Na sziasztok!
Megjöttünk tegnap este szerencsésen Bécsből, szuppper volt, forralt bor, sült gesztenye, Starbucks, Norsee, meg amit akartok, minden volt!
Cukipofa, majd írok privit, láttam, h válaszoltál, de még képtelen voltam reagálni rá értelmesen, vádlim a sok gyaloglástól még mindig sajog!
Hófordulósoknak boldog hófordulót!!
Nekünk mindegy, h mit írtok rá, mi Dánielnek nem hívjuk egyáltalán Danit, szal talán a Dani jobb ilyen szempontból, de ha mindenki a teljes nevet írja rá, akkor legyen nekünk is az! ja, és ha az lesz írva, h Arany Dániel, akkor meg pláne! (az aranydani nem hangzik olyan jól

)
Ancsával mi van???
Voltunk ma úszni, de nem volt túl jó, nem Csilla néni volt az oktató és ottó bácsitól félt a zsentem, végig hüppögött a vízben, pedig sose szokott, mostantól azt is meg kell majd kérdezni bejelentkezéskor, h ki tartja az órát, Daninak preferenciái vannak!
Eni, azért majd ha odaférsz egy géphez vendégségben valahol, dobj pár sort, h hogy vagytok és mi van veletek!
Cukorfalat, nyugodtan kezdd el a hozzátápit szerintem is, egy kis sütőtök vagy alma biztos nem veszi el a kedvét a cicitől, nálunk mondjuk akkor lett gond, amikor már nagyobb mennyiségeket evett szilárdból, olyankor már nem volt hajlandó szopni, de ez 7 hónapos korában volt!
Gabi, jó az avatar!!
Snowwhite, mi akkor egész közel vagyunk egymáshoz légvonalban, mi a folyondár utca közepén lakunk! Asszem itt fent a hegyen van is egy hátsó út, ami hozzátok vezet, nem? és akkor nem kell lemenni a Bécsi úti dugóba (néha szoktunk arra menni)