Lányok, nagyon jók a képek, mindenkinek!!!
Gyuzsó, nem panaszkodhattok, ti is nagyon fotogének vagytok!!!! Nálam a második képetek a nyerő!
Rosszul fogalmaztam, picit, nem az a bajom az új képpel, h Dani nem a kamerába néz, hanem hogy emiatt nem látszik annyira jól az arca, meg persze a mosolya sokkal jobban jellemzi őt, mint az a kis elmélázó tekintet, hiszen itthon egész nap rötyög mindenen
Veronikusz, de aranyos vagy!! nem azért, de épp írni akartam, h mutogattam Dancának a lányok képeit és rögtön csillogott a szeme és olyan szégyenlősen mosolygott rájuk.
Bezzeg Heni-Benire meg egyből elkezdett ugrálni, biztos birkózásba fulladna, ha egyedül hagynánk őket

Mostanában Dani állandóan belefúrja a fejét a plüssállataiba és lebirkózza őket, rögtön te jutottál eszembe, mert még régebben írtad, h Benid a FP kiskutyával csinálta ezt!
Ancsa???
Memme, nagyon megható, amit írtál! Gondolj bele, én már azt megkönnyeztem, amikor Daninak a biopiacon tetszett a népi zenekar, szörnyen el tudok érzékenyülni mindenen, mi lesz az első lépésnél??!! Biztos zokogni fogok
Zsófi, Lénának jobbulást, ez sajna akkor lhet, h valami vírus
Lányok, van még rajtam kivül olyan gondos anyuka, aki elhagyta a gyermek oltáskönyvét? Szörnyű szétszórt vagyok

ilyenkor mi a teendő?
Ja, és képzeljétek, azt kaptam névnapra ajándékba, h csütörtökön anyukámék vigyáznak Danira és megyünk kettesben romantikázni Bécsbe, juhééééé!!

Esetleg bárki bármi ötlet, ahová mindenképp menjünk? Én adventkor még sose voltam, szóval minden karácsonyi különlegességre nyitott vagyok!