Sziasztok!
Szép jó napot mindenkinek!
Olici!
Nagyon, nagyon sajnálom!

Nem tudok erre semmit mondani, nagyobb tragédia a tiétek, mint amit én érzek.
Cateye!
Nem, nem Ilduci viccelődött, hanem én!

Ehhez volt hangulatom!
Lányok!
Tegnap kiszedte a doki a varrataimat, nem volt olyan vészes, de begyulladt a köldöksebem.
Már jobban vagyok, sőt, egészen vidám is!
Remélem, tetszettek a viccek a hétvégén!

Majd dobok még párat.
Horror sztori folytatódik!
Biztosan emlékeztek még a lányra, akinek a 20. héten vették észre, hogy babás a 18. heti kaparása után!
Megszületett a babája!!!
A gyenge idegzetűek ugorjanak!
1 hete, csütörtökön mérték a babáját 4 kg 60 dkg-nak, betöltött 40. hétnek. Pénteken befektették a kórházba, hogy hétfőn megcsászározzák, a méhlepényben lévő spirál miatt. Szombat éjjel elment a magzatvize. Éjjel 1-kor megcsászározták.
Amit mesélt a műtétről, az kész horror.
Azt mondta, hogy a műtét alatt, amíg ébren volt, pocskondiázták az orvosok, hogy milyen kövér. Jó, ha kövér is, de akkor se mondja azt rá a doki hogy hájas! Én se tűrném el. De ez még csak a jéghegy csúcsa. Az altalóorvosnak 8. szúrás után sem sikerült a gerincébe döfine a tűt, az altatós reagálása: "csak kiharcolta magának az altatást".
Jó, elkezdték altatni, érzésteleníteni, amikor bejött a doki. Szike fel, vág! Azt mondta, hogy olyan fájdalmat még nem élt át, mint akkor, amikor úgy kezdte el a császárt a doki, hogy még ébren volt!!!!!!!! Nem jutottam szóhoz, el sem tudtam volna képzelni, hogy ilyesmi lehetséges a mai világban!!!!
De ezzel nem volt vége a szenvedéseinek. Felébredt még a műtét vége elött!!! Ébren volt már, amikor még varták!!! Hogy tehetnek ilyent az orvosok????? Most azon gondolkodik, hogy beperli a kórházat és az orvosokat a folyamatos műhibákért.
Ráadásul az osztályvezető főorvos műtötte! Mit várjunk ezek után a kórháztól???
De még itt sem volt vége. A doki a császár után semmi felvilágosítást sem adott senkinek, úgy ment haza, a kétségbeesett szüleit, párját és a gyerekeit a folyósn hagyva!
Hétfő délelöttig nem is tudta a dokija, hogy a baba 30 perc után beteg lett!!! Akkor is azt kérdezte meg vizit közben, hogy miért nem szoptat! Nem tudta, mi van a saját paciensével!!!
Ja, és amikor beolvasott neki a barátnőm, akkor képes volt azt mondani neki, hogy a dokinak 3000 Ft-jába került, hogy bemenjen éjjel a kórházba a császárt megcsinálni!!! Mert persze pénzt ezek után nem adott neki!
Mit szóltok ehhez? Le vagyok döbbenve. A pici azóta is benn van a kórházban.
Üdv:
Gitta