A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Kép
vbea

ENIIII, EZEK A HURKÁS KIS KAROCSKÁK!!! :lol: :lol: Nagyon ééédes! És a lánc midnig rajta van Benőn? Vagy csak éjjel? És ez fogzásra van? Nagyon jó, h nektek bejön!!! Érdekes, nagyon kiváncsi lennék, hogy hogyan hat a babára, mármint milyen folyamattal...

Cukorfalat, nagyon aranyos vagy, ha gondolod, írok neked priviben egy 10parancsolatot, amit a komponáláskor és exponáláskor figyelembe kell venni :wink: egyébként nekem is tükörreflexes gépem van és azzal szoktam fotózni, de van egy kis kompaktom is, amit kb féléve vettem, hogyha nem szeretnék egy böhöm nagy gépet cipelni magammal (plusz ugye a kicsit kevésbé is féltem), akkor jól jön! házhoz hozták és 35ezer forint volt, tokkal, memóriakártyával, mindennel együtt és nagyon szeretem, ha nem akarsz igazán megtanulni fotózni (mármint záridő és fényértékekkel) és kicsi gépet akarsz, akkor ezt csak ajánlani tudom! De igazán minőségi gépet csak tükörreflexessel lehet csinálni, az tény! (persze a családi albumba a kompaktgépek által készült képek is tökéletesek)
Bocsi, hogy bő lére eresztettem, csak most témámba vágó volt a kérdés, ugyanis mostanában teljes erővel belevetettem magam a fotózásba megint! :lol: :lol: No jó, a többit majd priviben :roll:

KépKép
barimami

Kriszta, Daubner a best!!!! Gesztenye nyam-nyam! Panka hogy-hogy nem evett belőle? nem ízlett neki??

KépKép
barimami

Sziasztok,
Mi is mennénk az átadásra, legalább Benneteket is megismernénk!!!!

Nagyon szuper ez a nyakláncos kép!

Hanna: remélem javulnak az éjszakáitok, ígérem küldöm az álommanókat, mert nálunk most van bőven, addig is egy kép a nagypapámmal, Tünde Dédiével:

Kép

Üdv: Dóri

KépKép

KépKép
snowwhite

Barbi, hát te sem panaszkodhatsz Dancára, hihetetlen srác! Először én is kétkedve fogadtam a borostyánlánc gondolatát. De lényeg, hogy Benét egyáltalán nem zavarja, észre sem veszi. Nos, maga a borostyán az, ami hő (=testmeleg) hatására illóolajokat bocsát ki, felszívódik bőrön keresztül. Nyugtató, fájdalomcsillapító hatása van. Meg immunerősítő. Éjszakára is maradt, kutyabaja volt. :D Majd hosszabb távú hatásairól beszámolok. Mindenesetre ha azt modanák, tömjénezzek és lógjak az ablakból közben, azt tenném... :lol: :lol: :lol: [/b]
vbea

Barbi, Kriszta!
tudtok élni!!! :wink: Daubner! :lol: nyamiiiiiiii

nálunk meg hadiállapot van. Ledobtak egy atombombát. Bokáig járunk a játékokban. :D Lányok mindent kiborogattak :shock:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Eni!
tényleg nem semmi a kiskrapek! Nagyon jól néztek így ki együtt! :D és ezek a gyömöszölnivaló kis hurki-murkik. :D Meg kell zabálni! :lol: :D
a lánc fürdés alatt is rajta van? Szofi most folyton felkel éjjel. Lehet nekünk is kéne. Mért a vegyes színüt választottad? az tetszet? vagy az többet tud? Mennyi is egy lánc? 2000kb?

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Dóri, szuper ez a kép, nálunk is van ilyen büszke dédnagypapás kép :lol: Szegény nagypapám volt az első ember, akitől megijedt Dani, hiába, a mélyhangok rossz hatással vannak az érzékeny lelkére, de most már azért kezdi megismerni és már nem fél tőle (annyira)

KépKép
barimami

Sziasztok!

Nálunk is Daubner a favorit, sajnos amióta megismertük, már nem igazán ízlik máshonnan a sütemény...

Bea,
nagyon aranyos a kép!

Gyuzsó, Borsa,
nem tudom mikor akartok sütni, de ha az segítség, annyit megpróbálok felajánlani, hogy előző este begyúrok Nektek egy adag tésztát. Szívesen mennék sütni is, csak nem tudom, hogy apa éppen tudna e vigyázni a gyerekekre, úgy meg nem akarom megígérni, hogy aztán esetleg ne tudjam betartani. Gyuzsó, említetted múltkor a 66 karácsonyi édességet, most nézegettem, abban van egy karácsonyi puszedli, Lajos Mari néni ezt javasolja a fára(meg a pocakba).

Gabiknak én is boldog névnapot kívánok!

Ha a pénteket választjátok(az ajándék bevitelére), talán jobb lenne a délelőtt, szerintem többen vannak odabent akkor, mint délután.

Kép
Kép
paklincs

Ja! Gyuzsó, köszi a 2 év 10 hónapos köszöntést! :D

Kép
Kép
paklincs

Paklincs,
szívesen! :lol: :lol:
köszi a felajánlást, átgondoljuk!! :wink:
jövő héten aszokásos talin sütünk itthon nálunk :lol:

Eni,
nagyon szépek vagytok!!! annyira harmonikus a kép, nekem nagyon tetszik!!
Mica szereti a láncát, az apja szerint nagyon vagány, ő is kér!! ma 2x1 órát már aludt.. :) majd 1 hónap múlva levonjuk a tanulságot!! :wink:
Nekem már saját láncom sincs, letépné... majd ha nagyobb lesz és nem kapaszkodik belé :)

Barbi,
aztaa, mennyit tudsz a fotózásról.. nem hiába szépek a képeitek!! én is kérem a 10 parancsolatot!!

Veronikusz,
Micát sem zavarja, hozzá se nyúlt.. mi sötétet választottunk, ezt meggynek híják, de van még méz és konyakszínű is, meg egy furi zöldes..

holnap majd felrakom a szaggatóformáimat is, van hullócsillag is
minden baba 1 csillag, aki Hozzánk költözött az égből...

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Nagyon jó ötlet a tabló meg a többi is.
Mi ráérünk 21.-én. csak beszéljük meg hogy délelött vagy délután :P
jó éjt mindenkiek.
V

valentina

Dóri
Várjuk az álommanókat nagyon!Köszi a képet, nagyon aranyos Tündi! :D
A nagypapa is fesssss! :wink:

Eni
Tényleg meghitt ez a kép rólatok. :D

Gyuzso,
Várom nagyon a beszámolót nyakbavalóról!HA tényeg bejön, mi is kipróbáljuk! :D

Gabi
Te kérdezted a hagyományos karácsonyfa égőket? Ma láttam az Árkádban!

Daubner: Hmmmmmmm, tudtok élni lányok! Én a medvehagymás pogijukat szeretem!
(igazábol mindegy milyen pogi, csak pogi legyen!Én vagyok Gombóc Artúr pogácsás kiadásban! :roll: )

Sok-sok álommanó mindenkinek!
Hanna

Kép
hanna09

Sziasztok Lányok!

Gyuzso!
A két kis lurkóm lehet egy sütin????? Jelezvén, hogy tesók?????
Vagy ez hülyeség??????

Hú lányok nekem Anyósom évekig a Daubnernél dolgozott :D
Hetente többször bejártam :oops: :oops: :oops:
De nem híztam egy dekát sem... :lol:
Amilyen fini a süti annyira nem kedves a főnökbácsi :?

Na megyek is mert éhes vagyok :D

Szép estét

Kép

Kép
cukipofa

Hanna! AZ Árkádban láttál??? húúúúúú de jó, beküldöm a férjem, merre keresse?és mennyi pénz?
Vendég

Eni,Dóri! nagyon szépek vagytok a képeken!!
milyen jó nézni,hogy dédije van Tündének. Nekem és férjemnek sem élnek már sajnos a nagyszüleink. :(
Eni milyen lánc ez?és mire jó, ?tök jól néz ki!hol vettétek?
Vendég

Jaj mennem kell, Enci köhög, meg ordít:anyaaaaaaaa,anyaaaaa
mostmár az esti lefekvésnél is cirkusz van, de ezt betudom annak,hogy beteg a drágám. De nem szeretném ha rendszert csinálna ebből :shock: eddig letettem, kicsit még beszélgetett magában, meg a plüssállataihoz,babájához, és elaludt.
most úgy látszik nem elég,igényli most nagyon az Anyját :D :D
ha meggyógyul , remélem visszatérünk a régi kerékvágásba!!

Mindenkinek nyugodt, szép éjszakát kívánok!
Holnaptól lehűlés,és hó? de jó. legalább a mínuszban megfagynak a bacik... :D
Kép
Vendég

Eni-Barbi: nekem is ez volt az első gondolatom. Ezek a hurkás karok!!!!!!

Memme: Nem azt mondta, hogy "kegyed" ? Én még nem hallottam Őt magázni...... :lol:

Borsa: minden elismerésem nektek a mézeskalácsokat illetően..... Szuperek vagytok! Én is úgy emlékszem , hogy volt tavaly karácsonyfa......
És szerintem is, ha péntek akkor délelőtt. Gondolom du. már kevesebben lesznek.....

Heni

Kép

Kép
cancan

Kép
Vendég

Természetesen a lényeget lefelejtettem:

GABBÓ, GABI Nagyon boldogságos névnapot NEKTEK!

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!

Én is csatlakozom az éjjeli műszakhoz... :wink:

néhány kérdés a tablóval kapcsolatban: legyen-e rajta a babók pontos születési dátuma? és a vezetéknevük? és a mi babanetes nevünk? És legyen rajta idén is vmi szöveg?

Nekünk jó a jövő péntek, de nem tudunk olyan időpontot találni, amikor Eni is ráér? :wink:

Ja, és még vmi. Van egy barátnőm, aki szintén itt szült, de nem irogat ide, mert nincs rá ideje. Viszont már volt velünk többször sétálni. Ági, a fia Dávid. Néhányan biztos emlékeztek rá. Rajta lehetnek ők is a tablón? :oops:

Képeket várok még: Veronikusztól, Lilluskától, és majd Valitól! Cinicini? Vica? és még sokan mások?

Na, megyünk aludni!!!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Gyuzso!
tudom, hogy van több szín a láncból. :D Megnéztem a web-oldalát. :D Azért kérdeztem, hogy van-e annak szerepe, hogy ki milyet választ, vagy ez csak ízlés kérdése. Mindegyik UGYANAZT TUDJA?????

Gabi!
ez a havas erdei házikó!!!! De jó lenne most ott lenni! :D nyugi, béke, relax, kandallóban ropogó tűz .... ah :wink: :D
Encinek továbbra is küldünk gyógypuszikat és reméljük visszaáll a REND :lol: nálatok!

Sajnos mi tutira se 20, se 21.-én nem érünk rá. Balga módon rákérdeztem a nevelőmamámnál, hogy mikor és hogy akarnak az ünnepek alatt velünk találkozni :shock: így most főzhetek, süthetek 8 főre 25.-re és ehhez vásárolni is kell vmikor. :?

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Hurka-gyurka... :lol: Mi Gézának hívjuk, mármint Benőkét.

Veronikusz, mindegyik szín ugyanazt tudja. Nálunk apa választott, ezért lett vegyes. Egyébként a vegyes mindegyik kapható színt tartalmazza. (Nekem a legsötétebb, a meggy jött volna be... :shock: ). Szóval nálunk is akar apa is. :wink: Ja, és a babára való igen, 3200 pénz volt.

Gabi, Encikének nagyon sok gyógypuszit, és igazad van a hideggel kapcsolatban. Semmi mást nem utálok, mint ezt a nyálkás, párás, ködös vackot, ami az elmúlt napokban volt.

Zsofesz, de ari vagy. Azt nem mertem mondani, hogy ÉN IGAZODOK hozzátok. Megpróbálok. Ugyan pénteken lesz a költözés, de ha jön(nek) az(ok) a drágáim, akiket "beosztottam" péntekre, akkor lesz segítségünk, és így el tudok lógni egy-két órára. Mert a költöztető cég délután jön.
vbea

Veronikusz! Sajnálom, hogy nem tudtok jönni, de egyelőre (ha jól látom) még a lányaid sem lesznek rajta a tablón... Kár lenne! Küldj képet a fürtöskékről!!!

Eni! Drukkolok, hogy el tudjatok jönni! Van már költöztetőtök? Tudom ajánlani a miénket, ha még nincs, baromi gyorsak voltak! 9re jöttek, és délre már végeztek is, pedig 40 dobozunk volt, meg a bútorok...
Szólj, ha kell!
Ja, és gyönyörű ez a nyakláncos kép! Annyira szépek vagytok rajta mindketten! És Benő hurkái... hát, nem semmi:)

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Sziasztok!

Még nem tudom, 21-én tudunk-e menni, apjuk is itthon lesz, és meg kell csinélni minden lemaradást, kiságy, karácsony stb ügyben :)

Köszi a dicséreteket, Bene tényleg jó pasi, a haja sötétül, de a szeme nem! :D

Most csak átfutottalak benneteket, teganp nem is tudtam bekapcsolni a gépet. Levizsgáztam. Jó a nagy pocak, alig kérdezett :)

Zsófi, szerintem gyerekek keresztneve is elég, meg a mi netes nevünk? nem tudom. de születési dátum az jó mindenképp.
és a mézeskalácsok is nagyon jó ötletek!

mtunde

Ügyes vagy Tünde a vizsgával!!! :wink:

Zsófi, köszi a segítséget. Ha hamarabb rákérdeztem volna... de már megállapodtam egy céggel, nem akarok visszalépni. Végül pénteken délután jön, délelőtt még egy-két bútort darabjaira kell szedni. Talán ezért lenne jó, ha Benőkével nem lennénk itt láb alatt. Az egészben az a vacak, hogy ebben az egy szobában nem tudom hova gyűjteni a dobozokat, hogy ne legyenek útban, Benőre ne legyen veszélyes. Ha nem esik, kirakhatom az erkélyre. :lol:
vbea

Sziasztok!

Barbi: köszönöm az elismerést!! :oops: :oops: Olyan jó volt újra kicsit dogozni. Petya nagyon jól bírta.

Tünde: Gratula a vizsgához!!

Mi 21-én nem biztos, hogy be tudunk menni a kórházba, mert karácsonyi összejövetel lesz a munkahelyemen és meg vagyok hívva. Ha mégis össze tudom a kettőt egyeztetni, akkor ott leszünk.

Szerintem a tablóra a gyerekek neve, szül. dátuma és a mi neveink kerüljenek fel. Szerintem a babanetes neveket ne írjuk rá.

Voltunk súlymérésen és 2 hét alatt 20 dkg fogyott a gyerek. A védőnő azt tanácsolta, hogy kezdjem el a hozzátáplálást. Viszont az egyik ismerősőm azt mondta, hogy ne, mert akkor le fog szokni a szopiról.
Ráadásul nekem napközben és éjszaka is jól alszik Petya. Így nem tudom,hogy mit csináljak? Szerintetek kezdjem el hozzátáplálni?

Barbi a te kedvedért teszek fel képet
Kép Kép Kép

KépKép

KépKép
cukorfalat

Brigi, sok boldogságot az 5 hónapos Petyának!!!
NEM FOG LESZOKNI a szopiról, ha hozzátáplálod Pétert, hidd el. Benedek mai napig majdnem ua szopizik, mint az elején, pedig ma már 4x eszik is szilárdat. Egyébként jó husiban van. :wink:

Zsofesz, szerintem mamanév, baba keresztneve, doki-szülésznő neve, születési dátum. Bár érzem én is, hogy ez túl sok info. Talán dátumot le lehet hagyni, nemtom. :?
vbea

Eni: Köszönöm a köszöntést! Felhívtam a doktornőt is, hogy ő mit javasol, ő azt mondta, hogy vegyek egy Nutrilon nevezetű tápszert, amiből 1 kanálnyit kell adni szoi előtt neki és ezt összefogja az anyatejet, így talán nem fog annyit bukni. Jól megkavartak....

KépKép

KépKép
cukorfalat

Sziasztok!

Cukorfalat boldog hófordulót!!!
(Nekem is van egy Péterem :wink: !!!)

Eni
Köszönöm a tippet, ki fogom próbálni a teát!
Hogy aludtatok?

Tünde
GRATULÁLUNK a sikeres vizsgádhoz! Ügyes vagy gyerkőc mellett terhesen!!! :wink:

Gabi
Nem emlékszem mi az üzlet neve,(tegnap olyan kómás voltam, hogy a kocsit is 10 percig kerestem a parkolóba, pedig a bejárattal szemben álltam! :? ) de hétvégén megyünk párommal, majd megnézem, hogy ne hiába jöjjön be a párod!
Mi is ilyet akarunk, ha gondolod és nem ér rá a párod megvesszük Nektek és elküldöm postán! :D

Veronikusz
Még ilyet, ennyi személyre Neked kell főzni a gyerkőcök mellet???

Hanna

Kép
hanna09

Hanna! előre is köszi az infot. én rákerestem a neten,ezt találtam Debrecenben :cry:
ilyet láttatok az Árkádban???
Kép
Kép

16 db hagyományos izzós fényfüzér

Színes, üveg fényfüzér
11.3 m hosszú (9.8 m hosszú izzósor, 1.5 m vezetékkel)
Hagyományos csavaros izzók
Izzók távolsága: 6.2 cm
Izzók magassága: 9 cm
Csiptetős kivitel
Beltéri

Pótizzó: L 16/M
Bruttó ár : 20,03 EUR

elküldöm mielőtt elszáll
Vendég

na folytatom..mert nekem ilyen kellene.. :D az igazi régi,színes,hagyományos fényfűzér. (pótizzókkal)
arra gondoltam megyek vmi piacra is,hátha öreg néni v.bácsi elakarja adni a "régi"holmijai között...
ez a debreceni cég nem tudom utánvéttel elküldené-e? majd felhívom őket, mert ha nem ér ide jövőhétre, nincs értelme megrendelnem... :( (én is mindent az uccsó percre hagyok)

Elég rossz éjszakánk volt megint :evil: köhögés, sírás ami kell.
éjjel 1kor kelés, nem akar ágyába visszamenni...
jaj!olyan nyügi szegénykém!úgy sajnálom.amúgy meg teljesen leszívja az energiáimat...fel kell töltödnöm,mert takarítani meg sütni,-főzni kell, de előtte nagybevásárlás! :evil: utálom a tömeget, még jó hogy az ajik már megvannak...
Vendég

Sziasztok!

Gabi, ezek a havas tájak. Olyan aranyos az a vers, elolvastam Kisjankónak, tetszett neki, majd megtanuljuk a Nagyiknak Karácsonyra, hadd olvadozzanak.

Volt nálunk a védő néni(Gyuzsó, finoman megkérdeztem, egyelőre nem választhatóak, területi ellátási kötelezettség van-így precíz), azt mesélte, hogy az a hír járja egészségügy berkekben, hogy 5 éven belül meg akarják őket szüntetni. Nyilván vannak köztetek olyanok, akiknek esetleg rossz tapasztalata van, de a miénk annyira kedves, és nekem tök jó, hogy segít, ha egy kicsit elakadok. Hiába Flórka a második, én sem emlékszem már sok mindenre, többször hívtam már fel kérdéssel és jó volt, hogy tudtam kihez fordulni. Szerintem egyébként szép lassan a gyedet meg a gyest is meg fogják szüntetni nyugati mintára, tartson el apuka vagy húzás vissza dolgozni, gyerköc meg irány a magánbölcsibe(merthogy állami már nincs). :x Bocs a negatív hullámért.

Kép
Kép
paklincs

Paklincs! teljesen elkenődtem azon amit írtál...megszüntetni,mármint a védőnőket? de miért?és kifogja ellátni ezeket a feladatokat? most komolyan? a gyedet.gyest, nem hiszem,hogy megszüntetnék..nem járna jól az állam. mert több lenne a munkanélküli, és az úgyanúgy pénzbekerül.
és a cél az,hogy minél több adó folyjon be...de a mnélküliektől ugye nem vonható semmi...
Védőnőkre meg szükség volt, és lesz is...sztem
de hát a mai helyzetben semmi sem biztos. Csak az!hogy gyönyörű gyerekeink vannak!!! :D :D mindannyiunknak!és jön a Karácsony!!!

Kép Kép
Vendég

Micimackó szövegét érdemes elolvasni :D :D :D
Vendég

ezt még fel kell raknom,annyira éééééééédes :D
Kép
Vendég

Gabi,
azt mondta a védő néni, hogy olyasmiben is gondolkodnak, hogy kihozzák a szülésznőket a kórházból(úgy értem, hogy nemcsak az lesz a feladatuk, hogy kórházban segítenek a szülésnél) és akkor az első 6 hétben ők segítenének az anyukáknak. De ezek még csak elméletek, bár általában mindig bejön, hogy nem zörög a haraszt...
Amit a gyedről, gyesről írtál...Én nem vagyok egy gazdaságpoliizé(szóval tök hülye vagyok a témához), de ahogy nyugaton is "működik" a dolog, szerintem itthon is "megoldanák". Igaz, hogy nem adózol,de nem is kerülsz egy fillérbe sem, ráadásul a tb-t muszáj leszel fizetni(a magánbiztosítónak :shock: ), ha orvosi ellátást akarsz(ha nincs jövedelmed, majd vonják mondjuk apuéból). De tényleg nem akarok én se tippeket adni állam bácsinak, sem az ördögöt a falra festeni, csak ahogy beszélgettünk védő nénivel, megszaladtak a gondolataim... :roll:

Kép
Kép
paklincs

Sziasztok!
Csak pár mondat mert képtelen vagyok többre.....

Brigi!
Mi adtunk nutritont mert Emma refluxos (bukós volt) de nekünk nagyon nem jött be.... olyan szinten összesűrítette a kakiját + olyan állaga van mint a tapétaragasztónak így alig akarta megenni... szerintem 5 hónaposan jobban járnál ha adnál neki délben egy kis zöldséget, de ez csak az én véleményem. Mi a nutritont nagyon hamar abbahagytuk, ha nem olyan vészes a bukás inkább próbáld meg szopi után kicsit tovább függőlegesben tartani., bocsi nem akartam okoskodni de ezt mi is megjártuk 1 hónaposan...

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

képek szupik!
betegeknek mennek a gyógypuszik!

Paklincs köszi a felajánlást

Átadásra mi is megyünk

LÉGYSZI VALAKI KÜLDJÖN ÁLOMMANÓT MERT EZ MÁR EMBERTELEN...

Orsi

borsa

bocsi ez nagy betűs lett....

Orsi

borsa

Borsa! ha Enci felkelt küldöm hozzátok az álommanókat. de most ő is nagyon húzza....már 2 órája :D kop-kop mondjuk nem csodálom!mert éccaka meg ugye nem... :(
Vendég

nekünk a napi átlag max 8 óra tegnap 7 kor úgy kidőlt hogy nem tudtunk fürödni se persze fél óra múlva ordítás... 2-5 között egyáltalán nem aludt, játszik, gagyarászik....

Orsi

borsa

Sziasztok!
most csak gyorsan jövök 1 kérdéssel
nincs vkinek Spongyabob dvd-je??
előre is köszi

emano/Andi
KépKép
emano

Borsa,
csak tegyétek már meg, hogy szóltok időben, ha számítotok rám gyúrás ügyileg, hogy el tudjam készíteni! Köszi

Kép
Kép
paklincs

Sziasztok!

Zsófi köszi a türelmet, és bocs, hogy tegnap zaklattalak. Ma küldöm a képet!!!

Tegnap voltunk megint mázsálni, s Ádám 6110 g még csak. Mondta védőnéni, hogy látogassuk meg a dokinénit a pici súly miatt. Mivel délután már sokadszorra volt nagyon hasmenéses széklete, ezért este el is mentünk a rendelésre, gondoltam 2 legyet ütök egy csapásra. Az eredmény az lett, hogy azonnal beutalt a Lászlóba, mondván rotát nyeltünk be. :( Be is mentünk, többnapi hideg élelemmel persze, de szerencsére Ádám mindenkit levett a lábáról a vigyorgásával és örökmozgóságával, s mivel nem látta a dokinéni kiszáradtnak, ezért hazajöhettünk. Persze, ha bármi gáz van, menni kell azonnal.
Így az éjszaka itthon ért minket, aminek én nagyon örülök, és Ádám is hálából nyomott egy normális székletet reggel. Voltunk megint a körzetinél, aki tápszeres tejpépet írt fel a kicsi súly miatt, és most hetenként hozzá is járhatnuk mázsálni. :(

A lényeg, hogy minden rendben, úgy néz ki, hogy ez a valami gyorsan át is ment Ádámon, remélem már nem lesz vizes széklete többet.

Bocs, de most nem tudok reagálni, mert szét vagyok csúszva, a mai határidős munkát is bepakoltam, hogy félig készen visszaviszi uram, de most ismét hazahoztuk, hogy ma befejezem. Délelőtt Lucáztunk az iskolásokkal, jártuk a falut, ők meg ahova betértünk, mondták a jókívánságokat. Nagyon aranyosak voltak. Majd teszek fel képet.

Gabiknak természtesen sok boldogságot kívánunk!!!

Ja, és szerintem ne legyen rajta a tablón a babanetes kép, én annak idején nem gondoltam ilyenekre és az én nick nevem nagyon béna. Gyerkőc keresztneve és születési ideje sztem.

Hali, Vali

Kép
Kép
Kép
v30

jaaaj, nem kép ne lehyen a tablón, hanem NÉV! :lol:

bocs

Kép
Kép
Kép
v30

...legyen...
na utolsó volt, és most beülök Ákoshoz írás órára... :D

Kép
Kép
Kép
v30

Nagyon édes vagy Gabi, de gondolod ennyire megnéztem? :roll:
Csak arra emlékszem, hogy ugyan olyan, mint ami nekünk volt régen. Azon lehetett cserélni az izzót. Ha egy meglazult keresgetni kellett melyik az, mert az egész nem éget (tán soros áramkör?).
De szerintem ilyen volt! :D
Nekem is ez jobban tetszik!Az árát nem néztem sajna! :?

Borsa
Mi szívesen küldjük az álommanóinkat!!!! :D :D :D csak kicsit lusták :roll:
Usziba nem mentek, az szokott segíteni!

Minden kis betegeskedőnek, sok-sok gyógypuszi! Tessék gyorsan meggyógyulni, mindjárt Karácsony! :D

Most volt nálunk a védőnéni Csináltam csomagokat a szegény családoknak és kértem adja oda azoknal, akik rászorulnak.
Ő jobban tudja kinek van rá igazán szüksége, mintha alapítványnak adom!
Megdicsért, hogy nagyon ügyin csinálom a dolgokat és ne aggódjak alvás, majd javulni fog! Mondott homeopátiás kúpot is (de még korai nekünk)+fogzásra új tuti krémet.
Nagyon jól eset fáradt lelkemnek!Hiába lehet ezt így is a szülőkkel! :D

Hanna

Kép
hanna09

Sziasztok,

Hanna: küldtem az álommanókat, Tünde azóta nem is nagyon alszik :wink: most sikerült lenyomnom, mert ma még csak 2x fél órát teljesített. De most már egy fél órája nyomja. Nagyon rendes tőled, hogy készítettél csomagokat.

Vali: szuper, hogy Ádám jobban van és hogy nem kellett bent maradnotok.

Megyek mégis felébredt... lehet ma fél órákra van kalibrálva? Eddig egész kiszámítható volt, de most valamit változtatni fog a napirenden, mert egyenlőre káoszosodunk :lol:

Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Én nem ígérek semmit még jövő péntekre..... majd meglátjuk. Azért megnézném( em ) mit szólnak ahhoz, hogy a baba-mamák ellepik az osztályt. :lol:

Szerintem mama-baba név ( elég a keresztnév) születési idő és orvos-szülésznő neve legyen fent. Úgy, mint tavaly. Akkor mindenki be tuja majd azonosítani a kismamáit és babáit. :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?