Memme, én is a Jánosra tippelnék!
Kriszta, jók a szülinapos képek! Torta honnan volt? És az ajándék mi volt??
Borsa, Gyuzso, extra rendesek vagytok, h bevállaljátok, elem tuti rosszul járnátok, életemben nem sütöttem semmilyen sütit, hát még mézeskalácsot!

na de sebaj, majd jövőre!! már el is kezdtem az újévi fogadalmam megvalósítását és tegnap összeütöttem egy könnyű kis vacsit, jó, nagyon egyszerű volt a recept, de nagyon büszke voltam magamra!

(sütőben sült burgonyapizza)
Paklincs, nagyon jók a vonalzós képek!! Olyan mikuli rucija sztem daninak is volt tavaly, mi túrtuk!
Ex-munkahely: én eddig kétszer bírtam bemenni, sajnos kocsival kizárt, h emiatt bebumlizzak a belvárosba, ráadásul a fél munkahelyi gárda családtag, szal velük amúgy is találkozom családi ünnepeken (férjem családja, nálunk is munkahelyi szerelem, férjem a főnököm volt!

)
Veronikusz, sztem ez csak egy rossz szóhasználat volt, barátnőm most ment új munkahelyre, határozott időre szóló szerződéssel vették fel, mivel ha a a gyedről visszajön az, aki helyett felvették, akkor neki új munka után kell néznie és őt is úgy mutatták be annak a nőnek, h ő az utódja, persze csak 1 vagy két évig, sztem ebben nincs semmi rossz!! (én erre nem is gondoltam, h ennek van egy olyan szinonimája, h helyettes) szóval ne aggódj, biztos nagyon várnak már téged is vissza!!!
Gabi, örülök, h Enci jól van! És ügyi vagy, h nem hagyod magad, mert teljesen elkanászodik még a végén a kisasszony!
Zsófi, jaj, szegény Léna, mennek a gyógypuszik!!
Tünde, többiekkel kell egyet értenem, ehhez nem kell orvosi igazolás, egyszerűen csak mondj NEM-et!!! Én is így tettem anno, max. hisztis kismamának tartanak és a hormonokat okolják, az se érdekeljen, ilyenkor a kismama az első, ha te rosszul érzed magad, a baba is megérzi ezt, szóval csak semmi magadra erőltetés!!
És Steffi lesz a hírhozónk, ha jönnének a babócák!
Martin tényleg a kezedben elaludt? de cuki!! nekünk ilyen nem volt az utóbbi féléveben sztem
14 fog??? huh!!! daninak 4 van
Felteszek egy fotót, ha nem baj, ezt ma csináltam a kis Süsü fogasról