Deni, az igazán komoly utazáshoz pont nem volt bátorságom

de ez nem baj, elsőre ismerkedésnek ez így jó volt. Eloszlatta félelmeimet meg a kétségeim egy részét, így most a következőnek már bátrabban állok neki
Ancsi, nem akarlak zrikálni, de a ti homeós doktornénitek - csak az alapján, amit felírt - nem tűnik homeopatának a szó klasszikus értelmében. Persze lehet hogy tévedek, hiszen ez még túl kevés infó róla, de egy beszélgetésből ezt le lehetne szűrni. Tök klassz, hogy alkalmaz homeopátiát, és már így is tízezerszer jobb, mint egy nagyon hagyományos szemléletű, szire-szóra antibigyót felíró doki, de ezek a komplex szerek kicsit mindig tapogatnak a sötétben, a mi dokinénik ilyet sosem ajánlott még eddig. A komplex szert (pl. Gripp-Heel, Angin-Heel, Engystol, vagy hogy Boironost is mondjak, Oscillococcinum, Stodal, Homeovox stb) akkor kéri az ember (én), ha lövése sincs, hogy mi baja, csak vmi influenzaszerű izé, némi náthával, torokfájással, esetleg egy kis lázzal

ezzel szemben ha ugyanezt elmondom a dokinéninek, akkor azzal nyit, hogy pl. Vincetoxinum/Belladonna/Silicea stb. és (a nátha minőségétől függően) Hepar sulfur/Pulsatilla/Bryonia/Kalium bichromicum/Sulfur Iodatum/Hydrastis stbstb C12 napi 2x3 golyó...
De persze nincs ezzel semmi baj, nem akarok a kákán csomót keresni, csak tudd, hogy homeopata és homeopátiás orvos közt is vannak árnyalatok. Szvsz úgyis az a fontos, hogy TE bízz a dokiban! a bogyók meg a komplexek kb ugyanannyi idő alatt gyógyítanak meg, ill ha jól eltalált a bogyó, akkor az gyorsabban, viszont azt meg irtó nehéz eltalálni
Istók pl. 1 hete köhög éjjelente. Más semmi baja. Talán ha a Stodalt adnám neki, már rég elmúlt volna (vagy nem), ehelyett már a 3. féle golyóbist kapja, de a 3.-ból elég volt 2x adni neki, és mintha elvágták volna, másnapra seeeemmi...
ált. egyébként a homeopaták az alkati szerre esküsznek, és nem a tüneti kezelésre. El tudod képzelni, hogy égnek állhat a haja egy homeopatának pl.a Stodaltól, ami száraz és hurutos köhögést is képes egyszerre gyógyítani???

(persze, mert van benne 9 szer. Amiből egy is elég lenne, h azt - nagy tudása és tapasztalatai meg jó érzéke segítségével - eltalálja vki...)
Neet
most már elárulhatom, a lelkem mélyén mindig is szőke voltam
Vica, 17-én de 10h körül?
Liliróza volt az ismerős, ő volt abban a szép életben az imádott édesapám

(nem véletlen, hogy mi annyira nagyon örülünk egymásnak, amióta csak beköltözött a pocakomba

) ez egyébként jóval a századford. előtt volt, Finnországban, és én egy Péter nevű szőke fiúcska voltam, egy népes és szeretetteljes gazdálkodó családban

aztán felnőttem, lett saját családom, de a fiam meghalt a háborúban, a legkisebb gyermek egy betegségben, utána a feleségem is, csak a lányom maradt, az ő házában éltem halálomig. Rajta kívül mindenkit és mindent elvesztettem, mégsem voltam boldogtalan... Nagy örömet leltem az élet egyszerű dolgaiban, pl a kézműves munkában is, a szobám tele volt fafaragásokkal

Kb. 40 éves koromra már nagyon megöregedtem, legyengültem, és ágyban, párnák közt haltam meg - talán a legérdekesebb volt a halálom előtti utolsó 5 percet végigélni, és azt a megkönnyebbülést, amikor elfogytak a félelmeim, a testi-lelki gyöngeségeim
nagyon sok üzenete van ennek számomra, remélem tudok ezzel az új tudással majd jól-jobban élni
Nuk, csüt számíthatsz ránk! Mikor olvastam a blogod, Istók is itt lelkendezett Rékáért, úgyhogy neki is beharangoztam, és nagyon várja, hogy találkozzunk! Zsiga kutyát is meg akarja nézni
egyébként imádom a formabontó nézetű videóidat
fotót majd rakok egyszer, csak most is túl fáradt vagyok