lányok!
Majdnem 1 hete, hogy nem írtam. A magyarázat lentebb. Most próbálom behozni a lemaradásomat.
Bobcsike, Mazsola:
Gabicsibe!
Vic!
Boldog szülinapot neked!
Nemone!
Az inszemhez:
Nika!
Jó szurizást!
Nellike!
Szia sorstárs!
Ha elolvasod a 396. oldalon a hsz-omat, akkor ismerős lesz a sztori.
Neked eseménytelenebb pocakosodást kívánok, mint az enyém.
Mofly!
Hogy vagy?
Törpehzs!
Szóval boszi?
Ezért kapsz egy pü-t!
Moncso!
Üdv a "vének" között.
De jó, hogy nem a csitrik táborát gyarapítod!
Vucuska!
Köszönöm, hogy kerestél!!!

Nagyon jól esett.
Te hogy vagy? Karácsonyi előkészületek?
Velem már megint történt valami.
Mostanában azon agyalogtam, hogy ugyan dolgozik-e még a doki, akinél Sárát szültem, vagy őt is elsodorta az egészségügy átalakítása. A választ hamarabb megkaptam, mint reméltem.
Szerdán vérezni kezdtem.
Emberem azonnal bevitt a kórházba és a dokim szembejött velünk a folyosón. 5 perc múlva már a vizsgálóasztalon voltam. Semmi jóval nem biztatott, mert nagyon véreztem. Elküldött UH-ra. Szerencsére az UH-on azt mondták, hogy minden OK. A petezsák rendben, a baba is korának megfelelő és még a szívhangot is megmutatták. Úgy elkezdtem zokogni, hogy abba kellett hagyni a vizsgálatot.
Kaptam fényképet is, ami azóta tartja bennem a lelket.
Dokim befektetett, de szerencsére a vérzés estére elmúlt. Szigorú fekvés volt. Azt mondta, hogy csak pisilni és zuhanyozni kelhetek fel. Felmerült bennem a kérdés, és, ha nem csak pisilnem kell

, de nem mertem feltenni abban a helyzetben, mert tuti, hogy a zártosztályra vitet.
Ebből is látszik, hogy hogyan éreztem magam. A várandósság elejétől fogva biztos vagyok a babámban. Ez a vérzés egyáltalán nem illett a képbe. Az agyam szó szerint megállt, mikor megláttam a vért. Később annyi erőm volt, hogy a rossz gondolatokat elhessegessem, de jókra már nem futotta, csak az UH után.
Pénteken újabb UH-ra küldött, ahol ismét jó híreket kaptam: a petezsák 3 mm-ert, a baba 2 mm-ert nőtt.
Szombaton hazaengedtek.
Apától megkaptam a karácsonyi ajándékomat: 2 garnitúra kismamaruhát. Megint csak pityeregtem.
Holnap megyek a védőnőhöz a kiskönyvemért. Valószínűleg ismét pityeregni fogok.
Most arra godolok, hogy lehet, hogy valaki/ke/t megbántok a babás történetemmel. Elnézést tőlük, de úgy gondoltam, hogy jobb, ha leírom.
Na most jól megkaptátok!

Bepótoltam a lemaradásomat.