Sziaztok!
Mi sem leszünk itthon szenteste, de fánk mindig van.

Nekem az kell, anélkül nem karácsony a karácsony.
Viszont.... bocs, hosszú leszek, de nagyon mérges vagyok.
Felhívtam nagy nehezen a 4D-s helyet...
Kezdődött ugye még reggel, mikor azt mondták hogy ők nem tudnak segíteni, csak a doktor úr amit eleve nem értettem, miért kell ehhez ő... Na 3-tól telefonálgattam, szám szerint 2x, akkor már a csaj kezdett arrogáns lenni és megkért hogy hívjam fel a doki asszisztensét, aki amúgy egy tündér, de tényleg, mert ő nem tudja mikor lesz bent a doki. OK. Már itt nem értettem miért nem lehet felajánlani hogy ha beér akkor ne adja isten valaki engem visszahív. Beszéltem az asszisztenssel, fél 5-től bent lesznek a rendelőben. 5 után hívtam őket, recepciós csaj már megismert, mondja hogy egy pillanat és odaszól a kolleganőjénak "Jaj vedd már át, egész nap telefonálgat, nem tudok már vele mit kezdeni." Mekkora bunkó már???
OK, kapcsolták a rendelőt, természetesen a doki éppen vizsgált, egy UH és egy rákszűrés között fecsegtem vele a rossz DVD lemezemről, hát baromi kínosan éreztem magam, nem győztem még én elnézést kérni tőle. Persze nem tudta mi lehet a baj, honnan is tudná könyörgöm, ő ORVOS nem pedig INFORMATIKUS!!!! De nagyon kedves volt egyébként, mondta hogy ő ebben sajnos nem tud segíteni, mert se a DVD-ket nem ő veszi se az időpontokat nem ő adja, de akkor kapok egy új időpontot és megcsináljuk megint.
Ismét kaptam egy nőt, valami főnöke a redelőnek, aki finoman közölte hogy rajtam kívül még senkinek nem volt ilyen problémája. De najó, akkor új időpont, kapcsol valaki mást. Mondtam hogy én egyáltalán nem ragaszkodom az új időponthoz, ha valaki megcsinálja nekem úgy azt a DVD-t, hogy működjön, ha már egyszer fizettem érte. Nekik erre nincs emberük. OK.
Kapcsolja az időpntoslányt, hát akkor mikor lenne jó. Mondom karácsony előtt. Hát akkorra már nincs hely. Mondtam hogy sajnálom, de a karácsonyi ajándékot nem tudom karácsony után odaadni, ezt kifizettem, de használhatatlan. Na akkor nagy kelletlenül, mintha a seggéből rángatna felajánlotta hogy visszahív, megbeszéli a dokival. Végülis már nem jön kimondottan 4D-zni karácsony előtt, de csüt. a rendelés előtt vagy után megcsinálja. Így csüt. este fél 8.
Egy jótanács: ha bárkinek is eszébe jutna az Oxivitbe 4D-re menni ne tegye. Lehet hogy olcsóbb mint máshol, de az össze recepciós egy udvariatlan p.csa, és magánrendelő lévén nem úgy érzem hogy kinyalnák a fenekem, hanem most még ÉN érezzem magam hálásnak hogy képesek voltak ezt elintézni. Gusztustalan hely, az egész főnökségről megvan a véleményem. Kizárólag azért mentem oda mert az én orvosom csinálja meg a 4D-t, nekem ez fontos volt, de már megbántam.