A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ancsi :) Latin vizsgádhoz nagy gratula!! :D :D Nagyon ügyi vagy, hogy betegen ilyen jól sikerült!! Gyümikenyér: nekem is hasonló, mint Macsé, csak meggyet nem szoktam bele tenni (de most ki fogom pdóbálni azzal is :D ) és a fehérjékből nem szoktam habot verni (hát hiába, a lustaság... :oops: ), valamint 10 dkg olv. margarinnal "dúsítom", egyébként a többi u.az :wink:

Tinu, Ancsi :) Akkor drukk Nektek a 17-i vizsgához is!!

Mása :) Apátlanság :( de már csak 2 nap! :wink: melóhoz+++

Neet :) Szia! :D Kutynak bulást!

Zsan :) én nagyon is örülök szófosó Zsancinak :lol: Iginek bulást! +++++ Anyósod meg... sztem TE vagy az anyja, Te döntesz :wink:

Zuzi :) Garázsos eset :evil: Azon tök jót mosolyogtam, hogy fiúknak javasoltad az autós játékot (mármint autóimádó Pannus anyukájaként :wink: ) :lol:

Gabi :) Jaj de gyönyörűűűű a fiad!!! :D :D :D

Ruz :) Bendi és a Miki :lol: :lol:

Curse :) Párod hogy van, javul már? Mi volt az anyajegyvizsgálaton?

Ríd :) Gyerkőcöknek bulást!!+++++

Votiv :) Örülök, hogy Istinek sikerült egy boldog pillanatot szerezni :D És milyen tortát kapott?
denizsa

Ancsi :) Bkv-út :shock: :shock: ehhez képest a vizsga... :mrgreen:
denizsa

ESZCINEK ÉS ISTINEK NAGYON BOLDOG 3. SZÜLINAPOT! :D

KépKép
fibi

Ancsi: és hogy lehet elsőszámú példaképeddé válni? :mrgreen: És merre volt az a nagy dugó egyébként?

Kép
Kép
tinu

Fibi,Fibi!!
szijjja!
mikor mentek Bajára legközelebb???
egyébként voltál már az új bevásárlókp-ban????
van ott egy MÜLLER nevű drogéria, nézz be oda, olyan, mintha "nyugaton" lennél!!!!! egy rakat bio cucc, meg olyan dolgok, amiket itthon eddig nem lehett kapni, meg egy rakat játék is...
szal, oda mindenképp nézz be!!!!

Deni,
aranyos vagy, köszi! :lol: :lol:

Igi már jobban, ma többször is szekálta Memét... :lol:
zsancikant

Ancsi!

Drukkolok a vizsgádhoz, ne aggódj, mondjuk nekem az a tárgy a Római jog és a magyar meg egyetemes jogtöri mellett, már nem tűnt nehéznek...de mindenkinek más a nehéz. :D De ha túl leszel rajta akkor már könnyűnek fog tűnni minden. :lol:

És megnéztem a sulid honlapját van pár tanár aki nálunk is dolgozik. :D Például a Sáry Pál meg a Szabó István a jogtörténeti tanszékről, meg Győrfi Tamás a jogbölcseleti tanszékről. Volt is szerencsém hozzájuk...a Sáry Pál az jó fej. :lol:

ruz
ruzicsky

Sziasztok!

Köszönöm a bókokat,mi is oda vagyunk meg vissza :mrgreen:
Ma voltam az ismételt cukos szurin,nagyon bízom benne,hogy jók a megérzéseim :roll:

Votiv:
név már az elött tiszta volt,hogy láttuk volna a nemét:Botond :D

Ancsi:
gratulálok az 5-höz :D

Zsan:
szia :D
Elvileg jan. 10-én megyek BS-hez a rendelőjébe,ha esetleg éppen ráérsz... :lol:

Zuz:
hányszor éreztem én is,mióta ide írogat,hogy de jó lenne még egy baba 8)

Nuk:
mi is megdöbbentünk,hogy már 28hetes korban ilyen tökéletes fotók készülhetnek :shock:
Annyira kíváncsi vagyok a szülés sztoridra a blogodon,de nem merem még elolvasni :roll: vagy merjem?

petergabi

Gabi,
felirom, de még figyelmeztess az év elején egyszer légyszi!!!!! :lol:
zsancikant

Ancsi: hol csinálták neked a cukros terhelést, hogy automatával nézték az értéket????
LAtin: ügyi vagy! A többi is menni fog, no para!

Fibi: a múltkor veled álmodtam :) taliztunk a Tantéren a buszvégnél, de buszok nem voltak, csak egy nagy heppening és jöttél Ábellel a karodon, és közben hatalmas pocakod volt! :lol:
Gyerkők hogy bírják anyósnál???

ZSan: műanyósod... :? ez szívás...mármint, hogy ilyen, mert valszeg nem fog megváltozni.

Tinu: MUPA Ringató szerdánként van, mi ott vagyunk mindég!
Ebben az évben holnap lesz egy giga Ringató Sebestyén Márta anyukájával és jövő hét szerdán lesz az utsó!

PGabi: ÉN NEM LÁTOM A FOTÓT!! Mijérttt???? :(

Szrek: Köszi, megvagyunk. CSak most van egy kis melóm: céges kari üdvözlőt kell gyártani a cégnek. Csináltam négyet, persze egyik sem tetszett nekik :?

Deni: hm...nem mondhatnám, hogy jól vagyok. Mindig azt hiszem, erre tessék ma reggel megint volt róka :cry:

PEdig!: szombaton éreztem a Morzsát a pocakban! Odabújt a tenyeremhez! Pedig először azt hittem, hogy biztos ahogy a levegőt veszem, de aztán visszatartottam a lélegzetet és akkor akkor igen nagyon kis finoman lehetett érezni. Olyan jó érzés volt....
Érdekes, hogy Kamillát csak a 18. héten éreztem először...

Menek újabb üdvözlőket gyártani :?

Rylie
rylie

Rylie: igen, Indi már figyelmeztetett, hogy összekevertem a napokat és holnap szerda van. :lol: De megyünk mi is és akkor ott fogunk ezek szerint találkozni!
Én is kivi vagyok, hogy a kövi bébit majd hamarabb fogom-e megérezni, mert én nagyon sokára éreztem meg Tüncit. Legalábbis biztosra. És tök jóóó, hogy így bújt! :)

Kép
Kép
tinu

Tinu: akkor jól sasolj, mert ezren leszünk!!!! Állítólag Kecskemétről, Pécsről is jönnek fel buszokkal Ringatós csoportok! Lesz tea+sütike is már ha oda tudunk kúszni az asztalhoz :lol:
Remélem megtaláljuk egymást a tömegben!

Nuk: én nem tudok érdemben nyilatkozni a csütörtökkel kapcsolatban....este megyünk Pécsre, és nem tudom, hogy fogunk elindulni: Embör hazajön hamarabb és itthonról, vagy nekünk kell érte menni Börsre? Ha nekünk kell érte menni, akkor útba estek ;)
LEgo: Ha úgy van, akkor szívesen átadom Deninek a miénket.

R
rylie

Rylie: hááááááááááááááát, nem mondom, hogy most kedvet csináltál... Tudom, hogy nagy buli lesz, de azért a millió ember és gyeröke nem tudom, nem lesz-e túl sok egy TÜnciforma kicsinek... Na mindegy, legfeljebb hamarabb elmegyünk. Meg nem sokat gyakoroltunk, mert kb. háromszor voltunk RIngatón szeptember óta. Lusta disznó vagyok, de olyan nehéz cipelni a babakocsit az Örsön a lépcsőkön az aluljáróba. :x Jó, kendőzhetnék is, de még mindig nem vagyok elég ügyi benne.

Kép
Kép
tinu

Sziasztok,

Minden - régebben és mostanában - ünneplőnek és ünnepeltnek sok boldogságot kívánok :D

Ez évben részt veszünk a cipősdoboz akcióban - tavaly sajnos lemaradtam róla - és gondoltam felteszem ide is a linket, hátha valaki még kedvet kap ahhoz, hogy egy mosollyal több legyen Karácsony estéjén:

CIPŐSDOBOZ

Bár az Állatkerti Játszó is a leadóhelyek között szerepel, sajnos az utcsó leadási nap december 16.-a. Ettől függetlenül, ha kedvet kaptok hozzá, már megérte, hogy olvastatok róla :P

Vica

Kép
Kép
vica94

Gabi:
Azért annyira nem vészes, olvasd el nyugodtam. Max az realizálódik benned, hogy milyet NEM akarsz!!!! Ha majd lesz idő/erőm leírni a kórházi napokat, azt NE olvasd el! :wink: :wink: És a fiúcska akkor is Botond lett volna, ha esetleg lány lenne????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nukada

HALIHO,
na végre anyosék elmentek itthonrol kicsit... ( az ö szobájában fér csak el a gépem...)
nem tudok sajna rendesen visszaolvasni, csak belekaptam az elözö oldalakba, nagyon zajlik itt az élet :? minden napra jut egy siroroham – Bálint és anyos nagyon hadakoznak :( nem lehet öket kettesben hagyni, pedig itt van Ábel is, és kaphatnék segitséget, de nem... ez nem erröl szol itt...

Zsan,
nagyon megértem a bajai helyzeteteket!!!! szinte ugyanez van itt: örökös beleszolás, célozgatás, hogy elrontjuk a gyereket, miért hagyjuk rá a hisztit, miért eszik/iszik olyat, miért nem huz harisnyát, miért nem fekszik le korábban, stbstb, reggelig mesélhetném...
A Family-re gondolsz? :) még nem jutottam el, de jövö héten tuti, mert le vagyok maradva az ajándékokkal. Müllert lecsekkolom :)

úgy volt h csak karira megyünk le anyuékhoz, de 7végén besokalltunk (nagy összeveszés, fagyos hangulat, sirás, minden ami kell), így pénteken már pakolunk. Ti lesztek Baján 20-a után?

Rylie,
rokához +++
álom érdekes :D de pocakot nem igazán szeretnék :)
köszi kérdésed, gyerekek hol jobban, hol kevésbé jol viselik... B ingadozik rendesen, sirva ébred soxor, megint bepisil éjjel, Á meg ötkor kel ujabban... ugyhogy hosszu müszakot nyomok

Curse, Deni, Zuzi, Kátya,
drágák vagytok, hogy hivtok!!!! megszakad a szívem, de nem tudunk már menni :( még Télapo ünnepségre is annnnnnnyira akartam vinni B-t, de az sem fért bele.

Szeretnék még irni, de nem megy, már nyüglödnek, mennem kell. Mindenkinek kellemes készülödést-sütögetést az ünnepekre! Nekünk nem erröl szol az idei karácsony... (lakás amugy jol halad, talán a hitel is...)
pusziiii
fibi

Fibi,
mi most 7végén leszünk, meg 27-e után.
és igen, a Familyre gondoltam!
akkor egy rakás +++++++ nektek, nem lehet egyszerű... :roll:
sőt, belegondolva, elég szar lehet...
kitartás!
zsancikant

Jaj, Fibi, tényleg kitartás!!!!++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
tinu

köszi a +++-okat :) csak kibirom valahogy :)

Zsan, akkor szombaton egy kávé a Riverben? :lol:
fibi

Nuk,
Nektek is sok ++++!

Gabi,
Botond :D :D :D

Rid,
köcöknek bulást!!
rákszürésre nekem most kell mennem (pénteken), a gyerök féléves korában szokta BS elvégezni :)

Ancsi,
latinhoz gratula!!!

no, ennyi fért még bele, éjjel hitelpapirokat töltünk, pedig jönnék még....
fibi

Na sikerült ezt az oldalt elolvasnom, most gyorsan el is küldöm, aztán megyek bulizni, ohje! 8)

Ríd,
Szegény Pannád és Borid :( Bulást a csajoknak!!! Autó :( :evil:

Votiv,
Örülök, h jól sikerült a szülinap :D rájás rész nagyon tuti lehetett :lol:

Ruz,
Vizsgákhoz kitartást és drukk!!! Bendi virgácsos reakciója :lol:

Ancsi,
Gratula a latin vizsgához :)

Deni,
Párom sokkal jobban, szerintem az egész probléma a begyulladt fogból indulhatott :? Anyajegyszűrésen minden oké volt, megnyugtattak :D Kerüljem a napot meg a szolit, hát vhogy eddig sem hajtottam rájuk :lol: A fogorvos viszont elkente a számat. Minden okés, meg minden, megvolt a fogkövetlenítés, polírozás. Minden fogam jó, egyet kivéve és az is a fránya bölcsesség miatt :evil: úgyhogy el kell mennem kivettetni a bölcsesség fogamat szájsebészeten :roll: Na ez nagyon nem hiányzott :(

Fibi,
Kitartást!!! És nagyon sajnálom :( h már nem tudtok jönni, de teljesen megértem, h nincs idő, meg h anyósodéktól is inkább menekültük.

Rylie,
Rókakoma :( ++++++!!!

Gabi,
Botond :D

Kép Kép
curse

Rylie!
az SZTK-ban leveszik a vért, s rögvest megnézik automatával IS, hogy egyáltalán szabad-e terhelni. 8-as cukor felett nem csinálnak terhelést. no, meg is nézték, ötegész valamennyit mutatott, megcsinálták a terhelést, akkor is ötegész vmennyit mutatott az automata.
most meg kezemben a lelet, s kiderült, hogy valójában az éhgyomorra vett cukrom 3,6 volt, szóval az automata se tökéletes. mindenesetre arra jó volt, hogy beszarasson, mert nekem 4,6 szokott lenni a cukrom, azt hittem már kezdődő cukros lettem :D. a lelet alapján persze 4,6 is volt terhelés után. az ótómata felfelé csal.

VOLTUNK EGY ÚJ DOKINÉNINÉL, Lencsével, egyelőre annál, aki a védőnő szolgálattal együtt melózik, mert féltem, hogy túl sokan járnak már a Ti Tóth dokinénitekhez (ugyanis a miénk is Tóth és homeos is)
Lencsének a torkára ANGIN-HEEL-t írt fel, nekem meg Euphorbium cseppet, meg még vmit, de az nem volt a gyogyótárban.

Nuk,
dr. néni szerint valami vírust szedtünk össze, és nem mehetünk közösségbe. ettől függetlenül, csak h csorgathassam a nyálam, légyszi majd tegyetek be baba és sütifotókat, én meg addig itthon legózom majd :)

Fibi!
kitartás!

Ruzy,
Sáry Palibá nálunk jogtöri gyaxit "tanít", előadás nélkül elolvastuk a könyvét és írtunk belőle. mikor mentem beíratni a jegyet, nagyon rendi volt. a másik kedvencem a Szabó, akit említettél. (legalábbis, ha jól gondolom, hogy ki ő)

ÉSJAJJJHAGGYÁTOKMÁ A LATINT! másból is van ötösöm, csak spec ezt kérdezte Denizsa! :) de ez mind semmi, mert ezek csak arra jók, hogy javítsák majd a ketteseket!!! :)
ancsipancsi

Nuk,
én is megcsinálom a tésztát és viszem :D
hú, kíváncsi vagyok, hogy fog összejönni ennyi sütés :D
blogod aranyos és szép nagyon :D

Ancsi,
gratula - főleg, ha másból is van ötösöd :D :D

Curse,
hova mész bulizni? :D de jó neked :D

Fíbsz,
kitartás! :D :D :D

Szia Vica :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Deni, szamos-féle mandulatortát kapott Istók (és papája)
és még tartozom azzal a válasszal, hogy a tesófellépő félig-meddig vált csak be, mert Istók alapesetben percenként leugrál róla, viszont ha fáradt, akkor jól esik neki ácsingózni rajta :)

Neet, természetesen lehet ettől még camponás tali, hátha akad oda is jelentkező! nekünk sem lenne messze, és nagyon-nagyon szívesen taliznánk veletek, csak már elígérkeztünk...

Zooba eddig Macson kívül még valaki? :wink:

voltam ma reinkarnciós utazáson - nem hipnózisos, prána nadis - háááát, döbbenetes volt :o fostam is előtte rendesen, aztán hamar ki is derült, hogy volt miért :roll: elsőre beletrafáltam egy olyan életbe, amelyben valami óriási szenvedés ért, és iszonyatos testi-lelki fájdalmat és halálfélelmet éreztem. Nem volt bátorságom folytatni és továbbléptem egy korábbi, nagyon kellemes és boldog "jutaloméletbe", és találkoztam egy ismerőssel is, a mostani életemből :wink: :)
beugrónak ez elég katartikus volt, nagyon kimerítő, de nagyon felemelő is :D
és szkeptikusoknak különösen nagy élmény, ahogy egyszer csak látja-érzi maga körül ezeket az ismeretlen-ismerős dolgokat az ember :)

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Pofátlan módon megint úgy jövök, hogy nem fogok reagálni! :roll: :oops: Sajnos ritkán tudok mostanában erre járni és most sem volt még időm olvasni!

Egy bugyuta kérdésem lenne hozzátok! :oops: :)
Timi nagyon szeretne egy plüss vagy valamilyen Mini/Miki egeret! Egyik gyereknél látott ilyet pár hónapja a bölcsiben! Nem látott valamelyikőtök valahol ilyet? Megköszönném az infót! Én eddig nem akadtam rá sehol!

Timi egyébként sajnos nem jött rendbe azóta sem! Végül felszúrták a fülét, de az sem segített! Januárban úgy néz ki orrmandula- és fültubus műtétnek nézünk elébe!:(
(Ez volt a panaszkodós rész!)

Esztinek, Istinek, Vincének (meg még akit esetleg kihagytam) NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! :) :) :)
Hihetetlen, hogy már ennyi idősek a gyerekeink! :shock:

Remélem senki nem beteg! Megpróbálok jönni időnként, nagyon szeretnék...csakhát...! :roll: :(

Akkor várom az infókat Miniről, ha van valakinek! Köszönöm!:)

Puszi
Ildi
ildi76

Fibi :) Rengeteg +++++++++ Nektek!! Nagyon szomorú vagyok :( hogy ilyen ez a helyzet, és nagyon drukkolok, hogy mielőbb adja meg a bank a zöld utat és költözhessetek!! Sajnálom, hogy nem tudunk talizni, de majd bepótoljuk, jó? :wink:

Ancsi :) Még a gyümikenyérhez jutott eszembe az aszalt gyümi is jó ám bele vagy a mazsola! és ne szerénykedj, igenis büszke lehetsz az ötösödre!! Lencséd javul már?

Curse :) Fogad :( és mikorra tervezed a "műtétet"? De az nagyon jó, hogy a szűrésen megnyugtattak! és hogy párod is javul! :D milyen buli lesz? :wink:

Votiv :) Na most folyik a nyálam a billentyűzeten... mármint a tortától :D Szuper, hogy használja Isti a tesófellépőt :D akkor már megérte :wink: nekünk is azért kellett, mert a hosszabb utakhoz nagy segítség. "Utazás": nagyon bátor csaj vagy, de ezt mindig is tudtam!!

Rylie :) Róka még mindig :( odabújás viszont de jóóó :D :D (most olvadozom kicsit) :D üdvölőkhöz kitartást.... És nagyon köszi a lego-felajánlást, de nem vesszük el senki elől :wink: legalább lesz jövőre ajándékötletem :lol: Szakdogával azóta tudtál haladni?

Ildi :) Egérrel kapcs. sajna nem tudok segíteni :( még nem láttam, de egyszer voltam a Régióval szembeni játékboltban, ahol mindenféle "híres tv-s" játékfigurát, kirakót, stb. árulnak, talán ott van ilyen, nem tudom :? Szegény Timid, ez nagyon gázosan hangzik :( nem emlékszem, de olyan arcátmosásos kezelésen volt már?

Tinu :) Én nem is értem, hogy-hogy nehéz a lépcsőkön cipelni a babakocsit :mrgreen: :mrgreen: vagy inkább :evil: ?

Gabi :) Botond nagyon klassz név :D

Vica :) Szia!! :D :D :D

Kép
Kép
denizsa

Deni,
Lencse most nagyon taknyoz, már szívnunk kell neki, pedig eléggé jól fújja. meg rákezdett a krahácsolásra. node, nem adom fel! :)

KÉRDÉS MINDENKINEK:
nincs vkinek véletlenül 2 db karácsonyfa talpa, azaz, hogy egyet idén kölcsön tudna nekem adni? csak mert én műfenyőt szoktam állítani (sajnálom a fákat), viszont idén, hogy Lencse először élvezi a Karit, tök jó lenne egy fa, csak emiatt külön nem vennék egy talpat, amit utána évekig rakosgathatnék. ma már nézegettem is fákat, nem is olyan rossz, nagyon szépek.
ancsipancsi

Bencének boldog hetedik hónapot!

Ildi,
én legutóbb tescoban láttam ilyet...
meg Kátyáéknál ez egyik fényképen! Esetleg tőle kérdezd meg. De az Mickey volt.
zsancikant

Szrek, Deni :D Sziasztok :D:D:D

Ancsi :) nekünk van egy, de idén, meg valszeg még jó sokáig nem fogjuk használni, mert 1. van műfenyőnk is, 2. gyökeresben utazunk, aztán kiültetjük. Fém, aranyozott - alá lehet kicsi vödröt állítani és bele vizet tölteni :)

Votiv :) ez az utazás izgis, már tök régóta gondolkodok rajta, hogy szívesen nézném meg a volt életeimet. Hmm, szóval a prana nadi ilyet is tud :shock: Isti tortája jól hangzik :D

Na, még olvasgatok picit

Vica
vica94

Ancsi:
Jobbulást!
Zuziék(elvileg) jönnek, majd küldünk produktumot is! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Karitalp nincs plusz, de mi pl tavaly egy 1000ért vettük, kovácsoltvase is faragták!

Fibi:
Sok +++++, de gondolj bele, hogy ez mind miért van... AZ ÚJ LAKÁS JIPPIJÉÉÉÉ!!!!!

Ma én is megkaptam a déditől, hogy adjak több főzeléket a gyereknek, mert sovány :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: És miért ekkor és nem akkor adom és miért kap még mindig tápit annyiszor blablablablabla :x :x :x :x :x

Curse:
Nekem is ki kéne vetetni mind a 4et, mert összetolták a fogsoromat, de én fosok, inkább nem mosolygok :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Votiv:
Fotók nincsenek???? :oops: :oops: :oops: :oops:
Zizifóka nem kapott a tortából??? :wink:
Ugye ti jöttök csütörtökön?????

Tényleg, dobjom má' egy pü-t aki jön, mert már nem tudom számon tartani... köszi!

Ma a fejlesztőben meg lett dícsérve Réka, hogy sokat dumál! Ezt valószínűleg tőlem örökölte 8) 8) 8) 8) 8)

nukada

Votiv :) én szeretnék nagyon menni Zoo-ba, remélem tudunk menni. Mikor is lenne a tali? És lehet tudni, ki volt az ismerős? :oops:

Ancsi :) grat az összes vizsgához és jó jegyhez, drukk, csak így tovább.

Sütögetéshez :) épp a hét végén tanultam a mézeskalács mázazásnak egy fajtáját és nagyon tetszik. Ha gondoljátok, és eljutunk mi is Nukhoz - ha még beférünk -, akkor szívesen megmutatom majd, hogy kell.

Fibi :) szia :) kitartást, most már tényleg rátok férne egy kis nyugalom :)

Gabi :) nagyon szép kisfiú és a neve is szép :)

Curse :) a múltkor épp a Ti autós sztoritokat olvastam, jött ki a szemem, mint a csigának :shock: Privit majd írok :)

Rylie :) Morzsa :P Róka :?

Rídonli :) bulást P-nek és B-nek is. Autó meg :x

Vica
vica94

Ancsi :) a Ti Tóth-otok :wink: , hol rendel? Éppen doktornéni keresőben vagyunk és alap szempont, hogy homeót is értse. Köszönet az infóért előre is.

Vica
vica94

Ancsi,
visszaemlékezve eltés vizsgáimra: 1. nagyon veled voltam, 2: nem gratulálok, mert az csak a 2eshez jár. :lol: Afelett már stréber vagy, teacher's pet és nyalis állat. :mrgreen:

Votiv,
ezt csak neked, mert tudom, h nem sértődsz meg:
2 szőke nő beszélget:
1SZN: -Befizettem egy reinkarnációs tanfolyamra.
2SZN: -Komoly? Nem sajnáltad érte a pénzt?
1SZN: -Ugyan már, egyszer élünk!

(öö, nem emlékszem pontosan a viccre, és a reink. ugye az, ami ezzel foglalkozik? :oops: ) na, így mesélj viccet, neet... :shock:

Mennem kell csajok, ER jön. :D
neet
neet

Ancsi! gratula az ötöshöz!!! ilyen jegyet is lehet kapni :shock: :lol: ?

Akata! nálam is nagyon rúl az új avatarod :lol: .

Rylie! Morzsácsak mozgása a kezedhez! :lol: :lol: :lol:

Gabi! tényleg eszméletlen milyen szépen látszik a kisköli. többiekkel ellentétben nem kerestem a szerszámát :mrgreen: csak az édes kis képében gyönyörködtem.

Fibi! jól teszitek hogy hamarabb elmentek! ++++++ addig is, no meg egyébként is

Vica! nekem nem jött be a cipősdoboz link.

Votív! nekem sokat segítettek a reinkarnációs utazásaim. többek között ma nem lenne családom, ha anno nem teszem meg. Én a már említett Vologyával tettem az elsőket. Nála úgy működött, hogy problémára koncentráltan kerestük ki a "megfelelő" időt.

take care
B

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Sziasztok!

Curse, szuper,h minden ok, bár bölcs.fog kevésbé...asszem, ez nem lesz vmi kellemes!

Fibi, tőlem is sok ++++, nem lennék most a helyedben...az új lakásban viszont annál inkább! :) :) Szüleidnél már jobb lesz, ugye? Zsoló is megy veletek? Szegény Bálint, nem csoda, ha kicsit most kicsúszott a lába alól a talaj... drukk hegyek, hogy hamarosan minden az új helyére kerüljön nálatok!!!!!

Ildi, a bolt, amit Deni írt itt van: www.mintatvben.hu

Ancsi , nagyon ügyi vagy, és nem csak a latin miatt :wink:

Gabi, Botond nagyon szép név!!! :)

Vírus itt is van, most P, nem lázas (csak vas. volt, de akkor 39 fölött), viszont nagyon köhög. Ma voltunk (helyettes) dokinál, azt mondta nem hall semmit, csak egy kis vírus, köptető, orrcsepp. Viszont már többször fölébredt most, anniyra köhögött szegény. B is taknyos kicsit, szívom az orrát, meg salvusozunk (baromira utálja), de ma nem is kellett extra gyogyót adnom neki! Meg vagyok lepve...

Vot, reinkarnációs utazás :shock: , szamos torta viszont :) nyammm!

Nuk, így kedden asszem már tutira mondhatom,h lemaradunk a mézes-partyról :( Nem jön ez nekünk össze... De nem szeretnénk kiosztani mindenkinek a takonykórunkat, ha nem haragszotok... :) Már nekem is kezd kaparni a torkom, meg dugulni az orrom. (P ma többször pofánköhögött, amikor altattam, nem csoda...)

Zoot megpróbáljuk!

Holnap megyek shoppingolni EGYEDÜL, még hiányzik 1-2 ajándék. Úgy döntöttem, idén mi betartjuk a családi megállapodást, miszerint "jelképes" ajándékokat adunk, max.könyvet. (Az is drága, de legalább megéri.) Sajnos a család legtöbb tagja nem tartja ezt be, és kiad egy csomó pénzt majdnem-felesleges dolgokra. Mondjuk a karácsonykor fölhalmozott tusfürdő meg testápoló, meg szappan készletekből sokáig megvan a család névnapi/szülinapi ajándéka, csak arra kell vigyázni,h ne ugyannannak adjam, akitől kaptam. :) De ez akkor is hülyeség, mi értelme van ennek az "adjunkmávalamitXösszeghatárig"-nak.

Erről jut eszembe: GYÖNYGYÖT szeretnék fűzni Pvel a tesóimnak, tudok vmi jó boltot, ahol szépeket lehet kapni? HEEEELP!!!!
(Nem a gyümisre gondolok, hanem felnőtteknek valóra! :) )

Leni???

Indi, te már csak pü-ben kommunikálsz???
rídonli#

Ildi, megnéztem, a fenti linken van Mickey és Minnie is! Potom 4290HUF-ért :shock:

Vica, szia! Már hiányoltalak! :)
rídonli#

Deni, az igazán komoly utazáshoz pont nem volt bátorságom :P de ez nem baj, elsőre ismerkedésnek ez így jó volt. Eloszlatta félelmeimet meg a kétségeim egy részét, így most a következőnek már bátrabban állok neki :)

Ancsi, nem akarlak zrikálni, de a ti homeós doktornénitek - csak az alapján, amit felírt - nem tűnik homeopatának a szó klasszikus értelmében. Persze lehet hogy tévedek, hiszen ez még túl kevés infó róla, de egy beszélgetésből ezt le lehetne szűrni. Tök klassz, hogy alkalmaz homeopátiát, és már így is tízezerszer jobb, mint egy nagyon hagyományos szemléletű, szire-szóra antibigyót felíró doki, de ezek a komplex szerek kicsit mindig tapogatnak a sötétben, a mi dokinénik ilyet sosem ajánlott még eddig. A komplex szert (pl. Gripp-Heel, Angin-Heel, Engystol, vagy hogy Boironost is mondjak, Oscillococcinum, Stodal, Homeovox stb) akkor kéri az ember (én), ha lövése sincs, hogy mi baja, csak vmi influenzaszerű izé, némi náthával, torokfájással, esetleg egy kis lázzal :P ezzel szemben ha ugyanezt elmondom a dokinéninek, akkor azzal nyit, hogy pl. Vincetoxinum/Belladonna/Silicea stb. és (a nátha minőségétől függően) Hepar sulfur/Pulsatilla/Bryonia/Kalium bichromicum/Sulfur Iodatum/Hydrastis stbstb C12 napi 2x3 golyó...
De persze nincs ezzel semmi baj, nem akarok a kákán csomót keresni, csak tudd, hogy homeopata és homeopátiás orvos közt is vannak árnyalatok. Szvsz úgyis az a fontos, hogy TE bízz a dokiban! a bogyók meg a komplexek kb ugyanannyi idő alatt gyógyítanak meg, ill ha jól eltalált a bogyó, akkor az gyorsabban, viszont azt meg irtó nehéz eltalálni :P
Istók pl. 1 hete köhög éjjelente. Más semmi baja. Talán ha a Stodalt adnám neki, már rég elmúlt volna (vagy nem), ehelyett már a 3. féle golyóbist kapja, de a 3.-ból elég volt 2x adni neki, és mintha elvágták volna, másnapra seeeemmi...
ált. egyébként a homeopaták az alkati szerre esküsznek, és nem a tüneti kezelésre. El tudod képzelni, hogy égnek állhat a haja egy homeopatának pl.a Stodaltól, ami száraz és hurutos köhögést is képes egyszerre gyógyítani??? :shock: :shock: :lol: (persze, mert van benne 9 szer. Amiből egy is elég lenne, h azt - nagy tudása és tapasztalatai meg jó érzéke segítségével - eltalálja vki...)

Neet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
most már elárulhatom, a lelkem mélyén mindig is szőke voltam :lol:

Vica, 17-én de 10h körül?
Liliróza volt az ismerős, ő volt abban a szép életben az imádott édesapám :D (nem véletlen, hogy mi annyira nagyon örülünk egymásnak, amióta csak beköltözött a pocakomba :D) ez egyébként jóval a századford. előtt volt, Finnországban, és én egy Péter nevű szőke fiúcska voltam, egy népes és szeretetteljes gazdálkodó családban :D aztán felnőttem, lett saját családom, de a fiam meghalt a háborúban, a legkisebb gyermek egy betegségben, utána a feleségem is, csak a lányom maradt, az ő házában éltem halálomig. Rajta kívül mindenkit és mindent elvesztettem, mégsem voltam boldogtalan... Nagy örömet leltem az élet egyszerű dolgaiban, pl a kézműves munkában is, a szobám tele volt fafaragásokkal :) Kb. 40 éves koromra már nagyon megöregedtem, legyengültem, és ágyban, párnák közt haltam meg - talán a legérdekesebb volt a halálom előtti utolsó 5 percet végigélni, és azt a megkönnyebbülést, amikor elfogytak a félelmeim, a testi-lelki gyöngeségeim :)
nagyon sok üzenete van ennek számomra, remélem tudok ezzel az új tudással majd jól-jobban élni :)

Nuk, csüt számíthatsz ránk! Mikor olvastam a blogod, Istók is itt lelkendezett Rékáért, úgyhogy neki is beharangoztam, és nagyon várja, hogy találkozzunk! Zsiga kutyát is meg akarja nézni :P
egyébként imádom a formabontó nézetű videóidat :D :D
fotót majd rakok egyszer, csak most is túl fáradt vagyok :oops:

votiv 8)
votiv

Ríd, gyöngy: Kreatív Hobbi áruház! az Üllői úton van, pár perc séta csak az egykori Kálvin tértől, melyet manapság extra nehéz megközelíteni a metróárkok és a forgalomterelések miatt... :?

Barbi, ezt kifejthetnéd még, hogy miért nem lenne családod? már ha publikus :wink: de jöhet priviben is :) és te hányszor utaztál már?
nektek 17-e JátszóZOO jó?

votiv 8)
votiv

Ríd,

itt rengeteg beszerzési helyet találsz:

GYÖNGY
macskanyu

Gabi,
Botond gyönyörű :D :D hol voltatok 4d-n?

Votiv,
igazad van ebben a homeós kérdésben, de inkább stodal, mint antibigyó...
utazáshoz gratula, már csak a bátorságod miatt is! :D Ez a nagy kaland, nem a dzsungeltúra!

Ancsi,
gratula és drukkhegyek a vizsgáidhoz!

Rájli,
hess Róka, hess-hess!!!!! Kamillának, KisMorzsának csókok! :)

Vica,
ha leszen időm, akkor válaszolok a méledre, de ha itthon vagyok, akkor sem hagy Füles itt ülni...

Nuk,
jó sütögetést nektek!! szívesen mennénk, de nagyon messze vagytok... :( meg amúgy is el vagyunk havazva..

Szóljatok, ha mégsem lesz ZOO, mert a camponába nem tudunk menni, viszont csomó mindenkinek vinnék csomó mindent és akkor máskép kell megoldanom.. :)

Karácsonyfa: álunk is gyökeres, kiültethetős játszik.. Ameddig volt lehetőség béreltem a fenyőfát, mert nem szeretem a fa-áldozást, viszont szeretem a IGAZI fenyő illatot, ami hozzájár a karácsonyhoz. Nna idén gyökeres lesz és megy a kertbe lakni! :D

Curse,
fog.... :( nem egy nagy öröm, de ha profi csinálja, akkor nem lesz nagy gond! Szólj, ha kell jó fogdoki!

nu, megyek!

mindenkinek szép napot!

csók

macs

szép napot
macskanyu

Vot: hát nem tudom, én nem vagyok a megfelelő szkeptikus egy ilyen utazáshoz. :) Én olyan sokszor voltam már mindenféle meditáción, vizualizáción, agykontrollon stb. és az a bajom, hogy kell hozzá egy képi belső látás. Nekem ilyen nincs. Nálam nem jelennek meg képek, hanem inkább olyan, mintha gondolatok lennének. De azokat meg annyira a magaménak érzem (ami nem baj, ha mondjuk imaginációról van szó - mármint a pszichoterápiás imaginációról), hogy nem tudom rámondani, hogy az biztos valami előző élet stb., hanem hogy a saját fantáziám. Szóval nincs ilyen elsöprő erejű aha élményem. Voltam egyszer csoportos hipnózison is, ahol a hipnabilitást nézték. Nekem közepes volt. Ott mondjuk érdekes volt, hogy tisztára úgy éreztem végig, hogy éber állapotban vagyok és semmi hipnózis nincs nálam, erre a megfelelő instrukcióknál meg megindult a kezem "magától". :shock: :shock: :shock: Na az döbbenetes volt. De azért nem mennék hipnoterápiába sem, mert úgy érzem, nem vagyok elég jó alany hozzá.

Kép
Kép
tinu

Votiv,
asszed nekem nem tűnt fel, hogy nem százas a csaj? :) folyton csak a komplex szereket emlegette, meg hogy láztalan vírusos izében ezt meg ezt, és pontosan, ahogy mondod, nekem még az Engystolt javasolta, csak nem vettem meg. de egyszerűen nem mertem egyelőre kicsi babával (majdanival) a Tóparkba menni, mert 1. már nagyon sokan vannak nála, 2. ide könnyebben eljutok, ha gáz van (és nekem biztos kell majd több recept a tápi miatt, stb.). úgyhogy egyelőre itt maradunk, aztán később úgyis szeretnék átmenni a ti Tóthotokhoz, mert látom én a különbséget! addig is simán elmehetek egy alkati szer vizsgálatra, mert az így is úgy is pénzbe kerül, nem? te! felnőttnek is csinál? :))
magamat hepar sulfurral kezeltem, s valahogy a belladonna mindig előjön, ahogy elkezdtünk taknyolni , adok, hiszen gyull. csökkentő. nálam ez a joker:D

ÉS MOST MÁR NEM MONDOM MEG A VIZSGÁIM JEGYEIT! :D mert igaza van Neetnek, tényleg csak stréber szerezhet egyetemen ötöst, de higgyétek el, hogy ez nagyon könnyű vizsga volt. a neheze most jön. és hát, anyukám hiába mondja, hogy csak úgy szabad elmenni, hogy az jár a fejünkben, hogy minden oké, mindenben faszák vagyunk, én kishitű vagyok, midig félek. így az első bukástól is.

Ríd!
de te nem a Feneketlen közelében laksz? mert ott két kreatív bolt is van, de talán a Móricz Zsigán a legnagyobb, oda menjél gyöngyért. (DM-hez közel) én innen vettem ezer féle apró és nagyobb gyöngyöt . persze nem ócsó,de hát...

Tinu!
engem érdekel a hipnózis, de nagyon félek tőle, nagyon kiszolgáltatottnak érzeném magam.

Vica,
ha igaza van Nuknak, és találok egy ezresé talpat, akkor lehet, hogy veszek, s nem kell kitalálnom, hogy hogyan venném tőled kölcsön :). de a leírás alapján tökéletes lenne amúgy.

ancsipancsi

jaj, nem is meséltem, hogy Lencse ver engem! ha valami nem tetszik neki, oda rohan és ráver a combomra és aszondja "csúnya anya" :D.
ancsipancsi

Ancsi: szerintem nem félelmetesebb a hipnózis, mint egyéb pszichoterápia. Ha megbízol a terapeutában, akkor minden rendben lesz. De én csak olyanhoz mennék, akit ellenőrizni tudok (legalábbis annyira, hogy benne van a pszichoterapeuta kiskátéban és szerepel a végzettsége között a hipnózis). A barátnőm most képződik ebben egyébként. Majd ha egyszer elvégzi és lesz önismereti kérdésed, vagy problémád, akkor ajánlom őt. :) De az élmény érdekel, vagy használnád valamilyen probléma megoldására? Egyébként én felvetettem neki, hogy ott lehetne a szülésemen és hipnózisban szülhetnék, de nem vállalta. :D

Kép
Kép
tinu

Tinu,
hipnózisban szülni? :shock:

Vot,
állatkerti játszón én is gondolkozom :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Gabi,
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!! :D :D

Szrek,
Közvetlen kollégák mindig szerveznek ilyen előkarácsonyi bulit és arra mentem :) Stexházban voltunk és nagyon jó volt :D Most kivételesen senki sem rohant el korán, így nekem is sikerült 11-re hazaérni :oops: de egyszerűen leírhatatlan volt az érzés, h végre vhova kiszabadultam :lol: 8)

Votiv,
Reinkarnációs utazás :)

Ildi,
:( Jaj, hát ez nagyon nem jó hír. ++++++!!!!

Deni,
Az az igazság, h nem tudom Adél miatt, ugye a fájdalomcsillapítás miegymás miatt :? Fogdoki is mondta, h készüljek, mert a műtét után is napokig nagyon szar lesz, viszont mielőbb meg kell csináltatni, mert az előtte lévő fog már nagyon szuvas és ki tudja mikor éri el az ideget :roll: Én örülnék, h a tavaszig kibírná, mert addigra szeretném Adélt cicimentesíteni, de az még elég hosszú idő :roll:

Nuk,
Éljen a dumáló csajod :D és mi mennénk partizni.

Macs,
Köszi, lehet, h majd élni fogok vele :) Fogdokim most ajánlott egy helyet, de az magán és ha horror árat mondanak, akkor inkább keresek másik alternatívát.

És tegnap Zuziékkal összefutottam tegnap a camponába :D Zuzi anyira jól néz ki és Pannus eszméletlenül zabálnivaló :D Azt inkább majd elmeséli Zuzi, h milyen kedvesek a camponás elműs dolgozók :evil: :roll:

Kép Kép
curse

Ancsi, pici babához kimegy az orvos, még TI is (ha elvállal) :) hozzánk Biára kb 5x jött ki, míg Józsi pici volt. Én még 1x voltam csak nála, akkor is Istók alkati szeréhez vette fel az anamnézist, rendelőbe még nem kellett mennünk 1. ő a kabalánk, és amióta ő a dokink, nem voltunk igazán betegek egyszer sem :D 2. ha gáz van, azonnal telefonálok neki, és mindjárt segít (ajánl bogyót és megnyugtat :D). Nálam ez bevált :)
abban viszont igazad van, hogy elég sokan vannak nála, épp ezért olyanokat vállal, akinek Ő KELL, pontosan a tudása és a hozzáállása miatt :)
ja és nemárhogy úgy állj hozzá, hogy megint tápi, másodszorra újraosztják ám a lapokat!!! :D úgy állj hozzá, hogy most igazi ősanya leszek, akinek folyton átázott a pólója, és legalább 2 tejtestvérünk lesz :D :D
felnőtteknek alkati szert sajna nem vállal :( ahhoz már túl elfoglalt :roll:

Macsek, egyértelmű! azzal is kezdtem, hogy ez így már ezerszer jobb, mint egy no-homeós doki :D Én is tartok itthon Stodalt, dehát én laikus vagyok :wink:

votiv 8)
votiv

Gabikat istenke éltesse!!! :D :D :D

votiv 8)
votiv

Ancsi, bocs, 2x voltunk, egyszer Tóvárosban, 1x Budaörsön - akkor kapott Liliróza egy szurit... :D

Zsanciéknak jobbulást, nagyon bretegek szegénykék! ++++++++

votiv 8)
votiv

Zsanci,
++++++++++++++++++++++++++!!!!

Kép Kép
curse

Zsan :) Köszi B2 nevében is! :D és továbbra is bulááást ++++++ Nektek!!!

Ancsi :) Lencsédnek is bulást!! +++ És Votivnak igaza van, nem szabad úgy hozzáállni, hogy egyből tápi, hanem másodjára jön a szopi!! nézd csak Mását :wink:

Vica :) Mézes mázazás, hű de izgi, engem is érdekel! :wink: :D

Curse :) Buli rulez és hogy jól érezted magad! :D Fognyiszával kapcs. érzésid teljesen megértem.. És Adélnak boldog hófordulót! :wink:

Ríd :) Gyerkőcöknek bulást!!++++ "ajándékvisszaforgatás" :lol: ismerős, szerencsére nekünk sikerült leállítani a szappancsomagokat a családban :) Gyöngyös bolt a Camponában is van, u.olyan kreatív hobbiboli, mint a Móriczon vagy az Üllőin, kérdés Neked melyik van közelebb :wink: és köszi a tv-s linket!

Tinu :) Hipnózisban szülésről mesélj már lécci! (no nem mintha a közeljövőben hasonlónak néznék elébe, de azért érdekel!)

Votiv :) Nagyon érdekes dolgokat írsz! :D mint mindig! :wink: Ez gyakori, hogy családtag megint családtag lesz (csak más formában) egy másik életben? vagy ilyen ritkán van és ezek a "nagy találkozások"?

Gabrielláknak nagyon boldog névnapot!
Kép

Kép
Kép
denizsa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?