A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Szoszi

nekem nem kellett semmit beirni, lehet hogy Maginak ugy fog bejönni ahogy Te mondod.Kép
Trixi

Kép

Kép

Igerem ez volt az utolso! Kép
Vendég

Hmmmm....

szar az egesz.

Olici igerem tobbet nem is probalkozom! Kép
Vendég

BeaKép,OliciKép
A párom öccséék is ezotériával foglalkoznak. Két éve májusban bejelentették, hogy júniusban le fog szállni a földre a gyermekük anygyala.(ezt a látó ember mondta nekik, és azt mai napig szentírásnak veszik, amit a látó ember mond). Mindenki megijedt a családban, hiszen sem munkájuk, sem lakásuk, sem egzisztenciájuk nem volt akkor. Rettegve vártuk a júniust (mint kiderült Ők veszetten próbálkoztak), de a mai napig nincs gyerekük. Ezzel nem azt akartam mondani, hogy teljesen el kell vetni ezeket a tudományokat, de fenntartással kell kezelni, és az orvostudománynak alárendelni. Azt is hozzá kell tennem, hogy évekkel ezelőtt a párom öcsikéjének dícsértem a barátnőjét, hogy milyen rendes csaj. Mondta, hogy igen, de Ők nem fognak az életben együtt maradni, mert a látó ember szerint a múltjukban kibékíthetetlen ellentétek vannak. Mai napig együtt vannak, együtt élnek. Egyszer rákérdeztem a fiútól erre, hogy miért maradtak akkor mégis együtt. Azt mondta, hogy kineziológiára jártak, és oldották az ellentéteiket. Hát.....

Persze nem zárkózom el ezektől a tudományoktól, és ha valakinek van ezzel kapcsolatban pozitív tapasztalata akkor írja meg.
Cat

Cat
Kép
cateye

Hát senki nem tud segiteni nekem cickafark-palástfű ügyben???Kép
Trixi

CatKép
Na erre mondom, hogy amikor az ember sokat foglalkozik ezzel, akkor meghülyül...
Ez csak szalmaszál-effektus voltKép

TrixiKép
Én sajnos nem tudok neked segíteni, mert soha nem volt gond a mensimmel, de ígérem majd utánanézek a gyógyfüves könyvben és visszaszólok.
De csak a képed hatására követem el KépKépKép

Olici
olici

Edina Kép
ne a mobilt próbáljátok, hanem a rendelő számát, amit megadtam. A mobilon nem lehet igazán elérni.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Trixi Kép
A hasznos linkek között van róla egy cikk. Ott elég sok infót megtalálsz.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Trixi,
a mi topicunk felett van a "Hasznos linkek" topic. Olvasd el az elejétől, valahol ott van a cickafarkfű teáról sokminden.
Azt nem tudom, mi lesz hosszú távon, ha abbahagyod. Én 4 hónapig ittam, most úgy tűnik, beállt a ciklusom. Most ebben a hónapban nem ittam, ma kéne megjönnie, de még sehol semmi. Remélem, nem tér vissza a régi rendszer.
tinka

Tinka!

Hogy ittad a teat?
Hol vetted a fuvet?
Hogyan keszitetted el?
Vendég

Kép
pumukli

Pumukli Kép
Mi baj???

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi Kép

Csak kiprobáltam én is! Kép

Kép
pumukli

Pumukli,
ugye csak prógálgatsz? Ha jól emlékszem, más babaneteken kalózkodsz, ugye?
tinka

köszönöm lányok, megtaláltam a hasznos linkek között, asszem igy az 58. ciklusnapomon Kép el fogom kezdeni a teaivást.
Meg egy új orvos keresését is, mert a réginek hiába Kép , falra hányt borsó...

Páromat még nem puhitottam, egy kicsit altatom a témát, pedig nála is vannak gondok. Azért szeretem, olyan kicsi Kép .

Trixi
Trixi

Orsi,
köszi a tippet.
Visszakerestem, megvan a rendelő száma.

Lányok, nagyon viccesek ezek a figurák, nekem tetszenek.....
Edina

Tinka!
Nem kalózkodom más babaneteken,Szöszi találta ezeket az aranyos gifeket más helyeken.

Kép
pumukli

58. ciklusnap? Tényleg keress más dokit.
Én a 47. napon ittam először a teát, hatásosan.
Magika Kép
Te is olvasd el a Hasznost...
14. napig kell inni, gyógynövényboltokban kapható, de szerintem gyógyszertárban is. Én egy idő után átváltottam a cseppekre, mert gyorsabb és egyszerűbb az egész procedúra. 15-20 cseppet ittam naponta, reggel.

Tinka
tinka

Jaj, nem akartalak megbántani...Kép
tinka

Én beirtam a google keresőbe hogy crying gif (picsogóst akartam beszúrni) és egy csomó más kis mozgolódóst is találtam
Pl. ez is csudijó Kép
Trixi

Kép
Próba, bocsi csajokKép
Névtelen

Kép
Próba, bocsi csajok
Névtelen

Tinka!

nekem nincs meg semmi bajom, de tabit szedek es ha abbahagyom, lehet hogy kelleni fog. A baratnom is mindig ezt itta. Latom nektek is bejott, fogok venni en is majd. Kép
Vendég

Tinka nem bántottál meg, egyáltalán nem Kép

Kép
pumukli

Én beirtam a google keresőbe hogy crying gif (picsogóst akartam beszúrni) és egy csomó más kis mozgolódóst is találtam Pl. ez is csudijóKép

Na mára asszem elég volt belőlem, holnap jövök.
Kép
Trixi

Most ezeket találtam

Kép Kép Kép
pumukli

Trixi Kép
az 58. ciklusnapon ne teát kezd inni, hanem vizsgáltasd ki magad!!!!!! Komolyan gondolom. Nézzetek egy hormonszintet, és amilyen gyorsan csak lehet látogass meg egy jó orvost. Ezt komolyan kell venni, mert, ha ilyen hormonszinttel leszel babás akkor megnő a vetélés kockázata.

Magika Kép
Nem lesz semmi bajod! Nekem is teljesen beállt a ciklusom a tabletta abbahagyása után. Ha így folytatod komolyan a meddőségi központban fogtok kikötni!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kép
Orulok, hogy igy terjed a kepiras.
Szerintem legalabb felvidulunk egy kicsit, Kép, ha mar nem lehetunk Kép
Nemsokara Képmegyek.
Csak lesz valami utana, megprobalok sokat Képes Képha nem lesz igy se semmi,akkor Kép
Ancsi
Ancsi

Tinka,

Mi annak a cseppnek a neve amit vettél.Én szívesen vennék ilyet csak nem tudom hogy kérjem.
köszi
Zsebi

Orsi,
még zargatnálak egy kicsit.
Ez a stáhly utca a Blahától van nem messze?
Mi ez egy kórház vagy rendelő vagy privát rendelés?
Lehet időpontot kérni, hogy ne kelljen a drágámnak órákig várakoznia?
Ha privát egy alap vizsgálat Ft-ilag kb. hogy néz ki?
Mennyi időn belül van eredmény? Ugye nem kell hetekig várni rá?
Köszi.
Edina

További kellemes napot kívánok Mindenkinek!
Elgurulok haza, elállt az eső....Kép

Üdv,
Pumukli
pumukli

Zsebi, egyszerűen cickafark csepp
tinka

Edina Kép
Igen ha az Astoriától mentek a Blaha fele, a második utca jobbra, majd az első balra. Be kell jelentketni, és 5000 Ft a vizsgálat. Az eredményre (pl. vérvétel, here Uh) várni kell, hiszen a labornak van egy átfutási ideje. A spermavizsgálatnak természetesen azonnal van eredménye.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Huuu, lanyok, elmegyek a bankba es mire visszajovok 40 uzi????? Mi van itt? Es tele gif-el mindneki...Szoval az en idom lejart...Képmindenki kep-nagymester lett!!! Helyes, helyes!!!
Trixi!
Ertem mit erzel, en oktober 6.-a utan februar 14-en menstrualtam, aztan legkozelebb majusban Norcoluttal, juniusban Norcoluttal. Szoval van igy mas is. Tisztara ujdonsag volt, hogy juliusban megjott, mar szinte el is felejtettem milyen. Persze 33 napra, de ez mar megiscsak vmi. (ez mar a clostinak koszonhetoen)
Ki is kerdezte a roman babanet-et? Szoval: desprecopii.com
Es ezzel minden kartyamat felfedtem, mar semmi mas izgit nem tudok nektek mutatni...
Megyek is haza Kép, de otthonrol meg benezek hozzatok...
-szoszi-
szoszi

Elkuldtem hozzatok a Képmert nalam mar elkesett ebben a honapban Kép
Nagy Képes majdnem Kép
De meghagytam neki a cimeteket es remelem mashoz idoben odaer majd es viszi a varva vart Képvagy
Kép
Ancsi
Ancsi

Ancsi!
Ezeket melyiken talaltad?Tessek, a jo tanitvany felulmulja mesteret!!!
-szoszi-
szoszi

Sziasztok! Kép

Szép jó napot mindenkinek! Kép

Olici!
Nagyon, nagyon sajnálom! Kép Nem tudok erre semmit mondani, nagyobb tragédia a tiétek, mint amit én érzek.

Cateye!
Nem, nem Ilduci viccelődött, hanem én! Kép Ehhez volt hangulatom! Kép

Lányok!
Tegnap kiszedte a doki a varrataimat, nem volt olyan vészes, de begyulladt a köldöksebem. Kép
Már jobban vagyok, sőt, egészen vidám is! Kép
Remélem, tetszettek a viccek a hétvégén! Kép Majd dobok még párat. Kép

Horror sztori folytatódik!
Biztosan emlékeztek még a lányra, akinek a 20. héten vették észre, hogy babás a 18. heti kaparása után!
Megszületett a babája!!! Kép
A gyenge idegzetűek ugorjanak!
1 hete, csütörtökön mérték a babáját 4 kg 60 dkg-nak, betöltött 40. hétnek. Pénteken befektették a kórházba, hogy hétfőn megcsászározzák, a méhlepényben lévő spirál miatt. Szombat éjjel elment a magzatvize. Éjjel 1-kor megcsászározták.
Amit mesélt a műtétről, az kész horror.
Azt mondta, hogy a műtét alatt, amíg ébren volt, pocskondiázták az orvosok, hogy milyen kövér. Jó, ha kövér is, de akkor se mondja azt rá a doki hogy hájas! Én se tűrném el. De ez még csak a jéghegy csúcsa. Az altalóorvosnak 8. szúrás után sem sikerült a gerincébe döfine a tűt, az altatós reagálása: "csak kiharcolta magának az altatást".
Jó, elkezdték altatni, érzésteleníteni, amikor bejött a doki. Szike fel, vág! Azt mondta, hogy olyan fájdalmat még nem élt át, mint akkor, amikor úgy kezdte el a császárt a doki, hogy még ébren volt!!!!!!!! Nem jutottam szóhoz, el sem tudtam volna képzelni, hogy ilyesmi lehetséges a mai világban!!!!
De ezzel nem volt vége a szenvedéseinek. Felébredt még a műtét vége elött!!! Ébren volt már, amikor még varták!!! Hogy tehetnek ilyent az orvosok????? Most azon gondolkodik, hogy beperli a kórházat és az orvosokat a folyamatos műhibákért.
Ráadásul az osztályvezető főorvos műtötte! Mit várjunk ezek után a kórháztól???
De még itt sem volt vége. A doki a császár után semmi felvilágosítást sem adott senkinek, úgy ment haza, a kétségbeesett szüleit, párját és a gyerekeit a folyósn hagyva!
Hétfő délelöttig nem is tudta a dokija, hogy a baba 30 perc után beteg lett!!! Akkor is azt kérdezte meg vizit közben, hogy miért nem szoptat! Nem tudta, mi van a saját paciensével!!!
Ja, és amikor beolvasott neki a barátnőm, akkor képes volt azt mondani neki, hogy a dokinak 3000 Ft-jába került, hogy bemenjen éjjel a kórházba a császárt megcsinálni!!! Mert persze pénzt ezek után nem adott neki!
Mit szóltok ehhez? Le vagyok döbbenve. A pici azóta is benn van a kórházban. Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Gitta! Kép
Ez tényleg totál horror! Már eddig is tudtam hogy vannak nagyon egocentrikus és embertelen orvosok (tisztelet a kivételnek!), de ez mindent felülmúl!
Holnap megírom a magánban az Aviva gyakorlatokat. Kép

Trixi! Kép
Most vadi új az Aviva könyvem, lelkesen átolvastam és a torna segítségével a ciklushosszt is be lehet állítani - a könyv szerint!

OliciKép, BeaKép!
Az én apukámnak 1 éve azt jósolta egy jósnő, hogy idén augusztusban terhes leszek. De pillanatnyilag egyáltalán nem úgy tűnik, hogy ez a jóslat beválik! Kép

Lányok!Kép
Remélem olvastok még, mert nap közben annyi a melóm, hogy sajnos nem igazán tudok jönni. Kép Hát még ezeket az aranyos anim gifeket kiválasztgatni, beszúrogatni! Kép És sajnos azt tapasztalom, hogy az ilyen késő esti hozzászólásokat már nem nagyon olvassátok, mert nem túl sűrűn reagáltok rá. Kép
De sajnos hiába szeretnék egy kicsit csevegni veletek, sajnos a munkahelyemen nem igazán tehetem ezt meg.Kép

Puszi, Leone

KépKép
leone

Sziasztok,

Rég nem jelentkeztem, de azért a háttérből olvasgatlak benneteket, s mindenkinek nagyon szorítok. Az új babásoknak hatalmas gratula!
Olici,
Nem is tudom mit írjak, csak szerettem volna, hogy tudd, nagyon sajnálom.
Szeretném nem csak a bánatom, de az örömöm is megosztani veletek. Tegnap töltöttük be a 12. hetet, s UH-n is voltunk 6,6 cm-es izgő-mozgó reméljük teljesen egészséges babónk van. Annyira boldog vagyok! Kívánok mindannyiótoknak hasonló boldogságot!
Pusz
Alma
Alma

Szaisztok lanyok!

HOgy vagytok ma?
Eleg vacak az ido ma is. Kép

Alma nagy gratula neked. Kép

Gitta hol volt ez melyik korhazban es ki volt a doki?
Csak hogy elkeruljem messzire.

Remelem ilyen nem fordul elo senkivel sem tobbet. Kép

Magi
Vendég

Gitta!

Horror... Menjen el egy jogászhoz, ügyvédhez és kérdezzen rá, hogy mit lehet tenni... De azt hiszem én is ismerek egyet itt a b-neten... Megkérdem tőle.
Egyébként közvetlen ismerősöd?

puszi
sasha

Kép
sasha

AlmaKép
Problémamentes babavárást kívánokKépKépKép

LeoneKép
Nekem otthon is van netem, este is feljelentkezem néha. Ha kebelbarátra vágysz csak szóljKép!!!

GittaKép
Melyik kórház volt ? Az én férjem szerintem megverte volna az ilyen orvost, pedig egy rettentő szelíd ember. Ott volt a férje ?

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok LányokKép

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat utánna nézek.
Mégy egy kérdésKép
Sztk-ban urológusnál nem csinálnak matyivizsgálatot?
És nincs olyan hely ahol nem kell fizetni érte???

Alice
Alice

Alice Kép
Andrológus!!! biztosan van olyan kórház/szakambulancia, ahol tbsen csinálnak. Kérdezz rá bármelyik intézetben.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Leone
néha én is ugy érzem hogy nem v. későn reagálnak a problémáimra, dehát annyi probléma van.Kép
Nekem is van otthon net, ha a jobb felem is engedi szivesen traccsolokKép
Trixi

Leone Kép
Este is elolvasunk. Hogy álltok most? Mi a startégia?

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

GittaKép
Nekem a barátnőmnek az ismerőse mesélte, hogy a babát császárral kellett megszülnie és mikor felnyitották annyira fájt neki, hogy odakapott saját magához (gondolom nem volt valami kellemes). A férje meg az üvegen túl látta mindezt, majd megőrült a dühtől meg a tehetetlenségtől.
Sajnos ilyen példák is vannak.Kép
Trixi

Leone, Kép
én vagyok esténként (kivéve tegnap)!

Gitta Kép
Örülök, hogy jól vagy. Azért ez nagyon durva, ami a csajjal történt! A legvadabb rémálmomban sem tudok ilyeneket produkálni, mint amin ő átment!

Kezdek szontyolodni, ma vagyok a 30. napon Kép. Pedig azt hittem beáll a ciklusom. Na mindegy, még kap egy nap esélyt.
Tinka
tinka

Szoszi,

www.kapu.hu majd a keresobe beutod gifs es itt kivalasztod valamelyiket, nagyon sok van.
Pl free gifs and animation nagyon jo.
A francia kereson nem sok volt.

Gitta, ez egy icuri picurit emlekeztet az en esetemre, bar nekem "csak" negyszer adtak be a periduralt, majd talan egyszer elmeselem, ha tobb idom leszKép
En gondolkodas nelkul beperelnem Oket. Nyert ugye van es legalabb megakadalyozna, hogy masokkal is eloforduljon.
Ancsi
Ancsi

Gitta!

Megkérdeztem a jogász lányzót aki így első hallásra azt írta, hogy nincs semmi esélye megnyerni egy esetleges pert. Indok: A bíroságot a tények és bizonyítékok érdeklik és hogy bizonyítja, hogy fájt neki? Sehogy? Persze ott volt a műtős gárda, de a dokik falaznak egymásnak. Reménytelen, hiszen semmi külsérelmi nyoma nem maradt a fájdalomnak. Aztán majd még megkérdezi a férjét aki ügyvéd, hogy hány százalék az esélye... de 0-át mondott a jogász. Hiszen a bíró 2 verziót hall. Ott a sértett a saját panaszával és jön az osztályvezető főorvos a sajátjával és tanúként hozza a fél kórházi személyzetet... Kép Szomorú vagyok, hogy ilyen történhet. Jaj, Gitta! Még egy kérdés. Hogy lehetett az, hogy a 18. heti ab után terhes maradt? Lehet írtad, de nem emlékszem rá mikor...és mit.

sasha

Kép
sasha

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?