyit beszéltünk róla, hogy hozzánk is eljött Őfelsége Rotyimanó!!! :D :D :D
Mégiscsak hatásos a gyümi! :D
Nálunk is a kamillatea a módi, bár Áron nem nagyon szereti, nem baj majd idővel!

Borsa
Sajnálom! Összetatanak nagyon a kicsik! :D
Usziba mikor mentek? Az tuti szokott lenni alvásterén, nem?

Veronikusz
Biztosan igazad van, csak a hajuk egyforma, de tündériek! :wink:
Van egy nagyon kedves barátnőm, aki fodrász. Kérdezzek rá, hogy van-e valami használható fésű ezekre a tincsekre? :D

Tünde
Irtam privit!

Dóri
Minimanó, Kenguru Gold, szinte minden nagyobb játékboltban lehet kapni! :wink:

Hanna

Kép
hanna09

Borsa, nekem tetszik az ötlet! :wink:
Apukám tegnap ezt a képet csinálta, de sajna Dani nem néz a kamerába, szal egy 3 hónappal ezelőttit válaszottam inkább, no, akkor már felrakok egy-két mikulásosat is! :lol:

Kép új kép
Kép de ez lesz a tablókép
Kép Dani hamar rájött, h itt valami nem stimmel :D (tesóm párja volt a kihelyezett Mikuli)
Kép ezt hozta a mikulás

KépKép
barimami

Eni! De szuper! Akkor szép karácsonyotok lesz.... bár az ucsó pillanatban levő költözésért nem irigyellek.......

Barbi:
hát igen, ez a fotós család átka..... ( enyém is az apósék részéről )

Zsófi csinálja a nagy művet? Egyáltalán rá fogunk férni ennyien, hogy nem nagyítóval kelljen bennünket nézegetni? ( félre ne értsen senki, nem rosszindulatú megjegyzésnek szántam :oops: ) Lehet, hogy eggyel nagyobba kéne kinyomtattatni ( persze ha lehet ) - na, nem okoskodom tovább.....

Veronikusz: én csak felnézni tudok Rád. 3 év nem alvás és Te 3. gyerkőcről álmodozol? Ha az én lurkóim nem hagynának aludni - biztos napolnám a dolgot....... Látom, Szofi is szereti az üres tésztát. Vagy nem azt eszik? SZandi is imádja, megint ketchuposan is ( na, ettől égnek áll a hajam.....)
Bár Benus most taknyos lett éjjelre - de majdnem biztos, csak éjszakai megfázásról van szó. A hálózsákot utálja, igyekszem melegen öltöztetni + takargatni egész éjjel, de ez lett már megint a vége....... Ti miben altatjátok őket?

Jaj! PANKA KISASSZONYNAK NAGYON BOLDOG 3.
ÉVES SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!

Heni

Kép

Kép
cancan

valamelyik a három közül
Kép Kép
Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Lányok!!!
kéne valami jó program amivel képet tudok kicsínyíteni!!Mert most is kockás lett :shock: :evil: :roll:
köszi

emano/Andi
KépKép
emano

Na most gyorsan itt...
végre alszik Encikém. Enni nem nagyon :cry: de gondolom a tortokfájásmiatt :cry:
Veronikusz!nagyon jók a képek! és tök jók a szülinapos micimackós cuccok!!!gondolom imádja :D :D

Barbi! ti képeitek is nagyon jók!!! :D :D

ja az alkotásunk:::
Kép
és a végeredmény :D
Kép

Kép

3 tepsirevaló lett :D de lehet hogy még csinálunk...mert ha ez elfogy nem marad a fára....

Zsófi!! az én képem is megvághatjátok, mert ott is elég nagy a háttér.Vagy amelyik képet választod. (azért küldtem kettőt)
Vendég

Emano! Irfanview netről letöltheted ingyenes. origo/szoftverbázis alatt nézd meg, ha nincs, akkor csak ird a keresőbe és tuti találsz...
A GIMP-pel nem lehet?
amúgy jók a képek...
Vendég

Ja megvettem tegnap a karifát is. Párom dolgozott ugyhogy rám maradt e becses feladat. Normann fenyőfa 2,50 m-es. 13e.pénz volt. Gondolhatjátok hogy hajtogattam be a Clioba :D :D
még jó hogy aközelben vettem....
Vendég

Sziaztok!

Gyűlnek a képek, tényleg jó sokan leszünk! Szerintem holnap este állunk nkei a nagy műnak, szóval addig még várom a képeket: Steffitől, Veronikusztól, Lilluskától, Valitól (bocsi, h kihagytalak a felsorolásból :oops: ), Gabbótól...

Eddig 18an vagyunk! :lol:

Emano, köszi a keretes ötletet, amit küldtél, meglátom, hogyan lehet ennyi képet rendesen elhelyezni.

Az anyagiakról meg majd akkor beszéljünk, ha már elkészült. Fogok szólni! És mielőtt nyomtatunk, úgyis felteszem ide, hogy egyetértetek-e vele.

Ja, Tünde, fel tudnál tenni egy táblát, mert nem mindenki küldte el az adatokat. Ez lenne a legegyszerűbb.

Barbi, szerintem nagyon jó képet küldtél, de a friss is nagyon tetszik ám! Nem kell maximalistának lenni. :wink: Bár fotós apukával tudom, hogy nem könnyű...
Te kérdezted a pulcsit? Anyukám kötötte, én nem vagyok ilyen ügyes...

Veronikusz, tündériek a lányok, még mindig! :D

Gabi! Encinek jobbulást!

Gyuzsó! Örülök a kakimanóknak, hogy eltaláltak hozzátok!

Emano! Ha eddig ivott Balázs, biztos ezután is fog, csak most épp nincs kedve...

És végül, de nem utolsósorban: Kriszta! Pankának boldog-boldog harmadikat!!!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Kép
Akkor én is! :D
Lányok tuti jók a képek!
Ki viszi majd be a tablót? Lehet hogy írtátok de már nem emlékszem..

Orsi

borsa

A mi képeink: tegnap készültek :)

Kép

Kép

hogyan lehet egymás mellé tenni őket.. ?

KépKép
Kép
gyuzso

Jujjjjj
mindenki olyan szép :lol: :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Hanna,
nyakban hordják a manók, testmelegre nyugtató illóolaj oldódik ki elvileg.. itt van több infó..
http://www.borostyanlanc.hu/index.php
gratula a kakihoz!!

Barbi,
nagyon jók a képek, fotógén család vagytok! :wink:

Gabi,
biztos élvezte Enci a mézeskalács-gyártást!!
szép művelet lehetett a fenyő betuszkolása! :lol:

Emano,
azt a Balázs pocakot nehéz titkolni! :lol: szépek vagytok!
én microsoft office picture managerrel társítva nyitom a képet, ott jól lehet kicsinyíteni :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

Gyuzso
micimackó pocakra gyúrunk :lol:
microsoft office picture managerrel
ez az officehez van?Mert olyanom nincs :cry:

emano/Andi
KépKép
emano

Gabi, nagyon jól néznek ki a sütik.

Emano, nekem az első és a harmadik tetszik.

Zsofesz, várom, várom a végét. Bár szerintem nem is leszek netközelben.

Zsu, én a vegyes színűt rendeltem, apa választotta. Cserébe én is kérhettem magamnak egy ugyanolyat felnőtt méretben. Nekem sem árt, bár nekem nem a fogam jön. :lol:

Köszönöm mindenkinek az örömöt, jólesik. Hja, tavaly albiba költöztünk 39 hetesen, most kari előtt a lakásba, ki kéne találni valamit arra az esetre, ha Bencitesóval leszek mindenórás. :lol: :wink:
vbea

Zsu és Orsi, SZUPIKÉPEK!

Én innen rendeltem a láncokat
www.babacsoda.hu (itt voltak felnőttek is).
vbea

Gyuzso: ( ha beleszólhatok :oops: - vagy nem azért tetted fel? ) szerintem a második a nyerő :wink:
Barbi : tök jó az első kép is! Nem kell mindig a kamerába nézni.... én mostmár egyre jobban szeretem a spontán fotókat, mint a beállítottakat.

Anyukám mániája mindig minden pillanatban fényképezni és szól, hogy hogy álljunk, hogy nézzünk, mosolyogjunk :o grrrrrr. ..... néha meg tudok ettől őrűlni....... Persze kellenek az ilyen képek is, de mindig?

Borsa: mekkorák vagytok már!

úúúú, Gabi ezek a mézeskalácsok csodaszépek! Nekem is kéne csinálnom, csak én kész tésztából szoktam. Az jött be!

Emano: Balázs is csudapofa!
De jók ezek a képek, most legalább össze tudom rakni az anya arcokat a babákkal! Mert őket már úgy ahogy ismerem....

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok,
Köszi a tippet, de a Corába sajnos csak állatos van az meg egy csomó pici darabból áll, mindenképpen betűs-számosat akarok. Kengurut is néztem, mert az van itt közel. A többibe majd száműzöm apukát, de elég nehéz nem állatosat találni. Azért köszönöm.

Fotó: én olyat küldtem, ahol apuka is rajta van, de ha mindenki csak anyukás, akkor módosítom. Lesz valaki apukás?
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

tényleg használ a lánc? :oops:

emano/Andi
KépKép
emano

na, ezek pedig mi vagyunk.....
Kép

Heni

Kép

Kép
cancan

Barbi
Nekem minden kép tetszik! :D és mindkettőtöknek gyönyörűűűű szemetek van!!! :wink:
Apának is?
Szerintem sem baj, ha nem a kamerába néz a gyerek!

Cancan
Ott is szőpek ám a szemek! :wink: és Szandi?

Gyuzso, Borsa
Tetsziiiik! :D

Emano
Erre én is félve gondolok, mi lesz ha nem lesz tejcsi, hogyan altatom el éjszaka... :?: :?: :?:

Áron nagyon kis hamis, a kamillatea fele mindíg a rucin landol, csak az első 3 kortyot issza ki szépen a pohárból, bezzeg ma az almalé (tényleg nagyon finom Baby Nestle) mint a pinty csusszant le a torkán gyönyörűen! :D :D :D Édes ahogyan fogja mind a két kezével a poharat és öntené befele... :D

Köszönöm a pelustippeket! Bevált a Libero!!! :D :D :D

Hanna

Kép
hanna09

Dóri! Lesz más is apukás, nyugi. :lol:
szivacs-puzzle: én a Máriában vettem (XIII. ker, Visegrádi utca, bebibolt.hu), itt van betűs-számos, és nem drága, szerintem. Van 16 darabos (számok és műveleti jelek) és 36 db-os(betűk és számok).

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Hanna: Szandi nem a Kútvölgyiben született, ezért valahogy nem is gondoltam hogy dupla gyerkőcös kép kerül fel, de most nincs is olyan, amin hárman vagyunk és friss kép.

Heni

Kép

Kép
cancan

Tudtok valami egyszerű képeslap-készítő progit, ahol vannak karácsonyi hangulatú elemek?
Amivel tavaly csináltam eltűnt és nem találom......

Heni

Kép

Kép
cancan

Hanna,
tök jó, hogy bevált a libero!! kis iszákos! :wink:

Heni,
szépek vagytok! Zsófi dönt, melyik mutat a Többiek képével jobban :lol:

Eni,
én is onnan rendeltem!! csak hosszú volt a link és ezért a másik linket küldtem olvasni :lol:
nekem már nincs láncom, fülbevaló is fogyatkozva, kiműtötte Miklós.. :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!
Nagyon édesek vagytok!

Hanna, hát ma elég bódult voltam, pedig tanulni kellett volna szerdára. Mindegy, majd elkezdek szülni a vizsgán, ha gáz lesz :) És akkor átenged egy kettessel, és csá! Pedig még csak nem is aludtam délután, csak ledőltem...

Én azt küldtem el, amin pocakosan állok, előttem meg Bene feje verdesi a hasam :)

Tábla, mindjárt rakok fel!

mtunde

Kép

Kép

Kép

Ja, és Veronikusz Katájának rossz a szülinapi dátumja, a jó nov 22, ugye???
[/u]

mtunde

megnéztem a táblát, és azért még vannak néhányan, akiktől várok képet... :lol: :lol:

Masni, Valentina, Zill, Vkbrigi, Tiko, Manóka, Cinicini, stb???

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Gyuzso

Köszönöm a köszöntést :D !

Kép
tikó

Léna lázas. :? Pont 10 napja kapta a 15 hós oltást, szóval lehet, hogy az, de a szombati babazsúr egyik vendége ma reggelre szintén lázas lett, szóval most kétesélyes a dolog... :?

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Zsófi: köszi a tippet, nem ismertem a boltot, férjet már izzítottam és beszerzi nekem. Nagyon rá vagyok kattanva és sehol nem volt számos, betűs, de itt igen és tényleg jó áron.
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Borsa!
Azt hogy internet-függő vagyok már én is megkaptam. :D

Eni!
Ez szupeeeeeer !!!! :D

Alvás: sajnos mi is csatlakozunk a nem alvókhoz. Kata is néha felkiabál vagy csak szólongat,hogy nincs meg a cumija. Szofi már nem szokott ilyen békés lenni. Ő sokszor kel 2x is enni éjjel + 2-3-szor felkiabál. Szerintem a szemfogai jönnek, mert már a hegyük látszik. :opps: :opps:

Hanna!
:D köszi, de te se panaszkodhatsz :D
Hát ha megkérdeznéd, hogy hol lehet normális áron kapni, azt megköszönném! Talán a mókus szőr az jobb. Bár ha belegondolok, hogy hogy szereztek mókus szőrt akkor lehet hogy nem is kell. :oops: :oops:

Barbi!
Ezt te hogy csinálod??? Nagyon csini vagy (Mint a többi Lány is :D )! Irigylen a szemeiteket! A fiad közelébe nem engedem a lányaimat! Többet nem bírnék velük. :D :D

Heni!
Mért nézel fel??? :D Én csak azt csinálom mint itt mindenki. Teszem a dolgom. Arról meg igazán nem tehetek, hogy gyötörnek a hormonok, hogy megint babát szeretnék „nevelgetni” a pocimban. :D Ma néztem egy filmet és ott pont szült a nő … hát én majdnem bőgtem.
Üres tészta: hát igen, a képen azt eszi. Van hogy odamegy a konyhaszekrényhez, majd kis túlzással hozzám vág egy csomag száraztésztát hogy főzzem meg és addig nem hagy nyugton míg nincs a szájában a megfőtt tészta. :D Nekem is nagy szívfájdalmam, de azért szerencsésre eszik egészséges kaját is. :D
Hálózsák: Kata simán a hálózsákban alszik el, de Szofi kb 2 hónapja letépi magáról, így jól felöltöztetem, majd mikor elalszik, ráadom a hálózsákot. :D :D :D kitolok a kiscsajjal :D
Benusnak meg küldünk gyógypuszikat! :oops:

Anyukás-Babás képek szuperek és mindenki olyan csinos!!! :D

Gabi!
Igen, imádják. Néha megy is a verekedés értük. :D
Encinek küldünk még gyógypuszit!
A süti nagyon fincsinek néz ki. :D Enci nagyon édes.

Tünde!
Igen, Kata 2004.11.22 :D

Zsófi!
Jobbulást ezerrel!!!! Puszik mennek Lénának :oops:

jó ez a word :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Először is PANKA, BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

és puszi az ex-névnapos Micunak is!

Nem tudom ki volna még, tényleg ne haragudjatok, csak felszínesen olvastam bele az elmúlt oldalakba. És még abban sem vagyok biztos, hogy a mi megköszöntésünket lereagáltam.
Pl. beleolvastam egy oldalba, ami teljesen elkerülte a figyelmemet, pedig tele van egy csomó nagyon klassz képpel. A Mikulás idején rakosgathattátok fel. És hát most dömping van jó képekből.

Ez az utolsó hetünk itthon, vasárnap költözünk. Most pakolgatok, elővettem Eszter ruháit átmosni, bekészíteni, hát lányok, ez olyan, de olyan ám...
A múltkori bejelentkezésemben elfelejtetem elmondani, hogy Melinda egyedül lépked - már nem is tudom, vagy egy hete. Vagy írtam? Épp este volt, és mindketten láttuk, amikor egydül, kapaszkodás nélkül elkezdett járni és már nem csak két lépést. Én nyíltan bőgtem, Apja is csöndben maradt kicsit és hát elhomályosult kicsit a tekintete. :oops:
Kezdek teljesen elnehezülni és örömmel tölt el, hogy már csak egy olyan napom lesz, amikor egyedül leszek Melindával.
Igazából, amíg a karomban nem tartom, még mindig nem tudom, hogy milyen érzés lesz két csöppséggel lenni, de majd.
Ez életem leghosszabb adventje.

Eni,, ez nagyon klassz hír.

Tünde , az unokahúgaim anyukája is császár után szülte a másodikat. Nem volt semmi gond. Remélem természetes, amit érzel. Végülis, alig férnek már ott bennt, mi is nagyon feszülünk.

Ezt elküldöm.

Kép

Kép

Kép
memme

AJÁNDÉK
Az jutott még eszembe, hogy valaki, aki szuper mézeskalácsokat tud készíteni (Gabi?pl. :) , süthetne egy szép monstre kalácsot, valami kedves felirattal az osztálynak. Hm?

Felébredt Melinda.

Szép napokat mindannyiótoknak!

Kép

Kép

Kép
memme

Tünde!!

Választott szülésznőm Nováky Rita lesz!

És kislányunk érkezik, Nóra!

Nagyon meghatódtam, hogy továbbra is nyílván tartotok a táblicskuban....... Köszönöm! Sokat olvasgatok nálatok ám! :)
Vendég

Lányok, nagyon jók a képek, mindenkinek!!!

Gyuzsó, nem panaszkodhattok, ti is nagyon fotogének vagytok!!!! Nálam a második képetek a nyerő!

Rosszul fogalmaztam, picit, nem az a bajom az új képpel, h Dani nem a kamerába néz, hanem hogy emiatt nem látszik annyira jól az arca, meg persze a mosolya sokkal jobban jellemzi őt, mint az a kis elmélázó tekintet, hiszen itthon egész nap rötyög mindenen :roll: :D

Veronikusz, de aranyos vagy!! nem azért, de épp írni akartam, h mutogattam Dancának a lányok képeit és rögtön csillogott a szeme és olyan szégyenlősen mosolygott rájuk. :D

Bezzeg Heni-Benire meg egyből elkezdett ugrálni, biztos birkózásba fulladna, ha egyedül hagynánk őket :lol: Mostanában Dani állandóan belefúrja a fejét a plüssállataiba és lebirkózza őket, rögtön te jutottál eszembe, mert még régebben írtad, h Benid a FP kiskutyával csinálta ezt! :lol:

Ancsa???

Memme, nagyon megható, amit írtál! Gondolj bele, én már azt megkönnyeztem, amikor Daninak a biopiacon tetszett a népi zenekar, szörnyen el tudok érzékenyülni mindenen, mi lesz az első lépésnél??!! Biztos zokogni fogok :oops: :roll:

Zsófi, Lénának jobbulást, ez sajna akkor lhet, h valami vírus :(

Lányok, van még rajtam kivül olyan gondos anyuka, aki elhagyta a gyermek oltáskönyvét? Szörnyű szétszórt vagyok :? ilyenkor mi a teendő?

Ja, és képzeljétek, azt kaptam névnapra ajándékba, h csütörtökön anyukámék vigyáznak Danira és megyünk kettesben romantikázni Bécsbe, juhééééé!! :D :D Esetleg bárki bármi ötlet, ahová mindenképp menjünk? Én adventkor még sose voltam, szóval minden karácsonyi különlegességre nyitott vagyok! :wink:

KépKép
barimami

Sziasztok Lányok!
Köszi a sok boldog-boldogot, már át is adtam.

Majd rakok fel képeket is Panka szlinapról!

Heni! Benus szemei, tudod... Még mindig. :lol:
És Barbi! Milyen szépek vagytok! Meg mindenki. Enci milyen ügyin szaggatott.

Ancsa! Hol vagy??? Mi volt a neurológusnál?

Sógornő aránylag jól van. Fekvés, pihi, fekvés. Ma mondták neki, hogy állítólag ,egszűnik a Schöpf-Mérei. Ott szült volna. :evil:

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Kép Kép

Kép
Kép
kriszta36

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?