A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Denizsa, én nem tudom mi ez, de (nem)jó nagyon...

és tuti, hogy vírus (éljen a felírt antibigyó a gyereknek...), mert a férjem kb. másfél hónapja köhög így, csak neki a torka nem fájt...
A dokink szerint Igi torka vörös és hátul bugyorog a takony (ez a kedvenc kifejezése), de tény, hogy előre sterimar+porszívó kombóval sem jön már neki semmi. :roll:

Hankát Echinacin szirup nevű 2 éves kortól adható csodasziruppal tartom távol eme bitang izétől. 8)
leni

Erre a hátra bugyogó bigyóra tutira van homeós cucc, a barátnőméknek szinte mindig ez kell.
Ha már antigigyó, legalább tuti nem lesznek szövődmények.
marcangoló

Marc, ÚGY LEGYEN ! 8)
leni

Leni, átment a püm? Olyan fura volt elküldéskor.
rídonli#

Votiv,
Köszi a tippet :) Dorka oldalát néztem meg elsők között, de nem találtam olyat megfelelő méretben :( Azért felhívom és megkérdezem, h van-e másuk is vagy csak azok, amik a neten vannak :? És szerintem teljesen jogosan szóltál az anyukának. Ha már a saját gyerekére nem szól rá, akkor milyen jogon szól rá egy másik gyerkőcre :evil:

Ancsi,
Hogy Neked milyen édes és figyelmes csajod van :D BKV :lol:

Ríd,
Neked is köszi a ruhás tippet :) Én most vhogy a campona üzleteinek a kínálatával annyira nem voltam megelégedve. Ami ruha tetszett volna, annak meg a színe nem :? Biztos bennem van a hiba :lol:

Lindi,
Legalább megtudtam, h ehhez a rucihoz van cipő is :) A H&M-ben nem árulták hozzá, csak magát a rucit, pedig mennyivel dögösebb lenne cipővel :)

Marc,
Nem semmi férjed van :)

Tinu,
Én közben meg rájöttem, h lehet, h nekünk is van közös ismerősünk. Barinőm is Pécsett végzett gyerekpicológusként, még most is jár különböző képzésekre ott Pécsen (ott is lakik), de én már nem tudom követni :oops: :lol:

Márti,
Hajrá babaprojekt és várunk majd a jó hírrel :wink:

Kisün,
Köszi Neked is a ruhás tippet :) Megnézem máshol is a tescot, most legutóbb a camponásban voltam, de ők nem dobtak fel :?
Szuper, h jobban vagytok :D

Ruzy,
Ez a link nem rossz, elmentettem :)

Leni,
Jaj, ez nagyon kakául hangzik :( Bulást Nektek és sok +++++++++!!!!

Johi,
Mi is tudunk nélkülözni Neked egy batárd bergon babakocsit :wink: Szólj, ha érdekel!

Neet,
Olyan soha sem lesz, h mindenki normálisan vezet. :wink:

Barbi,
Köszi a képeket :) én is vmi ilyesmire gondoltam még a soft toyos változaton kívül. Ezzel legalább nem tud rombolni a lakásban :lol: És Angid már milyen ügyesen használja :D megkérdezem páromat, h nem-e kell nekik frissítés :wink:

Vica tényleg nagyon ügyes :D És ha láttátok volna, h milyen pikk-pakk csinálta a mintákat tegnap is :o

Kép Kép
curse

Ja és hogy egyébként milyen Murphy csávó :evil: Mivel nincs pénzünk párom autóját megcsináltatni, ezért most így járkál vele. Természetesen rögtön megtalálták a zsaruk tegnap hazafelé jövet. Minek után az a kedves ember olyan ügyesen zúzta le az autót, így azon az oldalon nincs világítás. Naná, h a zsaruk kiszúrták és meg akarták büntetni a páromat illetve a két zsaru közül az egyik :evil: A másik szerencsére tök rendes volt. De azért erre is mekkora esély van. Soha sem szokták megállítani páromat a rendőrök, csak akkor, amikor vmi baj van az autóval, az meg kb. 5 évente egyszer :roll:
Persze tudjuk, h így tényleg szabálytalan közlekedni (bár csak a városban közlekedik vele, ottan meg van közvilágítás), de azért enyhén szólva bosszantó az, h nem elég, h vmi barom kárt okoz az embernek, de utána még minket büntetne meg a rendőr :roll:

Kép Kép
curse

Deni! s tehozzád hogy jutott Vica műveiből? :?: (nem olvasok minden sort szóval bocsánat, ha egyértelmű :oops: ). S az szuper, ha kidolgozod a reformváltozatot, mert akkor jövőre majd légyszí légycííííí tanítsd meg nekem!!! a múltkori pozitív jelzőid után csak :oops: :lol: voltam

Curse! :lol: ja és szerződésről ne a topikon beszélgessünk! :mrgreen:

Ancsi! Lencsikép :lol: könnyű annak akinek a reggelit is már tálalja a lánya! :lol: :wink: 8) :lol:

Vot! szerintem az a nagy szó konfrontálódtál! hisz nem alaptulajdonságod, sőt! szóval megtapasztaltad, s meg merted tenni! :lol:

Leni! +++++++++++++++++++++
gödibarbi

Curse, érdemes elmenni Szdorkához, mert a honlapon csak töredéke van fent annak az óriási választéknak, amit az alagsorukban tartogat :P
rendőrök- ez nagyon mörfi!!! :twisted:
és képzeld tegnap anyum mesélte, hogy a villamosmegállóban látta, amint vki randán rátolat egy kocsira, és továbbhajt! felírta a rendszámot egy névjegykártyájára és oda tűzte a pórul járt autós szélvédőjére, hogy majd szívesen tanúskodik. Erre az meg felhívta, és azt hitte, anyám törte össze a kocsiját :wink: :? Aztán megértette persze, hogy mi a szitu, de nagyon meg volt lepve, hogy ilyen emberek is vannak...

Deni, láz ahogy jött, úgy el is ment! :D

Leni, ne izgulj, és ne ostorozd magad, egy kis AB még nem a világ :) de kiegészítheted homeóval is a kezelést! ezeket találtam, melyik áll a legközelebb?
http://www.datanet.hu/pharma/phorient/121/121hom1.htm
és http://www.datanet.hu/pharma/phorient/146/146homeop.htm

Ancsi, Lencséd tök jó fej! :D igazi kincs egy ilyen gyermek :D tök megható lehet hogy ilyen kis ügyes, gondoskodó :D Tesóról mit mesélsz neki?

votiv 8)
votiv

Most fejeztem be a mosogatást. :( Viszont Apjukkal megbeszéltük,h veszünk egy mosogatógépet, családi ajándékként Karácsonyra. :)

Összeírtam, és majdnem mindenkinek megvan az ajándéka, néhány üveg bortól eltekintve. Holnap elugrom még a Fakopáncsba, a kis keresztlányomnak ajándékért. Kezd nagyon ünnepi hangulatom lenni! Komolyan, ez a készülődés jobb, mint maga az ünnep! :)
És eszembe jut, hogy tavaly mekkora pocakot cipeltem ilyenkor. :)

Szdorka a ruhafalvás Dorka? Nagyon klassz a honlapjuk, már nézegettem, sőt foglaltam is Pnek 2 szoknyát. (Az oviban mindig minden lány szoknyában van, Tök normálisak az áraik!

Kiment az álom a szememből. Pedig késő van. Jószakállt!
rídonli#

Curse: és hogy híjják a barátnédat? MOndjuk nem sok pécsit ismerek, aki Pécsett is lakik. 2-3 embert max. A pécsi szakképzésre is jórészt pestiek járnak. :D

Kép
Kép
tinu

Ríd, sztem még a Göncöl turinál is jobbak az áraik, és ugyanolyan jó minőségű holmik vannak, ill. még több a márkás ruha. De tényleg érdemes körülnézni Dorkánál, mert ott van csak igazán szuper választék :D
mosogatógép jó ötlet! mi sajna már ott tartunk, hogy azon is vita van, ki pakolja be/szedje ki :twisted:

Barbi :D bólingozó lánykád egy kis tündér :D mindig eszembe jut, Istikém hogy akart vele táncolni :D :D

szép hétvégét mindenkinek! :D

votiv 8)
votiv

na, letudtam egy katolikus hit alapjai vizsgát, most már tényleg a neheze jön (leszámítva hétfőit, az még közepes)

Votiv,
L. magától talál ki történeteket a tesóról, meg a Kisvakondban látta, hogy hogyan bújnak ki a kisnyuszik :D, és mostanában simogatja a hasamat, hogy "jaj de aranyos vagy kisbaba", meg ilyenek. ő azt várja, hogy már kibújjon és játszhasson vele.
ancsipancsi

ja, és most megyek jogfogalmakat gyűrni a jövő szombati vizsgára. :///// (gyerek + apjok eltávozott késő délutánig!)
ancsipancsi

Sziasztok!

Látom van egy nagyon jó reklámemberem. Köszi Votiv :wink:

Igen, a hír igaz, vannak új és használt ruháim a Camponától nem túl messze (Rózsakert u. környéke).
A ruhák egy része fent van a weboldalunkon már (www.ruhafalva.hu) és folyamatosan töltjük fel az újabbakat (tegnap este is 75 db került fel). Viszont olyan mennyiségű ruhánk van, hogy hiába próbáljuk utolérni magunkat, még nem sikerült.

Ha bárkit érdekel a vásárlási lehetőség, akkor keressen meg a weblapon keresztül e-mailben, vagy a magán címemen: sz_dorina@freestart.hu

Mivel webshop vagyunk, így bolt nincs, aki szeretne az viszont hozzám el tud jönni. Így aztán nyitvatartás sincs, mindenki akkor jön amilyen időpontot sikerül megbeszélni :lol:

Jövő hét szerdán is várhatóak újabb ruhák, szóval bármikor jöttök, mindig találtok újdonságokat!

A ruhákról annyit kell tudni, hogy Angliából érkeznek, sok közülük közvetlenül a családtól ahol korábban hordták őket. Vannak új ruháink is, ezek egy részét mi vásároltuk a boltokból, egy másik részét szintén családoktól hozzuk, illetve van lehetőség rendelésre is.
A ruhák közt nincs nagy bálás kiszerelésből érkező ruha! Szinte mindet átmossuk, vasaljuk mielőtt eladnánk (csak azt nem ami új, vagy annyira tökéletes állapotban jön, hogy felesleges hozzányúlni).

A weblapon egyébként tudtok hírlevélre regisztrálni, és akkor az akciókról mindig kaptok értesítést.

Hívjatok nyugodtan, vagy írjatok, és megbeszélhetünk valami időpontot amikorra összekészítek nektek ruhákat!

Dorka

(Ancsi, nem hívtál :(

Kép
szdorka

Leni :) Hogy vagytok??? További +++++ok mennek!! És Marc-nak igaza van, legalább szövődmény ne legyen! (én most vagyok túl egy arcgyuszin, pedig eleinte "csak" köhögtem :roll: ) És nem is tudtam, hogy van ilyen szirup (Echinacin), csak cseppben ismertem, de majd akkor megnézem én is a gyogyótárban.

Votiv :) Jaj de jó, hogy nincs láz!! :D :D éljen Isti erős szervezete! :D

Marc :) Ahogy a gyerkőceidről írsz, mintha a sajátjaimat látnám :lol: az asztalnál u.ez van, a kisebbik még csak 7 hós, de szó szerint csapkodja az asztalt, ha nem kanalazok a szájába vmit :lol:

Barbi :) A neten! :wink: Ugyanis Vica műveinek csak a képe jutott el hozzám :mrgreen: vagy inkább :( ? És én tanítsalak Téged a reformsütire? viccelsz? nem fordítva kéne? :mrgreen: egyébként szívesen :wink: most csak annyi reform volt benne, hogy teljeskiőrlésű lisztből készült, és tök jól sikerült, úgyhogy felbátorodtam 8)

Curse :) Hát igen, Murphy csapattag :evil: :roll: :roll: még az a szerencse, hogy legalább nem büntettek meg! Drukkolok, hogy találj rucit Adélnak!

Vica :) Áruld el nekem, min tartottál mézes-bemutatót csütörtökön, ha nem sült ki a mézes? Vittél készen?

Ancsi :) Te itt stikában csak úgy levizsgázol? gratulaaa! (Tudom, nem mondod meg hogy hányas, de jól sikerült?) Lencsi édes, ahogy várja a kistesót! Mi lesz a hugi neve?

Ríd :) Mosogatógép szupeeer! :D Hű de jól állsz, hogy már majdnem minden ajándék megvan!
denizsa

Sziasztok,

Végigolvastam az elmúlt napokat, bemásolom a litániámat :) oszt megyek aludni :):):)

Votiv :) hűha, nem gondoltam volna, hogy éppen a leányoddal futottál össze az előző életedben :) De ahogy említettem, egyre inkább gondolkodok ezt kipróbálni. Érdekelne, mi voltam, esetleg több életben milyen voltam, és hogy milyen hatásai vannak ezeknek az élményeknek, történéseknek a mostani életemben… no, szóval sok minden érdekel :) Isti elbocsátásához gratula :D Anyaoroszlán státuszban csak így tovább :D

Ancsi :) gratula a két kilós hízáshoz :D Ikverusnak írtad, hogy amelyik doki olcsó, az kezdő. Nos, az én dokim, ha vki a magánjába megy akkor 5 ezret kér és én is nála születtem és főorvos. Én a tűzbe tenném érte a kezem… Lencse egy kis tündér, hogy így vigyáz Rád és megterít Neked :) Gratula az újabb vizsgákhoz :) Ez is átlag felhúzó jegy lett :P ?

Neet :) apa hogy van??? Hülye vezetők: ma az orrunk előtt húzta ki egy terepjárós a másik pórul járt vezetőt az árokból, egyenes úton, no comment.

Barbi :) előző élettel kapcsolatos utazásaidról nekem is küldenél egy copy-t? No, és kit nénizett???? :D Bowling-ozós Angi csúcs :D

Rídonli :) gyöngyös művedről egy képet plíz, nagyon kíváncsi vagyok, mit csináltál :) B járás próbáihoz gratula :D Kicsit irígykedve olvasom, hogy Te már rendben vagy az ajándékokkal. Nálunk még hibádzik egy-egy és a páromnak úgy fest a héten dolgoznia kell majd. Naná, hogy a karácsony előtti héten, grrrrrrr. Párom már nálam is pedzegeti a mosogatógépet, de én ellenállok. :roll:

Macs :) Füles gyerekszája :lol:

Tinu, Votiv :) nálunk Máté ezerrel csápol és topog a Uriah Heep-re :D hááát, ez nem kifejezetten gyerekzene :wink:

Fejlesztés: a magam részéről is szívesen olvasom, hogy miket csináltok, hogyan fejlődnek egy-egy foglalkozás alatt, után a gyerkők, úgyhogy sztem is tessék sokat-sokat írni erről :D

Leni :) örülök, hogy leírtad és annak meg méginkább, hogy végre találtál egy olyan segítőt, akiben bízol és szimpatikus is és a hab a tortán, hogy érti is, amit csinál :D Takarító party :D Szívesen leszek tag :D

Deni :) kinyúlt bevásárló szatyor :D Nem bánom, hogy feltetted az itthon készültekről a fotót, csak egy bánatom van, Nuknál jobban sikerült némelyik és ott csináltam a kedvenc mintámat is :wink: és ezért (is) kérem Nuk-ot, hogy fotózza le. De ha csináltál téttát, meg ki is sütötted, akkor tök jó :) Megyek és megfirkálom :D:D:D őket :D Reform mézeskali receptet majd ide :) Ja, és biztos, hogy sokkal jobbak fognak sikerálni, mint nekem :wink: És Bálint szaggatta a mézeskalikat? És igen, vittem készen, mert úgy voltam vele, hogy ezer százalék, hogy a tali alatt nem fog kihűlni teljesen a mézeskali és ezt a mázat csak a kihűlt sütin lehet megcsinálni, azon “húz” a máz megfelelően.

Apropó recept: még tavaly ígértem Nektek talán pont karácsony tájt egy csokis süti receptet, amibe csokit kell beletördelni és sütés után is van, amelyik darab marad, van amelyik elfolyósodik – kitűnő csoki alapanyag a Mikiről megmaradt cucc, vagy akár a Húsvéti csokinyúl -, no, szólva, akinek kell, szóljon, küldöm, mert végre sikerült hozzájutnom :P

Rylie :) róka :twisted: Hogy alakult a pécsi kirándulás? Védőbanya :lol: :D terhesnacikat én is szívesen szállítom, ha kell :) privi készülődik :oops:

Gabi :) Cukor eredmény :D :D :D Széééééép pocak :D

Szrek, drukk az autópálya végett :)

Ikverus :) drukk, hogy találj egy jó dokit és teljesüljön a vágyad :)

Fibi :) anyós és T-s könyv esete…..grr

Zsan :) ez tényleg nem hangzik túl jól. Tessék vigyázni magadra és valóban figyelj most mindent magaddal kapcs-ban. +++++

Nuk :) megtennéd azt a szívességet, hogy lefotóznád a sütiket, amit mázaztam? Szeretném eltenni a többi fotó közé :roll: Jó lesz mail-ben, mert ott nem kell “lebutítani” :wink:

Kúszás kontra mászás : Máté sem kúszott, csak mászott, aztán meg szépen felállt, majd visszahuppant, végül nekiindult a világnak. Eddig semmi rosszat nem véltem felfedezni nála. Mi is jártunk a Schöpf-be, kb. négyszer voltunk ott, mert az Apgar 6/7-es volt. Többször leesett a szívhangja, ami a fájások után sem állt vissza. Nem is igazán sírt fel – bakker nem is emlékszem, hogy sírt, de később talán oázott, úgyhogy ez legalább egy pipa -, köldökzsinór tekeredés nem volt. No, akkor statisztikázzunk….

Curse :) tudom, hogy már rengeteg hsz-t kaptál ruha ügyileg, de én még merném ajánlani a Savoya-ban lévő Kenguru Goldot. Ott gyönyörűséges és nagy választék van, néha meglepő akciókkal. Én megvallom őszintén, csak nézelődni járok oda, de azért egy szemlét megér :D Rendőrök :shock: Privi ide is készül majd :oops:

Márti :) drukkok a babaprojekt-hez :D És várjuk a híreket :D

Johi :) nekünk is lenni egy bergonunk, egy gond van vele, nem bolygosíthatóak a kerekei, tehát elég macerás fordulni vele, de én így is imádom :D :D :D Szóval, ha kell, csak szólj, visszük :)

Jó éjt Nektek,
Vica

Kép
Kép
vica94

Ríd!

Írtam neked egy pü-t - bocsánat, hogy így ismeretlenül letámadlak - majd ha lesz egy pici időd, megnéznéd kérlek?
Köszönöm!

Kép
Kép
manoka11

LENI, HOGY VAGYTOK???
Csatlakozom a lélegzetleséshez! Bori este 38,5öt produkált popsiban, lement, azóta alszik, de egyre többet köhög. Most leshetem én is, hogy jön-e a nehézlégzés...
P már alig köhög, majdnem gyógyult, erre tessék... És nekem is egyre erősebben kapar a torkom. Mi lesz itt Karácsonykor???

ZSAN, te hogy vagy???????????????????????

Na, mostmár tessék elárulni,h mi volt ezekkel a mézesekkel! HA nem sütöttetek, akkor Vica mit díszített Nukéknál????? :lol:

És reformbio mézesrecipe ide is jöhet! Nekem van egy gazdaságos típusú recipém, ha kell vkinek.

Márti, innen is drukk a babaprojekthez!

Deni, akkor már jobban vagy? Vagy elmúlt teljesen?

Dorka, én már regisztráltam, sőt foglaltam is! Nagyon klassz a honlap!

Képet nem sikerül fölraknom :oops: , béna vagyok. A gyöngyeim meg nem vmi x-trák, de azért jópofák.

Pvel filc-képet akartunk ragasztani, de meghiúsult: mindig ragasztós lett a keze (nem nagy baj, könnyen lejön), és ezt nem bírta elviselni...Megcsináltam egyet én, nagyon tetszett neki, de ő nem volt hajlandótöbbet a ragasztóhoz nyúlni. Marad a sóliszt gyurma. (Kis kénye, 2 éves koráig homokozni sem szeretett, utálta ha piszkos lett a keze. Pedig sosem volt ez téma nálunk, Anyukám szerint: "a gyerek vagy piszkos, vagy boldogtalan"-asszem, ezt Vekerdy mondta.)

Nekem hiányzik az ovi, mert olyan struktúrált lesz tőle a napunk, Pnek is jó a gyerektársaság, meg mint program, és emberekkel is találkozunk ottan... Egy évvel ezelőtt még azon szomorkodtam ,h nem lesz mindig velem a kislányom!
rídonli#

Manóka, írtam vissza!
rídonli#

Kép

Szép napot mindenkinek! :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Jó reggelt!!! :lol: :mrgreen: :lol:

Den! esküszöm, hogy fel szoktál merülni a gondolataimban amikor egyik álmommal játszadozom: egy "biokat-vegákat-cukrosokat" kiszolgáló éttermi egység. konkrétan először cuki-salibár lenne, s remélhetőleg kinőne belőle előbb-utóbb egy étterem is. szóval ha nyerünk lottón akkor majd tárgyalunk, addig pedig csak gyakorolj :lol: 8) !

Vica! a nénit Nukra mondogatta (merthogy a fiatal Rékamamát kiborította a nénizéssel, bár a buli végére már ügyesen belejött ennek kezelésébe :D :wink: ). téged valószínű nemsokára álmai pasijának anyukájának fog hívni, vagy leendő anyósnak :lol: :mrgreen: :lol:

Szrek! háháháhá :lol:

Vot! aaaaaaaaaaaannyira édes volt Isi ahogy többször bepróbálkozott táncra kérni a lyányom :lol: . az én lánykám egyenlőre az egyéni előadóművészet híve :lol: :mrgreen:

nem is meséltem nektek, hogy elkezdődött a virtuális korszak. aaaaaaaaaaannyira édi amikor cipel össze-vissza vmit :lol: . pl.: egyik nap mondtam, hogy hozza a kádba amikkel szeretne játszani fürdés közben. 4x járt oda-vissza semmivel (pardon: csak általa látható :oops: ) dolgokkal a kezében. :D

férjem azt hallotta a rádióban, hogy hétfőn a gazdák is csatlakoznak a sztrájkhoz, s pl.: autópályán sávokat is le fognak "foglalni"

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Vica,
szia! :D Apa jól van, köszi. ( más is kérdezte, neki is köszi), igazábóól semmi említésre méltó, ezért nem is írtam róla. Jövőhéten kiszedik a varrást, azt ennyi, reméljük..

Zsan,
tényleg írj már, mi van veled? Rendbejöttél? Vagy nem 100as még?

Beteg babók. Jobbuljatok! +++

Manóka,
ezt nem ér, Tessék picikét mesélni, legalább 1-2-3 képet feltenni, stb. :D

Bírom ezeket a "képregény" szerűségeket, amiket néha feltesztek. Még! :D

Ancsi,
további lelkes kitartást a vizsgá(k)hoz. De ahogy elnézem, ez úgyis megvan. :D Csajod halálos! :D Hát még ha ketten lesznek... :lol:

BArbi,
virtuális korszak. :lol: :lol: :lol:

A kutyám akar valamit asszem... nem száll le rólam. Megyek, kinyomozom, mi az, hátha beéri kajával. Ha nem, akkor elmentünk csúszkálni... bocs.. sétálni. :D
neet
neet

Jó reg'! :)

Már megjártam a piacot. Marc, nem láttalak :D

A buli jól néz ki a képeken, valaki elárulná miért nem jött össze a mézeskalács sütés? Vagy figyelmetlen voltam és már mondtátok??? :) A gyerkők nőnek mint gomba és olyan gyönyörűek!!

Tegnap szánkóztunk!!!! Itt - ahol mi lakunk - olyan nagy és gyönyörű hó volt és van most is, szal a fiúk felébrednek :mrgreen: húzunk ki rögvest :)

Vot,
anyaoroszlán :D jó volt!

Kép
akata

Votiv,
Köszi Dorkás tippet, már mint, h nem csak azok a cuccok vannak, ami honlapon :)
Anyukád nagyon jófej, mert egyrészt ez lenne a normális, másrészt viszont sokan nem merik felvállalni a tanúskodást :roll:

Dorka,
Közben látom te is írtál, akkor én mindenféleképpen meg foglak keresni :)

Ríd,
De jó, h már ilyen jól állsz az ajándékokkal :) A mosogatógép jó ötlet, nálunk is bevált :wink: Kényes Pannád :lol:

Mi nem tudom mikor leszünk készen a kari ajándékokkal :roll: a naptár folyamatban van, a dvd meg, amit még Adél szülinapján akartunk adni, még mindig nem készült el :roll: Ez történik olyankor, amikor egy informatikus akar egy dvd-t megcsinálni. Ő nem hajlandó akármilyet csinálni, csak professzionálisat, ami persze több idő, több munka és a legszebb az egészben az, h a kutya nem fogja értékelni a technikai hátteret, csak a csajról a képeket :mrgreen:
Erról jut egyébként eszembe. Szerintetek van olyan hely, ahol kinyomtatják színesben a naptárat mondjuk pendrive-ról? Esetleg a copy general? És hogy vállalnak-e összefűzést is? Sajna apa munkahelyén nincs színes nyomtató, az enyémnél meg nagyon csíkoz :roll:

Tinu,
Elküldöm priviben a nevét :wink:

Ancsi,
Gratula az újabb vizsgához :) És milyen édes lehet a csajod, ahogy már most szeretgeti a tesót :D

Deni,
És mit szoktál Bencus szájába kanalazni? :wink: Milyen finomakat eszik?

Vica,
Köszi a kenguru goldos tippet, én is túlnyomó többségben csak nézelődő vagyok :oops: :lol: Egyszer tökre megtetszett egy sapka, maci fejes. Ráadtuk Adélra és iszonyúan édes volt benne :lol: aztán megláttuk az árát, 4e Ft :shock: Úgy voltam vele, h akkor inkább ott marad.

Szrek,
:lol: :lol: :lol:

Barbi,
Virtuális korszak :lol:

Itt a mi utcánkban is megy a szánkózás, aminek a kutyánk mód felett örül. Van mit ugatni :mrgreen:
Egyébként én rájöttem, h mi Adéllal nem is tudnánk szánkózni, egyrészt az indulásnál simán hátraborulna, másrészt olyan szkafanderben van, amiben alig tudja magát megtartani :lol:

Kép Kép
curse

És mi holnap kihagyjuk a zúzást a hó miatt :( Sajna nincs téligumi az autón és így nem merek nekivágni ekkora távolságnak.

Kép Kép
curse

Curse, sztem is ritka, aki hajlandó tanúskodni. És sokszopr meg is szívja. Mi egyszer egy buliból hazafelé végignéztük, ahogy egy hülye autós elüt egy csajt, aki uabból a buliból jött, távolról ismertük is. Nem lett nagy baja a csajnak, de nagyon nyafogott, így vkikihívta a mentőket, akik hivatalból a rendőröket is. A rendőrök kértek 2 tanut, senki nem jelentkezett, így mi a (leendő) férjemmel bevállaltuk. Az még hagyján, hogy 2-3szor kellett menni a rendőrségre, de megszívtuk, mert az autós (részeg!) srácok kitalálták,h mi megdobáltuk őket, azért mentek nekia csajnak (a járdán!). A rendőr, aki az ügygel foglalkozott szerencsére átlátta a helyzetet, és vhogy nehezen lezárta az ügyet,. de majdnem gyanusítottak lettünk (vagy mik)... Na, ezek után 1000x meggondolom legközelebb...

Copy generalba, meg más iylen helyeket tutira nyomtatnak színesen, meg spiráloznak, meg minden ilyesmi (de nem olcsó ám!), sztem nézd meg, biztos vban honlapjuk!

Ajándékok: azért még nekem is van mit pótolni! Az idén a család távolabbi tagjai finomságokat kapnak: bor, kávé, csoki, jobb fajtákat. ÉS nekünk is kéne még előhivatni fényképeket, jó,h írátok!
Beárnyékolja a Karácsonyunkat, a Férjem Nagymamája elég rosszul van, rákja van, és 88 éves, ami ugye külön külön is rizikófaktor... 26-án megünk hozzájuk, remélem még jól lesz annyira, hogy lássa a dédunokákat... :(

Borim meg megint hőmemis, taknyos, köhög, viszont nem fullad.

Férjem meg a Nagyim most mentek el "nagy titokban" mosogatógépet venni :mrgreen:

Itt már semmi hó sincs, pedig ma akartuk elhozni Anyóséktól a szánkót... :(
rídonli#

Holnapi zúú, nekünk sem játszik sajnasajna, most,h P jól van, B a soros. Ennek sosem lesz már végeee?????????? Így mindenről lemaradunk... :( :( :(

Zsan, mi van veled?????????????????????????

ÉS Zsugyu is nagyon régen írt. Remélem minden ok. náluk!
rídonli#

19-én, szerdán, 10-től Bojtorján koncert lesz Törökbálinton! Aki akar jönni, szóljon, tetetek el jegyet a bátyámmal!!!

nukada

a jegy összá' forint! :lol: :lol: :lol: :lol: 500ft

nukada

Vica :) És miért állsz ellen a mosogatógépnek? Párod tök jó fej, sztem ritka az ilyen pasi, aki maga veti fel a témát, úgyhogy csak ne tessék ellenállni! :wink: Mézes-receptet szívesen átküldöm, mondjuk még csak a liszt "reform", de azért jó :D és akkor majd cseréljünk receptet, mert nekem minden csokis süti jöhet!! :wink: :D És naná, hogy Bálint szaggatta! lassan nélküle be se tehetem a lábam a konyhába :lol:

Ríd :) Jaj, bulást és sok-sok ++++++++++++++ Boridnak!!! Neked is ++++, mert asszem nagyon Rád fér... Mézest persze hogy átküldöm Neked is :wink: és Vica írta feljebb, hogy ő vitt készen is, azokat díszítette. 8) És P-t a gyurma nem zavarja? az egyáltalán nem ragad? Kár, hogy nem tudtál felrakni képet a gyöngyeidről, biztos nagyon király lett! Tanúskodás :shock: :evil: Párod nagyijának is +++++++, remélem együtt karácsonyoztok!!
És köszi, már jól vagyok, csak a köhögés maradt még :roll:

Curse :) Megkérdeztem apát, aszondja, Copy G.-ban mindent megcsinálnak és még neten is átküldheted akár, van honlapjuk is: http://www.copygeneral.hu/index.php?m=index2&ln=hu
Bencus még csak gyümit eszik elsősorban, zöldségből krumplit kapott eddig, de attól nem volt elragadtatva, én meg nem erőltetem, ráér megszeretni. De már egyre többet eszik, alkalmanként fél deci simán lecsúszik :D

Barbi :) Néniző Angi :lol: :lol: Virtuális korszak hajrá! :D És szép álmod van, köszi benne a helyet :wink: :D Vicces lenne ha valaha cukrász lennék, anyám akart mindig az lenni, de azért még nincs a véremben :lol: de ettől függetlenül 1x szívesen kitanulnám azt a szakmát is :) Tényleg, a túrótortát sikerült biosítani?

Neet :) De jó, hogy párod feje már okés! :D És Te is mesélhetnél, hogy mi van Eszcivel!

Zsan :) Tényleg írhatnál, hogy mi van Veletek!!!
denizsa

bocsi, nem akartam szó nélkül eltűnni, de Baján voltunk temetésen, most jöttünk, irok!!
zsancikant

Mézeskalácsozás azért nem került sorra, mert elpofázkodtuk az időt, a maradékban pedig egyrészt gyönyörködtünk a kompániában, másrészt a két csibész (I és D) fiú kezéből kellett kinyerni az élet- és vagyonvédelmi szempontból rizikósnak itélt tárgyakat. Csak azért emeltem ki őket, mert a többieknek eszébe se jutott például piszkafával üvegpohárért nyúlni a konyhaszekrényen :lol:

Pápi aká alszika (ez kérem egy ragozott szavakból álló mondat) és Ika azóta is nagy kedvencek nálunk :)

Neet :) hát ez van nálunk. Gyermekem beszédfejlődése annyira szórakoztató, ha lenne irói vénám, könyet irnék róla.

Priviket nem feledem, kis türelmet kérek, csak iylenkor merem ezt a szuper masinát bekapcsolni, de a szemem meg már fáradt kicsit.

öö egy kérdés: szerintetek egy hótaposó csizmának nem kéne alapból vizállónak lennie? mert a fiacskáé nem azt, Szerencsére csak félórás volt a séta a másfél órás tervezett helyett, de csuromvizes zokni volt az eredmény.
:(
indianyo

Szia jóavatarú Indi,
nem lesek hosszú, mert kutyám sípot nyelt. (Így hívjuk, amikor azért sípol, h vigyem ki. Elkapattam a dögöcskét: most már naponta 2x sípol, mikor a kert ráeső része is megvan vagy 300 nm)
Hótaposó akkor lehet beázós, ha nyári. Egyébként nem kéne. :?

Szia midnenki más.
Most megyek, mert idegesít a kutya. :lol:

Esztert kérdem: "-Leigyak kicsit a kakaódból?" (nagyon tele volt)
"Igen. Legyél kedves."
neet
neet

Megyek bulibaaaaaaa!
Pá!

nukada

Indi, mindent értek mézeskalács-ügyben! :)
Hótaposó meg :evil:

Neet, Eszcid milyen jólnevelt! :)

Nuk, jó bulit!!!!!!! Rékára Votiv vigyáz? :)
Aztán nem (nagyon) berugni! :lol:

Zsan, na végre, már aggódtam!

B este megint 38 körüli hővel örvendeztetett meg, meg egy enyhe zörgéssel, úh megkezdtem a gyógyszerezését... :(
Holnap viszem a háziorvoshoz, nehogy nekem Karácsonykor kelljen az ügyeletre rohanni...
(Hehe, tavaly Szenteste is azt hittem,h rohanni kell vele, csak akkor a szülőszobába :) Aztán még 2 hetet maradt... vicces volt!)
rídonli#

Sziasztok!

Szdorka!
De jó, hogy bejelentkeztél! Votiv már reklámozott Téged. Épp most regisztráltam a honlapodon :wink:
Írj magatokról is, hogy vagytok?

Ancsi!
NAgyon jól nyomod ezeket a vizsgákat, ügyes csaj vagy!!! :D Lencse pedig egy tündér!

Betegeskedőknek gyógyulást!!! Sajnos B is lebetegedett, hurutosan köhög péntek óta, megy a stodal meg natrium sulfuris, de sajna ebből holnap dokinéni lesz :cry: , böli meg szünetel. Kedden lenne a karácsonyi parti, gondolom erről is lemaradunk :cry: pedig én mentem a gondozónővel ajándékokat vásárolni a gyerekeknek, olyan kíváncsi lettem volna az arcukra, amikor kibontják!! És szülőkkel együtt parti lesz, kekszgolyógyúrással, kajával- piával!

mindjárt elájulok a fáradtságtól, kidőlök! :cry:

Kép
Kép
zuzmo1

sziasztok,
először is nagyon köszi a hozzám szólásokat! :lol: (sokat jelentett!)
azóta kutya bajunk, bár hétvégén Igi többször is fájlalta a hasát, de lehet,h csak amiatt,h Baján voltunk... :wink:

HOLNAP AKKOR MIKOR LESZ ZOO????

Zuzi,
JOBBULÁST Bazsónak!!!! és ha nem fertőző, simán elmehettek a bölcsis buliba!!! holnap kérdezz rá a dokinéninél!

Rid,
nektek is JOBBULÁST!!!!!!

Leni,
nektek is JOBBULÁST!!!!!!! fránya antibigyó, de ne izgulj, egy fecske nem csinál nyarat...:lol: és ezt most értelmezd úgy, ahogy tetszik!!!

Nuk,
ez nem ér!!!! :wink:

Neet,
hehehehe!!!!!

Vica,
NAGYON NAGYON NAGYON szépek a mézeskalácsok!!!!!!

Indi,
ha van egy kis időd, átküldöd a tel. számot???

Kátya,
de igen, brutálisan fájt...(mármint a kezem :lol: )

Gabi,
drága vagy!! köszönöm!

MÁrti,
drukk, h hamarosan boldog babavárással teljenek a napjaid!!!!

képzeljétek,
Baján találkoztunk Fibivel, és kávéztunk, és sokat sokat dumáltunk és utána haza is vittek!!!! :lol:
annyira tökjó volt, h csak na!!!!
Bálint tegnap még lázas volt, de ma már jobban érezte magát.
és Baján olyan de olyan gyönyörű hó volt...meseszép!!!!
és mi ott ültünk Fibivel a kávézóban, kint meg szakadt a hó, mindez a Sugó partján... :lol: :lol:
srácaim is nagyon élvezték a havat, próbáltunk hóembert épiteni, de Igi mindig széttaposta a gombócunkat, igy a negyedik-ötödik után feladtuk...húúú, bárcsak itt is esne annyi hó, olyan gyönynrű lenne... :lol:

egyszuszra most ennyi, utánanézek, h mit hagytam ki...

Ja,
tisztelettel megkérek MINDEN kislányos anyukát,h dobjon fel majd egy képet a gyönyörűszépséges ünneplőben pompázó kicsi lányáról, olyan kiváncsi vagyok!!!! no persze az ünneplős fiúkra is!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Indi,
hótaposónak igencsak nem kéne átáznia. Erre van egy ronda-büdös-gondolom-nagyon-környezetromboló-impregnáló-spray, a másik megoldás az új kiscsimma... :(

fűűűű. most én is eldőlök, eléggé kipurc.
zsancikant

Nuk, érezd jól magad :D

Zuzi, jobbuljatok! dokinénit pusszantom, gyógyítsa meg Bazsókát! :D

Johi merre? érdekel a babacsoki?

Ríd, én is kb reggel 9 óta szaraxom a Media Markt online képfeltöltőjével :evil: egyszerűbb lett volna letölteni a szoftverüket, de mégegyszer nincs kedvem összeválogatnia képeket, úgyhogy Postdata van :roll:
Rékára vigyáznék szívesen, hallod Nuk? :D

Eszti nagyon kedves :D

Dorka, nincsmit :D tényleg, mesélj már magatokról, és tegyél fel képet is :P én láttam a nagyfiadat pár percre, de a többiek még ennyire se :wink:

Leni, Ti hogy vagytok? jöttök még jövő héten Biára?

akkor holnap 10h-tól Állatkerti Játszóház! a bejárat a Nagycirkusz felé esik, nem kell bemenni a ZOO-ba! eddig Macs, Vica, Indi és Zsanciék nem mondták még le, és Pocak ígérte magát nembiztosra :lol:
jó szakállt Mindenkinek!

votiv 8)
votiv

Sziasztok lányok!

Na, mi megint itthon (mármint Pesten), de Grétim ahogy belépett az ajtón, azt mondta: "Én nem akarok itthon lenni, megyek vissza Mamához" és már fordult is ki az ajtón :roll: Hát, az biztos, hogy ott jobb világ van rá, mint itt. Így járt :wink:

Szolnokon is olyan nagy hó esett, tegnap is és ma is szánkóztunk meg csúszkáltunk a jégpáncél utakon. A lány ki is osztott, amikor nem húztam a szánkót, hanem a lábammal löktem: "Ne rúgd a szánkót, az nem labda" :shock: Kis okostojás :)

Viszont azt hiszem a köldöksérvemet meg kell mutatnom dokinak. Tényleg senkinek nincs ilyen? csak én vagyok ilyen szerencsés? Tegnap a szánkózás után úgy fájt a hasam, és a köldököm felett, ahol elvileg egy lyuk van, mert szét van nyílva a hasizmom, szóval ott volt valami pukli, ami rohadtul fájt, aztán kb fél óra múlva visszament és ezzel a fájdalom is megszünt.

Kis betegeskedőknek sok-sok gyógypuszit küldünk, gyorsan gyógyuljon meg mindenki karácsonyra!

KépKép
KépKép
lindicita

Sziasztok,

csak azért jövök, hogy írjam, sajnos, holnap nem megyünk Zoo-ba. :( Köhögök, orrom folyik, torkom fáj. Sztem csak sima megfázás, de nem merném bevállalni, hogyha mégsem, akkor elkapja vki.

Sajnálom :cry:

Aki megy, annak kívánom, hogy érezze nagyon jól magát,

Jó éjt Mindenkinek,
Vica

Kép
Kép
vica94

ja és nem kell együtt érkezni/menni, mert sajna kevesen vagyunk a csopi kedvezményhez... de valamit majd csak kitalálunk, mondjuk veszünk közösen egy bérletet, és elhasználjuk :wink:
ill. ha bárki bevállal még egy állatkerti sétát, akkor érdemes oda venni egy jegyet, és akkor féláron van a játszóház...

Zsanci, marha jó lehetett a hó meg a dumálás Fibivel meg a KV :D :D

Indi, vigyek neked olyan impregnálót? van itthon

votiv 8)
votiv

hát akor Vicának is jobbulást :D

Lindi, nem semmi a csajod :D a tojáshéj még a fenekén, és máris milyen öntudatos kis nőci! :P
és Barni? vele mizújs?

Ríd, Boridnak is gyógyulást! milyen titkos mosogatógépet kapsz? :P

votiv 8)
votiv

Votiv! Hát igen, és a kis öntudta Szolnokon szárnyal, mert ott aztán úgy pattognak, ahogy ő mondja.

Bajnim már tud tapsolni, ha elfeledkezik magáról akkor kapaszkodás nélkül áll, és már kézenfogva járkál.

És barátkozik az alkohollal, konkértan az Unikummal. Apukám kapott ajándékba egy bazi nagy üveg unikumot, amihez van egy speciális kiöntő. Méretéből adódóan a földön tárolták anyumék, amit Bajni sikeresen megtalált és addig babrálta, míg kiborult az egész. Nekem meg csak az tünt fel, hogy olyan fura szag van, de azt hittem valami mentolos krémet találtak meg a gyerekek. Aztán megláttam, hogy úszik a szoba az unikumban és persze Bajni ruhája csöpögött az unikumtól.
És aznap Bajni egész nap a mutatóujját mutogatta és nézegette és röhögött rajta, anyukám szerint tuti a mutatóujját mártogatta az unikumtócsába, és biztos le is nyalogatta, azért tetszett neki ennyire.

Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Na, ha már megnyitottam a photoshop-ot, kicsinyítettem le még egy pár képet:
Kép Kép Kép
lindicita

Ez a kettő meg apjuk új fotómasinájával készült (Nikon D300, neked biztos mond valamit Votiv)
Kép Kép
lindicita

csak gyorsba:

Indi: éljen újra itten!! Bár nem értem mi az a Páká meg Ika, de Dominó biztos tudja a tuttit ;)

Deni, Vica: Köszi, köszi a gatyó felajánlást, amit ezennel el is fogadok!
Deni, pénteken megyek dokinénihez 4-re, utána esetleg beugorhatok érte??? :roll: (feltéve ha nem kell megint két órát ott dekkolnom :? )

PGabi: APÁM mekkora pocak!!! :o tök jóóó :)és beigli evésre fel!

Zsan: óóó ez kalcium görcs volt lelkem! Nekem is volt ilyen! QVA szar és igen pontosan ez az érzés volt bennem is, hogy nem tudom irányítani a testem és ez milyen fura-szar érzés már :roll: ! Nekem akkor volt, amikor megműtötték (reméljük utoljára kop-kop)a nyakim és eléggé bestresszeltem miatta és amikor végre kijöhettem a műtőből akkor a bejárati ajtóig jutottam. Ott jött rám ez a görcs. Nagy nehezen visszaicipeltek és a doki mondta, hogy a parától leesett a cukrom és ez kalcium görcsöt okozott ami meg az izmokat rántja össze seperc alatt. Szal valami ilyesmi lehetett neked is! Legközelebb cukor a nyelved alá ill ne stresszelj!

Producerek: hát mi tavaly voltunk, szerencsére ingyé jeggyel, mert én nagyon sajnáltam volna ha a mi pénztárcánkból köllött volna fizetni ezt a sz@rt! Bocsesz nem akarom senki kedvét elvenni... 8) mi a Szerednyei&Gallusz Niki verziót láttuk, és mi egész előadás alatt max egyszer mosolyogtunk halványan, de ezzel már sokat mondtam. Szal nekünk nagyon nem jött be! Ok, a díszlet valóban ámerikás színvonal...de nekünk ez kevés volt.
Ellenben amin a párom is a térdét csapkodta az anno a Pesti Színházban a Gyalog Galopp előadás volt!!! Na az SzUPER volt!! Kár, hogy már nem játszák :(

És Pécsett a Mecsekbe hatalmas hó volt és a ded imádta és építettünk hóembert! És oltári mákunk volt, hogy csüt este mentünk le, mert a leesett hótól pénteken megállt a 6-os.
És anyós szó-szó normális volt, minden kaja előtt konzultáltunk! Szóval felfogta a dolgot, jee!
Én maradtam volna még mert a Mecsek gyönyörűűűű volt!!

Lindi: gyerkök édesek!!!
Kérdés: volt nektek olyan kontroll pisitek Grétinél ami teljesen tökéletes volt??? Mert nekünk megint sok benne a baci és nem értem miéééértt, szerencsére 1 db fehérvérsejt volt csak benne, szal annyira nem paráztam be..de nyugtalanít, hogy nem tudunk egyetlen tökéletes pisit se produkálni :?

Turi: mi rákaptunk PGAbi által is ajánlott Orczy téri turira és irtó édi rucikat és miegymást találok ott mindig Kamillának 1800 Ft/kg áron!

SzDorka: mi majd januárban letámadunk! :)

Bretegek Jobbulást!

Rylie
rylie

Havas fotók jönnek!

Első ember a hóban!
Kép

havas erdő
Kép

havas erdő1
Kép

hóesésben csúszdázni a legjobb!
Kép

Barátom a Hóember!
Kép

Napsütéses Mecsek-játszó!
Kép

R
rylie

Rakok bé még egyet, ahol legalább látszik is a gyerekből valami :)
Kép

milyen volt a ZOO? képeket!
És Nuk partija dejóó lehetett...sajnálom, hogy nem tudtunk menni :(

R
rylie

Rájli: arik a képek....

Indi: hááááááát szerintem annak kéne lenni, de én manapság már nem csodálkozom semmin. Szóval elég gáz, de ezek szerint lehetséges.

Votiv és minden babakocsit felajánló: nagyon szépen köszönöm őket. Első körben megnézem Deniét, mert ők nagyon közel vannak és az tök egyszerű lenne. Ha az nem jó, akkor reszkessetek, mert jön a következő.

Vica: először is bulást neked, de ha itt jártok Deninél legközelebb, akkor légyszi ha még aktuáli, vigyétek máááááááááááán el a kajákat. :-) :lol: :lol: Ha még egyáltalán ránéztek ilyesmire. Vagy gyertek hozzánk látogatóba, az még jobb lenne.

Nuk: kalandós és hosszú úton de el fog hozzám jutni a legó, amit nagyon köszönök. Hová küldhetem a pízt? Irsz nekem privit? Köszi előre is.

Zsan: örülök, hogy jobban vagytok.

SZdorka: szép a honlapotok és különösen a neve tetszik. :wink: :lol: Mi most nem tudunk sajnos ruházkodni, brühühü....

Betegecskéknek bulást.

Kép
Kép
johanna1975

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?