Jóóóóó reggelt!
Nekem most lett reggel....kicsit kalandos, vagy inkább paramókusos éjszakám volt!
Hajnalban arra ébredtem, hogy püffedt
(de hülye szó:)) a hasam, és szúró, görcs szerű fájdalom van benne! Rögtön bepánikoltam

Felébresztettem a drága párom, aki kicsit megnyugtatott, és kaptam egy fájdalomcsllpítót, amitől egy óra múlva el is aludtam, így reggel csak későn ébredtem. A fájdalom az elmúlt, de a hasam ugyanakkora maradt

Pánikomba felhívtam a dokibácsimat, és jól megnyugtatott, hogy ne aggódjak, ezek normális tünetek! Szóval most fekszik nyugszik van!
Nem bírok másra gondolni, mint az egyetlen kicsi kis kincsünkre

Eddig is mindig izgultam, de ez már több, mint sokkkkk:) alig várom a holnapot!
Végre vissza tudtam olvasni!
Bobcsike
biztos? nem csak kicsi barnázás?
Zsókuci
A wellnes fantasztikus lehetett!
Tegnap láttam egy mandulaműtétet a spektrumon, gondoltam ám rád
Nonóka
a topik boszija
Jezsoerika,
Te ide tartozol! Vagyis most már ide is, meg a babásba is!
Örülök,hogy jól vagy, és ha átalszod az egész telet, azt se bánd! A szervezeted tudja mire van szükség!
Jó, hogy írtál! Írj gyakrabban! Jó a jó példákat látni magunk előtt!
Gil,
Jó, hogy te is rendszeres látogató lettél újra!
Innen nehéz szabadulni!
Nemone
drukk a mai inszemhez!!
Manda
Rebe
Örülök, hogy ti is jól vagytok!
Vic12
Tökéletesen értem, hogy mire gondolsz...bár még nekünk kicsit sikerült sem volt!
DE! Ezek az érzések, akármilyen gonosznak is gondoljuk, szerintem teljesen normálisak..
Más kérdés, hogy az esetek 99%-ban nehezen dolgozzuk fel, vagy csak elnyomjuk, és később okoznak problémát.
Sose hittem abban, hogy pszichológus segíthet....egy idegen...
Mostanában sokszor gondolok arra, hogy talán mégis lenne értelme valami segítséet kérni, akárkitől (pszichológus, kineziológus...)
Most ugyan reménykedős szakaszban vagyok!
Karácsony téma:
most egyáltalán nem érzek semmilyen karácsonyi érzést! Most még lombik lázban élek!
Még nem is akarok belegondolni abba, hogy ott lesz egy kedves rokon csinos pocakkal(természetesen nekik is csak becsúszott), és ráadásul hallgatnom kell majd a nektek mikor lesz már kérdéseket!
Gabicsibém!
14. hét!
Hogy repül az idő:)
Nika!
Jó lenne!
Délre kell mennünk!
Ti mikor?
Vucuska,
halálra röhögtem maga

edzés majd csokis mandula!

Mellesleg tényleg isteni az a karácsonyi mandula!
Madrin
fura, mindenki arra szokott panaszkodni, hogy később jön meg..
sajnálom,hogy még görcsöltél is, ráadásul ennyire
Szerintem telefonáljatok, és kérjétek,hogy hamarabb adhasson mintát, biztos megértik! Nem csináljátok ezt folyamatosan!!
Milli
Jó vásárlást!

Nekem erre még gondolni sem volt energiám!
Drukkolok egy domináns tüszőért!
Lányok!
Milyen tali lesz holnap?!?!
Remélem semmit nem hagytam ki!