A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Lexi
Inkább tanulni mennj :lol:
Nem akarlak elzavarni csak vicceltem,ne érts félre :D
gabicsibe

Gabicsibe
Értem én a viccet (csak nem szeretem) :lol:
Vendég

Köszönöm szépen mindenkinek a biztatást!

Lexi
Nagyon meg tudom érteni, amit érzel. Illetve inkább csak halvány fogalmam van arról, amit érzel, mert hihetetlen, hogy mennyi minden történt veletek. Az idei év valahogy olyan volt, mintha mindenki a lehető legrosszabb lapokat húzta volna. Annyi minden jött össze körülöttem mindenkinek, hogy ha egy könyvben olvastam volna, eldobom a könyvet, mert azt mondanám, hogy na azért ilyen már nem lehet! Most meg kellett tanulnom, hogy lehet. Úgy látszik tényleg igaz, hogy a baj nem jár egyedül. Nem is csodálom, hogy ki nem állhatod a karácsonyt, most engem is hidegen hagy a történtek után, sőt hogy most esetlegesen a műtétre várva még az is tudatosult bennem, hogy így felmondanak nekem februárban, tehát már munkám sem lesz. Néha már csak rettenetes dühöt és elkeseredettséget érzek. És még mindig nem éltem meg annyit, mint te.

Vic
Nagyon megértelek. Most - pedig csak 10 napig hittem, hogy terhes vagyok - én is "irigyen" figyelem a többieket. (Persze nem úgy, hogy nekik miért, csak hogy nekem miért nem) Egy barátnőmmel együtt lettünk terhesek. A barátnőm spontán. Most már csak ő megy tovább és olyan rosszul érint még az is, amikor szegény vigasztalni próbál. Sőt el nem tudom képzelni, mi lesz akkor, amikor a közös időnkben (két hét volt köztünk) ő megszüli a picit. Azonban úgy érzem, hogy ha neki joga van örülni, nekem is jogom van néha "rosszul érezni" és gyászolni.

Mofly
(Remélem jól írtam, mert csak fejből próbáltam emlékezni a nevedre.)

Lehet, hogy nem jót tudom, de abból, amit az orvosom mondott, arra a következtetésre jutottam, hogy egy másik mért szint - nem emlékszem arra, hogy mit mondott pontosan a megjegyzésében - alapján határozzák meg azt, hogy hol van az adott terhesség határértéke és annak hányad részénél lehet a méhen kívüli terhesség. Tehát te akár ilyen értékkel is lehetsz nyugodtan a saját határod felett és várhatsz teljesen egészséges babát. Ez a határ mindenkinél más lehet. Én a határ fölött voltam. A sógornőm ráadásul pedig alatta (még terhességnek sem nyilvánította a Koncz tanár úr, csak a Zeke doktor úr biztatta), az unokahúgom most mégis 6 éves remek kislány. Tudom, hogy most nagyon aggódsz, sőt talán az én esetem is elbizonytalanít, de hidd el, hogy a határ fölött az a sokkal sokkal valószínűbb, hogy ott lesz a babócád az UH-n is. Tudom, hogy így is életed egyik legszebb és legnehezebb hete lesz ez, amihez nagyon nagyon sok erőt kívánok neked és szorítok - így ismeretlenül is - hogy sikerüljön.
bahci

Sziasztok!
Először is :

Mofly hatalmas gratula! Semmi aggódás! Tessék nyugodtan várni az UH! Most ez a legfontosabb!

Nálunk hírek:
Hosszas küzdelmek árán ma kaptuk a jó hírt, hogy egy kicsi beindult!

Tudom, ez nem túl sok! DE! nekünk remény egy közös gyermekre! :lol:

Csütörtökön kapom őt vissza! Sajnos apa nem tud jönni velem, ő ugyanis lábaozik, bár megjegyzem még kevesebb a panasz, mint legutóbb!

Köszönjük a drukkokat!
Továbbra is ránk fér! :wink:

Bocsánat, most annyira izgatott vagyok, hogy visszaolvasni sincs idegzetem!

Drukk mindenkinek!
Majd még jelentkezem!

Törpe

Kép
törpehzs

Mofly!

Nagyon-nagyon szorítok, hogy sikerüljön, sikerülni fog!!

Törpehzs!

Ez nagyszerű hír, teljesen érthető az izgatottságod! Csütörtökre már nagyon szépen osztódik, azután belekerülhet a biztonságos, jól megvetett melegágyikójába. Örülök.
estike66

Sziasztok!

Köszönöm az üdvözlédt mindrenkitől, jól esett. :D
És a HSG- s válaszokat is. Mostmár kezdek megbarátkozni a gondolattal és talán már nem félek annyira tőle. Már csak a mensimnek kéne megjönnie és akkor kérhetném is az időpontot.

Mindenkinek drukkolok nagyon amihez éppen kell!
smile23

Törppe, micsoda hírek, drukkolok ám nagyon :)

Lányok nekem meg megjött 23 napra lombik óta ez a 2. alkalom hoyg így járok, múlt hónapban 28-ra jött meg de miért :cry: :cry:
Ráadásul anniyra fája hasam hogy az asztaltól se tudok felállni...
Alig bírtam a boltig elmenni, mert hát jól felkészülten ért az eset :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
madrin

SZiasztok!

Gondolkodtam, hogy leírjam-e a véleményem Lexiék beszélgetésével kapcsolatban, de végül úgy döntöttem, hogy azért más vélemény is szerepeljen itt, hátha valaki egyetért velem is. De lehet, hogy egyedül vagyok. Én is eléggé padlón vagyok az elmúlt öt és fél év várakozása és kudarcai miatt, de ennek ellenére hívő vagyok, és a legnehezebb perceken engem ez segített át. El se tudom képzelni, mibe kapaszkodnék, ha ez nem lenne számomra. Lehet, hogy most többen hülyének néznek.

Törpe
Örülök a jó hírnek! Hajrááááá!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Madrin

Most nem mész Konczhoz, hogy rákérdezz mitől van ez? Sajnálom, hogy így felborult a ciklusod, és még ilyen fájdalmas is.... :(

gil

sziasztok!

Törpe!

Gratulálok!
Ez nagyon jó hír!!! :D :D :D

Lehet, hogy megint találkozunk........:)

Hányra mész?

Kép
nika28

Sziasztok!
Most csináltam végig Béres Alexandra egy edzésprogramját. Kidöglöttem rendesen, de azért bírtam a strapát. :D

Gil!
Én is hívő vagyok és nekem ez így nagyon jó. Jó hogy van egy felsőbb erő, akiben bízhatok és vigyáz rám. És biztos vagyok benne hogy babaügyben is segíteni fog, ahogy eddig annyi mindenben.

Madrin!
Sajnálom. Korábban milyen volt a ciklusod? Mensis hasfájásra jó ha lefekszel, felhízod a térded, elbillented a lábaidat jobbra illetve balra úgy hogy a talpaid összeérjenek és lenyomod a combodat, amennyire csak tudod. remélem értelmesen írtam le. Így fekszel kb 10-15 percig és jobban leszel. legalábbis nekem bevált.

Törpe!
Nagyon örülök a boldogságodnak. és nagyon drukkolok nektek!!!!

Egyébként nekem az elképzelhetetlen, vagy csodaszámba menő dolog ha valaki spontán teherbeesik. Én erre képtelen vagyok. Vagy lehet hogy fordítva van, én vagyok a csodabogár.
Ma azt mondta a pszichológusom hogy szerinte inkább a lombikot kellene elkezdeni. Szerintetek? Mondjam a dokimnak? Én úgy vagyok vele hogy a lombik már tényleg a végső, utolsó megoldás. Ha nem használom ki mind a 6 inszem lehetőséget lehet hogy lelkiismeretfurdalásom lesz, vagy nem tudom....Viszont így lehet hogy még eltelik fél év....
Nem tudom. Szerintem a dokimmal megbeszélem.

Lenne még 2 kérdésem:
Valaki volt már közületek biorezonanciás kezelésen/vizsgálaton?
Valaki injekciózta magát a Gynevíc nevű injekcióval?

Kép
vucuska

Vucuska

Én is Béresre szenvedek. Te melyiket csinálod? Én a Nyerj időt! címűt. Sajna még nem látszik a hatás. :( :(
A Gynevacot végigcsináltam most tavasszal. Amint látod, még nem lettem babás, de lehet, hogy nem volt fölösleges, nem tudom. Ki akartam ezt is próbálni. Legszívesebben minden praktikát kipróbálnék az ügy érdekében.... :wink: Inszem kérdésben teljesen egyetértek veled, ugyanígy gondolom, az még egy esély szerintem. De erről mindenkinek más a véleménye, van, aki időhúzásnak tartja. Állítólag a 4.-et már nem érdemes csinálni, mert ha addig nem.... De én még bízom benne, hátha. Szerintem ezt mindenkinek magának kell eldöntenie. Kortól, eredményektől is függ.

gil

Gil!
Az Új kihívás csináltam végig. Persze most már eszem párom mikulás édességét -fahéjas, csokis mandula, nyamiiiiiii. :D
A jógából most elegem lett, kellett valami pörgősebb.
Én is úgy hallottam hogy a 4. után már kissebb az esély az inszemre, de látod hogy Nonókának is a 4. sikerült, meg biztos van olyan akinek az 5. vagy a 6. Szóval miért ne sikerülhetne nekem is. Ha meg nem akkor vezsítettem pár hónapot. Jajj, nem tudom mi a legjobb megoldás. Már az idő is annyit számít. Ebből tuti megbeszélés lesz a dokival, csak legyem rám ideje.
Köszi a válaszokat.
Most megyek zuhizni, aztán nézem a Született feleségeket.
Jó éjt!

Kép
vucuska

Mofly,
Nagyon drukkolok én is! Nyugi, pihengess, és igenis bízz abban hogy minden rendben lesz!

Törpe,
Annyira, de annyira drukkolok neked is! :D

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok Csajszik!
Szép napot Mindenkinek!
Ha ritkán is kukkantok be, azért gondolok Rátok és szorítok Mindenkinek, hogy legyen elég kitartása végigcsinálni mindent, hogy a legnagyszerűbb dolgot megkaphassa az élettől.
Tudom, hogy így számotokra majdnem ismeretlenként, kevéssé ismerve a személyes és átélt problémáitokat nem igen formálhatok jogot arra, hogy beleszóljak a beszélgetésitekbe, sőt akár tanácsot osszak, így csak egy könyvet szeretnék ajánlani Nektek:
A vonzás hatalma

(Csak úgy mellékesen nem okozunk magunknak bajt, ha választunk egy remek terapeutát, aki segít feloldani a lelki blokkokat, miáltal lehet, hogy a testi problámák is megszünnek. Persze idő kell a "gyógyuláshoz" és tudom, hogy szerintünk ez a legkevesebb, de a türelmetlenség nem vezet sehová).

Bocsánat, nem szeretnék senkit megbántani, érzéseiben, hitében megsérteni, vagy úgy tünni, hogy érzéketlen vagyok. Ha így lenne és nekem nem lenne semmi "bajom", akkor nem járnék a BMC-be és soha nem gondolnék Rátok.

Kérdezni szeretném, hogy decemberben is vannak kezelések, beavatkozások vagy karácsonyi szünet van?
Holnap kellene mennem 2-3. napi vérvételre, érdemes belefogni vagy várjak vele januárig?
Köszi a válaszokat és a segítséget.
moncso70

Vucuska

Én is jógázom rendszeresen és kérek segítséget az égiektől (jógán tanultam hogyan) Ez az én módszerem, még eddig bevált, bár nem rég óta próbálgatom.

Gynevac nekem tavaly októberben és idén októberben is volt, de nekem inkább a székrekedésen segített, meg abban hogy a mensikor nem fáj egyáltalán a hasam. (előtte mindig görcseim voltak)

Csak csendben jegyzem meg még nem jött meg....

Kép
bobcsike

Szia Bobcsike!

Holnapra nagyon szorítok neked!!!
Akkor ezek szerint a barnázás elmúlt?
Ez nagyon jó jel!

Kép
vucuska

Sziasztok!

Törpe, gratula a kicsikéhez, drukkok mennek holnapra!

Vucuska, én éppen most kapok Gynevacot, de nem a babaprojekt miatt, hanem mert nekem állandóan gombaproblémáim vannak. Évekkel ezelőttt már kaptam egy injekció kúrát, akkor az segített egy időre, remélem most is fog, mert már nagyon elegem van :twisted: :twisted:
Én nem igazán hiszem, hogy a Gynevac jelentősen növelné a babásodás esélyét, de ártani biztos nem árt... :D

Bobcsike, jól emlékszem, neked holnap lesz eredmény??? :roll:
annn

Sziasztok Lányok,szép napot mindenkinek!
Gabicsibe,Rebe!
Megvan a szeretett csomagom,jövőhónapban kezdhetem a szurikat,és ha jól tudom 2-3 naponta vérvétel és uh.
Az injekciózástól számítva,ha minden rendbe,mikortól lehet szerintetek beültetés?
Picit félek tőle,de már nagyon várom.
Ja igen,ti is sok hüvelykapszulát kaptatok?
kata80

Vucuska

Egyenlőre úgy néz ki elmúlt, de percenként járok a wc-re mert úgy érzem mindig hogy megjött. De ez már szerintem pszihés alapon van. Ja és megy a hasam is. Szóval tiszta ideg vagyok...

Nagyon várom a holnapot. Persze fel vagyok készülve a rossz hírre teljesen, a jóra nem. :D

Köszi a szorítást!

Kép
bobcsike

Sziasztok Lányok!

Szinte mindennap bekukkantok, de ritkán írok. Egyrészt mert velem most nem sok minden történik. Másrészt kicsit kívülrekedtem, nyilván az én hibám. De ha megengeditek néha továbbra is közbekotyogok.

Gil! Én is hívő vagyok, talán nem éppen úgy, ahogy ezt a szentírás elvárná tőlem, ennek ellenére és mindenképp.

Vucuska! Nekem is volt Gynevac kúrám, még tavaly augusztusban. Babás nem lettem, de a visszatérő fertőzéseim többé nem jöttek. Most is gondolkodtam egy újabb kúrán, de Koncz dr annyira kiakadt, hogy.... Aztán még gondolkodtam és kiderült, hogy a forgalomban lévő vakcinák napokon belül lejárnak, így nem vágtam bele.
estike66

Gil,
remélem nem bántottunk/bántottam meg senkit hitében.Kicsit irigy vagyok, akik tudnak bízni valamiben. Remélem Ti megtaláljátok benne számításotokat. És tényleg ne haragudjatok ha valakit sértett amit írtam, de én tényleg így gondolom :oops: :oops:
Egyébként tegnap este poklokat jártam meg olyan görcseim voltak, hogx 3 cataflamot vettem be a végén már bort is ittam, ma már jobb de még fáj.
Nem tudom nem akarok már Konc tanárúrhoz menni mert mindig azt mondják hoyg ez semmi... Jövőhéten úgyis kell sajna mennem mert megmondják a párom eredményét meg elmondja mikor kezdjül a lombikot...

Gynevac nekem nem segített semmiben, biorezonanciára járok, de most megkérdezem hoyg mitől jött meg ilyen hamar amikor pont ezek miatt járok oda...
Estike miért akadt ki a Konc tanárúr?

Vucuska,köszi a tanácsot kipróbálom, tegnap a melegvizes zuhany is segített egy picit.
Egyébként én meg inkább azt tanácsolom hoyg kérdezd meg a BMC-s orvost hoyg ő mit mond sztem az ő válasza a mérvadó, lehet hogyha ő lát reményt inkább végigcsinálnám ez a lombikozás se oly jó :(
madrin

Sziasztok Lányok!

Tegnap nagyon szerettem volna írni a karácsony-Isten témában de bejött a boss, és itt lebzselt egész nap.
Szóval karácsony: Lexi elhiszem, hogy ehhez van a legkevesebb erőd, kedved, nekem se lenne azt hiszem. Én régebben nagyon szerettem a karácsonyt, na jó főleg míg gyerek voltam. 3 éve a férjem minden évben megígérte hogy a következő karácsonykor 3-an leszünk. Na az elsőt még vártam. Nem lettünk 3-an azóta se. (Na jó egy kicsit röpke 3 hétig, amiről nem is tudtam) 2 éve egyáltalán nem várom. Valami hiányzik régóta, az hogy azt érezhessem család vagyunk. Persze hivatalosan egy házaspár is családnak számít, de mégiscsak egy pár. Nekem a család:anya,apa, gyerek(ek). Ebből férj és feleség van meg, max az első kettő kezdeménye. Aztán mindig vártam valamit, amihez majd kötődhet a baba: majd a férjem szülinapja, mekkora meglepi lenne, húsvét, házassági évforduló, szülinap.............ez ment így 3 évig. Már nincs erőm és kedvem se, hogy ezekhez kössem a dolgokat.
A tavalyi karácsonyt utáltam. A mostanit, nem tudom miért kicsit várom, mert azért mégiscsak egy szép ünnep, annak ellenére hogy már rég nem a valódi értékekről szól. rohanás egyik boltból a másikba, hogy tudjuk már le minél hamarabb, rohanás egyik rokontól a másikig, zabálás. Pont az egészben a meghittség és az a készülődés hiányzik nekem ami régen annyira megvolt.
Ennek ellenére, mindennek ellenére várom, pedig én is azt hittem, már a babát tehetem ajándékként a fa alá. De hát itt a legtöbben így vagyunk ezzel.

A másik téma: elfogadom más véleményét, hitét, nem hitét. Megértem Lexit, lehet, hogy én is elveszteném a hitem egy ilyen után nem tudom. Én hiszek mindennek ellenére, eddig onnan fentről mindig vezérelték az utam,legalábbis így érzem. Biztos megvolt, és így utólag rájövök, hogy mindig megvolt a miért éppen akkor? És volt olyan is, hogy a lehető legjobbkor. Nem tudom értitek e. Mindig éreztem hogy fentről segítenek, jóllehet nem mindig akkor amikor én szerettem volna. Abban reménykedek, hogy azt is megadják az égiek, hogy egészséges babám szülessen. De a mikort, a miért éppen akkort azt csak fenn tudják. Csak ne lennék ilyen türelmetlen. Valamiért eddig nem ezt nem akarták onnan fentről, de amiért én eddig imádkoztam, pedig nem vagyok templomba járó azt előbb utóbb de megkaptam. Remélem hogy meghallgatják ezt is ott fenn.

Bobcsike, nagyon drukkolok, hogy sikerüljön.

Moncsó,
Nem a Titok című könyvre gondolsz? Tervezem én is elolvasni, állítólag nagyon jó. Állítólag arról szól, hogy pozitívan kell gondolkodni :) na jó ezt eddig is tudtuk, és hogy a nem -mel kezdődő mondatokat ki kell iktatni teljesen: mert állítólag csak egy példa: Szerintem nem fog sikerülni az inszem= Azt akarom, hogy ne sikerüljön Ez az évezredes titok vagy mi a bánat. Van benne igazság az biztos. Mindenki azt mondja ezt olvassam el.

Viszont olvastam Harmat Anett: Gólyára várva című könyvét, hát mintha csak a mi gondolataink lennének. (ennyit arról, hogy nem foglalkozom a témával :roll:

Vucuska,
Egyre erősebben gondolkodom, hogy a Te pszichológusodhoz kéne mennem. De szerintem ünnepek előtt már nem sok lesz belőle. Nehéz hozzá időpontot kapni. Én 9-17-ig dolgozom, tehát vagy előtte vagy utána tudnék menni, ő hogy rendel?
vic12

Vucuska,

Nekem azt mondta a doki, hogy 4 inszem után már nem nagyon érdemes próbálkozni, akkor már lombik a célszerűbb.

Ezt a Gynevacot doki írhatja fel? Már sokat hallottam róla, de pontosan mire is jó?
vic12

Hu bobcsike ismerem az érzést, mikor percenként jártam wc-re...

tegnap pl, a derűlt égből jöttt a dolog :oops: :oops:
Drukkolunk ám :)

Törpe Neked is gondolom már nem bírsz magaddal az izgatottságtól:)

Moncso70 mi ez a könyv?
Valami pozitív energiát adó könyvet szeretnék karácsonykor olvasni...készülve a januárra:)
Én úgy tudom hoyg 20-22 után semmilyen bevatkozást nem csinálnak már,mert fertőtlenítik a műtöket. Betegeket fogadnak vizsgálat, stb stb csak beülti nincs, ezt az édes Mártika mondta :)

Lányok kérdésem lenne, szerintetek mit csináljak*junk pénteken megy a párom leadni :oops: :oops:
NEm tudom elkisérni, ráadásul ma kezdet egy új munkahelyen és hát nem veszi jól ki magát ha már rá 2 napra késik... Szerintetek bemehet előre? Esküszöm nem csináltunk még ilyet de most vész helyzet van...
madrin

kezdet = kezdett bár minden kezdet nehéz :D
madrin

Sziasztok!

Vic!

A gynevacot nőgyógyász írhatja fel, legalábbis én úgy tudom. Én is felírattam, igaz, be nem lett adva, mert jöttek egymás után az inszemek és alatta állítólag nem jó adni, aztán meg lejárt a szavatossága.
Én sokat olvastam róla, írták hogy nagyban hozzájárulhat a teherbeeséshez, de az én itthoni dokim és a Szűcs doki sem mondta hogy igen, ez jó, felírom és segít, a lényeg annyi volt hogy ha nagyon akarom adassam be de nem oszt nem szoroz. Ahogy írták a lányok szerintem is jó lehet gombára, gyulladásra, fertőzésre, tehát nem ártassz vele Magadnak az tuti. Ha jól emlékszem 4-5000 Ft körül van az ára.

Törpe!

Annyit gondoltam Rád!!! Sajna nincs sok időm írni, intézem a karácsonyi bevásárlást hátha lesz beülti és akkor utána feküdni kell, de nagyon szorítok Neked!!!
Örülök nagyon hogy lett egy Kicsitek!! Csütörtö beülti? Írj ám majd hogy mi van Veled!!! Puszillak. :P

Mofly!

Csak nyugodtan, rendben lesz minden! Várom a további jó híreket!!
Drukkolok nagyon! :lol:

Zsókuci!

Örülök hogy jól sikerült a hétvégétek, bár ebben biztos voltam annyira profi volt az előkészítés!
Remélem, jól Vagy, írj ha ráérsz, jó? Sok puszi!!!
Még nem tudom lesz-e beültetés, pénteken dől el.

Bobcsike!

Remélem Neked is sikerül!!! Várom az eredményt! Szurkolok.

Sehike!

Mizu, hogy Vagy? Láttam hogy benéztél. Remélem, jól Vagytok!
Januárban kezdessz? Most már sikerülnie kell! Írj ha ráérsz. Puszik.

NAgyon még nem olvastam vissza, állandóan rohangálok, intézem a karácsonyi bevásárlást, este tanulás a gyerkőccel aztán ülve elalszom.
De nagyon hiányoztok!!! Rossz hogy nem vagyok naprakész "Belőletek", de talán majd beérem magamat.
Hétfőn voltunk a Bmc- ben, nincs domináns tüszőm, kapom még a meronalt péntekig, ha addig semmi akkor szerintem búcsút mondhatok a beültetésnek. Ha esetleg lesz akkor szerintem hétfőn ültetnek be két fagyasztott babust, aztán meglátjuk. Nem bizakodok, nem stresszelek, lesz ahogy lesz. Azt hiszem már eleget agyaltam , sírtam, ha kudarc lesz biztosan rossz lesz de majd túlélem ezt is valahogy.
Hát ez van nagy körvonalakban velem.

Látom vannak új "sorstársak", sok sikert mindenkinek, bárkinek tudok segíteni, írjon.
Na, megyek újabb "rohamra" a városba vásárolni, mert ha mégis beültetnek utána én már csak fekszem, úgyhogy mindennel végeznem kell a héten.
Sok-sok puszi Mindenkinek!!!!!

Kép
krisztamili77

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"

Szerintem minden bene van.

Szia Vic!
Majdnem hasonló, de a Titkok című könyvet nem ismerem. Nem elég kiiktatni a nemmel kezdődő mondatokat az életedből, és a csupa akarommal kezdődőket bevenni helyette, ezt a tudatalattiddal is "közölni kell". A tudatalattink mozgat minket, hiába érzünk másként, hiába hisszük, hogy tudjuk mi a tuti és mire van szükségünk (gyerkőc), a rossz beidegződés szerint élünk, a tudatalatti szerint megformált viselkedésformát követjük. A testi bajok legtöbbször lelki eredetűek és módosult tudatállapotban a lélek gyógyulásával együtt a test is gyógyul. (egy gyermeket 3 helyen kell akarni
-fejben
-szívben
-lágyékban
és ha ez mind együtt, egyidőben megvan akkor sikerül. Persze, tudom, hogy vannak náció beli különbségek, ahol nem biztos, hogy ennyit meditálnak a dolgon.)
moncso70

Nonóka!

Most olvasom: 13- án tali????? Hol?
Én sajna csak pénteken megyek a Bmc- be, így ugye Pestre is, pedig már olyan jó lenne találkozni Veletek! Úgy fáj a szívem ha nem tudok ott lenni ha tálkoztok, miért lakok én az isten háta mögött????
De azért köszi hogy egyáltalán megkérdeztél, jól esett!!!!!

Jön valaki pénteken?...

Kép
krisztamili77

Vucuska!

Most olvastam vissza, mi is van, volt Veled. Sajnálom nagyon, de ne add fel, sikerülni fog!
Tudom hogy közhely már, de Hidd el így lesz. Nagyon rossz az is ha ki kell hagyni egy hónapot, én is bőgtem már emiatt, sőt lehet hogy most is fogok, de minennek oka van, legalábbis szerintem.
Nekem anno azt mondta a Szűcs doki hogy csináljam végig a 6 inszemet, mert az utolsóból is sikerülhet. Szóval sosem lehet tudni.
Megértelek és átérzem hogy mit éreztél de lesz jobb is, ez tuti.
Vigyázz Magadra, drukkolok Neked!!! :P

Kép
krisztamili77

Nem bírok elszakadni Tőletek.... :lol:
De most már tényleg megyek....Szép napot Mindenkinek!!!!!

Kép
krisztamili77

Hát lányok! Mégiscsak megjött... :( :(

Addig jár a korsó a kútra míg el nem törik (korsó=wc)

Ennyi volt a nagy remény... Holnap BMC.

Kép
bobcsike

Ann, Estike, Gil, Bobcsike, Madrin!
Köszi a Gynevac-os válaszokat. Akkor ez inkább azoknak való akiknek fertőzéseik vannak?
Nekem is voltak, de vagy 5 éve a nőgyógyászom megállapította hogy méhszájsebem van és valszínű amiatt voltak gyakoriak a fertőzéseim. Azt lefagyasztották és azóta semmi bajom.

Kata!
Üdv a 2008. januáriak táborában. Eseményekben gazdag hónap lesz és reméljük termékeny is! :lol:

Bobcsike!
Nem fog megjönni!!!
:wink:

Madrin!
Esetleg írnál pár szót erről a biorezonanciáról?
Egyértelmű hogy a BMC-s dokimra fogok hallgatni, de azért rákérdezek hogy ő mit javasol.

Vic!
A pszichológus dec 22-ig van és tudsz hozzá időpontot kérni 9 előtt ls 17 után. Én 17-re szoktam járni, de voltam már nála 7:50-kor, meg 17 után is.

Kép
vucuska

Madrin
A könyv inkább elgondolkoztató és arra ösztönöz, hogy kipróbáld. az íróját most fejből nemtudom,de ha fontos pénteken beírom. A cím az amit írtam. Remélem sikere lesz nálad és picit pozitívabban készülsz a jövőre.

A gynevacról pedig a
www.gynevac.hu

oldalon mindent megtudhattok, ki és hogyan írhatja fel, hogyan kell alkalmazni stb. A doktornő Dr. LÁzár Erika 30/3375-076
moncso70

Mindenkinek szép napot!

Böbcsike
Nagyon szorítok holnapra,de szerintem nagyon jó jel hogy elmúlt a barnázás!Az hogy fájdogál a pocakod olyan mensis szerűen az a babócától is lehet :D nekem is volt és látod itt az eredmény :D

Vic
Tényleg rendbe kell tennie magát az embernek lelkileg!Irok neked pü-t!!

Törpi,Kriszta
Nagyon-nagyon szorítunk!!!

Kata
Gondolom a shortot csinálják neked.Abban Rebe és Madrin tud igazán segíteni,mert nekem long volt!
Igen, a hüvelygolyót ilyen mennyiségben kell használnod majd,naponta 3X3-at!

Gil
Kitartás és idővel eredménye is lesz :D legközelebb rád sem fogok majd ismerni olyan kis nádszál leszel :D Amúgy a dolgok rendeződnek lassan?

Bachi
Ha elmondtad a mh-eden milyen programban veszel részt nem rúghatnak ki,véd a törvény!ha viszont még nem mondtad el és tényleg a kirúgás veszélye fenyeget elkéne mondanod!

Moncso
Gyere gyakrabban!

Madrin
Remélem már jobban vagy!!Már csak egy ilyen napot kell kibírnod :D januárban.
gabicsibe

Böbcsike
:cry:
gabicsibe

Bobcsike, sajnálom :(

Moncso az megköszönném, bár ma készülök Libribe, de majd ott találok vmi jót:)
MAjd kiállok a könyvesbolt közepébe és közlöm velük adjatok egy jó könyvet ami megmondja a tutit :)

Gabicsibe, köszi :) Bár mintha Tanárúr azt mondta hogy kapok fogigátlót, szal talán akkor már egyszer se kell újra átélnem :wink:

Vucuska, nekem anno azért adta a nődoki hogy erősítse az immunrendszeremet mert mindent elkaptam, elég volt egy idegen helyen wc-re mennem :oops: :cry:
Akkor nekem nem segített,azóta is kényes vagyok de ma már legtöbször Domestossal megyek mindenhova :)
madrin

Csajszik!
Gabicsibe!
Köszi az invitálást, csak ritkán adatik olyan alkalom,hogy amhely ilyen pihentető mint most.

Ti tényleg használtok gésagolyót?
moncso70

A gynevac-ot háziorvos is felírhatja. A honlapon le van írva, hogy hogyan kell felírnia.
moncso70

Gabi!

Köszi megkaptam a pü-t. Nagyon köszönöm, hogy segíteni próbálsz. Szívesebben megyek olyanhoz, akihez valamelyikőtök járt, azért az mégiscsak megnyugtatóbb.
Igazából még nagyon gondolkodom. Jó lenne ha a dilidoki közel lenne a mh-emhez, mert Etyekől kicsit macerás megoldani. Vucuska dokija nagyon jó szakember, közel is lenne. Nekem csak egy bajom van ezzel, hogy férfi. Szerintem egy nő sokkal jobban át tudja érezni amit gondolok, sokkal jobban megérti. Ettől még lehet hogy a férfiak között is van nagyon jó nem tudom. Én is találtam egy pár dilidokit, meg régebben jártam egy nőhöz, de ő inkább szexuálpszichológiával foglalkozott, mondjuk meddő párokkal is,de az ritkább volt. Viszont baromi messze van, és csak napközben dolgozik, azt meg ugye buktam. Szóval még mindig nem jutottam dűlőre ezzel kapcsolatban. Csak aztán elgondolkodom az időt, és mindjá itt a következő inszem.

Vucuska,
Viszont ez a rendelési idő tetszik. Sok meddő párral foglalkozik a dokid? Szimpatikus? Érzed, hogy jó? Hogy alapos, hogy ért hozzá és tényleg megpróbálja feltárni a bajt?
vic12

gabicsibe

[size=18]Gabicsibe!
Boldog névnapot kívánok!
[/size]

Vagyok ám, és olvaslak is Titeket, de nem igazán tudok/akarok hozzászolni. Mi még mindig nem tudjuk, hogy mit csináljunk és elég sok dolog történt mostanában ami sokmindent megváltoztatott. Biztos van aki emlékszik rá, hogy panaszkodtam én is, hogy van egy munkatársam aki elég szemét velem és nem lehet vele együtt dolgozni. Hát a múlt héten megtudtuk, hogy hirtelen meghalt. előtte 3 hétig volt táppénzen. A másik munkatársam külföldön van januárig, szóval egyedül vagyok és most nagyon beteg is vagyok, de szóba se jöhet a táppénz és így a gyerekdologhogyan továbbra gondolni se tudok.
Ha már tudjuk, hogy mit akarunk és mikor, akkor biztosan jelentkezem majd!

Puszi mindenkinek!

Nefke
nefke

Jóóóóó reggelt!
Nekem most lett reggel....kicsit kalandos, vagy inkább paramókusos éjszakám volt! :oops:
Hajnalban arra ébredtem, hogy püffedt (de hülye szó:)) a hasam, és szúró, görcs szerű fájdalom van benne! Rögtön bepánikoltam :oops: Felébresztettem a drága párom, aki kicsit megnyugtatott, és kaptam egy fájdalomcsllpítót, amitől egy óra múlva el is aludtam, így reggel csak későn ébredtem. A fájdalom az elmúlt, de a hasam ugyanakkora maradt :oops: Pánikomba felhívtam a dokibácsimat, és jól megnyugtatott, hogy ne aggódjak, ezek normális tünetek! Szóval most fekszik nyugszik van! :oops: :lol:
Nem bírok másra gondolni, mint az egyetlen kicsi kis kincsünkre :oops: Eddig is mindig izgultam, de ez már több, mint sokkkkk:) alig várom a holnapot!

Végre vissza tudtam olvasni! 8)

Bobcsike
:cry: :cry: :cry:
biztos? nem csak kicsi barnázás?

Zsókuci
A wellnes fantasztikus lehetett! :wink:
Tegnap láttam egy mandulaműtétet a spektrumon, gondoltam ám rád :wink:

Nonóka
a topik boszija :lol:
Kép

Jezsoerika,
Te ide tartozol! Vagyis most már ide is, meg a babásba is! :wink:
Örülök,hogy jól vagy, és ha átalszod az egész telet, azt se bánd! A szervezeted tudja mire van szükség! :wink:
Jó, hogy írtál! Írj gyakrabban! Jó a jó példákat látni magunk előtt!

Gil,
Jó, hogy te is rendszeres látogató lettél újra!
Innen nehéz szabadulni! :wink:

Nemone
drukk a mai inszemhez!!
Kép

Manda
Kép

Rebe
Örülök, hogy ti is jól vagytok! :wink:

Vic12
Tökéletesen értem, hogy mire gondolsz...bár még nekünk kicsit sikerült sem volt!
DE! Ezek az érzések, akármilyen gonosznak is gondoljuk, szerintem teljesen normálisak..
Más kérdés, hogy az esetek 99%-ban nehezen dolgozzuk fel, vagy csak elnyomjuk, és később okoznak problémát.
Sose hittem abban, hogy pszichológus segíthet....egy idegen...
Mostanában sokszor gondolok arra, hogy talán mégis lenne értelme valami segítséet kérni, akárkitől (pszichológus, kineziológus...)

Most ugyan reménykedős szakaszban vagyok! :lol:

Karácsony téma:
most egyáltalán nem érzek semmilyen karácsonyi érzést! Most még lombik lázban élek! :lol:
Még nem is akarok belegondolni abba, hogy ott lesz egy kedves rokon csinos pocakkal(természetesen nekik is csak becsúszott), és ráadásul hallgatnom kell majd a nektek mikor lesz már kérdéseket!

Gabicsibém!
:lol:
14. hét!
Kép
Hogy repül az idő:)

Nika!
Jó lenne!
Délre kell mennünk!
Ti mikor?

Vucuska,
halálra röhögtem maga :lol: edzés majd csokis mandula! :wink: Mellesleg tényleg isteni az a karácsonyi mandula! :lol:

Madrin
fura, mindenki arra szokott panaszkodni, hogy később jön meg.. :roll:
sajnálom,hogy még görcsöltél is, ráadásul ennyire :cry:
Szerintem telefonáljatok, és kérjétek,hogy hamarabb adhasson mintát, biztos megértik! Nem csináljátok ezt folyamatosan!!

Milli
Jó vásárlást! :lol: Nekem erre még gondolni sem volt energiám! :wink:
Drukkolok egy domináns tüszőért!
Kép

Lányok!
Milyen tali lesz holnap?!?! :roll:

Remélem semmit nem hagytam ki! :oops: :lol:

Törpe

Kép
törpehzs

JAAAAAAJ!
A legfontosabb!

Az összes Gabriellának, de legfőképp Gabicsibének:

Kép

Törpe

Kép
törpehzs

Gil nem nézlek hülyének,sőt teljes mértékben egyetértek Veled!Ja és nem azért hiszek,mert már van két csodálatos Kislányom.Évekig tartó kudarc és próbálkozás után sem veszítettem el a hitemet,azért pedig,hogy Ők vannak külön hálát adok a Jóistennek mindennap!

Bobcsike sajnálom :( .

Törpe nagyon-nagyon drukkolok Nektek holnapra!

Lippa

lippa

Gabicsibe

Nagyon sok Boldog Névnapot! :D

Kép
bobcsike

Gabicsibe!
Kicsim a papíromon az van,hogy long. prot.,gondolom olyan mint a tiéd.
Puregon,decopeptyl,merilon és még egyfajta injekcióm van.
Plussz ez a hüvelybogyó és krém,ja meg egy gyógyszer.
Ha nem gond,szívesen venném ha mondanál valamit róla,úgy mindent,jó lenne tudni mi vár rám.
Előre is köszönöm. :D
kata80

Hihetetlen hogy most mennyien vagyióunk az éterben, alig bírom követni az eseményeket. :)

Leírnátok mégegyszer mi az a két könyv amit érdemes elolvasni?

Bobcsike!
Nem csak barnázgatsz? Tuti megjött?
De még adjál magadnak 50% esélyt. Várd meg a holnapot.
Én még azért drukkolok neked!!!!

Nomene!
Megy drukk inszem ügyben!

Mofly!
Hogy vagy?

Kép
vucuska

Hogy én milyen feledékeny vagyok,

Boldog Névnapot Gabicsibe :)
madrin

Jaj bocsánat , én is csatlakozom és kívánok nagyon sok boldog névnapot a Gabrielláknak. :lol:

A könyvcímek:

Titkok

A vonzás hatalma

Vic
Útnak indítottam a pü-imet
moncso70

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?