A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Andi!! dejó!!!
azért ne dolgozd magad agyon!
szépem

Sziasztok Csajocskák!!

Csak egy gyors bekukk, mert rohanok fürcsizni és alukálni, holnapra ki kell pihennem magam, hogy bírjam a strapát. :D

Andikám, köszi, majd beszámolok. :D :D

Nóczika, nagyon ügyes voltál, gyógyulj meg hamar!!! :D

Betegeskedőknek is jobbulást! :D

Holnapi talizóknak jó csokizást!!! :D

Mindenkinek nagy smaccantás! :D

Jóccakát!
katóc

Félelmetes, hogy itt még ilyenkor is micsoda élet van...
Na szóval, direkte azért ugrottam fel, mert eszembe jutott, még mindig Ági és a magzatmozgások témakörben, hogy a sógorasszonyt nagyjából tűbe lehet fűzni, aztán a 20. héten még semmit, de semmit nem érzett. A 16-17. héten még korai bármit is érezni, nem mindenki olyan Borsószemhercegnő, mint én :roll: :lol:
Szépem, március közepére várható a gyerkőc.
Zsembi, újfent nagyon hálás vagyok a táblázatért, onnen tudtam meg, most éppen kinek kell nagyon drukkolni:
Bodza, Zel, Plümó, Andi67, Szederinda, Finch! A legszebb karácsonyi ajándékot kívánom nektek!
Szép álmokat!
február

onnen=onnan
február

Sziasztok Csajok!

Sajna nem tudtam jönni, mert 10től fél 3ig a szabolcs utcai kórház levegőtlen alagsorában ültem, egy baba szivuh-ra várva, de végülis megérte, mert kiderült, hogy minden rendben van a kicsi szivecskéjével :lol: :lol: :lol:

Aztán megnézett a dokinénim is, mert nagyon keményedik a hasam, akárcsak Neked Február. Nekem azonban már rövidülés is van, de még csukott a méhszáj. Igy le lettem tiltva minden tornáról és aktivitásról - ha értitek, hogy miről beszélek :wink: ...

Azt azonban elhatároztam, hogy mivel bármikor beindulhat a baba, ezért holnap mindenképpen elmegyek hozzátok egy jó csokizásra és kihagyom a céges bulit. Ehhez azonban sajna kamuznom kell nekik, ezért kérlek ne vessetek meg, dehát én is DRK függő lettem és ha a baba megszületik, akkor jó sokáig nem láthatlak Titeket személyesen...

Szal remélem, ha megláttok egy sörhasú nőcit holnap közeledni a mamutban, szoritotok neki egy kis helyet magatok között :lol:

Ezermillió puszi mindenkinek addig is!

Kép
cseka

Drága csajok, úgy látom, már mindenki alszik...hát álmodjatok szépeket. Nekem örül a kis lelkecském, hogy holnap Veletek lehetek...

Ezermillió puszi Nektek álmotokban is!!!

:lol: :lol: :lol:

Kép
cseka

Szép reggelt Csajócák!
Süt a napocska! :D

Cseka!
Nagyon izgi, hogy már csak 37et kell aludni a DRK első közös gyerekének, Danimacinak megszületéséig. Tiszta izgalomba jöttem a hírtől!! :D

Február!
Vígasztaló ez a sztorid a méretekkel és rúgásokkal kapcsolatban... :oops:
Örülök, hogy minden rendben!!!!!!! :-)

Lánykák!
Akkor ma Yami, Eper, Tatu, Szép, Cseka, Ági és én leszünk.
Plümi mégsem tud jönni, Zsembi sem. Fincsi? Manó? Többiek?
Fiatalanya?

Nóczi!
Hogy van a pocikád?

Kép
bodza2005

Halihó Csajocskák! :D

Igen Bodzika, süt a nap, de naon hideg van!

Cseka, jól teszed, hogy elmész a talira a csajokkal! Nagyon fognak Neked örülni! Örülök, hogy jól vagy és Danibaba is! Lehet, hogy karácsonyi baba lesz? :o

Nóczika, hogy vagy? Jobb már a pocid?

Minden tesztelésre várónak mennek a babaragik! ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Február, Neked is örülök, hogy minden rendben van Veletek!

Szép napot Lánykák! :D

Bea
beus77

Sütinapos jó reggelt Lányok!

Remélem Mindenki jó kedvvel ébredt.

Február puszi Nektek, öröm, hogy remekül vagytok.
Én most még a parkjelző vagyok, futok amerre a csapat éppen halad, de bizakodással tekintek be a pályára, mert mezőnyjátékos akarok lenni, így ellesem az apró trükköket a győzelemre.(De ez csak jövőre esedékes).

Szóval szorítok Mindenkinek, sokat gondolok rátok és sajnálom,hogy egyenlőre nem lehetek Veletek.

Ha valaki megtenné, hogy elküldi Apánk email címét, megköszönném, Finch vagy Katóc tudja a címem.

Nagyon köszi Nektek, vigyázzatok nagyon egymársra és a piciny úton lévőkre.
moncso70

Cseka!
Milyen cukkancs vagy!!!!!!!!!!!!!
De jóóóóóóóóóóóóóó, hogy így döntöttél!!!!!!!!!!!:D:D

Kép
bodza2005

Beusunk!
Te ki vagy nyílva teljesen kisvirág!!!:D
Olyan jó ez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D

Kép
bodza2005

gyors bekukk, mert dolog van:

nagyon örülök, hogy jössz te is CSeka!!! szorítunk helyet, naná!! és megint csak nagyon örülök, hogy Bodza is mehet közösségbe!! :-) (vagy csak lelépsz.... ) :lol:

viszont hosszú elmém elfelejtette, hogy 5kor v. 6kor van a tali, és h mellik ősállatban. :lol:
szépem

Igen Bodzuk, ki vagyok nyílva! Kedd reggel óta!! Annyira jól sikerült, hogy azóta is tök boldog vagyok (bár eddig is boldog voltam). Ja, és még hatása alatt vagyok a szerda esti babázásnak is!

Bea
beus77

Sziasztok Lánykák!

Jajj, de jó, ma tali!!!!

Cseka!!! Jajj, de örülööök! Nagyon - nagyon várunk és egészen biztos, hogy szorítunk Neked helyet! Egy jó nagyot!!!! :) Bár csak előre kell nagynak lenni a helynek, hogy a pocid elférjen, mert a popód ugyanakkora, mint korábban volt..:)

Betegecskék gyógyulgassatok!! Egyre nagyobb izgalommal várakozók, nagyon-nagyon drukkolok Nektek!!! Kismamiknak jó egészséget, kiváló közérzetet!!

És egyébkét is Mindenkinek csodaszép napsütéses/ hóeséses (mindkettő gyönyörséges) pénteket!!!

Smacc

Szederke
szederinda04

Szépem!

Ja, ja, a múltkor nem sokat tudtunk beszélni, de most majd közelebb ülünk..:)
szederinda04

Sziasztok!

Bocsika, hogy kimaradtam, de olyan nyomi voltam, hogy se írni, se semmizni nem tudtam. Biztosan valami front volt, vagy a fene tudja.

Megint tali? De jó nektek! Megfontolás tárgyává kell tennem a költözést.

Noczikám! Remélem, jól vagy! Gondoltam rád ezerrel.

Szóval nálatok süt a nap? Talán banánt szedtek este a Mammut előtt???? Csak mert némi hógolyóval tudnék a hangulathoz hozzájárulni! Kb fél óra alatt akkora hó esett, hogy a fél falu azt lapátolja.

Puszika mindenkinek!

Jövök még!

Kép
Kép
Kép
zel

Mammut I. 17óra. Lent megvárlak Ágica és SzépM!
A látványliftnél. Ha késik valaki, akkor a 3.em. CSOKIZÓ! ;-)

Kép
bodza2005

Támogatom a költözésed Zelecs!! :D

Kép
bodza2005

SZiasztok!

Oké BOdzika , akkor ott talizunk. Bár én olyan hülye vagyok ám, ha idegen helyen járok, hogy mire odatalálok, az beletelik jó sok időba. Egyébként én metróval megyek. És sajna a Moszkván nem is vagyok nagyon ismerős, de azért majd csak megküzdök a dologgal, és odatalálok.

Ha meg nem, akkor tudok pár telefonszámot, és odarendellek titeket! :-)

Ja Február, igen a könyvek csak álltalánosságban írják a dolgokat.
Érzés meg nekem sem nagyon van. Bárhogy koncentrálok, folyton csak a szívdobogásomat hallom belülröl. :-)

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Jóóóó reggelt csajocskák!!!!

Cseka:
nagyon aranyos vagy, hogy minket választasz.....ez a függőség-:)) azé a 34. héten talán nem olyan nagy gond, h letiltottak a tornáról és egyebekről...húúúú de izgi időszak előtt álltok

Zel: örülök, h adtál füstjelet...hóóóóóó???? itt sehol semmi.....

Remélem a betegeskedőink gyógyulnak....és Nóczi is jobban van.

+++++ tesztre váróknak nagyon szorítunk!!!!!!!!

De jóóóóóó, ma 4 babával (pociban) is fogunk talizni

:lol: :lol: :lol:

pussszzzzzz mindenkinek :oops:

Anikó
tatulány

Most beszéltem Manókával, és valszínű, hogy nem tud jönni, de azért megpróbál. Ha mégis sikerül, akkor telcsizik majd!

Ági28

Drága DRK!

Csak kutyafuttában jövök, nem akartam búcsú nélkül eltűnni a hét végére. Reggel óta sütök, főzök, hogy ma estére a csapatnak legyen mit hammantani, és ott már ne kelljen kaja után botorkálni.
Szóval mindenkinek nagyon szép hétvégét, békés adventi készülődést, pihenést.
Vigyázzatok magatokra és a babókra nagyon-nagyon!
Puszik
finch

SZÉP HÉTVÉGÉT NEKTEK FINCSIKÉM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D

Kép
bodza2005

Drága DRK-sok!

Ma nem tudok menni sajnos, karácsonyi vacsi van 6-tól:-( Úgy tűnik, minden másodikra jutok el csak.

Mennem kell, sok puszi és drukk mindenkinek.
plümõ

Fincsike: szép hétvégét!!!! most mentek libegni??

Anikó
tatulány

Plümek: Neked meg jó vacsizást!!!!!

Anikó
tatulány

Na megyek kicist pihenek, mert később még hajat is kellene mosnom, mert kicsit boszisan nézek ki! :-)

Bodzus, akkor 17 körül a liftnél! REMÉLEM MEGTALÁLLAK!! :-)

Ági28

Tatus! Igen, most megyünk!

Puszik mindenkinek, tényleg mennem kell! Puszik
finch

Lányok!
Estére nagyon jó szórakozást kívánok nektek!
finch

fincsi JÓÓÓ hétvégét, egyet sétálj helyettem! (ha már nem csúszol) :D:D
sőőőt, egy gőzgombócot lécci toljál helyettem is :D:D
vigyázzatok magatokra! puszi!!!
yamita

Ágica!
Sajnos nem tudsz nem meglátni, még ha az oszlop mögé állnék is ;-) :lol::lol:

Kép
bodza2005

Sziasztok Csajocskák!

Olyan édibabák vagytok, hogy ennyire örültök nekem/nekünk, olyan nagyon jól esik! Köszönöm!!! Imádlak Titeket!!!

Arra gondoltam, mi lenne, ha velem jönnétek a szülésre, hiszen mi egy csapat vagyunk és rámfér majd a szoritás :lol: :lol: :lol: A feszültségemet aszem max szinten sikerülne feloldanotok :wink:

Bodzusom és Beus: jelen pillanatban eléggé úgy néz ki, hogy a DRK közös első gyermeke - ez nagyon tetszik nekem :lol: - nem marad bent januárig, de a dokinéni szerint minden fejben dől el, úgyhogy én most megbeszélem vele, hogy szilveszterig ne jöjjön ki. Karácsonykor még kap egy csomó jó kajcsit meg sütit és forralt bort, amitől rágyúrhat a születés megrázkódtatásaira, aztán a szilveszteri műsor úgyis szar - lsd, Sas kabaré és stb. - akkor majd elfoglaljuk magunkat vajúdással, kitolással meg ilyenekkel...

...és akkor egy születéssel kezdődne a DRK 2008-as éve, aztán ennek jegyében folytatódna, mert mindenki babás lesz. :lol: :lol: :lol:

Kép
cseka

Sziasztok!

Megjöttem! :D Tegnap tök későn értünk haza, valamikor 8 után, úgyhogy rögtön az ágyba masíroztam, ezért nem jöttem!
Nem volt semmi extra ez a kaparás, kb. mint egy punkció, a tágítósdit és a hasfájósdit leszámítva... :D A tágítópálcák felrakása az gáz... Apánk három lombik alatt nem okozott nekem akkora fájdalmat, mint abban a cirka 1 percben... :D Aztán meg vártam, hogy szúrjon, meg feszítsen (amire Ági felkészített), erre semmi... Már majdnem kimentem szólni valamelyik nővérnek, hogy lehet, hogy nem is jó helyen van... :lol: Azt hittem, véletlenül a húgyhólyagomba dugták, mert csak pisilnem kellett tőle... :lol: :lol: Meg egy kicsit görcsölgettem, de az amúgy szokásos menszis görcseimhez képest még az is nudli volt. Ennek örülök, ahogy elmondtad, Ági, neked borzalmas lehetett... :( Lehet, hogy én könnyebben tágulok, vagy nemtom... Aztán az altatás nagy poén volt (elég későn kerültem sorra egyébként, 1 körül volt a műtét), egy gyakornok kiscsaj próbálta megtalálni a szinte alig létező vénámat, az első szúrásnál a csuklómnál semmi, a második szúrást szegény nagyon elcseszte, ott úgy bekékültem, mint állat (ez valahol ott van, ahonnan vért szoktak venni, egész fönt), a harmadikra (kézfej) némi segítséggel sikerült neki eltalálnia. Már tök sajnáltam, mert szegényke nagyon ideges volt már a második szúrás után, már én nyugtatgattam, hogy semmi baj nincs, majd a következő összejön... Utána még a kábszer benyomásával sem stimmelt nála valami, de aztán csak sikerült, és onnantól se kép se hang... Aztán kettő körül felébredtem, és ennyi... Eléggé fáj a hasam még mindig, kicsit jobban, mint a punkciónál, a hazaút volt a legkegyetlenebb, az összes bukkanót és kátyút háromszor elátkoztam, mire hazaértünk. Szóval ennyi az "élmény"beszámoló! :D Ja, még Apánkról. Nagyon csöndeske volt, valahogy olyan más volt, mint "otthon" a Klinikán, amíg a csajszi bénázott a vénámmal, csak ült ott és várt szó nélkül, se poén, se letolás, se semmi... Pedig szerintem kiakadt egy kicsit, mert miután felébredtem, bejött hozzám, ránézett a szétszadizott karomra, megrázta a fejét, és valami olyasmit mondott, hogy ez a szúrkodás nagyobb cécó volt, mint az egész kaparás... :D Amúgy velem rendes volt, meg aranyos, mint mindig, de nekem borzasztóan hiányzott a családias légkör a klinikáról. :D
Három hét múlva kell visszamennem Apánkhoz, egyébként.
Jesszus, mennyit írtam! :D

Úgy siettem írni, hogy nem olvastam át mindent rendesen, csak úgy kutyafuttában, látom, hogy már többen is betegeskedtek, mindenkinek jobbulást, C-vitamin, mézes tea stb.! Meg jó talit mára, aki megy! Cseka, rövidülgetni lehet, de még azért őrizgesd Danit egy ideig odabent. :D Február, Calgonos vízzel nem próbálkoztál még? Attól nem leszel kemény... :lol: Na jó, hülye vicc volt... Asszem bebújok karácsonyi filmeket nézni, tök jó, a hasfájásra most rá lehet fogni a lustálkodást... :lol:
noczi

Puszi Neked Finchi, érezd nagyon jól magad!!!

Kép
cseka

Drága Nóczika!

Örülök, hogy nem fájt semmi, nagyon hősiesen átvészelted az egészet! Pihenj sokat és tényleg ne csinálj semmit, csak lustálkodj!!!

A Calgon az kemény poén, azonnal indulok én is érte a boltba :wink:

Sok puszi Neked, azért majd gyere közénk, ha lesz hozzá kedved!

Pusssszantás!

Kép
cseka

Cseka!
Imádlak! :lol:

Danimacink lesz az első, után Albibébi vagy Februárbaba lesz a következő gyerekünk? ;-) Februárék jönnek azt hiszem, mert Ők márciusra várják a gyermeket, Albi félidőben van, tehát Petike áprilisi lesz, ugye? Őket még beelőzi Bébé csemetéje, utána Ágica cukikái, majd Krisztánk csibészkéi!
A helyes sorrend tehát: Cseka, Február, Bébé, Albi, Ági, Krisza.
Hahó Mamik, így van??? :-)

Kép
bodza2005

Nóczi!
Nagyon durva, nem megyek oda szülni!! ;-)
Gyógyulgass és nézz ezer filmet nyugodt lelkiismerettel!!!:D
Egy hős vagy!!!!!!!!

Kép
bodza2005

Megyek dolgomra, majd haza 16 órakor, jön a Szurikátám ;-), utána sietve robogok a talira!!! :lol:
DE JÓ LESZ!!!!!!!!:-)

Aki ma nem tud jönni: hiányozni fogtok!!! Nagyon szép hétvégét kívánok Nektek édes Csajócáim!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bodza2005

Sajna nem tudok menni ma, gondolok Rátok, sok puszi

bea
öreganyu

Nóczika:
nem vagy semmi, most is van kedved viccelődni, nagyon sajnálom, h ilyen vackon kellett keresztülmenned, most pihizzél sokat. Szegény Apánk, gondolom Neki is megszakad a szíve ilyenkor :cry:

Cseka:
beszéld meg Danimacival, h jövőre szülessen, persze, h lélekben Veletek leszünk a szüléskor, sőőőőőőt én gondoltam rá, h esetleg (ha nem zavarnék) megpillanthatnám a kh-ban a közös első gyermekünket...tudod itt dolgozom 5 percre, de 1 SMS-t eresszetek majd meg
:lol:

Bodzi: saját Szurikáta :oops: :lol: :oops: jaj nem, Ő is közös-:))

Első közös gyermekeink kisfiúk lesznek, kellene mostmár pár lány is :D

Anikó
tatulány

Noczi örülök, hogy minden rendben! :-) Vérzés azóta sincs??

Cseka elképzeltewm, ahogy előadod a dokinak, hogy hát hozzád 10x-en jönnek segíteni a szüléshez :-)

A sorrend helyes, bár én már annak is örülök, ha Áprilisban jönnek a pötikék. :-) Úgyhogy lehet, hogy valakit beelőzök majd! :-)

Ági28

Bodzusom, ez gyönyörű sorrend:) És utánunk persze Ti jöttök, hiszen 2008-ba belefér még elég sok baba... :lol: Csak meglesz a tabló :wink:

Fiatalanyu, sajnálom, hogy nem talizhatok Veled, de majd arra is sort keritünk egyszer :wink:

Tatu édes, persze, hogy bejöhetsz, csak van egy kis változás, mert nem a Tétényiben fogok szülni, hanem a Máv kórházban, ugyanis dokit kellett váltanom, mert a választott dokim nem tudott vállalni. De szerencsére a barátnőm nővére nőgyógyász és még igy az utolsó pillanatban is bevállalt, csak a kórház változott. De ő egy tündér, úgyhogy még jobban is jártam vele :lol: :lol:

Ági, akkor azért én is megnézném az arcát, amikor közlöm vele a hirt, hogy kb. 10 dúlám lesz a szülésen + egy férjecske. Lehet, hogy átgondolná a dolgot és elhajtana, hogy inkább szüljek valamelyik hid alatt :shock: De tudom, hogy lélekben velünk lesztek :lol:

Kép
cseka

Az tuti, de ezt majd este kivesézzük. OKé??

Na megyek mert kezdődik a Melrose Place!

Sziasztok akkor este tali! :-)

Ági28

Kedves Bodza!
Nagyon köszönöm a képeket. Bár ritkán látom Dévai dokit, de így mosolyogni még sohasem láttam :D

Kedves Tatu, Andi67!
Köszi a kedves szavakat. Április 29-re vagyok kiírva. A vércukor a 24. és 26. hét között lesz.

Kedves Nóczi!
Jó, hogy túl vagy rajta, ha már át kellett esned rajta :( ...

Külön nagy drukk Bodzának, Zelnek, Plümőnek, Andi67nek, Szederindának és Finch-nek!

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Ja és nagyon jó szórakozást a ma délutáni talihoz! :D
albi2000

én is megyek drága csajok, mert még nem is ebédeltem...

Este tali, igyexem odaérni 5-re. Addig is puszilok mindenkit!

CseKa

:lol:

Kép
cseka

Nagyon jó szórakozást, locsi-fecsit, Nektek randizó kislánykák
és persze finom csokizást.

Albi köszi a drukkot!

Plümikém hogy vagy drága? Jó vacsit neked.

Szederke pusz-musz!

Bodzikám, Yamikám Benneteket is szeretettel puszizlak adjatok helyettem is a lányoknak puszit. (De ne csokis szájjal....

:lol: :lol:

Még estefelé megpróbálok bekukkantani, ha nem sikerülne, akkor Szép estét és gyönyörű adventi hétvégét mindannyiotoknak.
andi67

Drága Nóczi, egyik szemem sír, a másik... hát még nem nevet, de mosolyog egy kicsit. Nagyon erős nő vagy! Minden rendben lesz, gondolj Ágira! :)
(Hm, Calgon... De, jó poén volt... Csak nemtom, szájon át, vagy helyileg kéne? :lol: )

Bodza, szerintem jó a sorrend. Remélem, így is fog történni, mi legalábbis nem szeretnénk senkit sem beelőzni...
február

Ugyan, Február, miattam egyik szemed se sírjon! :wink:

Ági, a vérzés még tegnap délután elindult, elég rendesen, ma délelőtt óta viszont szinte semmi. :shock: Aggódok is miatta... Mondjuk ha ömlene, akkor meg azért aggódnék... :lol: A hasam viszont még mindig fáj. Elég nagy káosz lehet odalent, mert amikor szlalomoznak a beleim ( :) ), akkor a legrosszabb... Úgy belecsavar néha, hogy kétrét görnyedek. :? Azért remélem, ez nem tart majd sokáig. Most viszonylag OK vagyok, úgyhogy SIMS-ezek egy kicsit. :D Ismeri valaki?

Előbb csokit ettem, és rátok gondoltam! :D Milyen jó is lenne veletek csokizni!
noczi

Helló Lánykák!

Hazaértem a taliról, és olyan de olyan jó volt már megint, hogy rögtön ültem a géphez, hogy itt folytassuk a locsi-fecsit! :)

Sokat emlegettünk Benneteket, meg a keddi akciónkat újra és újra, és persze óriásikat kacagtunk, jól el is telt az idő...Bodzi észrevette, hogy kiborítottuk kissé a mellettünk ülő asztalt... :D Annyit nevetgéltünk, meg fotóztunk..:)

Ja, lettek fotók is, majd biztosan küldik a lányok! Vannak köztük nagyon viccesek..:)

Nóczika!
De jó, hogy írtál, most már biztosan hamar regenerálódsz, jó pihizést Neked!

Andikám! Pusz-pusz Neked is! :D Szép álmokat Nektek! :D
szederinda04

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?