A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Nahát, nahát!
Szép napot!

Ébresztő, a hasatokra süt a nap.
Mi ez a lazaság?
moncso70

Jó reggelt mindenkinek!

Köszönöm szépen a babatapikat! :lol: Remélem kapaszkodik! Folyton próbálok üzenni neki! :wink:

Nellike!
Hatalmas gratula! :lol:

Nika
Örülök, hogy a mocsok :twisted: ciszta el is tünt! :lol:
Egy kis szerencsehozó lilafoltok ellenKép

Milli!
Sajnálom, hogy nincs tüsző :cry:
Hajrá január!
Januárban kapsz egy pici stimut? :roll:

Mazsola
Hajrá március!
Nagyon sok idő, és bztos most még végtelennek tűnik! Remélem később tényleg sikerül lefoglalnod magad más dolgokkal!
Például karácsonyi vásárlás? :wink:

Zsebi!
Köszönöm! :wink:

Gabicsibe!
Ha jól érzem nektek is ez lesz az egyik legszebb karácsonyotok! :wink: Meg a következő....és a következő.....

Moncso
Itt tényleg mindenki függő :wink:
Vannak kisebb szünetek, de mindig visszatalálsz! :wink:

Rebe,
Puszi neked és a pocaklakóknak! :wink:
Ha lesz időm átolvasok a babásba is!
Remélem minden rendben veletek!

Törpe

Kép
törpehzs

Azt hiszem sikerült beszuszakolódnom a táblába, 1197884821.8284.doc
és mint rangidős másodiknak, .......
Szóval meg kell jegyeznem, szemtelenül fiatalok vagytok
moncso70

Kép lányok!

Majdnem 1 hete, hogy nem írtam. A magyarázat lentebb. Most próbálom behozni a lemaradásomat.

Bobcsike, Mazsola:
Kép

Gabicsibe!
Kép

Vic!
Boldog szülinapot neked! Kép

Nemone!
Az inszemhez: Kép

Nika!
Jó szurizást!

Nellike!
Szia sorstárs!
Ha elolvasod a 396. oldalon a hsz-omat, akkor ismerős lesz a sztori. :lol:
Neked eseménytelenebb pocakosodást kívánok, mint az enyém.

Mofly!
Hogy vagy?

Törpehzs!
Szóval boszi? :shock: :lol:
Ezért kapsz egy pü-t! 8) :lol:

Moncso!
Üdv a "vének" között. :roll:
De jó, hogy nem a csitrik táborát gyarapítod! :lol:

Vucuska!
Köszönöm, hogy kerestél!!! :D Nagyon jól esett.
Te hogy vagy? Karácsonyi előkészületek?

Velem már megint történt valami. :roll:
Mostanában azon agyalogtam, hogy ugyan dolgozik-e még a doki, akinél Sárát szültem, vagy őt is elsodorta az egészségügy átalakítása. A választ hamarabb megkaptam, mint reméltem.
Szerdán vérezni kezdtem. :shock:
Emberem azonnal bevitt a kórházba és a dokim szembejött velünk a folyosón. 5 perc múlva már a vizsgálóasztalon voltam. Semmi jóval nem biztatott, mert nagyon véreztem. Elküldött UH-ra. Szerencsére az UH-on azt mondták, hogy minden OK. A petezsák rendben, a baba is korának megfelelő és még a szívhangot is megmutatták. Úgy elkezdtem zokogni, hogy abba kellett hagyni a vizsgálatot.
Kaptam fényképet is, ami azóta tartja bennem a lelket.
Dokim befektetett, de szerencsére a vérzés estére elmúlt. Szigorú fekvés volt. Azt mondta, hogy csak pisilni és zuhanyozni kelhetek fel. Felmerült bennem a kérdés, és, ha nem csak pisilnem kell :oops: , de nem mertem feltenni abban a helyzetben, mert tuti, hogy a zártosztályra vitet.
Ebből is látszik, hogy hogyan éreztem magam. A várandósság elejétől fogva biztos vagyok a babámban. Ez a vérzés egyáltalán nem illett a képbe. Az agyam szó szerint megállt, mikor megláttam a vért. Később annyi erőm volt, hogy a rossz gondolatokat elhessegessem, de jókra már nem futotta, csak az UH után.
Pénteken újabb UH-ra küldött, ahol ismét jó híreket kaptam: a petezsák 3 mm-ert, a baba 2 mm-ert nőtt.
Szombaton hazaengedtek.
Apától megkaptam a karácsonyi ajándékomat: 2 garnitúra kismamaruhát. Megint csak pityeregtem.
Holnap megyek a védőnőhöz a kiskönyvemért. Valószínűleg ismét pityeregni fogok.
Most arra godolok, hogy lehet, hogy valaki/ke/t megbántok a babás történetemmel. Elnézést tőlük, de úgy gondoltam, hogy jobb, ha leírom.

Na most jól megkaptátok! 8) Bepótoltam a lemaradásomat. :lol:

Kép

Nonóka
nonóka

Nonóka :shock:
Nem semmi történet! :shock:
Örülök,hogy "happy end"-es!
Vigyázz magatokra nagyon!
Kismamaruhák :oops: :lol: jajjj de fantasztikus lehet!

Törpe

Kép
törpehzs

Kedves Lányok!
Mivel ez az utolsó napom a melóban és nem tudom, hogy jutok e gép közelébe az elkövetkező napokban, engedjétek meg, hogy ezúton kívánjak Nektek és szeretett családotoknak:

Nagyon kellemes karácsonyi ünnepeket, jó egészséget, sikeres, boldog, kitartásban, optimizmusban nagyon is bővelkedő, babazáporos, békés, boldog új esztendőt.

Kép

Manók lessék és teljesítsék minden kíváságotok.

"Csengessünk csengőkkel,
Szeressünk szeretettel,
Örüljünk, ha sírunk,
Ha ránk tör minden ember
S ha álul bántatunk."

Nonóka!
A Te sikered bizonyítéka annak, hogy már mi sem vagyunk messze a céltól, hamarosan minket is választ valaki. Úgy gondolod, hogy ez haragot vagy szomorúságot ébresztene bennünk? Ha így lenne, nem Neked, hanem Nekünk kellene bűntadatunknak lennie. Szóval hasat ki, mutass Nekünk példát! :lol:

További szép napot és türelmmel teli bevásárlást kívánok Mindekinek!
Móni
moncso70

Sziasztok

hu Nonóka, nem semmi a történeted lényeg hogy most már minden okés Veletek.
Párod nagyon aranyos ezzel az ajándékkal :) Reméljük több ilyen már nem történik...

NElliek a Te történeted is nagyon megható volt, kívánok minden jót:)

Lányok velem meg nem tudom mi van, terhes nem vagyok az biztos, de én már mindenen sírok...Tegnap a Naplóban lévő riporton ( Na nem Csintalan megverésén... :shock: ) hanem a lány aki elvesztette a lábát és iszonyatos lelki ereje van...Ja ez csak eg y példa, sírtam Nelli történetén, sírtam Nonóka történetén, ha meg visszanézek egy kicsit sztem másén is.
Remélem nem meggörűltem csak fáradt vagyok vagy mi :shock:

Csütörtökön megyek BMC-be jön valaki?
madrin

Moncso!

Békés ünnepeket és babás újévet neked!

Kép

Kép

Nonóka
nonóka

Nonóka
Kitartás és tényleg nagyon kiméld magad!!!REméljük több ilyen sztorid nem lesz és legközelebb már uh-os képet is megmutatod nekünk!!

Moncso
neked is kellemes ünnepeket kívánok és két ilyen picurt a jövő évre
Kép
Te most tényleg pihensz?mikor mész vissza a Bmc-be?

Törpikém
Képzeld 27.-én reggel is talizunk :D és szorítunk veletek együtt hogy jó hírt kapjatok!!!

madrin
Az ünnepek mindenkit felfokozott lelkiállapotba hoz,nem bolondultál meg :D
gabicsibe

Köszönöm a gratulációkat!

Nonóka! Ez félelmetes! Velem is majdnem szóról szóra ugyanez történt. De most jól rámijesztettél! :shock:

Pont ettől a méhen kívülitől félek annyira. :( Tudom, hogy neked azóta már szépen és jó helyen fejlődő babucid van és az értékeink hasonlóak, de azért be vagyok rezelve rendesen. Főleg attól, hogy még pénteken se lehet majd látni a petezsákot és végig izgulhatom az ünnepeket, hogy jó helyen van-e. A Zeke egyébként engem nagyon meg akart nyugtatni, hogy jó az a 80-as érték, higgyem már el, hogy terhes vagyok.

Most én is kapom az utrót, meg a progi szurit. Ja tényleg! Az normális, hogy a progi szuri fele kijön , ha kihúzza a férjem a tűt? Na jó, nem a fele, de elég tetemes mennyiség. (folyik végig az oldalamon) Van erre valami jó trükkötök? :roll:
nellike

Gabicsibe!
:lol:Szuper!!!! :lol: UH-ra jöttök?

Nellike!
Az én párom is mondta már, hogy jött ki egy pici, de azért nem csurgott!
Amikor beszúrja,egy kicsit még nyomva tartja az injekciót, majd rögtön rányom egy kis vattacsomót,és leragasztja!
Ne izgulj! Szerintem marad azért elég bent! :wink:

Madrin én is folyton meghatódom mindenen :lol: Állandóan pityergek, drága férjem folyton röhög rajtam :wink:

Törpe

Kép
törpehzs

Törpe!

Igen, fogok kapni egy kis stimut, most is kaptam napi 1 merionalt, /11 napig, potyára.../ hát valószínűleg januárban többre számíthatok...nem értem miért van ez, teljesen egészségesen kezdtem neki ennek az egésznek. De nem agyalok....annyit.
Nagyon szurkolok Nektek, alig várom már az "eredményhírdetéseteket"!!!Puszillak.

Nellike!

Igen, én voltam a labor előtt és még utána is egyfolytában az agyamban Voltál ahogy pityeregtél, reméltem hogy jó híreket kaptál! Örülök hogy így lett, további szép terhességet kívánok!! :P

Nonóka!

Nem semmi ami Veled is történt, de a lényeg hogy minden oké és most már az is lesz.
Vigyázz Magatokra és írj!!! :lol:

Lányok, fáj a hátam két hete kb. Nem lehet a szuri mellékhatása esetleg? Ha volt hasonló tapasztalatotok vagy Tudtok valamit írjátok meg. Azt tudom hogy a decapeptylre rá volt írva de azt okt.- ben kaptam utoljára, nem hiszem hogy attól, a merionalt meg nem néztem. Már hányingerrel voltam a házidokinál még az inszemek alatt, elküldött hasi uh-ra, nem találtak semmit aztán kiderült hogy a szuriktól van... :P
Velem amúgy semmi, várom a januárt hátha lesz már végre egy aprócska kis tüszőm....
Puszi Mindenkinek!

Kép
krisztamili77

Sziasztok!

Azt hiszem sikeresen visszarázódtam a szuribeadásba
:D

Annyira fáj a hátam, hogy úgy érzem, mintha betonból lenne!
Még jó, hogy Kriszta írta, hogy a deca mellékhatása, különben gondolkozhattam volna mitől van :D :D
Én soha nem olvasok mellékhatásokat, az a párom mániája :D

Moncso!

Kép
Boldog Karácsonyt!

Kép
nika28

Milli,
ezek sajnos ilyen dolgok:( én sem értek sok mindent....mert szerintem kicsik vagyunk ehhez..... annyit tehetünk, hogy bízunk az orvosunkban!
A merional mellékhatásai között nem szerepel a hátfájás! (ettől még lehet!:)
remélem hamar elmúlik!
lehet, hogy csak egy kicsit "kifázott" :roll:
Tessék sokat pihizni, és energiát gyűjteni januárra!

Nika!
Megy ez neked!:)

Törpe

Kép
törpehzs

Törpe,
Drága vagy, köszönjük a puszit a pocaklakókkal együtt! :D
És minden rendben velünk! :D

Nonóka,
Hűha, gondolom mennyire megijedtél, és nehéz volt ez a pár nap! Remélem most már nem fog vérzés előfordulni! Gyere majd a babásba is! :wink:

Moncsó,
Neked is kellemes ünnepeket kívánok!
Kép

Lányok, szerdán megyünk a BMC-be, ha esetleg akkor jön valaki, szívesen megismerkednék vele! :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!
Nemone, Törpe!
Nagyon drukkolok nektek!!!

Nika!
Neked meg a szurizáshoz drukkolok és hogy minden rendben
menjen!

Nellike!
Hihetetlen hogy Nonóka és közted mennyi a hasonlóság: sikeres 4. inszem, vérzés, terhesség, Zeke.......
Én is egy kicsit a csapat része vagyok: én is Zekéhez járok és 4. inszem jön....
Nem semmi a történeted, de happy end lesz, hidd el!
Drukkolok neked! :D

Mazsola!
Sajnálom! :(

Krisztamilli!
A Renolt meg a Gynexet én is szedtem, de nem tudom mit változtatott rajtam, baba nem lett tőle. de nyilván mindenkinél másképpen reagálnak ezek a szerek.
Sajnálom hogy kimarad a december, de nagyon gyorsan el fog telni, mindjárt itt a január. Én úgy vagyok vele hogy már csak ezt az egy hetet bírjam ki, utána minden oké lesz. (nekem is januárban kezdődik a stimum.)

Nonóka!
Köszi én jól vagyok. A hétvége elég mozgalmas volt: pénteken munkatársamnál volt mikulás party, ahol kareokiztunk, szombaton meg egy haverunknak volt a szülinapja. ebből az alkalomból kibérelt egy helyet, voltunk vagy 50en. Hatalmasat táncoltam, amikor mentünk haza a talpam úgy sajgot -ezt persze tánc közben nem éreztem. vasárnap meg punnyadtunk, végre megnéztem az SOS szerelem c. filmet. Egy ilyen vasárnap délutánra nagyon jó kis film volt. Ma meg sok volt a meló és egész héten így lesz, de gondolom ez máshol is így van. Szóval várom hogy vége legyen ennek a hétnek.
Nem semmi mik történtek veled.
Nagyon szorítok neked is. Remélem több hasonló dolog már nem fog veled történni. Nyugodt várandósságot kívánok neked az elkövetkező hónapokra!!!!
De az a baba nagyon befészkelte a méhedbe magát, ő már ott fog maradni. Ez tuti :D

Moncso!
Neked is boldog karácsonyt kívánok!!!!!!!!!!!

Kép
vucuska

Sziasztok Csajszik!

Moncsó!

Nagyon boldog karácsonyt és babaesőben gazdag újévet kívánok Nektek! Ja és még az emilt majd küldöm.

Nelli,

Gratulálok a babához.

Annyira érdekes, én nem tudom mi ez, hogy ennyi hasonlóság van, kinek jó lesz e vége kinek nem.
Először arra kaptam fel a fejem, amikor jöttek nyáron ezek a biokémiai terhességek. Aztán jött ez a sikerül, de mégse állapot. Megjön és terhesek vagyunk.
Vucuska és én sajnos az előbbi, és itt van Nonóka, Nelli és hú nem emlékszem még ki, de ez egyszerűen hihetetlen.

Olyan nincs ami a nagy könyvben meg van írva? Na jó van, de nem az én esetemben azt hiszem. De nem baj. Nekem a nem hagyományos mód is jó, csak legyen végeredmény már. Nem baj lesz még fa alatt angyalkám remélem.

Igazából velem semmi érdekes nem történik mostanában, várom a karácsonyt és hogy pénteken már letegyem a melót. Ma céges karácsonyi vacsora lesz, aztán a héten még a bevásárlást kell intézni.

Aztán január elején hajrá újra BMC és inszem.
vic12

Sziasztok!

Látom mindenkit beszippantott a karácsonyi készülődés.... :lol: Nálunk is ez van. A karácsonyi ajándékokat és a fát már megvettük, ma már sütni is fogok. Mindezek mellett munka, lakásfelújítás, háztartás stb.

A koncert szuper volt, nem véletlen világhírű a Harlem Gospel. Ahogy Queen Esther Marrow kiereszti a végtelenül erős, gyönyörű hangját.... hááát, még most is beleborzongok. Egyszerűen imádom. Persze a többieket is :) A gospel, a jazz és az r&b elemeit keverik zseniálisan. (Most volt egy picike rap is, teljesen meglepett :D ). Dalaikkal hol a fellegekbe emelték a közönséget, hol "csak" összefacsarták a szívünket.... de leginkább felpörgettek. Az utolsó daloknál már felállva, tapsolva, táncolva, tombolt a nézőtér, már majd' kirúgtuk a ház oldalát.... ráadásnak meg persze jött a szokásos "Happy day".... ott már végképp elszabadult a jónép :D Klassz volt.
A bécsi vásár is jól alakult. Nagyon szép időnk volt, sütött a nap. Jólesett sétálgatni a belvárosban, a karácsonyi vásárosok között. Csudaszép mécsest vettünk, kézzel festett aranyszínű kis karácsonyfa díszeket. Ettünk fincsi, hajában sült burgonyaszeleteket, ittünk puncsot. A férjem kinder puncsot, én persze narancsosat (amiben rum is van).... na, ettől egy kicsit "fejre álltam". Annyira a fejembe szállt, hogy még a lábam is elzsibbadt, meg a szám széle :oops: :oops: Persze vihogtam folyamatosan, meg szédültem.... A férjem mondta is, hogy mit kellett nekem vagánykodni :lol: Tény, nem bírom a piát. A bögrécskéket persze hazahoztuk. Visszafelé irány Parndorf, ott is vásárolgattunk.

Visszaolvasok és jövök! Addig is szép napot mindenkinek!

Törpehzs, nagyon-nagyon drukkolok Nektek és a legkisebb Törpének! Puszillak!

Kép

KépKép
anett_1

A vonalzóm szokás szerint nem jó... hiába állítom be :?

Kép

KépKép
anett_1

Szép napot!

Anett nem csodálom, hogy nem bírod, az a puncs az halálos:) és még damen-nek csúfolják:) először azt hittem, hogy tutti kis könnyű, ha már damen, de én a felét sem bírtam legyűrni, a fülem viszont lángolt:)
Idén én is csak kinder típusút kértem :lol:

Nálam nincs most karácsonyi hangulat, de lehet,hogy még később elkap! :wink:
Azért jó olvasni, hogy jöttök-mentek, vásároltok, karácsonyfa, ajándékok.... :oops: :roll:

Tegnap volt egy kis hőemelkedésem este 37,5-ig felment :roll: kezdtem megijedni, de szerencsére tovább nem ment,és visszaállt 37,1-re.
Valakinek hasonló ET után? :roll:

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok!

Törpe,
Ez nem hőemelkedés, ez tüszőrepedés utáni hő. Maradjon is így! :wink:
Rosszul érezted magad hogy mértél? Remélem nem nátha!

Anett,
Nagyon jó élmény lehetett a koncert!
Az alkoholtól én így érzem magam, sajna nem nagyon bírom a piát. :wink:

Nika,
Örülök, hogy megy a szuri, kitartás! Ilyen hátfájást még nem hallottam, én nem tapasztaltam, de könnyen előfordulhat.

Nonóka,
Hogy veled mindig történik valami! :wink: Most már problémamentes terhességet kívánok neked! :)

Madrin,
Biztos nem őrültél meg, csak a hormonok hatása. A naplós lány esete tényleg nagyon megrázó volt, én is megkönnyeztem.

Én nagyjából jól vagyok. Tegnap volt egy kis ijedtségem. Vasárnap este nagyon elkezdett fájni a hasam, reggelre mégrosszabb lett. Felhívtam az orvost, kicsit megnyugtatott, azt mondta előfordulhat. Azóta is fáj a hasam, a jobb oldalam meg nyilalgat. Néha tompul egy kicsit a fájdalom. Nagyon remélem, hogy nincs semmi baj, és tényleg csak a szalagok nyúlnak!

Kép
mofly

Sziasztok!

Nagyon sz.rul ébredtem. Egész éjszaka jól aludtam, kimentem a vécére és a sok utro, progi szuri ellenére volt egy jókora pecsét a betétemen. Na azóta bőgök. :cry: Aztán ahogy visszafeküdtem az ágyba, elkezdtem szépen görcsölni is. Nem tipikus mensis görcs volt, hanem inkább (nem nagyon tudom leírni) olyan, mintha két oldalról a petefészkek felől kezdődött volna és a köldök felé tartott. A párom itt nyaggat, hogy hívjam már a Zekét, de hát mit fog tudni mondani? A vérzés nem piros, meg nem is barnás-bordó, hanem (ilyen se volt még sose) homokbarna.

Bevettem egy Magne B 6-ot , meg a szokásos Gravidát, aztán úgy tűnik elmúlt a görcs, meg már egy órája utánpótlás maszatolás sincs. De tiszta ideg vagyok, itt sírdogálok, nem merek felkelni se.

Tudom, hogy ezt nem ebbe a topicba kellett volna írni, de máshová nem nagyon tudtam. Ha volt valakinek hasonló, légyszi írjatok, hogy mire készüljek. Normális-e ez, vagy eddig tartott... :cry:
nellike

Mofly drága remélem normális, de egy telefont megér, nem biztos hogy az internetes tanácsadás mindig beválik.
HÍvd fel nyugodtan a dokidat, majd ő szépen megnyugtat :)
madrin

Nellike,

Nekem szó szerint ez volt, így kezdődött és szomorú vége lett. De nem megijeszteni akarlak, szerintem sűrgősen menj be a BMC-be hátha tudnak valamit tenni.

A hátam borsózik, mintha újra átélném. Kérlek ne haragudj de a Te érdekedben írom, szerintem indulj a kórházba.
vic12

Először nekem is homokbarna volt, aztán elmúlt. Egyre jobban görcsöltem, a petefészkemtől a köldökig, azt hittem bartomi erős peteérésem van, aztán délutánra már mensis görcsök, de azt hittem megszülök. Felváltva szúrás -húzás petefészektől köldökig aztán mensis görcs derékleszakadással, végül már a combomba sugárzott. Este már volt sötétebb barna, de még mindig nem a mensi előtti fajta. Az csak másnaptól mikor már nem volt mit tenni. sajnos nem maradt meg a baba.
ű
Hívd a dokit vagy menj be a kórházba. Remélem c sak helyezkedik a baba, és nincs komoly baj. de úgy éreztem inkább leírom, hogy tudd.
vic12

Jaj bocsánat Nellikének akartam írni:(
Csak ahogy hirtelen ránéztem a képre összekevertem :)

Remélem azóta megnyugtató híreket kaptál.
madrin

Sziasztok csajszik,

Anett,
Hű, tuti kis programjaitok voltak! :wink:

Törpe,
Teljesen normális ha magasabban van a hőd. Sőt, az nagyon jó. Nekem is a beülti után végig 37,2-37,3 körül volt napközben, ami meg is maradt! :wink:

Mofly,
Nekem is volt az elején hasfájás, és nyilalás is, többször. Magne B6-ot, vagy ami még jobb Magnerotot (nekem a doki mondta)vegyél be rá. Nyugodtan szedheted egy pár napig.

Nellike,
Nekem a 10. hétig volt ilyen homokbarna váladék, bár görcsök nélkül. Zekét nyugodtan felhívhatod, annyit tud tenni, hogy előbb behív, mint ahogy menned kéne, és ellenőrzi uh-val, hogy minden oké-e. Amikor nekem erősödött a váladék, én bementem a dokihoz!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!

Anett!
Nagyon tartalmas napok állnak mögötted! Írigyellek hogy ennyi minden történt veled. :D

Törpe!
Még mindig nagyon drukkolok neked! :D

Nellike!
Mizújs???? :roll:
Ugye bementél a BMC-be?
Minden rendben van?

Bonya, Zsókuci, Bobcsike!
Hogy vagytok????

Kép
vucuska

Sziasztok!

Köszönöm a bíztatást szuri ügyben...:D :D

Törpe, Gabi!

Pont nem találkozunk jövő héten!!:( Én 28-án megyek!

Nellike!

Remélem azóta sikerült beszélned a dokiddal, és minden rendben!

Kép
nika28

Sziasztok!

Nellike!

Mi újság Veled? Aggódom. Írj, várjuk!

Törpe!

Köszi, hát ma már egy kicsit jobb a dolog...
Szerintem is jó ha fent van egy kicsit a hőd, jelenthet valamit... :P Nagyon örülnék neki!!!
Pihizés...álom....talán majd az ünnepek után.
Vigyázz Magatokra!Puszi.

Vucuska!

Hát igen, a gynex meg a renol még jó is lehet, ki tudja de őszintén szólva én az "ő" számlájukra írom az 5 napos menseskésést, még jó hogy csak 3 hétig kellett szednem. A barátnőmnek viszont beállították a ciklusát. Szóval igen, mindenkinél más.
Akkor várjuk nagyon a januárt, remélem találkozunk!! Majd írd meg mindig hogy mikor mész, jó? Nekem elvileg dec. végén jön meg, de majd megírom én is.

Anett!

Hú, jó lehetett a koncert! Én még sosem voltam a bécsi vásárban pedig itt lakom egy "köpésre" de jövőre tuti nem hagyom ki.

Kép
krisztamili77

Anett
Jó kis programjaitok vannak!A puncstól én is így jártam tavaly :D ,nekem sem barátom az alkohol,meg is ártott :oops:

Mofly
Nyugi ez a fájdogálás és oldalt nyilalás normális,nő a méhed és nyúlnak a szalagok!Én a mai napi érzek ilyeneket!

Nellike
Neked is csak ezt tudom mondani biztatás képpen,de a biztonság kedvéért inkább menj be a dokihoz,hogy megnyugtasson!!

Törpi
Ne parázz :D nyugi és millió babatapi Kép

Persze Mofly,Nellike és Nonóka ezt nektek is küldöm!!!!

NIka
Kár,hogy nem talizunk :(
gabicsibe

Krisztamilli!
Nekem is dec végére várható. Szóval így a találkánk is esélyes. :D

Csak a pontosítás kedvéért: a két ünnep között csütörtöktől szombatig van nyitva a BMC, az új évben meg szerdán van az első munkanap?

Nellike!
Mi van veled???????

Kép
vucuska

Vucuska!

Igen, azt hiszem így lesznek nyitva, legalábbis remélem... :P
Nagyon remélem hogy találkozunk majd!
Hát akkor várjuk a mensit... :lol:

Kép
krisztamili77

Szép estét! :lol:

Köszönjük a tapikat!

Mofly
kutya rosszul nem voltam. Beültetés óta meleg a kezem-lábam pedig előtte mindig hideg volt, de úgy voltam vele, hogy ez tutti a progitól van, szóval nem érdekelt. Tegnap viszont elkezdett rólam "szakadni a víz", és éreztem, hogy melegszem, akkor megmértük, meg lefekvés előtt. Szerencsére nem ment feljebb. Reggel még megnéztem, akkor 37,1.
Azóta nincs gond.
Tök jól vagyok.
A hasfájásom is totálisan elmúlt. :lol:

Nika
:cry:
Kérd át magad 27-re :wink: :lol:

Gabicsibe
Nem árultad el mire jössz:)
Parázni már nem parázok:)
Jó kislány vagyok!
A családom még a harmadik emeletről sem akar leengedni(nincs lift):(
Szóval itthon sétálok:)

Nellike
Mi történik :?:

Rebe
nem merem méregetni a lázam, mert akkor frászt kapok,ha változik:)

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok!

A baljós tünetek megszűntek, és azt vettem észre, hogy ezek a kellemtelen hatások délelőtt érnek mindig, aztán elmúlnak. Reggel volt az az ijesztő görcs, aztán bekaptam egy Magne B6-ot és elmúlt. Mondjuk azóta pihenek, nem is nagyon merek semmit csinálni. A barnázással meg az a helyzet, hogy a reggeli "adag" után egyszer találkoztam egy 1 forintos nagyságú folttal , azóta szerencsére semmi.

A Zekével nem tudtam beszélni ma, nem tudtam elérni.

Azzal nyugtatgatom magam, hogyha valami durva dolog történne, nem múltak voltak el délre a tünetek. A progi szurit, az utrót kapom, szinte csak pihenek, szerintem ennél többet most nem nagyon tudok tenni. Ha felutazok Pestre és ott stresszelek mire behívnak, lehet, hogy rosszabbat teszek. Szóval egyenlőre várok holnap délelőttig.
nellike

Törpe!

Rendben :D :D
Elvileg először úgy volt, hogy 27-én kell mennem, de végül nem csütörtökön, hanem pénteken kezdtem a szurikat.

Engem sem engedett a párom sehová, mi is 3.-on lakunk! :D :D
Addig jó amíg így féltenek minket.....

Pihenj sokat és vigyázz Magatokra!

Kép

Nellike!

Örülök, hogy elmúltak a tünetek!
Te is pihengess továbbra is!

Kép
nika28

Kép
Jó éjszakát Mindenkinek!

Kép
nika28

Sziasztok!

Nellike!
Örülök hogy most már azért javult a helyzet. Én azt hittem itt vagy Pesten, de így megértem hogy vidékről nem jöttél fel.
Vigyázz magatokra!!!

Kép
vucuska

Sziasztok!

Vucuska, 29-én szombaton biztos nyitva lesznek, mert engem akkorra rendeltek be tesztre, bár a Zeke nem lesz bent.
Tényleg általában mennyi idő, amíg megmondják, hogy mi a teszt eredménye, mert múlt hónapban 8-kor leadtam, és 10 után már nekem kellett megkérdeztem az aszisztensnőt, hogy engem mikor hívnak már be, mert már olyanokat hívtak be, akik jóval utánam jöttek...

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Sziasztok lányok!

Kép

Hétfő éjszaka elvetéltem.
Nincsenek szavak csak a fájdalom.
Gabi! Kérlek törölj a táblából!
Átmegyek olvasó üzemmódba.
Minden jót nektek!

Kép

Nonóka
nonóka

Nonóka!

NAGYON SAJNÁLOM!!!!!!!! :cry:
Erre tényleg nincsenek szavak.......
Azért jelentkezzél és ha van kedved írd ki magadból a fájdalmadat.

Kép
vucuska

Nonóka
Kép

Törpe

Kép
törpehzs

Nonóka!

Nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry:
Én is ettől félek, bár a tüneteim nagyjából elmúltak.

Törpe!
Magas még a hőd? Mert az jót jelent! A meleg kezek lábak, nekem is voltak, a férjem vette észre, hogy a mindig jégcsap kezeim melegek!
:wink:
nellike

Nellike
Örülök, hogy rendeződtek a dolgok nálad!
Nem mérem a hőm, nem akarok ezen stresszelni!:) Ha mégsem lenne magas, akkor kiakadnék:) Szóval igyekszem nem paráztatni magam :wink:
A kezem-lábam még mindig meleg :wink:

Törpe

Kép
törpehzs

Óóóó Nonóka!

Annyira sajnálom....Kép
annn

Remélem rendeződtek! De ahogy olvasgatom a hozzászólásokat (más topicokban is, eseménytelen első trimeszterről alig hallani. Most egyenlőre mindenre figyelek és próbálok nem parázni. (és persze főleg fekszem)

Mofly!
Ahogy nézem, közöttünk kb. egy hét van. Neked csütörtökön az első uh-d lesz? Ha igen, akkor nekem fognak látni valamit egyáltalán pénteken? Fájdogál még a hasad? Én nem mondanám, hogy fáj, de úgy érzem, hogy van.
nellike

Nonóka
Kép

Nellike
Örülök,hogy jobban vagy!!Pihenj sokat és nem lesz baj,ha igen akkor azt úgyis tudni és látni fogod!!

Törpi
Bocsánat,elfelejtettem válaszolni :oops:
Vérvétel és uh lesz.

Nemone
Készülj,mert sokan lesznek!Én tavaly jártam így,reggel leadtam a vizeletet és azt mondták inkább 2 körül menjek vissza az eredményért.Mondanom sem kell dél körül megjött,képzelheted milyen nagy kedvel mentem vissza!Amúgy érzel valamit,tsztet csinálsz?
gabicsibe

Nellike
csak így tovább! Tessék pihengetni, és vigyázz nagyon magatokra!

Gabicsibe,
Na jóóóó most az egyszer megbocsátom! :wink: :lol:
Akkor az nektek is eltart majd egy darabig! :?

Törpe

Kép
törpehzs

Törpi
Sajnos igen és lehet egyedül maradok veletek,attól függ hogy halad a sor.Igaz a vérvételre nem kell sorba állnom,de az uh-ra várni kell :( kitudja mennyit.
A mászkálásról most én is le vagyok tiltva az influenza miatt,óvnak mint a hímestojást nehogy elkapjam!

LEENDŐ ANYUKÁK ÉS KISMAMÁK
gabicsibe

Gabicsibe
Akkor úgy tűnik ugrik a melange ismét! :cry: Remélem majd bepótoljuk, ha má nem lesz ilyen "veszélyes" :lol:

Törpe

Kép
törpehzs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?