A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Dóri, változhat a napirend, bizony. Bene kb 9 hónapos koráig csak 20-30 perceket aludt napközben. 2x. :? Most már 2x40-50-et, nagyon ritkán egy órát.

Heni, ez jó. Mármint, hogy úgy mint tavaly a nevekkel. :roll:
vbea

Sziasztok!

Benézek még, bár így este ez csoda, de most apja hamarabb hazajött. Csak holnap ctg, aztán haza, aztán ő lesz a dolgozószobában, szombaton pakolás, vasárnap költözés.

Én ezt a pénteket csak úgy feldobtam, mint ucsó munkanap, hangulatilag karácsonyos, de hát tényleg olyan napot keressünk, ami minél többünknek jó. Mert nekünk mindegy. Max. benn maradok szülni, vagy kinézek a szülőszobáról :). Tényleg nem bánnám még azt se, ha jövő héten megszülnénk. Bár most nem vagyok teljesen kimerült, amióta Melinda csak tisztába tevésre kel fel, vagy még arra se és reggel tovább alszik. De mostmár mászva nem is közlekedik.

Gabi, nem vall Encire ez a betegeskedés. Remélem, mire azt olvasod, már jobbult.

Vali, jobb félni, mint megijedni.

Eni, ez a kép - no comment. :) :oops:

Dóri, hogy illik rád a neved! Nagyon szépek vagytok.

El kell küldenem.

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!

Védőnő nálunk is tök sokat segít, kedves, stb. Pl ma voltma nála, és most megíratta a gyerekorvossal a recepteket majd a szülés utánra, hogy ne kelljen azért rohanni Győzőnek, stb. És tök aranyos is.

Mondta, hogy a kis 3 perces ctg-men jó kis fájástevékenység van, ez mondjuk nekem is feltűnt. :)

Ja, és mindjárt teszek fel képet. Barátnőmnél voltunk délelőtt, és a 2 fiúnk (az övé és az enyém) előre kikészített-golyózott mézespuszedlit gyártott. :

mtunde

Kép

mtunde

Cukorfalat, hm, itt is egy filmsztár mosoly ott a játszószőnyegen. És ti is úgy hasonlítotok, mint Dóriék.

Nekünk egyre többen mondják, hogy Melinda az apja lánya kezd lenni. Borzasztó kíváncsi vagyok Eszterre.

Hanna, nem, nem félek. Persze, ha majd jön egy jó kis összehúzódás, biztos elakad a szavam, de most teljesen másképp mennek bennem a dolgok, mint Melindával. Legalábbis tudati szinten.

Heni, nem tudom már mit idéztem. De a "kegyed" már rég lejárt, mindenféle van a repertoárban. :)
Jaj, képzeld, a párom azt mondta Beni mellényére (vagy két oldallal fentebb aképen), hogy olyan kis nagypapás... :)

No megyek. Nem alvósoknak arra vezényeljük az álommanó-kommandót. Bár nekem is elkelne - én is gubbasztok sokszor csak. Tegnap hajnalban már nem bírtam tovább és nekiálltam vasalni. :roll:

Jól van.
További szép napot mindenkinek! vagyis szép estét és pihenős éjszakát.

Kép

Kép

Kép
memme

SZiasztok!!

Hanna! ha ilyet láttok, na olyanra gondoltam...ezt jól megmondtam.. :lol: aztán majd jelezd légyszi ( ha mentek) ha rátaláltál, és akkor szalasztom Apát a boltba, :D :D

Memme
! olyan izgalmas!!!!19 nap van hátra... hogy elment az idő...én is már gyúrok jövőre, majd el is kezdem megint az Elevitet szedni :D és hány kg-nál tartotok lányok? Tünde?
Vendég

Most olyan hamar elaludt Enci :shock: megis nézem..
Bekentem a hátát vmi.eukaliptuszos krémmel, patikából hozta Apa.Erre van kitalálva,remélem beválik. Mindenesetre jó büdi :D
Vendég

Tünde! nagyon édik a fiúk!!és milyen ügyesek :D :D

Elköszönök! Szép hétvégét mindenkinek!
Most jönnek Anyuék,ugyhogy rátudok hasalni a házimunkára :D nem biztos,hogy tudok a gép elé jönni :oops: de megpróbálok...

Kép
Vendég

Sziasztok!!!

2 hétig nem volt net… :( Email-t fogadni még mindig nem tudok… Pillanatnyilag útálom a T-online-t. :roll:
Minden esetre amikor sírva fakadtam, hogy nincs és most mi lesz, úgy elgondolkodtam, hogy mennyire része már az életemnek.
Ja, és semmivel nincs nagyobb rend/kaja/tisztaság net nélkül se. :D :P Úgyhogy nem ezzel megy el a napom. :wink:

Gabi Micimackó szövegén könnyesre röhögtem magam! Honnan szeded ezeket? Szegény Enci. Gyógyi-gyógyi küld fény post!

Cukorfalat Ma 5 hónaposak… Hihetetlen. :D :D :D
Ilyet Kristóf is csinált. Ő 80 grammot fogyott egyszer. :roll: Dokinéni erre megmérte és nőtt is 6 centit abban a hónapban. Valival szöszöltünk egyszer ezen és szerintem hallgass az ösztöneidre, mert Te tutira tudod mi a jó Neki. De a Nutrilon tényleg nagggyon jó tápi!! Mármint a Pepti Plus, de ez vényköteles. Állítólag ez hasonlít leginkább a tejcire. Hát a kakija pont ugyan olyan volt tőle, úgyhogy ha nagyon akarom még el is hiszem. Kristóf esténként eszik ha kifogyok a lendületből. Ez első perctől így van.
Meg már gyümit is kanalazunk és utána ugyan úgy tátog és kéri a cicit is! Annyira édes ahogy néz rám, hogy oké-oké ez fincsi volt de azért együnk is!

Zsófi a tablóról mi most lemaradtunk? Vagy ha gyorsan küldök képet még meg tudod oldani?

Vali rota??? Jaj ne… Ez az én parám is egy ideje. Nem adattam be az oltást és így ha megkapja, tuti belehalok a lelkiismeret furdalásba…

Lányok bocsi, most ennyire futotta. Talán lesz időm holnap és visszaolvasok rendesen, mert most csak az utolsó 2 oldalt futottam át. Közel 20 oldalt írtatok, mióta nem is olvasok… :P

Kép
vkbrigi

Brigi! Küldd a képet, még nem késő!!! :lol: :lol:

Veronikusz? Vali? Lilluska???

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Memme: igen , ez valóban nagypapás, de legalább meleg és kényelmes. ÚÚÚtálom a mai divatos -flancos mellényeket, nagy kapucnikkal, merev zsebbel, elől cipzárral. Szép, dögös, divatos, de baromi kényelmetlen és nem felel meg a funkciónak.

Hááát, engem mindig kegyedez. Pedig nemrég voltam nála. :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

b]Hanna: [/b]Köszönjük a köszöntést. Nekem 2 Péterem van :lol:

Brigi: [/b]Boldog Hófordulót Kristófnak is! Tényleg hihetetlen, hogy már 5 hónapja velünk vannak. Nekem sokszor előjön a szülés és olyan, mintha csak tegnap lett volna.
Akartam már kérdezni,hogy te melyik szülőszobában szültél? Csak azért mert emlékszem 1 lányra aki akkor került szülőszobára, mikor én már Petyát szoptattam és talán te voltál az???
Mi nem kimondottan tápeszert kaptunk, hanem egy olyat, amiből gél lesz és evés előtt be kell adni a babának,hogy ne bukja vissza a tejet. Ma kapott belőle, de így is bukott :-((( Szóval lehet, hogy nem ér semmit :-(((

Boldog hófordulót még Ádámnak és Vica Rékájának!!!

Borsa: Nem vettem okoskodásnak amit írtál, inkább köszönöm,h ogy leírtad a tapasztalatodat. Közben kiválottam, de lehet, hogy nem kellett volna. Nem igazán veszem észre, hogy hatna :-((

KépKép

KépKép
cukorfalat

Brigi: Még azt akartam írni, hogy nekem is nőtt Petya, de ő 2 hónap alatt 6 centit..

KépKép

KépKép
cukorfalat

Szia Brigi! Múltkor Manókával jártam így, hog yrégóta nem jött, nekem valamiért eszembe jutott, aztán másnap befutott. :)

Heni, a mellény nekünk teljesen bejön. :) Pont azért mert olyan "nagypapás". Ha mégis lesz egy fiunk :oops: :roll: , biztos beszerzek neki egy ilyet.

Tényleg sok a kis hófordulós. :) Puszi mindegyiknek.

(Lehet, h feltűnik valakinek, hogy milyen időpontban jut szembe erre kódorogni. Ez van. Az álommanók valahol kódorognak, remélem teljes erőbedobással melóznak minenhol. De vasalni most nincs kedvem. Törölgetem a cicimről az előtejet... Viszont meg kell nézzem a menetrendet, holnap a ctgről vonattal jövök haza. Azt hiszem évekig ez lesz az utolsó utam "egyedül".

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!
én is itt. APa is beteg , 2 óta fennt vagyunk... :? ittunk neocitránt, hátha segít. de úgy látszik mi is benyaltunk vmit. Fáj minden porcikám :shock:
Szóval Memme,látom te is itt...Szülés előtt én is mindig virrasztottam éjszakákat.Valahogy az ember már készül rá tudat alatt... :D :D és nem hagyja aludni :D
Brigi! de jó rólad /rólatok is hallani végre
:D

Gyuzso! a múltkori kép, amiről beszéltem, a sapkás-kesztyűs-hintalovas,íme:
Kép

na megpróbálok azért valamit aludni,amig felébred Enci,szép napot!

Kép és Kép
Vendég

Sziasztok!

Pankusznak kiscit megkésve nagyon Boldog Szülinapot, a kicsi Jázminnak, pedig holnapra előre kívánom ugyanezt!!!

Réka
Vendég

elkésve egy kicsit, de

Boldog hófordulót:
Heni Benijének,
Cukorfalat Petyájának,
Gabbó Sárijának,
Vica Rékájának,
Brigi Kristófjának!!

KépKép
Kép
gyuzso

Jó reggelt!

Tegnap én sem voltam magamnál Brigik Boldog Hófordulót a Fiúknak!

No persze meg Mindenki más Hófordulósnak is!

Tünde most húzza a lóbőrt, de 5-kor enni kért, amit nem szokott... Szóval még alakulunk. Ami látszódik, hogy két nagyobb alvást (bár tegnap ez nem látszódott) próbál kialakítani és azokat húzza szét egymástól. Remélem hamar átáll, és utána várjuk a következő változást :) Olyan édes most már napközben mindig hason alszik, kivéve a babakocsit.
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

zsófi: köszi az e-mail címet, de most nem fog menni a képküldés, mivel most kéne csinálni egy képet, amin mindannyian rajta vagyunk, de totál beteg mindenki (köhög náthás, lázas stb.), így most finoman szólva eléggé elrajzolt feje van mindkét gyereknek, arról nem is beszélve, hogy folyton valamelyik sír és nyűglődik. :( na de majd megyek megnézni titeket :)

Kép
Kép
Kép
manóka28

Tegnap zűrösek voltunk, pörögtünk ezerrel, nem volt időm írni..

Dóri,
nagyon szépek vagytok!!
A dédin meghatódtam, nekünk ez lesz az első karácsony a nagyi nélkül.. sírok.. de egy lélek elmegy, egy Hozzánk költözik, ez az élet rendje..

Petya is nagyon vagányan nyomja!! Nyugodtan hozzátáplálhatsz, az elején úgyis csak kstolgat, szerintem rajtad múlik, meddig akarsz inkább szoptatni vagy mikor akarsz már főleg hozzátáplálni :lol:

Brigi,
jó hogy jöttél!!!

Gabi,
megérte kérni ezt a fotót!! :lol:
mi baby-loofot kentünk hasára-hátára lefekvés előtt

Memme,
Eszter aktív csaj, nem hagyja aludni a mamát!! :lol:

Zsófi,
Lénus jobban van?

Vali,
de jó hogy hazaengedtek a kórházból!! Tudhat valamit a dokitok, ránézésre diagnosztizálni a Rotát.. :roll:
óvatosan a munkával!!

Tünde,
2 ilyen ügyes kéz nálunk is jól jönne a jövő héten! :wink:

Orsi,
hogy álltok az alvással?

Mi gyarapodtunk 1 újabb állattal: Mankó (vagy Roki) nevű fekete uszkár-tacskó 1 lába sínben, egyik szemével sem nagyon lát, kolléga barátosném találta a kocsijánál tegnap reggel.. befogadtuk, itt békésen megöregedhet :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Dóri,
mi 2 órás fentlétekkel aludtunk régebben 1-2 órákat, aztán max. 30 percet, most ismét nehezebb éjszakák után 1-akár 2! órát is alszik, de ezek a ritkábbak :lol: :lol:
néhány nyűgös nap lehet, amíg átáll :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Közben Valitól is befutott a kép, szépen lassan összejön mindenki!

Még ma estig tudunk várni, küldjetek képet Veronikusz, Vkbrigi, Cinicini, Manóka, Lilluska!!!! :!:

Lehet csak gyerekről, lehet apás, színes, fekete-fehér, vagy barnított, van mindenre példa!!!

Tegnap este nekiláttunk a feliratok elkészítésének, és felmerült néhány kérdés.
Először is, írjuk-e rá a pocaklakókat? Ha igen, akkor hogyan? Tervezett név és kiiírt időpont?
Kriszta, te pocaklakód is rajta lehet?

Másik: babák nevénél a becézett formát írjam, vagy a hivatalosat? Micu vagy Miklós, Petya vagy Péter, Benő/Bene vagy Benedek, Dani vagy Dániel, Sári vagy Sára, Orsi vagy Orsolya, több most nem jit eszembe, de biztos van még...

Ja, és még valami: Hanna Áronja nincs benne a táblázatban, így csak a vonalzó alapján tudtam visszaszámolni a szülinapot. Arra jutottam, hogy szeptember 6-a. Javíts ki Hanna, ha tévedtem!
Csak elég szörnyű éjszakán vagyunk túl, úgy tűnik tegnap elkiabáltam, hogy Léna rendesen alszik... Hát, ma éjjel nem aludt rendesen, eléggé kiütött engem... Tudom, el vagyok kényeztetve, de ez van...

Boldog hófordulót utólag is mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

manóka, akkor küldj egy régebbit, csak a gyerekekről! Nehogy a betegség miatt maradjatok le! :wink: Jobbulást nektek!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Igen, tudom én is el vagyok kényeztetve, azért nyávogok itt egy-két rossz nap utána... :) De ma megyünk az elkészült naptárakért le a hegyről és felfelé mindig elalszik, mert elvarázsolja a küzdő arcom :) Szóval remélem nagyon alszik ma!

Gyuzsó: kérünk képet Mankóról!
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

nagyon=nagyot
lehet nekem kéne aludnom....

KépKép

KépKép
snowwhite

Sziasztok!

Zsófi, szerintem a pocaklakókat nem kell ráírni, így is sok az infó. Ráadásul a miénk nem is ott születik :(

Nekem jó a becenév is: Bene de lehet Benedek is. azt is használjuk sokat. és nem csak, ha rákiabálok :D

Mellény, Benének is van hasonló, és imádom. Olyan PASIS.

kilók: 10,5 kilónál tartok, pont tegnap mázsált a védőnő. Nos, ez a hányásoknak köszönhető. Az utolós 6 hétben 3,5 kiló csúszott fel, köszönhetően annak, hogy már csak minden másnap hányok, és este jó kis kakaós vacsikat fogyasztok :) ha ez lett volna elejétől, tuti már 20 kilónál tartanék :) Benével is annyi volt :)

mtunde

Ja, még Steffi kérdezte, hogy értesítünk-e valakit, ha jön a baba. Igen, Veronikusz és Steffi száma is megvan nekem, kaptok majd sms-t :)

mtunde

sziasztok!

Zsu!
Tök jól aludtunk :D

Gabi!
Köszönjük az álommanóitokat, biztos ők segítettek. :D

Brigi, Tünde, Dóri!
Nagyon jók a képek!

hófordulósoknak nagyon sok boldogságot, inkább nem sorolnék neveket mert amilyen rövid az agyam bizti kihagynék valakit... :D

mézeskali!
Ezek szerint a kisebb formák mellett döntött a többség,, kérés bármilyen formát megrajzolnék kérésre csak küldjétek el mit szeretnétek autó maci....

Kati feldobott egy kérdést tesók egy kalácsra vagy külön ? írjátok meg hogy szertnétek. van egy csomó himzőfonal azzal gondoltam a lógatást felírom a színeket ma válasszátok ki! :D

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Gabi!
szupi az új kép :D

Dóri!
Tündér bizti hamar beáll valami új rendszerbe :D

Zsófi!
Anyira rendesek vagytok hogy megcsináljátok a tablót! :D annyira kiváncsi vagyok :D

Ancsa!
Merre vagy?

Memme!
Én is mindig így érzem hogy akire gondolok hogy milyen régen nem láttam hirtelen megjelenik :D

Orsi

borsa

bocsi félreérthető a színeket írom fel ma, de nem ma kell választani :D

Orsi

borsa

Sziasztok!

Boldog Boldogot a HÓFORDULÓSOKNAK!

Mi köszönjük szépen Dóriék álommanóikat, ideértek! :wink:

Borsa
Akkor a mi álommanóink is hozzátok! Tegnap mutattam egy régebbi képet Emmusról Áronnak azzal, hogy oda is küldünk álommanókat, erre úgy, de úúúúúgy vigyorgott a képre!! :D :D :D

Gyuzso
Szegényke, elhanyagolt állapotban is volt? Eltévedt, vagy kirakták? Gondolom utóbbi! :twisted:

Zsófi
Igen jól számoltad, köszönjük! Megírtam abban a mailben, amiben küldtem a képet! :D
Köszönjük, hogy minket is feltesztek! :D

Veronkusz
HOl vagy, szerintem tegnap sem voltál?

Gabi
Reméljük Enci már jobban van! A kép igazi albumba való! :D Saját maga öltözött így fel?
Du. beszaladok az Árkádba megnézem az égőt és jelentkezem! :wink:

Sajnos fasalnivaló ruhahegyek várnak :( pedig régen élveztem a vasalást! :?
Hanna

Kép
hanna09

Mankót el is ütötték a kirakáson kívül.. ezért tört a lába el.. még nem fotogén, összeszedjük magunkat, remélem 1 hónap múlva már boldog kutya lesz!

Hanna,
vigyázz a fasalással! :lol: :lol: :lol: :wink:

Orsi,
3-an voltunk uszin az ikercsajokkal :lol: , Miklós persze sírva fakadt, hiába, nem az ismerős Emmus nézett rá csábosan :lol: :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Zsófi, részemről Benedek, az van a hivatalos papírjain. Mert ugye nem hivatalosan a Benőn, Bencin, Benén kívül még Gézázzuk is. :lol: Most eszembe jutott egy olyan változat (is), hogy mama keresztneve, baba teljes neve, születési idő és doki-szülésznő neve. Magamból indulok ki, és abból, hogy őrület hosszú a nevem. :oops:

Brigi, váltjuk egymást. Én még talán hétvégén leszek net előtt, aztán költözés. Mivel erős jóindulattal tekinthető a ház késznek, így netünk is csak valamikor február körül lesz. Megleszek nélküle, de azért néha hiányozni fogtok. :cry:

Gabi családnak jobbulást!
vbea

Na sziasztok!

Megjöttünk tegnap este szerencsésen Bécsből, szuppper volt, forralt bor, sült gesztenye, Starbucks, Norsee, meg amit akartok, minden volt! :lol: :lol:

Cukipofa, majd írok privit, láttam, h válaszoltál, de még képtelen voltam reagálni rá értelmesen, vádlim a sok gyaloglástól még mindig sajog! :roll:

Hófordulósoknak boldog hófordulót!!

Nekünk mindegy, h mit írtok rá, mi Dánielnek nem hívjuk egyáltalán Danit, szal talán a Dani jobb ilyen szempontból, de ha mindenki a teljes nevet írja rá, akkor legyen nekünk is az! ja, és ha az lesz írva, h Arany Dániel, akkor meg pláne! (az aranydani nem hangzik olyan jól :roll: )

Ancsával mi van???

Voltunk ma úszni, de nem volt túl jó, nem Csilla néni volt az oktató és ottó bácsitól félt a zsentem, végig hüppögött a vízben, pedig sose szokott, mostantól azt is meg kell majd kérdezni bejelentkezéskor, h ki tartja az órát, Daninak preferenciái vannak! :lol:

Eni, azért majd ha odaférsz egy géphez vendégségben valahol, dobj pár sort, h hogy vagytok és mi van veletek!

Cukorfalat, nyugodtan kezdd el a hozzátápit szerintem is, egy kis sütőtök vagy alma biztos nem veszi el a kedvét a cicitől, nálunk mondjuk akkor lett gond, amikor már nagyobb mennyiségeket evett szilárdból, olyankor már nem volt hajlandó szopni, de ez 7 hónapos korában volt!

Gabi, jó az avatar!! :wink:

Snowwhite, mi akkor egész közel vagyunk egymáshoz légvonalban, mi a folyondár utca közepén lakunk! Asszem itt fent a hegyen van is egy hátsó út, ami hozzátok vezet, nem? és akkor nem kell lemenni a Bécsi úti dugóba (néha szoktunk arra menni)

KépKép
barimami

Cukorfalat, Petya hihetetlenül édes a képeken, nagyon aranyos rólatok a közös fotó is, az lesz a tablókép?

Gyuzsó, amint lesz szusszanásnyi időm, neked is megy a fotós privi, ha tényleg érdekel! :D

Gabi, Enci jól beöltözött a lovagláshoz! :lol:

Hanna, új vonalzó! :wink:

KépKép
barimami

Gyuzso
ÓÓÓÓÓ!!! :oops: Sas szemeid vannak! :oops:

Barbi
Nordsee mi is imádjuk, főként a rákot, nyam nyam! Volt, hogy egy napra csak ezért kiugrottunk! :roll:

Ancsa igazoltan van távol, jövő héten szerintem bizti lesz!
Remélem nem baj Ancsa, hogy kotyogok! :oops:

Dóri
Mi helyes kis dombon lakunk, de nekem ez is elég néha! :roll:

Hanna

Kép
hanna09

Csak beugrok, h elmondjam:

Nincs karácsonyfa az osztályon, az ajtók szegélyén van fenyő-díszatés, meg adventi koszorú a nővérpultnál.

Eszter végigficánkolta a ctg-t, Erikával és Vidadoktorral megbeszéltük, hogy akkor ez itt a finis. Pontosabban a ma este még nem, mert ma Apja céges-karácsonyozik Gödöllőn, de tképpen szép lassan belesétálunk a végébe.
No mentem, lefekszem, hogy ne kísértsem a sorsot.

Szép napot mindannyiótoknak!

Kép

Kép

Kép
memme

Memme!
Köszi az infót! Annyira izgi :D Irigykedem is egy kicsit...

Hanna!
De édes vagy, és ez az új vonalzó is nagyon szupi.....

Orsi

borsa

Hanna, hát igen, Nordsee verhetetlen! Nálam a kalamári a nyerő!! :lol:

Jaj, Ancsa lehet, h nekem is írta, h nem lesz, tényleg, bocsi... :oops:

Memme, izgiiiiiiiiii!!!! Erikával szülni egy élmény lehet, kár, h én már nem tudtam megtapasztalni, no, majd legközelebb...

Gyuzsó, most láttam wiwen, h te állatorvos vagy!!! De jóóó!!! tesóm is sokáig az akart lenni, de aztán beszippantotta a közgazdászok világa! :lol: Egyébként apukámat gyakran hiszik állatorvosnak, mert annyira állatszeretőek vagyunk, meg annyi állatunk van, mi is fogadtunk be már sokszor kiskutyát, madarat, sünit, extrémebbek közül meg denevért, rókát, nyestet és ormányos medvét :lol: :lol:

KépKép
barimami

Barbi,
tudod, aki az állatokat szereti, rossz ember nem lehet!! :wink:
kérem, kérem a fotós alap10-est!!
kalamárit én is!!!
hol találtatok ti ormányos medvét..? Budán..?:lol:

én az állatokat, István az öreg motorokat gyűjti 2:2-re állunk :lol:

Hanna,
szép vonalzó! ! :lol:

Gabi,
igen, az avatarod cuki!!

Eni,
fogsz hiányozni!!! de megértjük!! nekem mobil netem volt, amíg nem kötötték, visított az ember időnként a számla miatt akkoriban, de most már sokkal jobb csomagok vannak (olcsóbbért több megát adnak!!) megkérdezem, ha érdekel!

Orsival dolgozunk a B-terven, most épp kartonpapír fenyőfa rátűzdelve a mézeskalácsnál járunk! :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

Brigi, [color=red]utólag is boldog szülinapot!!![/color]

KépKép
Kép
gyuzso

Eni :( akkor viszont kérünk telcsiszámot hogy szállíthassuk a friss pletyiket :D

Vali!
Ádám hogy van?

Orsi

borsa

Memme!! jaj de lennék a helyedben! :D :D szorítok ezerrel, ésamint tudsz küldjél üzenetet,sms-t,táviratot, postagalambot,, füstjeleket-szóval valahogy tudasd velünk,hogy Eszter megérkezett!! :D Akkor 24-én már 4.en lesztek?de jóóóóóóóóóóóó

Hanna! igen magától öltözött fel :shock: még az overálltis magára akarta húzni, de azt már nem engedtem :D
aztán rápattant a lóra, én meg lefotóztam. (jókor, mert Gyuzso utána kért képet :wink: ) Várom akkor hogy mire jutsz Árkádban...
Ja és mi van Ancsával?mit tudsz róla? hol csavarog a boszika???

eztmost elküldöm
Vendég

Barbi! irigykedem...biztos tök jó volt Bécsben...képek esetleg?

Eni! de jó költöztök!!!hiányozni fogsz/fogtok!!!februárban lesz csak neted??Akkor Benedek 1 éves szülinapjáról is lecsúszúnk... :cry: utólag azért majd kérjük a képeket!tortárólstb. no meg az új kecóról. :wink:

Kriszta! nagy a csönd....remélem jól vagy/vagytok...

Veronikusz! te sem pörögsz erre mostanság...

nem tudom mit akartam még....
ja, Enci olyat csinált ma: ebéd után bement a mi szobánkba, behúzta a függönyt (majd leszakad a karnis,úgy tépi :lol: )befeküdt az ágyunkba, betakarózott: és azt mondja csicsija babája.(ezt mondjuk mindig mondja lefekvés előtt) de az hogy a mi szobánkba,ágyunkba megy aludni :shock: azt hittem csak hülyül. HAgytam is ott, addig én is kajáltam, utána megyek be megnézem,hát ott horkol a lelkem :D de azért bevittema saját ágyába. azt hittem megzabálom....

na megyek,csinálok vmit addig is,haladjak...
lehet hogy még jövök

Kép
Vendég

Ja Gyuzso! igen ez is a BAby Luuf krém. de csak az van írva hogy a hátátra, ti kentétek mellkasra is ? na akkor oda is rakok..majd este
Vendég

Köszönjük a dicséretet a vonalzónkra, de az elismerés Mica Mamáját és Áront érdemli. :D
Nem csak disexiás, de technikai amatőr is vagyok az utóbbi időben! :roll:

Gabi
Ha hazajön Apa már megyek is, mert Áron elaludt és ilyenkor 2 órát alszik a lelkem! :D Majd jelentkezem!
Ancsa szüleinél van, de már nagyon hiányoljuk!!!

Hanna

Kép
hanna09

Hanna!
A miénket is Zsuzsi csinálta!

Orsi

borsa

Gabi!
Enci milyen édi :D remélem egyszer Emmus is akar majd aludni :D

Orsi

borsa

Kati, Zsuzsi, ment privi! :wink:

Gyuzso, a budakeszi vadaspark volt oly kedves és átpasszintott nekünk pár babaállatot felnevelésre, majd visszajuttatuk őket hozzájuk, amikor már túljutottak a cumizós korszakon! :lol: Ormányos medve édes, de sajnos gusztustalan állat, mindenfele szétkente a kakiját, szal ő nem volt nálunk sokáig! A róka viszont éveken keresztül, kaptunk veszettség elleni oltást is, meg mindent, Csalit imádtuk, kutyákkal is nagyon jóban volt! :lol:

Gabi, képeket nem nagyon csináltunk, mert inkább most magunkba szívtuk a látványt, mint hogy megörökítsük, de majd megnézem, mert az ember kattingatott párat suttyomban :lol: Enci de édes lehetett, ahogy betakarta magát!!!! :lol: :lol:

KépKép
barimami

pulykamell szeletet kiklopfolni, soba es fahejba martva kisutni. egy kivajazott talba tenni sorban, mindre egy szelet bacon szalonnat tenni, es egy -egy szelet fustolt sajtot. kore halmozni mindenfele befottet (barack...), es aszalt szilvat kicsi kockakra vagva mindent.

a husi maradek olajaba cukrot teszunk, nem szabad megkeverni, amig karamell nem lesz, ha kesz, tejfolt tenni bele, osszeforralni, raonteni a husira.

megsutni az egeszet a sajt pirulasaig.

Orsi

borsa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?