Sziasztok,
Végigolvastam az elmúlt napokat, bemásolom a litániámat

oszt megyek aludni

:):)
Votiv

hűha, nem gondoltam volna, hogy éppen a leányoddal futottál össze az előző életedben

De ahogy említettem, egyre inkább gondolkodok ezt kipróbálni. Érdekelne, mi voltam, esetleg több életben milyen voltam, és hogy milyen hatásai vannak ezeknek az élményeknek, történéseknek a mostani életemben… no, szóval sok minden érdekel

Isti elbocsátásához gratula

Anyaoroszlán státuszban csak így tovább
Ancsi

gratula a két kilós hízáshoz

Ikverusnak írtad, hogy amelyik doki olcsó, az kezdő. Nos, az én dokim, ha vki a magánjába megy akkor 5 ezret kér és én is nála születtem és főorvos. Én a tűzbe tenném érte a kezem… Lencse egy kis tündér, hogy így vigyáz Rád és megterít Neked

Gratula az újabb vizsgákhoz

Ez is átlag felhúzó jegy lett

?
Neet

apa hogy van??? Hülye vezetők: ma az orrunk előtt húzta ki egy terepjárós a másik pórul járt vezetőt az árokból, egyenes úton, no comment.
Barbi

előző élettel kapcsolatos utazásaidról nekem is küldenél egy copy-t? No, és kit nénizett????

Bowling-ozós Angi csúcs
Rídonli

gyöngyös művedről egy képet plíz, nagyon kíváncsi vagyok, mit csináltál

B járás próbáihoz gratula

Kicsit irígykedve olvasom, hogy Te már rendben vagy az ajándékokkal. Nálunk még hibádzik egy-egy és a páromnak úgy fest a héten dolgoznia kell majd. Naná, hogy a karácsony előtti héten, grrrrrrr. Párom már nálam is pedzegeti a mosogatógépet, de én ellenállok.
Macs

Füles gyerekszája
Tinu, Votiv

nálunk Máté ezerrel csápol és topog a Uriah Heep-re

hááát, ez nem kifejezetten gyerekzene
Fejlesztés: a magam részéről is szívesen olvasom, hogy miket csináltok, hogyan fejlődnek egy-egy foglalkozás alatt, után a gyerkők, úgyhogy sztem is tessék sokat-sokat írni erről
Leni

örülök, hogy leírtad és annak meg méginkább, hogy végre találtál egy olyan segítőt, akiben bízol és szimpatikus is és a hab a tortán, hogy érti is, amit csinál

Takarító party

Szívesen leszek tag
Deni

kinyúlt bevásárló szatyor

Nem bánom, hogy feltetted az itthon készültekről a fotót, csak egy bánatom van, Nuknál jobban sikerült némelyik és ott csináltam a kedvenc mintámat is

és ezért (is) kérem Nuk-ot, hogy fotózza le. De ha csináltál téttát, meg ki is sütötted, akkor tök jó

Megyek és megfirkálom

:D:D őket

Reform mézeskali receptet majd ide

Ja, és biztos, hogy sokkal jobbak fognak sikerálni, mint nekem

És Bálint szaggatta a mézeskalikat? És igen, vittem készen, mert úgy voltam vele, hogy ezer százalék, hogy a tali alatt nem fog kihűlni teljesen a mézeskali és ezt a mázat csak a kihűlt sütin lehet megcsinálni, azon “húz” a máz megfelelően.
Apropó recept: még tavaly ígértem Nektek talán pont karácsony tájt egy csokis süti receptet, amibe csokit kell beletördelni és sütés után is van, amelyik darab marad, van amelyik elfolyósodik – kitűnő csoki alapanyag a Mikiről megmaradt cucc, vagy akár a Húsvéti csokinyúl -, no, szólva, akinek kell, szóljon, küldöm, mert végre sikerült hozzájutnom
Rylie

róka

Hogy alakult a pécsi kirándulás? Védőbanya

terhesnacikat én is szívesen szállítom, ha kell

privi készülődik
Gabi

Cukor eredmény

Széééééép pocak
Szrek, drukk az autópálya végett
Ikverus

drukk, hogy találj egy jó dokit és teljesüljön a vágyad
Fibi

anyós és T-s könyv esete…..grr
Zsan

ez tényleg nem hangzik túl jól. Tessék vigyázni magadra és valóban figyelj most mindent magaddal kapcs-ban. +++++
Nuk

megtennéd azt a szívességet, hogy lefotóznád a sütiket, amit mázaztam? Szeretném eltenni a többi fotó közé

Jó lesz mail-ben, mert ott nem kell “lebutítani”
Kúszás kontra mászás : Máté sem kúszott, csak mászott, aztán meg szépen felállt, majd visszahuppant, végül nekiindult a világnak. Eddig semmi rosszat nem véltem felfedezni nála. Mi is jártunk a Schöpf-be, kb. négyszer voltunk ott, mert az Apgar 6/7-es volt. Többször leesett a szívhangja, ami a fájások után sem állt vissza. Nem is igazán sírt fel – bakker nem is emlékszem, hogy sírt, de később talán oázott, úgyhogy ez legalább egy pipa -, köldökzsinór tekeredés nem volt. No, akkor statisztikázzunk….
Curse

tudom, hogy már rengeteg hsz-t kaptál ruha ügyileg, de én még merném ajánlani a Savoya-ban lévő Kenguru Goldot. Ott gyönyörűséges és nagy választék van, néha meglepő akciókkal. Én megvallom őszintén, csak nézelődni járok oda, de azért egy szemlét megér

Rendőrök

Privi ide is készül majd
Márti

drukkok a babaprojekt-hez

És várjuk a híreket
Johi

nekünk is lenni egy bergonunk, egy gond van vele, nem bolygosíthatóak a kerekei, tehát elég macerás fordulni vele, de én így is imádom

Szóval, ha kell, csak szólj, visszük
Jó éjt Nektek,
Vica