Sziasztok!
Emi!
Nekem is sokat keményedik a hasam, sokszor a magnézium sem segit sokat, csak ha lefekszem kicsit... mondjuk nekem az utolsó pár napban kijutott az idegességből, úgyhogy nem csodálom, hogy nem érezte jól magát a kiscsaj odabenn.... valóban nagyon kellemetlen, rossz érzés, még szerencse, hogy görcsök nincsenek hozzá, mert ott kezdődika baj meg a kórház.... volt benne részem Atisnál sajnos.....
Nekem akkor szokott még befeszülni, amikor együtt vagyunk Zolival....

vagyishogy utána... nem nagyon, csak kicsit pár percre, aztán ellazul magától. Lehet, mellőzni kéne a felfűtött éjszakákat?
Mamacka!
Tiszta hülyék ezek a gyógyszertárosok! Tőlem a múltkor megkérdezték, minek akarok a fiúknak multivitamint venni?
Hát én meg megkérdeztem, hogy maga meg minek áll a pult mögött, lebeszélni??? Sima Marslakócskák multit vettem, mert arra vinnyogtak, oszt anya mondta, hogy vegyek nekik, ő állja, egyébként Plusz zizz Micimackós multit szoktam venni nekik, kicsit pezseg és nagyon fini énis kóstoltam már és vagy 4 izben van.... és nem is drága...
Fiúk is esznek gyümit sokat, oviban minden nap kétszer kapnak és itthon is mindig van valami, mostanában (olyan fini narancs jött a zöldségeshez, tiszta lédús és édes) minden nap veszek két kiló narit és kinyomom nekik délután ha hazajönnek, mert egyébként nem eszik meg, csak a mandarint....

de igy is megmarad a vitamin benne.....
Úgyhogy ne is foglalkozz a patikásokkal, néha olyan hülyék tudnak lenni... mert adjon tanácsot, egy gyógyszernél, de annál persze nem tud.... nekem jól beajánlották a Herbária emésztést elősegitő teát, a 3.hónapban voltam és veszettül rossz volt az emésztésem, gondoltam, megkérdem a patikában, van-e tea, amit terhesek is ihatnak, erre ezt adták (és valami 700ft volt) itthon kibontom, gondoltam, gyorsan csinálok is egyet, olvasom a papirját, erre rá van irva, hogy terheseknek egyik időszakban sem ajánlják!!!!!
Ennyit a tájékoztatásukról, kidobtam az ablakon rá pénzt, mert a semmire még ennyit sem szeretek fizetni és még használni sem tudom! Anyu aztán elvitte, hogy majd a kórházban odaadja vkinek, akinek kell, mondtam, ne itt romoljon meg.....