A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Sziasztok, voltam dokinál:
méhszáj zárt, kemény. Hegem biztos nem belül feszül még, ez csak max a bőr, és az nem számít. Szülhetek rendesen, ha megy szét a heg, elvileg időben érezni fogom, mert pokilian fáj, emaitt nem ajánlják az EDA-val szülést, de ha nagyon ragaszkodnék hozzá, bekötnék, mert pl a Szabolcsban engedik, és ugye most már közös az intzémény, így a protokoll is. Adott szülésznőszámot, de rám bízza, felkérek-e, hiszen amúgy jár az ügyeletes,és hangsúlyozta, dokiból is!

Szolnoki nemutazáshoz azt mondta, nem adja a nevét. Nagykanizsáról is felérek, ha beindul a szülés, hát még Szolnokról... Mindegy, ezt majd mi még a családdal elrendezzük... :)
Azért jó tudni, ti abban erősítetek, amit én szeretnék, mert ti még emlékeztek, milyen az utolsó pár hét :)

Volt rövid ctg, kiscsaj szétrúgta a mikrofont. Nem szereti, ha ott motoszkálnak, jól felpörgette magát, úgy kellett nyugtatni! :)

Memme, szerintem is János... de nem tuti.

mtunde

Memme, én is a Jánosra tippelnék!

Kriszta, jók a szülinapos képek! Torta honnan volt? És az ajándék mi volt??

Borsa, Gyuzso, extra rendesek vagytok, h bevállaljátok, elem tuti rosszul járnátok, életemben nem sütöttem semmilyen sütit, hát még mézeskalácsot! :roll: na de sebaj, majd jövőre!! már el is kezdtem az újévi fogadalmam megvalósítását és tegnap összeütöttem egy könnyű kis vacsit, jó, nagyon egyszerű volt a recept, de nagyon büszke voltam magamra! :lol: (sütőben sült burgonyapizza)

Paklincs, nagyon jók a vonalzós képek!! Olyan mikuli rucija sztem daninak is volt tavaly, mi túrtuk!

Ex-munkahely: én eddig kétszer bírtam bemenni, sajnos kocsival kizárt, h emiatt bebumlizzak a belvárosba, ráadásul a fél munkahelyi gárda családtag, szal velük amúgy is találkozom családi ünnepeken (férjem családja, nálunk is munkahelyi szerelem, férjem a főnököm volt! :wink: )

Veronikusz, sztem ez csak egy rossz szóhasználat volt, barátnőm most ment új munkahelyre, határozott időre szóló szerződéssel vették fel, mivel ha a a gyedről visszajön az, aki helyett felvették, akkor neki új munka után kell néznie és őt is úgy mutatták be annak a nőnek, h ő az utódja, persze csak 1 vagy két évig, sztem ebben nincs semmi rossz!! (én erre nem is gondoltam, h ennek van egy olyan szinonimája, h helyettes) szóval ne aggódj, biztos nagyon várnak már téged is vissza!!!

Gabi, örülök, h Enci jól van! És ügyi vagy, h nem hagyod magad, mert teljesen elkanászodik még a végén a kisasszony!

Zsófi, jaj, szegény Léna, mennek a gyógypuszik!!

Tünde, többiekkel kell egyet értenem, ehhez nem kell orvosi igazolás, egyszerűen csak mondj NEM-et!!! Én is így tettem anno, max. hisztis kismamának tartanak és a hormonokat okolják, az se érdekeljen, ilyenkor a kismama az első, ha te rosszul érzed magad, a baba is megérzi ezt, szóval csak semmi magadra erőltetés!!

És Steffi lesz a hírhozónk, ha jönnének a babócák! :wink:
Martin tényleg a kezedben elaludt? de cuki!! nekünk ilyen nem volt az utóbbi féléveben sztem :roll:
14 fog??? huh!!! daninak 4 van :lol:

Felteszek egy fotót, ha nem baj, ezt ma csináltam a kis Süsü fogasról :lol:
Kép

KépKép
barimami

Dori, nem semmi a babakocsis kép! :lol: Jól bevásároltál!

KépKép
barimami

Steffi!
Nálunk csak most jön Szofinak a 13-14. fog. Katának meg a leghátsók. Nem is tudom, talán már mind kijött, vagy csak félig???? Mit etetsz Martinnal, hogy így nő!!! :D:D:D:D:D:D

Eni!
Hát igen. Nálam se volt senki, csak egy meleg srác, de őt én hívtam. Szerintem jött volna az összes irigy kollegina, csak őket direkt nem dívtam. Had egye meg őket a penész, hogy nem tudnak utána kibeszélni. Mármint a lakást. :D a Srác meg tök rendes, őt azért hívtam. Én sajnos nagyon peches voltam, mert a mostani főnököm volt („. Munkahelyem) volt az első is, csak ő onnan eljött és mikor az első cégem megszűnt, ő áthívott, hisz tudta hogy számíthat rám. Ebből a sok vénlány azt szűrte le rögtön, hogy a főnök idehozta a mucusát. Egy hétig bőgve menetem haza. Bezzeg arra jó voltam, hogy este elvigyem őket egy darabon kocsival. :oops: nem tudom. Lehet hogy én is ILYEN undi lennék magammal az ő helyükben???? Hát kétlem. :oops: Soha egy rossz szavam nem volt rájuk a főnök előtt, inkább a könnyeimet nyeltem. Volt már közületek olyan aki csak férfiak között dolgozott??? Mert nekem az első helyemen így volt sokáig. JAJ! Azóta is ezt sírom vissza, pedig akkor aztán nekem kellett mindent megcsinálnom, rendet raknom … de az mégis jó volt. :D
A nevelőmamám meg pont tegnap mondta, hogy most már lassan visszamehetnék dolgozni. Nem értem!!! Talán neki kell eltartania, hogy beledumál?????

Bocs a kirohanásért

Cukipofa!
Még nem tudom mi lesz, de ILYEN helyre senki nem akarna visszarohanni

Tünde!
örülök, hogy minden rendben volt. Majd írok mail-t. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

hogy én milyen zagyván tudok írni :oops: bocsi

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Barbi!
ez aztán az igazi DANIIIIS kép :lol: :lol: :lol:
azt meg hogy visszavárnak!!!! ahol köszönés helyett csak azt hallod az elsuhanó kolléganő szájából, hogy "ba...meg, EZ visszafogyott!!!!!" hát!!!!! nekem nem úgy tűnt :oops: :oops: :oops:

Tünde!
te dugdosod előlünk Benét???? :D róla is kérhetünk képet???? :wink: :D

eldugulok, mert csak rossz hangulatot keltek :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz, kérésed parancs!

Kép

Kép

Kép

mtunde

Barbi!
Szívesen várunk sütés-leckékre :D De komolyan!

Tünde!
Tök jó képek, Bene igazi jó pasi :D

Veronikusz!
Jól tetted hogy nem hívtad őket!

Dóri!
:D

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Veronikusz,
én pasik között dolgoztam, 1 nő munkatárs a csapatban, de őt még egy pasi ismerősöm sem akarta elcsábítani... :roll:
a Főnivel szűrődött össze ő is :lol: :lol: ők bentiek, mi kintiek voltunk (2hetente kellett beugrani)
"fiusítva" lettem :lol: :lol:
nem kéne hallgatnod senkire, hisz még jön a Hármaska is!!! :wink:

Tünde,
kell az erősítés a Fiúk közé!! szépek és nagyon pasik!!

Barbi,
Dani nagyon édes!!
az a 4 fog minden képen villog!! :wink:

Dóri,
nem irigyellek, a málhás szamár semmi Hozzád képest!!

KépKép
Kép
gyuzso

Tünde, jó, h raktál képet benéről, rég láttuk őt!! Hogyviseli mostanábana ksitesó érkeztét? Érti már nagyjából, h mi van készülőben? És fog neki hozni valamit a kistesó?

Borsa, vigyázz, mert lehet, h szavadon foglak! :lol:

Veronikusz, jaj, nem tudotam, h ilyenek a munkahelyi viszonyok nálatok, nekem ez kimaradt :shock: :? Akkor viszont pláne nem érdemes törődni ezekkel a dolgokkal, h helyettes vagy utód, nem érdemlik meg, h rágódj rajta!!

KépKép
barimami

Hé Barbi,
jól bebuktattál, tényleg túrt a cucc. :) Nálunk Nagyjankó anyuka a főtúrista, olyan érzéke van hozzá, hogy ihaj-csuhaj. És olyan szépen rendbe tudja tenni a göncöket... mintha vadiújak lennének.

Dóri babakocsiját elnézve a BKV járművek után a babakocsik is simán lehetnének reklámhordozók. Mobilmarketing.

Gyuzsó, Borsa,
akkor most a tabló mellé készül egy adag hagyományos mézeskalács, vagy lesz benne valami flikk-flakk?

Este Született feleségek, úgyhogy gyorsan ágyba dugom Kisjankót. Jó éjszakát!

Kép
Kép
paklincs

Paklincs, na tessék! :D úgy látszik ez valami import cucc!

Még azt akartam írni, h stílszerűen a vonalzós képet a legutóbbi kútvölgyis baba-mama találkozón készültek közül választottam! :wink:

Én is indulok, kocsiba vágom magam és megyek át a barátnőimhez született feleségeket nézni!

Jó éjt mindenkinek!

KépKép
barimami

Sziasztok,
pont akkor olvastalak Benneteket, amikor Tünde az ölemben volt és Danira akkorát mosolygott... várom már, hogy tavasz legyen és egy jó kis sétára mi is mennénk!
Jó éjt!
Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Sziasztok!
Most raktam újra ágyba Encit.. annyira köhögött. nem is értem. tegnap este már olyan szépen ment minden...
Bár ma este kihagytuk a kakukkfűves fürdőt (Gyuzso recept :D )lehet hogy ez volt a baj :idea:
mert már 3 napja nyomatjuk, gondoltam ma már nem kell, erre tessék... most főztem gyorsan forró teát, dehát nem itta meg...
köhögésre a Rinathiolt használjuk, de estére már nem adok belőle...
NA MEgyek mert közben megy a Grace klinika :D

Veronikusz! mi az hogy menjél vissza dolgozni??? tényleg! hát nem ő tart el titeket. Sőt, hát férjed annyit dolgozik, keveset tud veletek lenni, és még te is menjél dlgozni??és a gyerekek?
Könyörgöm... maradj ameddig megteheted!mert ezeket a hónapokat,napokat soha nem tudjuk visszahozni!!!Addig élvezzük ki amíg lehet,hogy egész nap a gyerekkel/gyerekekkel lehetünk :D :D :D Olyan hamar elszállnak az évek :cry:
Vendég

Ancsa!!! eltüntél.....

Vali? Brigik?Gabó?Vica?
Vendég

Tünde!
Fúúúú! Ez aztán gyors volt. :D végre láthatjuk a TRÓNÖRÖKÖST! Szerintem tiszta mamája!!!! :DDDD nem? Villő/Zoé pedig majd a papája lesz :D:D:D:D:D:D Bár imádom, a sötétbarna szeműeket, de mégis mindig odavagyok az ilyen szép szeműekért. :D olyan különleges! :D hihetetlen hogy megnőtt Bene!

Gyuzso!
Hármaska! Az a helyzet, hogy a szüleim az ELLENDRUKKER csapat. Bár a papám imádj a Szofit is, de mikor kiderült hogy lesz Ketteske, meglehetősen negatívan nyilvánult meg. Szóval ők lesznek az utolsók akik majd megtudják, ezért ha úton lesz a következő baby. Fáj is a szívem, hogy az én legnagyobb boldogságom, nekik ennyire nem kívánatos. :cry:

Dóri!
Ez a málhás csacsi effektus, ez nagyon ismerős. :D:D

megyek, mert szalad a lakás :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Gabi!
Boldog névnapot!!!!!!!

Balázs nagyon magyarázott és sikongatott Dani képének :lol: :lol:

Borzalmas éccakánk volt! :cry:
Éjféltől 1,5-2 óránként volt fenn Balázs!!! :!: :roll:
Lehet hogy a foga, de nem tudom!!!

Tegnap voltunk Hasi UH kontrollon!!!Elmúlt a vesetágulat!!!És hangosan kacagott mikor vizsgálták az oldalát :lol:

Na megyek,megpróbálok magamhoz térni

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!
Elöször is Boldog Névnapot Kívánunk Gabi.

Viktorom 5 órakor kellt és már alszik is. Betartja a 40 perces alvását egy percel se többet. 8)

Kép

majd még jövök jók legyetek.
V

valentina

GABI!
NAGYON BOLDOG-BOLDOG NÉVNAPOT! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Gabi, Gabbó,
Boldog névnapot Nektek!!!

Emano,
kis kacagós drága!!! tök jó, hogy elmúlt!!!
mi is hasonlóan vagy rosszabbul aludtunk.. vagy a front vagy a fog.. :roll:

Veronikusz,
itt egy hatalmas drukkertábor!! Nem a szüleidnek kell felnevelnie a Hármaskát SEM, nem is értem, miért ellenkeznek...

Gabi,
mennek a gyógymanók, viszik a gyógypuszikat!!

Barbi,
nyugodtan jöhettek mézeskalács sütésre! meg bárki, akinek kedve van! :wink:

Dóri,
van Tündérnek ízlése! :wink:
mi is várjuk már, hogy megint babakocsus-bandázós legyen az idő!

KépKép
Kép
gyuzso

Valentina,
nem irigykedünk a korai felkelés miatt!
küldjetek Ti is fotót Zsófinak a tablóra!!

KépKép
Kép
gyuzso

Gabi, Gabo!
Boldog névnapot!

Mennyi jó kép ismét! Még, még!!!! :D

Mi is csatlakozunk a rosszalvó csapathoz, nem mintha eddig elzárkóztunk volna... :D ...

Emano!
Tök jó hogy elmúlt a vesetágulat! Sajnálom a ramaty éjszakát!

Veronikusz!
Sajnálattal olvastam az ellendrukkkot, én azt hittem az csak öröm ha gyarapodik a család, de a lényeg az hogy ti úgy gondoljátok!

Léna, Enci!
Gyógypuszik már postán!

Valentína!
Küldjetek tablóképet!

Barbi!
Én komolyan mondtam! :D

Orsi

borsa

Mézeskalács: Én többfélére gondoltam válasszatok vagy várjuk a + ötleteket
1. fenyőfa alakú (jó nagy) kalács gyerekek nevével díszítve
2. kis kalácsok (szív, csillag....) gyereknévvek fent középen kis lukba szallaggal akaszthatós (lányoknak rózsaszín, fiúknak kék)
utóbbit felakasztanánk egy karton karácsonyfára...
de ezek csak ötletek ha van más akkor írjátok le légyszi!

Orsi

borsa

Borsa,
Nekem mind a 2 tetszik!!!Tök jóóóóóóóó 5let!!!!
Kár,hogy nem tudok/tudunk menni segíteni!!! :cry:

emano/Andi
KépKép
emano

Jó reggelt!

Gabi Boldog Névnapot Kívánunk!

Azt hiszem, mi nyúltuk le az álommanókat (sorry) Tünde 12 órát aludt és most is nyomja újból, és képzeljétek életében harmadjára hason alszik!!! Ígérem, a mai éjszakára visszaadjuk őket :wink:

Betegeskedőknek gyógypuszikat küldünk!
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Sziasztok!

Köszönjük a rengeteg gyógypuszit! Kezdenek ideérni, tegnap egész nap nem kapott gyógyszert léna és így is csak 7,5 lett estére. Most reggel meg 7,1. Folyik az orra és néha köhög. Viszont itt is voltak álommanók, aludt egyhuzamban 9től 8ig. Bocsi, bocsi... :oops:

Tabló: Eddig 20 kép érkezett, plusz persze mi sem akarunk lemaradni. Várom még Veronikusztól, Valentinától, Lilluskától,Valitól, Manókától, Masnitól és még ki tudja kitől...

Borsa/Gyuzsó! Tök jó, hogy megcsináljátok a mézeskalácsot! Nekem is tetszik mindkét ötlet, a második talán jobb akkor, ha az osztálynak van saját karácsonyfája, amire aztán át tudnák tenni. Nem tudja valaki, aki járt bent tavaly ilyenkor, vagy mostanában?

Átadás: Mi lenne, ha megpróbálnánk minél többen odamenni? Állítólag úgyis kihalt mostanában az osztály...

Na megyek, mert ideért a kis gengszterem... :lol:
Szép napot mindenkinek, ja és Gabik, boldog névnapot!!!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Gyuzso!
:D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Zsófi,
tök jó ötlet!! ellepjük az osztályt!!

Szerintem volt kisfa feldíszítve, úgyhogy én karácsonyfadíszeket csinálnék nevekkel és felrakhatnánk a fára!
plusz enni is 1 tállal persze!
Jövőre meg hozzágyártjuk Esztert, Villő/Zoét/ Emmákat.. :lol: :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Ha az segítség, egy barátnőm férjének unokatestvére szűlésznő a kórházban, igaz kisbabával van otthon, de megkérem, hogy nyomozzon, lesz e karácsonyfa. ha nem, szerintem a karton karácsonyfa is tök jó ötlet.

Kép
Kép
paklincs

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy ritkán tudok csak felbukkanni de sajna nincs mindig időm írni..... A képeket viszont mindig megnézem, és hát mit is mondjak.... Mindegyik gyerköc gyönyörű!!!

Sajna minket is elkapott az influenza. :cry: Rékának is ezerrel folyik az orra és köhög is. :cry:

Minden beteg gyerköcnek jobbulást kívánunk!

Gabinak és Gabbónak boldog névnapot!

Kriszta,
Nem tudsz valami infot, hogy mi lesz a Kútvölgyivel??? Az ucsó infom, hogy dec. végén lesz döntés. Olyan jó lenne, ha maradna minden a régiben.

Tündének és Memme-nek drukk hegyek!!!! Nem sokára itt az idő!

Puszi Mindenkinek

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Sziasztok!

Nohát. Itt a két ritkán látható fiatalember. :) Nagyon tetszik.

Gabi, Gabbó, boldog névnapot!

Gyuzsó, Borsa, télleg' nagyon ügyesek vagytok. Jó munkát.
Pénteken megyek ctg-re, megkérdezem, hogy szokott -e lenni karácsonyfa. És gyorsan megírom. Jó úgy?

Sztem se rossz ötlet, hogy többen menjünk be. Pl. 21-én.(?) Biztos nagyon örülnének. Gondoljátok el, egy osztály, ami annyi viszontagságon ment keresztül idén. Mindenki alattomba odahívná valamelyik szülésznőt meg dokit és csecsemőst, hogy beszélni akar vele... :)

Tünde, ezek jó hírek. Biztos nehezebb lesz ezzel a heggel, de más szempontból tényleg jobb lehet, ha nincs érzéstelenítés. Persze én könnyen beszélek. Pedig volt egy pont Melinda születésekor, amikor vágytam rá, persze akkor már nem lehetett, és hát kedvenc doktorbácsinknak volt igaza, aki azt mondta, hogy " Maga meg tudja csinálni anélkül is". és ez a mondata erőt adott. De sztem erre a pontra egyszer mindenki - majdnem mindenki eljut. Aztán elmúlik.

[b]Veronikusz[/b ezeka dumák, hogy csináljuk ezt vagy azt - egyik fülünkön be a másikon ki szerintem. Mert klassz dolog az, ha van valakivel átbeszélni a dolgokat, átgondolni és bölcsességet kapni, de én nagyon sokszor azt érzem ki ezekből, hogy fogalmuk sincs, miről beszélnek.
Ilyenkor értékelem a párom szüleit, akik soha még kísérletet sem tesznek arra, hogy belekotyogjanak a dolgainkba. De talán azért is, mert látják, hogy így is megy. Vagyis apósom irigy a fiára és ez néha feszt okoz, de a férjem tudja kezelni.

Megyek fürödni. Egyedül és csendben - Melinda sétál a bébiszitterrel odakint.

Kép

Kép

Kép
memme

GABI, BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK NEKED!!

Hú, nagyon kreatívak vagytok!
Nekem mind a két mézeskalács ötlet tetszik, amelyiket a többség szeretné!

Borsa, és hol-mikor lesz a továbbképzés? esetleg odamegyünk láb alatt lenni Danival, ha épp ráérünk! :lol:

Közös átadás jó ötlet nagyon!! :D Ha tudunk, csatlakozunk mindenképpen!

Éjszaka nekünk is érdekes volt, Dani 1kor felriadt és 1 órába telt, amíg visszaaludt, ha kivettük mosolygott, játszott, de amint betettük az ágyba, sírt, aztán szerencsére 2kor elaludt és utána 3/4 9kor kelt, nem tudom, h mi lelte szegényt...

Emano, a vonalzód jó kis kard, ami lebeg a levegőben!! már csak 12 nap!!! még anyni minden teendő van!! megyek is és készítem a karácsonyi listámat! :D :lol:

Ja, és örülök, h Dani képe megnevettetett több babát is, ez volt a cél! :wink:

KépKép
barimami

Vica! Nem küldesz képet a karácsonyi tablóra? ide: szel.zsofi@gmail.com

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Kedves Anyukák!

Végzős hallgató vagyok az ELTE Tanító- és Óvóképző Főiskolán. Szakdolgozatomat a „Testtartás kialakulásának folyamata és az azt befolyásoló tényezőkből” írom. Segítségét szeretném kérni az alábbi felmérés otthoni elvégzésével, melyet óvódás korú gyermekével/gyermekeivel kell megcsináltatnia. A felmérés kiértékelésével fényt szeretnék deríteni arra, hogy a hasizom és a hátizom erejének, valamint a lúdtalpnak, van-e szerepe a hanyag testtartásban. Mert amennyiben igen, akkor ezek már óvodás korban elkezdett megfelelő erősítésével megelőzhető a tartáshiba kialakulása, amely idősebb korban további panaszokat okozna.
A kitöltött felméréseket légyszi küldjétek el a kisindigo@freemail.hu címre.

1. Gyermek kora, neme:
2. Magassága, súlya:
3. Súlya:
4. Van-e lúdtalpa? /Legkönnyebben úgy lehet megállapítani, ha hátulról megnézi, hogy a gyermek Achilles-ina egyenes-e. Ha megtörik akkor lúdtalpas./
5. Hanyag tartása van-e? /Hanyag tartás jellemzője: a vállak előreesnek, a háti domborulat kifejezettebb, a lapockák pedig elállnak, s a gyermek „Húzd ki magad!” felszólításra korrigálni tudja tartását./
6. Hasizom erejének vizsgálata: Kérje meg a gyermekét, hogy feküdjön hanyatt. Lábát térdben hajlítsa be és Ön rögzítse a lábát. A gyermek fogja meg a fülét. Ebből a helyzetből üljön fel úgy, hogy a könyökével megérinti a térdét, majd vissza, miközben a fülét nem engedi el, 20 mp-ig annyiszor amennyiszer csak tud. Hányszor tudott felülni?
7. Hátizom erejének vizsgálata: Feküdjön hasra a gyermek. Fülét ismét fogja meg, s Ön rögzítse a lábát. Majd 20 mp alatt annyiszor amennyiszer csak tudja emelje meg a törzsét úgy, hogy a könyökét összeérinti maga előtt. Hányszor tudta összeérinteni a könyökét?

Segítségüket előre is köszönöm!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
indigo

Jaj, persze GABBÓNAK IS!

Még ezt is meg akartam osztani veletek, megkönnyeztem a cikket, hozzá járunk úszni és eddig is istenítettük Csilla nénit, de ezek után :roll:
http://nol.hu/cikk/411313/

KépKép
barimami

Sziasztok!

Borsa, Zsuzsi: Örülök, hogy elvállaltátok a mézes sütést!!
Nekem a Borsa által írt lehetőségek közül a 2. tetszik.

Borsa én is mehetek a sütés leckére Barbival? :lol: :lol: Sajnos sütni nem nagyon tudok
:(

Dóri: Jól néz ki a babakocsi :lol: :lol:

Dani és Bene nagyon édes a képeken!!

Gabi Isten Éltessen sokáig!!!!

Képzeljétek dolgozom!!! Tegnap és ma be kellett jönnöm, mert helyettesítenem kell, úgyhogy gyereket összepakoltam és behoztam magammal. Szoptatáshoz kibérelem a tárgyalót. Jól érzem magam bent...

Veronikusz: Megértem,hogy rosszul esett a levél. Engem is nagyon bánt, hogy az én helyemre határozatlan idővel vettek fel egy fiút... Így nem tudom, hogy vissza tudok-e jönni, pedig mindenkinek hiányzom és mondják,hogy mennyivel jobb volt velem dolgozni.

betegeskedőknek mennek a gyógypuszik!!

Az álommanók nálunk is jártak. Petya este 10-től aludt reggel 4-ig, majd evett és fél 7-kor én ébresztettem. Az autóutat végigaludta és itt bent is fél 9-től negyed 11-ig aludt még.

KépKép

KépKép
cukorfalat

Gabbo Neked is nagyon Boldog Névnapot!!!!!

Én úgy emlékszem,hogy tavaly volt fa minden osztályon...

KépKép

KépKép
cukorfalat

Cukorfalat, te bent vagy a kisbabával a munkahelyeden, dolgozol, szoptatsz és közbe még nekünk is hírt adsz magadról? WOW!!! Minden elismerésem a tiéd! :shock: :lol: Rég raktál fel képet Petyáról! Majd ha lesz időd, pótold! :wink:

KépKép
barimami

Valentina! Nekem küldd el lécci a szel.zsofi@gmail.com címre! Tök jó a kép!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Lányok új ötlet! Lányoknak virág, fiúknak autó (persze mézeskaliból)
Sokan menjünk tök jó ötlet!

Orsi

borsa

Sziasztok!

Gabinak és Gabónak boldog névnapot!!!
Betegeskedőknek sok gyógypuszi!

Szörnyű éjszakánk volt nekünk is! 1 hete 3 órát alszom és mostmát nagyon, kimerült vagyok, bár anappalokat jól bírom, csak éjszaka szenvedek sokat.
Igazából nem is ez bánt hanem az, hogy ez miatt a tejcsim is egyre kevesebb (eddig sem volt sok :( ), pedig Áron sokszor és sokat (2óra/alkalom :?: ) szopizik éjszaka is.Annyira szeretném még szoptatni a kis gézengúzt!
Azon töröm a fejem mit ronthattam el, hiszen az utóbbi időben már olyan jól aludt erre most megint visszatértünk az első időszak éjszakáihoz! :?
Mindenesetre ha most lenne egy háromkívánságos halacskám biztos, hogy álommanókat kérnék, de rögtön egy raklapnyit :wink:

Barbi
Azok a fogacskák nagyon édesek!!! :D Na és a szemek!!! :D

Tünde
Édes a sagyija!

Veronikusz
Tegnap megkaptam a dm naptárat, igaz 3-ból csak 1-et, mert elveszett a többi :evil: , de szép lett!
Tiétek?

Dóri
Gondoltam ma Rád, mert az Árkádan voltunk bevásárolni (gondoltam kifárasztom Áront, de 1 óra múlva haza kellett jönni, mert már nem bírtam, Ő meg nyugodtan nézelődött, picit sem volt fáradt :D ) és jól megvoltunk pakolva, de nekem csak pár métert kellett vinni az autóig, nem a hegyre! :D Igy is elég volt!
Régen láttam képet Tündéről, tennél fel képet? :roll:

Gyuzso,Borsa
Ha kell segítség "mézesügyben" szívesen segítek, vagy ha bejglit kell csinálni, azt is! Nálunk a gesztenyés a menő! :wink:

Memme
Gyakran gondolok Rád, milyen érzések kavaroghatnak most benned?Mennyire vagy izgatott? :D

Gabi
Jobbulást Encinek!

Steffi
Mennyi fogacska te jó ég, nem is csoda, hogy nem tud aludni szegény!Kis ügyes reméljük hamar túl lesz rajta! :D

Hanna

Hanna

Kép
hanna09

sziasztok!
nagyon-nagyon köszönöm a köszöntéseket!nagyon jólesik tőletek!
valahogy a rokonság elfeledkezett rólam... :shock:
a szűk családomon kivűl, még senki nem szólt hozzám ma :shock:
bezzeg én még a szomszédnak is sütit küldök ha neki van...
lehet bennem van a hiba??na mindegy. bocsi, a lényeg,hogy ti nagyon aranyosak vagytok!!! :D :D
Éjszaka megint borzasztó volt... köhögés 1000rel :cry:
most a délutáni alvás megint fesztivállal kezdődött.próbálkozik a drágám.10 perc hiszti ,meg Anyu vegyélföl! de az ágyba nem akar lenni. kidobál mindent belőle :lol: de ismét leraktam,kijöttem.persze a fülem az ajtóra tapadt. :wink: 3 perc után horkolt... :D
Vendég

Vica! dejó rólad is hallani... mi van veletek? dolgozol?kistesó projekt?

Ancsa ! eltüntél... :shock:

Kriszta!hogy vagy? és sogórnőd?

Tünde,Memme! pihenjetek ameddig lehet :D :D
Vendég

Sziasztok!

Borsa!
Nekem a második ötlet jobban tetszik...az praktikusabb is...
Egy nagy karácsonyfát lehet nem tudják hova rakni...
Egyébként meg biztos lesz fa és akkor kilógatják őket :D

Gabiknak nagyon boldog névnapot kívánunk :D

Barbi!
Esetleg nem tartanál nekem egy kis továbbképzést fotózásból????????? :D :D léci,léci!!!!!!!
Most komolyan én annyira lelkesen fotózgatok, de nem valami jó a gépen így elég gagyi képeket csinálok...kivéve, ha kölcsönkapom nevelőapám gépet ami tök menő :)
Mármit, hogy milyen gépet érdemes venni...beruháznék egy jobb gépbe, de annyi fajta és márkáju van, hogy nem tudok dönteni...szart meg nem akarok megint venni...
Annyit már tudok, hogy ami tükörreflexes abaromi drága...és még csak azt sem tudom, hogy mi az...szóval oyanom biztos nem lesz :D

Csajok...akkor beszéljünk meg egy tutifix időpontot amikor bemegyünk!!!!!
Megpróbálunk mi is menni!!!!!

Kép

Kép
cukipofa

Borsa,Gyuzso! nagyon aranyosak vagytok,hogy így elkészítitek a mézeskalácsokat!köszönjük szépen!! :D
és Zsófiéknak is a tablót!
21-én pénteken akartok bemenni???mármint a kórházba??
délelőtt?délután? mikor?
Vendég

Sziasztok!
Munkahely ész rohanás. Most hamarabb elengedtek bennünket, mert céges buli lesz este. Gyorsan írok, aztán jönnek haza apa és a csaj.

Gabikám! Nagyon boldog névnapot kívánok Neked!
Gabbo! Hasonlóan boldogot, mint Gabinak!

Barbi! Daubner gesztenyés torta volt. Nyami. Csajszi nem evett belőle, csak a marcipánokat.

Mi is köhögünk. Pedig apával kettecskén megyünk síelni pénteken hétfőig. Nehezen hagynám itt betegen a lányt. :cry:

Majd, majd lesz vonalzó, ha ráérek csinálok, már kezdem elhinni. Jól vagyok egyébként. De Pankával is ez volt, szerintem alkati kérdés. De lehet, hogy én kislány koromban már kirókáztam magam, mert velem aztán nem lehetett felszállni egy kékbuszra se biztonságban. :lol:

En! Jó költözést! :lol:

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Hanna!
még nem voltam értük :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok,

Köszi Kriszta a jókívánságokat! :wink: Panka gyógyuljon meg.

Gabi, Gabbó, nektek nagyon boldogságos névnapot!

Hanna, annyira sajnálom, és átérzem, hogy lehetsz... :oops: Én is tök zombi voltam hónapokig. Egy időben azt is hittük, komoly a baj, végül kiderült, hogy mégsem. Béres cseppel turbóztam fel magam. Most supradynt szedek, citromfű-és levendulateát iszom napi kétszer, így valamelyest tartom magam. :roll: Ne legyen így, de Bene is ebben a korban kezdett ismét újszülött módra ébredezni, és sajna azóta is tart.

ORsi és Zsu, nagyok vagytok, ha bevállaljátok... KOMI. :D

Dóri, hát ez nem semmi. Akkor nemcsak én szoktam így kinézni.

Nálunk már hol ikea, hol ez meg az, de sajna épp 21-ére esik a költözés, tehát amikor gyakorlatilag átmozdulunk Kőbányára. Én így jártam. Valahogy a sors fintora, tavaly én vittem be. :lol:

Kati, márkán belül is vannak eltérések. Van olyan sorozat, ami jobban sikerült, sokszor a legújabb szériától riasztanak a legjobban. Tudom, mi is most nézünk egyet, újabbat (férj mániája, én fisher price-t nézem :lol: )

Zsu, milyen a lánc? Benci imádja, sajátját észre sem veszi, de az enyémet halássza a nyakamból. Tudom, ez már belemagyarázás, de mióta a nyakán van, mindenen röhög. (Lefekvés helyett is.) Viszont! Hajnali 2ig nem ébredt egyszer sem. Hónapok óta nem tett ilyet. Hurrá borostyánlánc. :roll:
vbea

GABI, GABBÓ, minimum hatalmas vastag betűkkel... :oops:
vbea

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?