A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Sziasztok!

Hát én a nem jól alvók táborába tartozom.... :(
Igaz, hogy későn jöttünk be a csempézésből, de egyszerűen nem tudtam hogyan feküdni az ágyban, hogy ne érezzem, hogy fáj a derekam... :cry: A fürdőkádba sem tudtam már tegnap este egyedül belépni...olyan elkeserítő, hogy a nálam 20 évvel idősebb férjemnek kell engem segítenie.... :cry: Az 57 éves anyukámnak kell helyettem porszívózni stb....Hogy egyedül nem bírok az ágyból kikelni...székről felállni is csak úgy, hogy valamibe meg kell kapaszkodnom...... :cry: :cry: :cry:
Közölte az egyik háziorvos, hogy erre semmit nem lehet használni, semmilyen krémet....terhesség alatt nem.
Na jó nem panaszkodom!!!

Jó hír, hogy amit tegnap elterveztünk a csempét a fürdőbe, az meglett...
És tettem ki a gyerekszoba ablakába világító hóembert!!! :D

Olyan édesek a babacuccok, babaszobák amiket feltettetek!!!
Beindult nekem is rögtön a fantáziám..... :wink:

Emi!

Haskeményedés! Nekem volt olyan , hogy 2 napig szinte egyfolytában....
Sajna semmilyen praktikát nem tudok rá... :roll:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

gyerekem kicibálta az összes popsitörlőt és most takarítja a fejecskéjét... jajjj...

na viszem sétálni.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Emi - A haskeményedés nem jó :( Sajnállak .. és megértelek .. de mindjárt jön a MagneB6 :D
Nekem is szoktak fura tüneteim lenni .. Pl. ha sokat ülök (mondjuk 1 órát itt), és felállok .. akkor szúr az alhasam .. de pár pillanat, és elmúlik.. Lehet akkor éppen ode beletaposott az én kis szivecském, és mikor felálltam, ő is helyzetet változtatott? :) Meg vannak ilyen apróságok .. ha este egyik oldalamról a másikra fordulok, akkor eleinte az is kellemetlen, kényelmetlen érzés.. itt nyom, ott fáj .. de pár lélegzetvétel, és elmúlik :)

Viszont úgy tűnik az én kislányomnak jól működik a bioritmusa - éjjel alszik velünk, és kb. fél órával kel korábban, mint én szeretnék :D :D
A rugdosásai már bőven szemmel is láthatóak .. . olyan jó látni-érezni :) Tegnap apuciját arcon rugizta :lol: :lol:
Meg a távirányítót a pocimra tettem .. és olyan jó volt nézni, hogy lökdösi onnan .. szépen lassan sikerült levernie .. :D :D

Mariann - Te is fiatalka vagy. .. rám a 24 évemmel is furán néznek, hogy máris babát vállalok ... pedig szerintem a világ legjobb dolga fiatal anyukának lenni. Más kérdés, hogy az anyaságra való megérés szerintem nem korfüggő .. de van olyan kor, amikor még egyenesen tiltanám!!

Kép
szösszenet

Sziasztok!

Emi!
Nekem is sokat keményedik a hasam, sokszor a magnézium sem segit sokat, csak ha lefekszem kicsit... mondjuk nekem az utolsó pár napban kijutott az idegességből, úgyhogy nem csodálom, hogy nem érezte jól magát a kiscsaj odabenn.... valóban nagyon kellemetlen, rossz érzés, még szerencse, hogy görcsök nincsenek hozzá, mert ott kezdődika baj meg a kórház.... volt benne részem Atisnál sajnos..... :(
Nekem akkor szokott még befeszülni, amikor együtt vagyunk Zolival.... :oops: vagyishogy utána... nem nagyon, csak kicsit pár percre, aztán ellazul magától. Lehet, mellőzni kéne a felfűtött éjszakákat? :roll:

Mamacka!
Tiszta hülyék ezek a gyógyszertárosok! Tőlem a múltkor megkérdezték, minek akarok a fiúknak multivitamint venni? :evil:
Hát én meg megkérdeztem, hogy maga meg minek áll a pult mögött, lebeszélni??? Sima Marslakócskák multit vettem, mert arra vinnyogtak, oszt anya mondta, hogy vegyek nekik, ő állja, egyébként Plusz zizz Micimackós multit szoktam venni nekik, kicsit pezseg és nagyon fini énis kóstoltam már és vagy 4 izben van.... és nem is drága...
Fiúk is esznek gyümit sokat, oviban minden nap kétszer kapnak és itthon is mindig van valami, mostanában (olyan fini narancs jött a zöldségeshez, tiszta lédús és édes) minden nap veszek két kiló narit és kinyomom nekik délután ha hazajönnek, mert egyébként nem eszik meg, csak a mandarint.... :) de igy is megmarad a vitamin benne.....
Úgyhogy ne is foglalkozz a patikásokkal, néha olyan hülyék tudnak lenni... mert adjon tanácsot, egy gyógyszernél, de annál persze nem tud.... nekem jól beajánlották a Herbária emésztést elősegitő teát, a 3.hónapban voltam és veszettül rossz volt az emésztésem, gondoltam, megkérdem a patikában, van-e tea, amit terhesek is ihatnak, erre ezt adták (és valami 700ft volt) itthon kibontom, gondoltam, gyorsan csinálok is egyet, olvasom a papirját, erre rá van irva, hogy terheseknek egyik időszakban sem ajánlják!!!!! :x
Ennyit a tájékoztatásukról, kidobtam az ablakon rá pénzt, mert a semmire még ennyit sem szeretek fizetni és még használni sem tudom! Anyu aztán elvitte, hogy majd a kórházban odaadja vkinek, akinek kell, mondtam, ne itt romoljon meg.....
Vendég

[quote="ollem"]
írta:
ollemKözölte az egyik háziorvos, hogy erre semmit nem lehet használni, semmilyen krémet....terhesség alatt nem.

Igen .. ez így van ..
Én anno amikor így beállt a derekam, rohantam a kórházba (mármitn férjem rohant velem :D) és kaptam a lidocain szurit a gerincembe ..
Nekem is szörnyű, hogy most meg nincsen szer amit kaphatnék rá ..
Viszont a tegnapi jógán ajánlottak egy olajat, amit érdemes beszerezni, azzal szabad kenni, és fájdalomcsillapító hatása van!!!
Muskotályos zsálya olaj
(Bio boltokban lehet kapni)
Én a napokban veszek!

Kép
szösszenet

:D én 23 évesen szültem Atist :D de egyáltalán nem éreztem fiatalnak magam hozzá, sőt örülök neki, hogy igy 30 évesen már van egy 7 éves nagy fiam, meg egy 5 éves középső.... :)
mindig azt számoltam, hogy hány éves leszek, amikor majd ő 18..... és igy tökjó, mert nem leszek sem öreg, sem túl fiatal..... pffffff, Zsófinál már majdnem 50 leszek, mikor ő 18..... :)

Én már megpróbálok nem is foglalkozni a derekammal, mert szinte egyfolytában fáj, ha leülök, ha felállok, ha fekszem, mászkálok..... Alapjáraton megmondta az ortopéd-sebész, hogy nem igazán ajánlja a gyerekszülést, max 1x és akkoris maximális odafigyeléssel..... 14 éves koromban diagnosztizálták alulról a 3. csigolyám szép kis repedését, ami lehet, születési dolog volt csak kutya nem vette észre. Én is csak akkor, amikor egyik reggel nem tudtam kikelni az ágyból, és anya elvitt orvoshoz, meg röntgenre..... Azóta igy van, semmit nem is csinálnak vele, mert azt mondta a doki, hogy nem müti, mert nagyon veszélyes, csak akkor nyúlnak hozzá, ha neadjisten szétcsúszik a két csigolyám, akkor mütét, összekapcsozzák és gipszágy..... :shock: akkor baromira kiakadtam, évekig hordtam a gerincmerevitőt, aztán elmaradt.... alap nem szokott fájni, de a terhességek alatt már a 4.hónaptól valami veszett módon tud nyilallni! Anyám azt mondta, bátor vagyok egy harmadik terhességgel.... lehet.... de ez az utolsó! Aztán ha megszületik, megyek röntgenre, milyen állapotban van, mert csak romolhat, de a doki azt mondta, lehet, hogy soha nem lesz szükségem mütétre. Remélem!!! :)
Vendég

mamacka, úgy tudom igen. Legalábbis én irattam, nem tudom reci nélkül adnak e.

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Mary - Meg azt is utálom, hogy szalad a lakás .. mert nem tudok takarítani .. hajolgatni .. semmi ..
Annyira kellemetlen, hogy anyukám jön át kedden takarítani .. mert én ilyen nyomi vagyok :( de ez van .. ki kell bírni ...
Mára terveztem pakolászást .. de elég szarul keltem a derekammal .. nekem is fáj :(
De engem Alíz mozgolódása, rugizása mindig felvidít, és úgy vagyok vele, hogy ez mindent megér :) Senkivel nem cserélnék!!!

Kép
szösszenet

Pumpóka - És természetesen úton szültél ezzel a problémával?
Mert ugyan nekem nem repedésem, hanem sérvem van .. ami magában rejti azt a veszélyt, hogy az erőlködéstől megnagyobbodik .. (ráadásul pont ott van, ahonnan nyom az ember ..) és ezért császároznak majd.
Egyelőre nekem is azt mondta a dokim, hogy nem műti meg .. de ha romlana, akkor meg kellene :shock: :shock: attól én mondjuk rettegek .. de teszek ellene, hogy ne romoljon .. :) fő az optimizmus ;)

Kép
szösszenet

Megmutizom, ha nem baj, hogy milyen bútor lesz a babaszobában.
Ezt a szobabútort néhány éve vettem magamnak a picike szobámba, de úgy döntöttünk, hogy megkapja a Picur tőlünk!
Szerintetek jó lesz neki?
És felteszek képet még a kiscipőről, amit a férjemtől kaptam már több mint egy éve.... :D Enyhe utalás, hogy babát szeretne, ugye??? De én csak esküvő után szerettem volna, hát így is lett...sőt nászéjszakán sikerült is, ahogy a korát nézem.... :lol:
A másik kép pedig a zoknicskák , amit az egyik kedves barátunktól kaptunk mikulásra!!! :D Kép Kép Kép Kép Kép

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Szösszenet!

Én sem cserélnék senkivel....mindig a kisbabánkra gondolok!!!
Tegnap a férjem megjegyezte, hogy akkor a derekam miatt a következő babát későbbre tervezzük. Merthogy mint kiderült ő 1-2 éven belül szeretné a másodikat!!! :D
Én nem tervezek, majd kialakul. És a második baba pedig jön, amikor akar!!! :lol:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Mary - Próbáljátok ki azt az olajat (muskotályos zsálya olaj) .. vagy ha vársz pár napot, akkor én veszek, és majd megírom, hogy volt-e értelme megvenni :lol: :lol:

Kép
szösszenet

Szösszenet, hát igen, nagyon fiatalka vagyok, de szerencsére én a korábban érők közé tartozom. :) Éppen múlt vasárnap találkoztam a Westendben egy volt osztálytársammal. Ő még anno 18 évesen lett terhes és megtartották a babát. Most másfél éves a kisfiú+ már van egy másfél hónapos szintén kisfiuk. Na akkor jöttem rá, hogy talán nem is vagyok túl fiatal egy saját kismanóhoz.:roll:
Csak nem edzed már most Alízkát? Nem korai az még? :D

Emi, kitartás...
Én eddig nem mertem szedni a MagneB6-ot, mert a terhesség elején határozottan rosszabbul éreztem magam tőle. De mostmár lassan muszáj, mert egyre többször begörcsöl a talpam vagy a vádlim+ ahogy írjátok ezekszerint jó a pocikeményedésre is... nálam is előfordul, de főleg este. Az mitől lehet? Nem eszek semmi olyat, ami felfújhatna... Vagy lehet manócska próbál vmerre helyezkedni,és azért feszül a pocak?

Tényleg, lehet már volt téma, de ki milyen krémet használ zebrásodás ellen? :D :lol:

Mariann
Kép

Kép
fmarian

Sziasztok!

Pumpóka! Mi is Zsófit várunk...! :D

Szöszi! A mi alulnézeti uh képünk is ilyen. Úgyhogy talán nem tévednek a dokik! Meg tudjátok a kislányoknak alulnézetben van bevágás, fiúknál meg nincs. Szerintem ezt nézik alulról, nem a kukit!! (mert a kuki meg a csikló hasonló méretű ez elején!!) Ezt a Lennart Nilsson -os könyvben olvastam. Meg láttam.

Egyébként mi is inkább januártól kezdünk el vásárolni a babának, és karácsonyra férjemtől digitális kis fényképezőgépet kapok, úgyhogy majd csak úgy szórom nektek a képeket!! (persze pár kis cuccot már vettem Zsófinak :-))

Nálunk (nyugat dunántúl) szakad a hóóó!!!!! Plusz fúj a szél. :shock:

Férjemet még meg kellene győzni a festésről, ugyanis világos kék a babaszoba. Igaz lehet azt is kislányossá tenni kiegészítőkkel. Na majd meglátjuk, ezen nem akarok vitatkozni vele. (egy nari sárga tök jó lenne)

Kép
gabo001

Mariann ... a vádli és láb-görcsölés az jelenthet kálcium-hiányt is!!
Nekem is volt nemrég .. vettem plussz kálcium pezsgőtablettát, és azóta nincsen ilyen panaszom .. :)
A napi 2-3szori MagneB6 mellett görcsöltek a tagjaim .. szóval az nem használt .. az csak a pocikeményedésemet szüntette meg :)
Próbáld ki .. ez nem drága dolog .. és egyre több kálciumra van szükségünk. A dokim is mondta .. mert panaszkodtam neki múltkor.
Úgyhogy én most a terhesvitamin mellé iszom a kálciumot, szedem a magneB6-os, és még MAltofert is írt fel 2-3 naponta 1-et :shock: :shock: anyagi csőd...

Kép
szösszenet

Gabo, a narancssárga nagyon jó szín... Főleg duluxban. (Szerencsére vmit konyítok az efféle dolgokhoz, mert párom eredeti szakmája szobafestő)
Nálunk a konyha napsárga, a folyosó világoszöld, a fürdő meg világoskék... A szobát szeretnénk tavasszal átfesteni, mert most fehér és érdekes dolgok vannak a szemközti falon. Majd ha vki érdekel, lefotózom. :D Sőt minjdjárt keresek képet az egyik ismerősünk szobájáról... az nari sárga.

Mariann
Kép

Kép
fmarian

[quote="gabo001"]S írta:gabo001zöszi! A mi alulnézeti uh képünk is ilyen. Úgyhogy talán nem tévednek a dokik! Meg tudjátok a kislányoknak alulnézetben van bevágás, fiúknál meg nincs. Szerintem ezt nézik alulról, nem a kukit!! (mert a kuki meg a csikló hasonló méretű ez elején!!) Ezt a Lennart Nilsson -os könyvben olvastam. Meg láttam.

Én is elég bizakodó vagyok, hogy ezt nem lehet elnézni :D
Amúgy nekünk ez a 20. héten készült .. akkor már nem hasonló a kuki meg a nuni :) szépen elkülöníthető :) A 15-16 hetes UH-n még ezért nem mertek nekünk semmit mondani .. mert a szeméremajkak akkor meg vannak duzzadva, és úgy néznek ki mintha fütykös lenne :D :D
Akkor össze lehet keverni, ahogy olvastad is .. én is láttam egy könyvben egymás mellett a két nemiszerv fázisait hétről hétre :)
Nektek mikor mondták meg, hogy kislány?
Barátnőmnek már a 15. héten .. azóta volt már egy UH-n és megint azt mondták :)

Kép
szösszenet

Ok. Szösszenet!

Ha hat valamit, akkor én is kipróbálom.

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Szösszenet, az én orvosommal még ilyet nem tudtam megbeszélni, mert a 13. hét óta mindig csak uh-ra jutottunk fel pestre és olyankor sokmindent nincs idő megbeszélni vele... Most nézem, kalcium-sandoz pezsgőtabink van itthon, az is jó?
Az anyagi csőd az biztos. Én már korán megvettem a magneb6-ot -,mert nővérem azt mondta, hogy az orvos vele is csak azt szedette- na abból még vagy fél dobozzal van. Tegnap kezdtem el szedni újra. :oops:

Mariann
Kép

Kép
fmarian

[quote="fmarian"] írta:fmarianMost nézem, kalcium-sandoz pezsgőtabink van itthon, az is jó?

Persze, annak még magasabb is a kálcium-tartalma, mint a plussz pezsiknek :)
Remélem neked is használ! :)
nekem főleg reggelente a nyújtózkodásnál görcsölt be a lábam .. nagyon rossz volt ...

Kép
szösszenet

[quote="szösszenet"]n írta:szösszenetekem főleg reggelente a nyújtózkodásnál görcsölt be a lábam .. nagyon rossz volt ...

Akkor te még jobban jártál... Nekem általában éjjel szokott, amikor pozíciót változtatok, vagy csak egyszerűen megmozdítom a lábam... :shock: Olyankor aztán nem kell könyörögni, hogy ugorjak az ágyból... :shock:

Mariann
Kép

Kép
fmarian

Szöszi! Nekünk előszőr a 16. héten mondták a kislányt (szonográfus), utána a kötelező 18. heti kórházi genetikai uh-on szülész -nőgyógyász orvos is ezt erősítette meg.
De nektek a 20. héten már azért sokkal biztibb!! (egyébként nekem is 2-s lett a MOM -om! asszem te írtad, hogy 2-es ugye?)

Itt már akkora hó van csajok!!! Lehet, hogy megy felétek!! :shock: :lol:

Kép
gabo001

pocakról: nekem ugyan még eddig nem keményedett (kopp, kopp, kopp), de már a hajolgatás, guggolás abszolút nem esik jól a pocimnak. Utána egy kicsit kellemetlen. Pedig még most jön a java... Egyébként most tényleg elég jól beindult a növekedés!

Kép
gabo001

Gabo!

Milyen megyében laksz?
Komárom Esztergom megyét vajon mennyire fenyegeti a nagy hó??? :shock:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Ollem, te merre is vagy?

Gabo, nem küldenél egy pár felhőt Tatabánya fele. Itt olyan sivár minden...

Mariann
Kép

Kép
fmarian

fmarian!

Kisbér.

Itt csak hajnalban havazott egy ici picit.

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Szösszenet!

küldtem mailt.

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Itt van tini mami a fórumozók között....
Lehet, hogy épp visszaolvassa amiket írtunk neki.... :roll:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Megtaláltam a képeket a szobaszínekről. Feltöltsem? :roll:

Mariann
Kép

Kép
fmarian

Mariann - Éjjel kellemes lehet görcsre ébredni :shock: :shock: nekem max a pocim szokott picit fájni, arra egy pillanatra felkelek .. de az nem vészes ..
Amúgy az edzésre visszatérve ... (mert most látom, hogy írtad :lol:), nem én edzem Alízt, hanem ő engem :D Úgy tűnik, Ő sokkal jobb kondiban van jelenleg, mint én ;) :)

Gabo
- Igen, én vagyok a 2-es MOM-os :D vagyis Alíz :lol: :lol:
Nah ..akkor már ketten vagyunk magas értékkel kislányos anyucik :)

Kép
szösszenet

[quote="fmarian"]M írta:fmarianegtaláltam a képeket a szobaszínekről. Feltöltsem? :roll:

Hogyne!

Kép
szösszenet

Sziasztok! Én 15 éves vagyok és nincs semmi bajunk csak a derekam fáj, de az kibírhatatlanul. Lehet hogy pont azért mert ilyen fiatal vagyok?! Viszont sok gyümölcsöt eszek az energiaitaltól és a cigitól teljesen eltiltottam magam és Elevit-et szedek minden nap 1-et. Viszont fáradékonyabb vagyok sokkal. :lol:

Amúgy hogy lehet a vonalzót feltölteni?
tini_kismama

szösszenet
nekem 0,8-as volt a MOM-om. Az jó?
tini_kismama

Sziasztok,

már sokkal jobban vagyok. Bevettem 2 magneB6-ot. Mondjuk nem csodálom, hogy állandóan kemény a hasam, az elmúlt hetek igen stersszesek voltak. Azért remélem, hogy nem jutok Ági sorsára....

Mary,

nem rossz a szekrény, bár szerintem kicsit komoly egy babának.

Tinimami,

jó, hogy itt vagy. Látom a 18. kerben laksz. Hol fogsz szülni??? Lehet már tudni a babód nemét?

Kép
emi29

Tinimami,

szerintem az jó, de mondta volna a doki, ha nem

Kép
emi29

Kép hjajj... a tavalyi nyár... olyan vékony voltam... :shock: Kép Két nappal később a nari sárga szoba...
Kép Direkt csíkozott sárga szoba(fehér alapszínnel)
Kép Gazdagpiros szobácska... nagyon vad :twisted:
Kép És végül a tornaterem nagyságú nappali világoskékben, háttérben a sárga konyha. És a szemfülesek láthatják a királykék hátsó bejárat előterét...

Na szép... komoly kis tárlatvezetést tartottam az egyik közös barátunk új házában. Baromi nagy, és nem kevés idő volt mindent megcsinálni. Tavaly ezen munkálkodott párom, amikor összehozott minket a sors... Persze sokmindenben segítettem is akkor a házban.
Nah... megyek, mindjárt fényképezem a mi konyhánkat, meg a folyosót, meg akkor párom alkotásait... :lol:

Na ezekután asszem jobb ha eltűnök... Annyira sok lett ez az egész... :oops: :lol:

Mariann
Kép

Kép
fmarian

Mariann,

az én hálószobám még ennél is pirosabb...
Már bánom, hogy ilyen sötét színt választottam, de csak tavaly lett kifestve

Kép
emi29

Egyébként Mariann most sem vagy kövér...

Kép
emi29

[quote="tini_kismama"][ írta:tini_kismamab]szösszenet
nekem 0,8-as volt a MOM-om. Az jó?

Igen, az jó érték - benne van a referencia-tartományban .. (aminek most nem jut eszembe az alja, csak a teteje, az 2,5 .. :roll: :roll: )
A dokinak jelzi, bármi gubanc van - de úgysem lesz!

Kép
szösszenet

Emi, köszi... mihez képest?... Azon a képen kb 57kg voltam... Most meg 77... :shock: Mondjuk szerencsére ehhez 175 magas vagyok...
A piros szobát a barátunk is hálónak szánta, de a közelébe sem mennek. Van 2 másik szoba, ahol alhatnak...

Mariann
Kép

Kép
fmarian

emi
Még nem tudom a nemét sajnos, viszont azt tudom hogy a Dél-pesti kórházban szülök májusban.
tini_kismama

Mariann - Jók a színek :) nekem a narancs nagyon tetszik! Mekkora a házatok? Elég komoly méretű lehet, ennyi térrel :)
Nekünk is ilyen szegélyek vannak a plafon alatt :)

Kép
szösszenet

Most összekavarodtam .. sokan vagyunk .. ez a ti házatok? VAgy párod munkája? :D

Kép
szösszenet

TiniMami - Vonalzót úgy tudsz csinálni, hogy bármelyikünkére rákattintasz .. és ott megcsinálod a sajátodat, a saját színeiddel .. adataiddal .. aztán a kapott kódok közül a másodikat bemásolod a profilodban az aláíráshoz! :) Remélem sikerül ..
Mesélj magadról - párod örül a babának? Együtt éltek?

Kép
szösszenet

[quote="szösszenet"][ írta:szösszenetcolor=indigo]Most összekavarodtam .. sokan vagyunk .. ez a ti házatok? VAgy párod munkája? :D[/color]

Nem Szöszi, nem a miénk(bárcsak az lenne)... Párom munkája... tégla falakból varázsolta ilyenné 3 hónap alatt 3 ember segítségével...
Na közben rohangáltam kicsit a fényképezővel, és lefotóztam még pár dolgot... ( eddigi alkotásaim, párom borzalma a falon, stb... :lol: )

Mariann
Kép

Kép
fmarian

Ok - már értem :)
Egy ilyen házat mi is elfogadnánk!!! :D

Kép
szösszenet

[quote="szösszenet"][ írta:szösszenetcolor=indigo]TiniMami - Vonalzót úgy tudsz csinálni, hogy bármelyikünkére rákattintasz .. és ott megcsinálod a sajátodat, a saját színeiddel .. adataiddal .. aztán a kapott kódok közül a másodikat bemásolod a profilodban az aláíráshoz! :) Remélem sikerül ..
Mesélj magadról - párod örül a babának? Együtt éltek?[/color]

Mindenki örült, a csöppségnek, eleinte úgy volt hogy nem mearad meg mert meg csak 15 éves vagyok, de megbeszéltük és maradt. A párom nálunk lakik, és jól megvagyunk. Szeretjük egymást. Ja és köszi a segítséget.
tini_kismama

Na felkészültetek az újabb képáradatra??? Szóljatok rám, mert túlságosan belelendültem a dologba szerintem.

Szöszi, hát azért én megfontolnám... elég nagyocska a ház... 3 szoba és óriási nappali, 2 fürdő, legalább 8 méteres folyosó+konyha... azért takarítani nem egyszerű... :roll:

Mariann
Kép

Kép
fmarian

Hát .. én úgy vagyok vele, hogyha ekkora házra lesz pénzünk (talán egy máski életben :lol:) akkor heti egyszer meg tudok fizetni egy akarítónőt .. és én meg addig nagyjából szöszölök :D
De persze álom ..
Ha ilyen házam lenne .. megoldanám.
Amúgy a mi 70nm-ünket is nehezemre esik takarítani .. most is pakolászom és port törlök netezés közben .. :roll: :roll:

Képek persze jöhetnek :)
Du. biztos jönnek a többiek is .. most alig vagyunk :roll: :roll:

Kép
szösszenet

TiniMami,

valahogy sejtettem :) Én gyáli vagyok és én is ott szülök. Ki az orvosod? Szüleid nagyon kiakadtak, amikor megtudták, hogy babád lesz? Gondolom még suliba jársz...

Mariann,

Azt hittem, hogy azóta csak a hasad nőtt... Mondjuk a 175 cm-hez azért nem lehet annyira sok a 77 kg főleg babásan...

Kép
emi29

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?