Sziasztok!
Megjöttem!

Tegnap tök későn értünk haza, valamikor 8 után, úgyhogy rögtön az ágyba masíroztam, ezért nem jöttem!
Nem volt semmi extra ez a kaparás, kb. mint egy punkció, a tágítósdit és a hasfájósdit leszámítva...

A tágítópálcák felrakása az gáz... Apánk három lombik alatt nem okozott nekem akkora fájdalmat, mint abban a cirka 1 percben...

Aztán meg vártam, hogy szúrjon, meg feszítsen (amire Ági felkészített), erre semmi... Már majdnem kimentem szólni valamelyik nővérnek, hogy lehet, hogy nem is jó helyen van...

Azt hittem, véletlenül a húgyhólyagomba dugták, mert csak pisilnem kellett tőle...

Meg egy kicsit görcsölgettem, de az amúgy szokásos menszis görcseimhez képest még az is nudli volt. Ennek örülök, ahogy elmondtad, Ági, neked borzalmas lehetett...

Lehet, hogy én könnyebben tágulok, vagy nemtom... Aztán az altatás nagy poén volt (elég későn kerültem sorra egyébként, 1 körül volt a műtét), egy gyakornok kiscsaj próbálta megtalálni a szinte alig létező vénámat, az első szúrásnál a csuklómnál semmi, a második szúrást szegény nagyon elcseszte, ott úgy bekékültem, mint állat (ez valahol ott van, ahonnan vért szoktak venni, egész fönt), a harmadikra (kézfej) némi segítséggel sikerült neki eltalálnia. Már tök sajnáltam, mert szegényke nagyon ideges volt már a második szúrás után, már én nyugtatgattam, hogy semmi baj nincs, majd a következő összejön... Utána még a kábszer benyomásával sem stimmelt nála valami, de aztán csak sikerült, és onnantól se kép se hang... Aztán kettő körül felébredtem, és ennyi... Eléggé fáj a hasam még mindig, kicsit jobban, mint a punkciónál, a hazaút volt a legkegyetlenebb, az összes bukkanót és kátyút háromszor elátkoztam, mire hazaértünk. Szóval ennyi az "élmény"beszámoló!

Ja, még Apánkról. Nagyon csöndeske volt, valahogy olyan más volt, mint "otthon" a Klinikán, amíg a csajszi bénázott a vénámmal, csak ült ott és várt szó nélkül, se poén, se letolás, se semmi... Pedig szerintem kiakadt egy kicsit, mert miután felébredtem, bejött hozzám, ránézett a szétszadizott karomra, megrázta a fejét, és valami olyasmit mondott, hogy ez a szúrkodás nagyobb cécó volt, mint az egész kaparás...

Amúgy velem rendes volt, meg aranyos, mint mindig, de nekem borzasztóan hiányzott a családias légkör a klinikáról.
Három hét múlva kell visszamennem Apánkhoz, egyébként.
Jesszus, mennyit írtam!
Úgy siettem írni, hogy nem olvastam át mindent rendesen, csak úgy kutyafuttában, látom, hogy már többen is betegeskedtek, mindenkinek jobbulást, C-vitamin, mézes tea stb.! Meg jó talit mára, aki megy! Cseka, rövidülgetni lehet, de még azért őrizgesd Danit egy ideig odabent.

Február, Calgonos vízzel nem próbálkoztál még? Attól nem leszel kemény...

Na jó, hülye vicc volt... Asszem bebújok karácsonyi filmeket nézni, tök jó, a hasfájásra most rá lehet fogni a lustálkodást...