Sziasztok!
Zsófi köszi a türelmet, és bocs, hogy tegnap zaklattalak. Ma küldöm a képet!!!
Tegnap voltunk megint mázsálni, s Ádám 6110 g még csak. Mondta védőnéni, hogy látogassuk meg a dokinénit a pici súly miatt. Mivel délután már sokadszorra volt nagyon hasmenéses széklete, ezért este el is mentünk a rendelésre, gondoltam 2 legyet ütök egy csapásra. Az eredmény az lett, hogy azonnal beutalt a Lászlóba, mondván rotát nyeltünk be.

Be is mentünk, többnapi hideg élelemmel persze, de szerencsére Ádám mindenkit levett a lábáról a vigyorgásával és örökmozgóságával, s mivel nem látta a dokinéni kiszáradtnak, ezért hazajöhettünk. Persze, ha bármi gáz van, menni kell azonnal.
Így az éjszaka itthon ért minket, aminek én nagyon örülök, és Ádám is hálából nyomott egy normális székletet reggel. Voltunk megint a körzetinél, aki tápszeres tejpépet írt fel a kicsi súly miatt, és most hetenként hozzá is járhatnuk mázsálni.
A lényeg, hogy minden rendben, úgy néz ki, hogy ez a valami gyorsan át is ment Ádámon, remélem már nem lesz vizes széklete többet.
Bocs, de most nem tudok reagálni, mert szét vagyok csúszva, a mai határidős munkát is bepakoltam, hogy félig készen visszaviszi uram, de most ismét hazahoztuk, hogy ma befejezem. Délelőtt Lucáztunk az iskolásokkal, jártuk a falut, ők meg ahova betértünk, mondták a jókívánságokat. Nagyon aranyosak voltak. Majd teszek fel képet.
Gabiknak természtesen sok boldogságot kívánunk!!!
Ja, és szerintem ne legyen rajta a tablón a babanetes kép, én annak idején nem gondoltam ilyenekre és az én nick nevem nagyon béna. Gyerkőc keresztneve és születési ideje sztem.
Hali, Vali