A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Nuk,
kérdés, hogy miért kell étkezést kihagyni? nálunk úgy ment legalábbis, hogy gyerek diktálta, s ő maga csökkentette igen korán napi 4-re az étkezések számát. köszönhetően annak, hogy egy-egy étkezésen jól bekajált. vagy ha arra gondolsz, hogy éjszakai kelés, én egy csomó ideig még este 11-kor adtam neki tejet, mire rájöttem, hogy nehogymár ezért ébresztgessem, s ez elmaradt. legközelebb este jobban belakott :)
na, vagy arra gondolsz, hogy melyik tápot hagyjátok el és cseréljétek le ennivalóra? nekem anno a védőnő azt javasolta, hogy egy főétkezést kell lecserélni, s szép lassan mindet. a napi fél liternek azért meg kell maradnia ám még jó sokáig ;-) . vagyis, ha úgy érzed, hogy borsó után nem akar inni, akkor előbb adj neki egy 20-30 milli tápot, s utána a szilárdat.
a borsótól meg szerintem azért nem fáj a hasa, mert nincs rajta a héjja. elejében én is héjjatlan borsót adtam neki, aztán később már beleturmixoltam a héjját is.

Curse!
nálunk teljesen sima nyomtatópapírra kerültek a fotók, s a falinaptár így is tökéletes lett.

Rylie,
múltkor elfelejtettem írni, hogy szerintem nem feltétlen kell a reggeli biliztetéssel kezdeni, legalábbis nálunk ez még nem is megy. reggel felkel és első, hogy "hozzad a tejecskét", és akkor megissza a tejet, átöltöztetem, leveszem a pelust és innentől tudja, hogy WC-be pisilünk. ebéd után megint kap pelust alváshoz, s mostanra már mindig felébred alvás közben (ha pisil) és kiabál, hogy "anya tiszta hugyimugyi a pelenkám, vegyed le" :D. szóval amúgy wc-be nyomatja, csak alváskor nem. úgy vagyok vele, hogy először azt érjük el, hogy a du-i alvás alatt ne pisiljen be, s majd utána koncentrálok az éjszakaira.

ancsipancsi

Tinu,
én budafoki vagyok (XXII. ker.) és mikor mentem az sztkba, az volt az első, hogy kerületi lakos vagyok-e. ergo, ha a rokonod XI. kerületi, ne nagyon a XXII-ben keressen dokit, mert folyton akadályokba ütközhet. (attól függetlenül, hogy mindkettő a Szt. Imréhez tartozik szülésileg)
ancsipancsi

Tinu :) Nekem ilyen dokim volt, de aztán nyugdíjba ment.. :( és gratula az unokatesódnak!

Ruz :) Egy kalappal a viszgádhoz!!

Votiv :) Sok ++++ Neked és Lilinek is!! Mama szejetlek :D :D

Mása :) Csomag-futár :evil: tüszős mandula :( örülök, hogy Orsika már jól van! :D

Ríd :) De szuper, hogy Bori már jól van! :D P-nek bulást! MIlyen volt az ovis angyalka?

Szrek :) Ábel már jobban?

Zsan :) De klassz, hogy sikerült eljutni a buliba! :D Borisz és a suli... hát nem könnyű kérdés... vmi alternatív suli?

Curse :) Végül hogy döntöttél, milyenek lettek a képek?
denizsa

Den,
igen, köszi :D jól van csak orrot kell szívni (jó időben kezdtük sztem az oscillót :D és nem lett nagyon beteg)

Zsan,
hűha, ez se egyszerű :D
akkor talán mégis egy "versenyistálló"?

Ríd,
tök jó, hogy Bori jobban! akkor nagyobbnak mennek a +++ok

Mása,
tüszős mandula :( és a futár se semmi :twisted:

Vot,
:lol: akkor jó; iwiw okés ;) remélem, mai napotok szuper lesz! :D

Tinu,
akkor +++ kicsit az uncsitesódéknak, hogy ügyesen megoldják a turbóporonttyal :D nekem nincs nődoki ötletem, de remélme, hamar találtok :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Ismeri valaki Kovács Zoltán? MÁrmint a Szt. Imréből. :)

Kép
Kép
tinu

ez egy annyira JÓ beszélgetés, Popper Péterrel:
http://www.nlcafe.hu/cikk.php?id=178&cid=28706

dr Kovács az, akivel együtt bulizhattam a Rákban, Pécsen?
mert ő egy nagyon kedves, fiatal dokinak tűnik.Lelkes.
ha ő az...
zsancikant

Sziasztok!
Egy kicsit off leszek. Szeretnék tanácsot kérni, orvosválsztás ügyben.
Nem igazán ismerem a Sz.Imrében az orvosokat, a Horváth dokihoz jártam, de ő nem vállal szülést :(
Nagyon örülnék, ha adnátok pár tippet, kihez érdemes menni.
Előre is köszönöm!

Kellemes Ünnepeket!
Üdv. Ági
columbine

Tinu, úgy tudom, hogy több SZTK-ban rendelő doki már nem vállal szülést, csak a magánbetegeinek! pl. Balogh, Tasi.
Kovács dokiról keveset tudok, de az a kevés nagyon pozitív, olyannyira, hogy én is őt néztem ki magamnak :P azt nem tudom, ő vállal-e szülést, de nálam mondjuk nem is aktuális :)

Zsanci, igen, vele bulizhattál a Rákban :lol:

Columbine ez MEGAON :wink:
üdv itt. milyen dokit szeretnél? ffit, nőt? hagyományosabbat? alternatívabbat? sztk-st? magánt? van már pocakod? írj pár szempontot, és segítünk :)

votiv 8)
votiv

Tinu, Votiv,
lehet, hogy ugy kell csinálni, mint Neet. eljárni az sztkba és szülni ügyeletesnél. igy legalabb tenyleg nem kerul pénzbe, s azert a dokik nagy resze normalis.
ancsipancsi

Ancsi, mutass nekem még egy embert Neeten kívül, aki merte vállalni a kockázatot, hogy netalántán egy nemnormális dokihoz vagy tudjukkihez kerül :wink:
persze biztos van ilyen emberke még rengeteg, de valahogy errefelé nem tolonganak :roll:

votiv 8)
votiv

szia votiv,
még picike a baba, 8 hetes vagyok.
mivel első baba, nem sok tapasztalatom van, és igazából konkrét elképzelésem se, hogy mi is lenne az igazán nekem való, a lényeg, hogy megbízható legyen. mind1, hogy férfi vagy nő.
gondolom egyikük sem mogorva vagy valami.
a lényeg, hogy egészségesen jöjjünk haza, olyat keresek aki ezért mindent megtesz.
tudom, hogy nem vagyok túl konkrét, de nincs alapom amiből kiindulhatnék.
columbine

Deni,
az alternativ suli pénzbe kerül.. :?

Szrek,
versenyistálló nem megy...nekem nem venné be a gyomrom...és nem zsenit akarok nevelni/neveltetni, hanem boldog embert...
a lényeg,h HALLGASSANAK rá, FIGYELJENEK rá...
és akkor ő is boldog, és akkor ő simán szárnyal...

Columbine,
akkor az lesz a legjobb, ha mindenki leirja, milyen az övé, te pedig majd választasz.
Enyim:
vicces, fiatalos, lelkiismeretes, alapos. Csak magánba rendel, a kosztolányin.
ja, és férfi. nekem jó tapasztalataim voltak vele, ha lehet, még a te igényeidet is figyelembe veszi, nem erőltet semmit, ha nem muszáj.

Votiv, Ancsi,
én megpróbáltam...
de a lényeg tényleg az, ha NINCS baj, megy magától minden, de ha csak a legkisebb baj van, és nincs saját orvosod, mindenki mindenkire mutogat, és senki nem tud semmit... :? és Neetnek sem volt teljesen rózsaszin az élmény, amig nem mondta a bűvös szót/nevet... :roll:
zsancikant

Csak a kedvetekért, külön ajánlással Votív, Monisa és Zsána sorstársaknak

:mrgreen:

Szépen indult a nap, igen. A leányom reggel 6.15-kor
örvendezve közölte, felébredt és tűrhetetlennek tartja, hogy
1., nem vagyok jelen
2., a leesésgátló nem távozik magától
némi közelharc és Machiavellit is megszégyenítő cselek bevetésével sikerült ráimádkoznom a ruháját, majd elvonultam hogy felöltsem a sajátomat. Ez alatt az idő alatt (max.40másodpercről van szó), a gyermekem bement a háztarási helységbe és a fregoliról leszedegette a cuccost, ez még oké is lett volna, de kitalálta, hogy mosósat játszik és a bordó zoknimat, valamint az apja tárgyalós, halványkék ingét beletunkolta a hipósvizes vödörbe. Az eredmény valami egészen érdekes árnyalata lett a lilának, de olyan, amit a
legmerészebb metroszexuálisok sem mernének magukra húzni, de még Gönczi Gábor sem, amikor a retek klubon bazsalyog a nézőkre. Mire az emberbaráti gondolatok kezdőhullámát elsimítottam magamban, el is készítettem a ded reggelijét, amit
maga kért: kefííl és vajjjas kenyír. Közben hivatalos telefon jött rám és bár ott voltam a helyszínem, mégsem tudtam megakadályozni a tudományos kísérletet, miszerint mi történik, ha a félfolyékony kefírt, tigriscsíkos kínai műszőrme pokróccal keverjük.. Ameddig felszámoltam a romokat, a vajas kenyíír pofával lefelé landolt a parketton, de mivel Füles jó gyerek, azonnal fel is vette és kivitte a konyhába, ahol szintén orcával a gravitációs vonzás felé, a fa konyhapultra helyezte, mertmivel onnan nem lehet igazából rendesen lepucolni a zsírfoltokat... Következett a next cselbevetés, hogy húzzunk meleg nacit, sálat, sapkát, cipőt és induljunk a boltba. Viszonylag kevés lelki sérüléssel sikerült elinduni, bevásárolni. Mikor kifele jövet fel kellett volna venni a kabátot, olyan iszonyú hisztériarohamot produkált, hogy mindenki elfelejtette a bejglimorzsás-ajcsicsomizós karácsonyi révedezését és bennünket kezdett lesni. Gondoltam, oké, dackorszak, de tapasztalatból tudom, felesleges arra várni, hogy majd a hiszti lecseng és szépen felvesszük azt a nyomorult kabátot, így(ön és közvédelemből) a kölket beraktam keresztbe a bevásárlókocsi ülőkéjére, majd mint egy avantgarde szirénakocsi, kiviharzottam az előtérbe öltöztetni. Na ja, de a mohó és vérre éhes tömeg, jött a látványosság után és kirakatbámulást mímelve élvezték a live-show-t. A Tündér Virágszál fuldokolva üvöltött, a feje színe vetekedett a legegzotikusabb trópusi virágokéval én meg arra gondoltam, miközben küszködtem fel rá a kabátot, hogy anno, az ókeresztény mártírok, szelíd, megbocsájtó mosollyal tűrték a megpróbáltatásukat. Arra gondoltam, akárhány előző életem volt,
ókeresztény mártír tutira nem lehettem. Se szelíd, se mosoly. A tömeg lassan felbátorodott és jöttek az első félhangos meggjegyzések, "milyenanya...", "minekennekgyerek", "szegénykisdrága", "vajonmitláthatotthon-hogyígyviselkedik" tipusúak. Addigra elértem a beszólási bátorságm csúcsát, behúztam a kabát szíjait a továbbra is őrjöngve üvöltő Füles
kabátján, majd szembefordultam a szakértőkkel és szépen
csengő hangon érdeklődtem, kire adjam még fel a kabátját? Csend lett, majd délcegen(és hangosan) távoztunk. a
parkolóig, ahol a csemetémet megkíséreltem a babaszékébe
szíjazni, a profibb pankrátor hagyományok szellemében. Ekkor kopogtatta meg a vállamat egy krisnás, miszerint mittudoménmire gyűjt, filantróp célokra, adakozzak vagy mi, de szólnom sem kellett, mikor meglátta a fejem, önként távozott. A kocsiban azon merengtem, mindenképpen megszerzem Monisa címét és beköltöztetem a gyereket a lépcsőházukba. Hazajöttünk, ebédet lapátoltam a Prücsökbe és elmosogattam, sajnos közben az amlvósmedve megfürdött a kádban így most a törölközőszárító tetején csöpög...
Ameddig ezt megírtam, cca.5-6x akadályoztam meg valami malőrt , rajzoltam 2 oldal törökbasát, énekeltem 8 zimmelzummot és még el kellene menni a zőccségeshez és fenyőfáért....
mot megiszom a kvm, aztán építek egy cicaházat fakockákból és ha életbenmaradok, akkor beszámolok a fenyőfa-vásárról is...
macskanyu

Columbine, gratula a bébicsekhez :)
már az is sokat számít, hogy várandós vagy-e, mert több doki már nem vállal új pocakosokat - bár ez szvsz inkább amolyan elterelő szöveg, hogy ne kelljen bárkit elvállalni, mert azért ha valaki nagyon ragaszkodik hozzá, és mondjuk ő is szimpi a dokinak, és még mázlija is van, akkor még talán-talán befér... :)
akkor még 1 kérdés. anyagilag mennyire vagytok eleresztve?
és idővel hogy állsz? :) előbbire nem kell konkrét válasz, csak tudd, hogy van olyan doki is, akinél 13e egy rendelés, és az UH-kért is majdnem ennyit kell fizetni. Bár kétségtelen, hogy szuper doki, szakmailag és emberileg is az egyik legjobb (Bardóczy Zsolt, rendel a MOM parkban www.medimom.hu)
És beletrafáltál, mert vannak igazán mogorva dokik is :D csak közben nem olyan jó fejek, mint mondjuk DR. House :D
a női dokik közt pl. van egészen katonás is :wink:
Ha még rászánsz egy kis időt a dokiválasztásra, akkor látogass el egy előadásra a H-ba, és/vagy a kismamaklubba, bár utóbbiban a szülésznőkkel lehet inkább találkozni.
http://imreszul.neologik.hu/Main/Menu/F ... Eloadasok/
Többen szültek innen Bardóczynál, Bálint Balázsnál, utóbb Barna Péter is nagy favorit lett, és most látom, hoyg Kovács doki Bardóczyval és Bálint Balázzsal együtt tartja az alternatív szüléses előadást, woww! újabb jópont neki :D

votiv 8)
votiv

Ancsi: TEsz-Vesz város van mesében???? :o HOL??

Kátya: Grat álldigáló Emmának!

Zuz: csak nem egy piros dodge viper-t kért a Jézuskától Bazsó?? :lol: Felköthetitek a gatyát!

Nuk: milyen egészségesen táplálkozik ez a Zsiga kutya :)
Tápelhagyás, passz. De nálunk is a reggeli és az esti maradt meg a legtovább, mármint szopi.
Legoval most akkor mi a helyzet :roll: nem gáz ha nem jutott nekünk, de nem szeretném, hogy a te pénzed álljon benne ha jutott nekünk is!
Teki :( szomszédba 5 teki lakik! Mármint a családtagokon kívűl :)

Deni: érdekes mód én nem vagyok úgy oda a saviubiért most...szal csak Kamilla nyomta.

Ancsi: hugyimugyi :mrgreen:

Macs: Dorka szép baba! Jó egészséget kívánok neki!

Tinu: hát elhiszem, hogy uncsitesód :shock: kapott! Szerintem én is azt kaptam volna!

ZSan: suli dilemma :roll: hááát nem egyszerű...
alter sulikról nekem csak az jut eszembe, hogy
1. valag pénz
2. egy alter ált. isk után marha nehéz beilleszkedni egy hagyományos középsuliba ill gimibe, és alter középfokú képzés meg nem túl sok van...Ebben a cipőben járnak barátaink, ahol is Rogerses volt a srác, és most marhára szenved, hogy hogyan tovább :roll:

Curse: naptár: akkor ne a saját ízlésed szerint csináld, hanem akiknek készül aszerint! Bár ha olyanok akkor igy is-úgy is fikázzák :x

Ági: hát azért sok különbség van doki és doki között még a SZIben is! Eddig milyen dokihoz jártál? Az ő stílusa bejött? Mert az már támpont lehetne!

Gesztenyetöltelék recije senkinek nincs??? :roll:

Rylie
rylie

Votiv és Macs: leborulós szmájli!! A TI sztorijaitokhoz képest a mi kis lépcsőházi afférunk nudli! Majd erre fogok gondolni ha épp készül megütni a guta megint. Ígérem!

Votiv: Megvédeném UMet! Azért nem olyan NAGYON katonás, csak egy icipicit! 8) Nem vezényszóra szültem nála és én inkább az egyenes, nem köntörfalazó, nem mellébeszélő típusba sorolnám inkább. Nem mézes-mázos negédes, csöpögős ennyi. De nincs se pálcája se váll-lapja sok csillaggal és síp sincs a zsebébe, ezt tanusíthatom! ;)

R
rylie

Macs :lol: :lol: vazeee, nem semmi!! le a kalappal :D nekünk is vannak ilyen napjaink, de azért olvasni is zúzós! :D
én már megvettem a fát (kihasználtam, hogy Isti nagyapónál van) és beszuszakoltam a kocsiba meg haza és be a pikába, le is jött a bőr a kezemről :roll:
viszont a képeink vszínű elvesztek a Media Marktban/ból :cry: se a laborban, se ott nem találják, de még a szállítólevelét se :(
reklamáció mint olyan nem létezik, max legyárthatják újra vasárnapra - de így már tuti nem kapja meg a dédi a postával karácsonyra :cry:
(pedig 18-án már készen voltak a képek, még csak nem is hagytam az utolsó pillanatra :()

votiv 8)
votiv

Zsanci, ovi vs. nagyapó: előbbiben végre gyerekekkel lenne, napirendet meg önállóságot tanulna, utóbbinál viszont szeretik, figyelnek rá és türelmesek vele :D

votiv 8)
votiv

Rylie, egyébként abban tök igazad van, hogy ha ráparázol valamire akkor a szenzoraikkal megérzik ezek a kis ördögfiókák :twisted: és rátesznek még egy lapáttal :?
szakdolgozatoddal hogy állsz? megvan már az új téma?
egyébként nem is az Urbán Mártára céloztam, bár, most hogy mondod :lol: :lol:

votiv 8)
votiv

Macs,
vazzzzzeee... :shock: :lol:
üdv a klubban!!!! :twisted: :lol:

Rylie,
üzenem ismerőseidnek, h már van Rogers középsuli... :wink: a csillebérci úttörő tábor területén...
én sem szeretnék alterba menni, hanem EMBERBARÁTBA...kár, h ez minimum alter... :roll:
zsancikant

Votiv,
mi januárban kezdjük a bölcsit...már lettem a talpam a földre... :lol:
várják szeretettel... :lol:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsan, azt elfelejtettem hozzátenni, hogy apja szerint Istóknak csak az előbbire van szüksége :twisted:

votiv 8)
votiv

Votiv,
sok darab képről van szó? szóval muszáj, hogy olcsó hely legyen? mert ugye pl. bemégy a Camponai tescoba és ott van egy ótómata, behelyzed a kártyát és kiválasztod ami kell, és azonnal nyomtatja, kb. 50 ft-ért. én a gyors képeket mindig így csinálom.

Macs!
a történeted nagyon tetszik, megírhatnád valami újságban, az indexes Szili nagyon hasonlókat szokott írni valamelyik babás újságban. :)

Rylie,
dvd-n jelentek meg, több rész is, egyet megvettem, egyet megszereztem. alkalom adtán, vizsgák után majd,....stb....

Míg Macs sztoriját olvastam, Lencsém egyedül elment trágyázni és szólt, hogy készen van és töröljem ki a popiját, meg bizonygatta, hogy ugye milyen ügyes, hogy ilyen nagy kolbászkakit nyomott :D :D :D
különben előtte meg azt mondta (mikor meséltem neki, hogy sokat aldujon ,mert utána jön haza apa és játszik majd vele), hogy neeem, mert apa mindig számítógépez anya meg tanul. (pedig az első nem annyira igaz, mint az utóbbi :D)
és psze nem aludt sokat ... :( pont most ...
ancsipancsi

Votiv,
ezt gondoltam... :wink:

Rek,
este lesz több időm állitólag, még lenne kérdésem!!!
zsancikant

ZSan: emberbarát alter suli sírós-nevetős szmájli...
Szakdolgozat: ööööö :oops: még mindig fejben :oops:
arra apellálok, hogy apjuk itthon lesz két ünnep között és akkor egyszercsak belevetem magam!!!!
De az már tutti, hogy a MUPÁba teszek egy Anyák Napi programcsokrot, de csak Anyukáknak és egy picit az Apukáknak, tehát ilyen kikapcsolódós cuccot.

Ja és hogy izgi legyen a vége: jún. 12-re vagyok kiírva, államvizsga jún 16. (elvileg). :o :roll: :lol:

és kire mondjuk még a katonás jelzőt, ha nem őrá???? Mert a SZ. az már nem katonás hanem führeres szerintem 8)

Votiv: az apák már csak tudják mi kell a gyerekeknek :?
Olyan ovit kéne találnod ahol mindent megkap Istók: szeretet+türelem+rendszeresség stb

ZSan: áhá, hát lehet hogy akkor megtalálták ezt a sulit. De mondjuk ők a nyári táboroztatásra is "csak" 150e Ft-ot költöttek és egy azaz 1 db 14 éves fiúcskáról van szó...szal valszeg odajár már a kölök.

Apjuk mindgyá itthon lesz JIPPPIIII!!
Irány a vaj, liszt stb beszerzés....

Rylie
rylie

Sziasztok :)

Votiv,
húha, hát nem semmi, ami körülötted"lepörög" most.... Párod :evil: Nem irigyellek ám. Le a kalappal előtted. +++++++++ Neked!!! Egyszerűen irigylésre méltó idegeid vannak! 8)

Macs :shock: :shock: :shock: :shock: Tyűha! :o :o :o

De hogy én sem lógjak ki a sorból, elmondom, hogy nekünk is kaka napunk volt. Legalábbis tegnap. Azzal kezdődött, hogy:
1.Orsi beleesett Levushoz a kiságyba (még szerencse, hogy nem nyomta meg, mert "jól" esett :roll: :x
2. Kétszer bepisílt , hol ott már két hónapja teljesen szobatuszta. Csak alváshoz kap pelust, ami szintén száraz marad)
3. Apa Miskolcon szerelt, későn jött haza.
4. Levus nyűgösködött.
Ja és,ami tetőzte a tegnapi napot, az az, hogy Orsi az esti pelus felrakásánál elkezdett pisílni :x Persze összepisálta az ágyat. Én meg kiborúltam teljesen...... Na, én is csatlakozom a klubbhoz :lol:

És még egy: "Kicsit" elegem van anyós-pajtás "érdekes" nevelési elvéből.
UFF

Mása
Kép
Kép
szmagdi

ÁÁáá, még a tegnaphoz hozzátartozik, hogy O. nem akart fél óránál többet aludni délben :evil:

De ma egyenlőre bírom :D kopp-kopp. Angyalkáim vannak ;) kopp-kopp :)
szmagdi

Mi a lópikulát csináljak??? A lányom állandóan leveszi a mamuszkáját :evil: Kezdek emiatt mérges lenni :evil: De most elszámolok 10-ig :lol:
szmagdi

Macs, Votiv, húúúúúúúú! Szebb napokat Nektek!

Nuk, tekid már szebb világban. És mi úgy csináljuk Emmával a tápi/anyatej megvonást (sztem mindegy, miről beszélünk), hogy a fő étkezésekre megmaradt egy darabig, tízóraira és uzsira viszont már nincs (ilyenkor gyümimixet eszik Emma, elég lédús, de vizet is kap utána - egy darabig nem ivott semmit a tápin kívül, de már elmúlt), most viszont egyre többször marad ki a déli szopi. úgy érzem, ilyenkor inkább játszik, nem annyira kívánja, reggel/este szopizik, este viszont még mindig adok tápit is, és szerintem egy darabig, kb. 1 éves koráig ezt meg is tartjuk.

És köszönjük a gratokat!

És 6 db tányért, 5 db evőeszközt 6 db felvonásban sikeredett elmosogatnom tegnap, mert vagy mászókának kívánt használni a lyányom a felállás gyakorlásához, vagy a babakocsi kerekét óhajtotta rágcsálni. Nem vagyok egy mindent hipózós típus, de azt azért mégsem (vagy ez tipikus "első gyerekes" hozzáállás?). És milyen huncut pofival dzsalt a kerék felé, minden alkalommal, miután elpateroltam onnan. :lol:
kincsimano

Curse, már későn szólok, de én vegyes naptárat csináltam, van benne színes és szépiás kép is, nekem így is bejön. :D
kincsimano

[quote="kincsimano"]C írta:kincsimanourse, már későn szólok, de én vegyes naptárat csináltam, van benne színes és szépiás kép is, nekem így is bejön. :D

én is vegyesnaptárt csináltam, de úgy, hogy mondjuk van egy nagy főkép Lencséről, és rajta kicsiben egy kis fekete-fehér, mondjuk az apjáról, vagy rólam, amelyikünkre akkor éppen jobban hasonlít.
ancsipancsi

Ancsi, én eccerűbbet csináltam, és Apjuk különben is alulmaradna, mert jó ideje inkább rám üt a gyerekded. :D
kincsimano

Columbine,
remélem, jól írtam a neved, szia! :D
Ne aggódj, ilyen nem normálisat mást úgyse találsz, mint én, és igen, valóban lehidaltak a staff tagjai, midőn beállítottam szülni, no de még azelőtt megtört a jég, h kiderült, h Kisbarnáné munkatársa vagyok. ;)
Erről meg egyébként azok tehetnek, akik elkapatták a dokikat, akik persze vérszemet kaptak, és nem szégyenlenek akár 100-200 ezreket elkérni egy szülésért, de ez már a régi lemez(em). ;)

Egyébiránt dr Szánthó vett fel vagy csinált velem valamit, már nem tom mit, 3 éve volt, az a lényeg, h ő a rettegett doki, a stílusa tényleg bicskanyitogató, de mint orvos, nem volt vele gondom. Mondjuk egy vizsgálatnál további kapcsolatba nem is kerültünk, leváltotta a kövi ügyi.
És még egy: oké, h az elején senki se simogatta a fejem, de sztem sokmindenki elcserélné velem a szülsézélményét, hiába hagyott hátra kéthavi fizetést, hopp. telefon...
neet
neet

Neet :) Én vagyok a másik elmeháborodott, aki ismeretség nélkül vonult be a kórházba szülni :wink: Igaz, rá is fáztam a végén- Há má nem mondtad, hogy Kisbarnánéra kő hivatkozni? :lol:

Macs:) küldjük be valami magazinba a mai irományodat léccilécci :)
indianyo

Indi,
ezért bírlak ennyire. Mert elmeháborodott vagy. ;) :lol:
És nem is mondtam Kisbarnánét, csak a suli nevét, mert kérdezték, h munkahelye? Hát így történt, bíró úr, kérem... :P

Macsot és egyéb hosszabb irományokat még nem sikerült elolvasni, gyerek nagyon él, de majd igyekszem, mert már kiwi vagyok.
neet
neet

Ja, ha már H és dokik: férjem ugye jól bevágta a fejét a buliban a medencében (úszott, jött a lépcső és bumm), szétnyílt, vacillált egy sort, majd elment 1-2-3 H-ba, mire végre valahol bevarrták. Bár ott se akarták, de nagyon csepegett neki, és sztem féltek elküldeni, h mi lesz, ha kijön a Fókusz... pedig nem is tudták, hogy a Kisbarnáné kolleganőjének a férje. :mrgreen: Na de nem is a Szt Imre volt. Ezt az Ödüsszeát nem akartuk visszamenetben is eljátszani, ezért én megoperáltam tegnap, és kiszedtem a varratait. :shock:
Egyébként ha legközelebb ilyen van, mehet(ünk) a Szt Imrébe varratni, gipszelni, vagy akármi? XXII kerben ideiglenes lakos, hm?

neet
neet

Maccsal végeztem, így kívülről élveztem. :lol: :lol: :lol:
Egyébként amikor Eszcire jön rá az agymenés és dacolás, nem természetes a mosolyom, pláne, ha apa jön, h nincs türelmem és majd ő... aminek persze tömény bőgés a vége (gyerektől), üvöltés-veszekedés (kettőnktől) és remegés a sarokban (kutyától).
Hát így.
neet
neet

kösz a biztatásokat 8)

igazából mint derült égből a szalonna kezdődött ez az egész. Az okés, hogy valóban dackorszak és minden "nem", az is, amit már épp tenne, de visszakoz és mégsem, oké, hogy jön a két hátsó rágófog és okés, hogy bekaptunk valami takonykórt. Ezek külön külön is magasfokú nyafogásfaktorok. De ami kiváltotta (szerin-tem), az, hogy Apját nem látja, csak hétvégén és ilyenkor a félékenység is munkál ezerrel. Remélem az ennyireübernagyondurva hisztik nem maradnak sokáig...
ha igen, akkor számíthattok még egynéhány ilyen irományra.. :mrgreen:

egyébként nem hagyom magam... ma du, pl. leültem a szőnyeg közepére,klasszikus meditációs pózban, becsuktam a szemem és távolról hallottam a zajokat, amelyek leginkább arra emlékeztettek, amikor egy falka vaddisznó vonul át egy különösen zsúfolt edénybolton. Mikor derüs életszeretettel visszatértem az "om mani padme hum" világából, a kamra teljes konzervkészlete vett körül és Füles egy babkonzervvel dobott célba a szintén behozott piacikosárba. De mertmivel a kapitány is megmondta, hogy keresd a pozitív jelet, ezért értelmeztem a látványt és babfőzelék lett vacsorára.

most megyek, mert a kiskorú bömböl a kádban, hogy ANNYAAAAAA!!!!!

de majd jövök :mrgreen:

macska el, közben mantrázza: "om mani padme hum...stb"
macskanyu

Macs!
nekem a gyerekem mindig akkor cirkuszol, amikor tudja, hogy nem merem regulázni, mert közönség van. múltkor a Camponában pl úgy rúgdalta az apját egy boltban, hogy kiröpültek a csizmái a folyosóra, s kis híján a földszinten kötöttek ki. na, ekkor kapott a seggire apjától, és mindenki nagyon csúnyán nézett, hogy lehet így egy gyerekkel bánni :)
aztán hazajövet persze Lencse mondta, hogy "apa jécci segíts levenni a csizmámat", mire az apja mondta, hogy "le tudod te azt szépen rúgni" :D
ancsipancsi

Sziasztok!

Macs! Hihetetlenül jó ez az iromány :) Sokkal színesebb és szórakoztatóbb, mint a Nők Lapjában a D. Tóth Krisztás babasztorik (nekem azok nagyon nem jönnek be, semmi egyedi nincs benne)

Gréti is hihetetlenül hisztis volt, és pár hete (talán hónapja) egyik napról a másikra kinőtte :)

Sőt, tegnap üzletet kötött a Télapóval. Hozott neki a kertbe egy villogó és csillogó karácsonyfát (ikerszomszéd feldíszítette a két ház közötti fenyőfát meg a tuját), és cserébe elvitte a cumit :) Így a lány éjjel már cumi nélkül aludt és nem hiányzott neki :)

Neet! Hát, én nagyon szívesen elcseréltem volna veled a szülést :)

Votívia! Kitartás ++++++++

Velem bezzeg csupa jó dolgok történnek. :) A tegnapi napom is tök jó volt, majdnem egész nap kimenőm volt, és mára is kimenőt kaptam. 10-kor leraktam Bajnit, aztán elhúztam csavarogni. Csak fél 3-kor jöttem haza, egy gyors szopi miatt, meg vételeztem még egy kis pénzt, mert elfogyott :) aztán megint leléptem és csak 5-kor jöttem haza :) Igaz, a lakás romokban, és apjuk is gyorsan elhúzott a Rudasba regenerálódni kicsit a 2 nap után.

SZOLGÁLATI:

A H&M-ben egy csomó gyerekruha 30-50%-kal le van értékelve, és azt mondta a csaj, hogy karácsony után szinte nem is lesz olyan ruci, ami ne lenne leárazva. Sajnos nem is bírtam üres kézzel eljönni, és Bajninak vettem egy csomó vagány rucit, még olyat is, ami még nagy rá, de le volt árazva. Sajna a Gréti méretében már csak a bénábbakat akciózták, remélem karácsony után ott is lesz több minden.

KépKép
KépKép
lindicita

Egy rakás +++++++++++++++++++++++++, mazsolázzon, akinek szüksége van rá :wink:

Szrek :) Szupi, hogy Ábel jól van!! :D

Zsan :) Boldog gyereket nevelő suli?? van ilyen?? akkor ide vele, már most foglalok helyet!! :lol:

Macs :) sztori :mrgreen: babfőzelék :lol:

Rylie :) Sajna nincs gesztenyés recim :(

Votiv :) elveszett képek :evil: :(

Ancsi :) De ügyes Lencséd! :D rugdosás :roll:

Mása :) Milyen nevelési elvei vannak anyósnak?

Neet :) Varratszedés :o le a kalappal!!

Elnézést a távirati stílusért, de Bálint vár, megyünk alvadni 8)
denizsa

Neet, Indi, ott a pont Zsancinál - de ezt már milliószor átbeszéltük - ha nincs semmi gáz, tök mindegy, kinél szül az ember, ha meg nem minden a nagykönyv szerint működik (és itt mörfinek is van némi szerepe), akkor sajnos a választott orvos nélküli kismama nem sok jóra számíthat még a drága Szt Imrében sem :( főleg ha még véletlenül nem is körzetes :?
Neetnek abban is igaza van, hogy elkapatjuk őket - kész vagyon most már megfizetni azt, hogy hagyjanak békében szülni :mrgreen:

Macs, OM :D :D Holnap dekopázsolni fogok, az nagyon nyugtatja az idegeket! :D (kivéve ha Istók közel jön és kiborogatja a festékeket meg a vizet és a ragasztót stb.:twisted:)

Józsim nagyon nyűglődik, a 6. fog is áttört...
rakok róla új képet, és egyúttal előre is
Boldog, bosszankodásmentes ünnepeket kívánok mindenkinek! :D

Kép

votiv 8)
votiv

Votiv!

Én is most hívattam elő képeket a Camponában, csak bevittem a DM-mel szembeni fotóshoz, és akár 1 óra alatt is megcsinálták volna, de nekem nem volt sürgős, így én 1 naposra kértem. Meg van még olyan lehetőség is, hogy 5 óra alatt készül el.
lindicita

Jajj, de édes ez a lány :)
lindicita

Szép estét mindenkinek,

Votiv: nagyon helyes a kis mikulás Lili. Élőben is aranyos a kis Miniket. :lol: Hálás köszönet a párna szállításáért, ahogy olvasom a napodat, már csak én hiányoztam belőle. Bocsi, hogy ilyennel fárasztottalak.

Macs: párna nagy sikert aratott, azóta is szorongatja és mondja, hogy katicabobá pájna. Ngyon szép és ezer köszi érte.
Húh szép kis hisztit vágott le leánykád, nálunk sokszó van hasonló, de ilyen szépen nem tudom leírni, ahogy te megfogalmaztad. Annyira jó, hogy ilyen jól állsz a dolgokhoz, engem nagoyn ki tud készíteni a hiszti. Fanni mostanság egész nap "anyázik", ha nem hallom meg elsőre akkor egyre hangosabban. :lol:

Jaj hív a hajcsárom.... bakker bekapcsoltam a villanypásztort, azt hittem el lesz legalább 10 percig. Sajnos most már nézünk tévét, pedig majd 2,5 éves koráig sikerült kiküszöbölni, úgy látszik fel kell adni az elveimet. Mondjuk csak jó rajzfilmeket nézünk, igy ha valakinek van sok klasszikusa, attól szívesen átmásolnék néhányat.
Szép estét és jócakááááát.

Kép
Kép
johanna1975

Lindi, köszi, de már úgysem megy el a postával, meg nincs mégegyszer fél napom arra, hogy összeállítsam a rendelést, úgyhogy legyártatom velük újra :?

Liliróza az én kis elfem :D
egyébként nagyon tuti ez a www.elfyourself.com - Zsanciéké is irtó jópofa volt, és azóta kaptam már máshonnan is aranyosakat, és én is megcsináltam a miénket :)

votiv 8)
votiv

Johi, egyáltalán nem fárasztottál :D és az volt a legjobb dolog anapomban, hogy Fannikának örömet szerezhettem, még ha csak postásként is :D
nekünk elég szegényes a DVD készletünk, 2 Süsü, 1 Pom-Pom, Vackor az első bében, Szaffi, Macskafogó, Lúdas Matyi - de ha bármelyik kell, csak szólj! :D

Neet, sztem Ti is a SztImrébe tartoztok, úgyhogy tessék oda menni legközelebb a sürgősségire - itt is van E.R. :wink:
nagyapónknak is mikor a fülét vakarta a ceruzával és benne maradt a radír :shock: :D akkor is ott "műtötték" ki belőle :lol:
és mikor leesett a létráról, miközben az előtetőről körömkefével pucolta a mohát, akkor is oda kellett vinnünk, csak a sebészetre.

votiv 8)
votiv

Vot: drága vagy... remélem egysző jöttök és itt is lesztek egy jó ideig. Mennyire más Lili igy foggal, annyira édibédi...

Szrekuc: nem vagyok egy sms mágus, igy inkább itt válaszolok. Süsü és lolka bolka érdekelne igy első körben... de csak ha van időd s energid ilyenekre. előre is köszi...

Ezek az elfek tényleg arik, mindenkiééééééééééé.

Na tényleg el kezdődik az esti dijjjjjjjjavetítés.

Kép
Kép
johanna1975

Votiv: nekem valahogy nem a Ti elfetek jön be, vagy valamit nagyon nem jól nyitottam meg, vagy nem ismerem fel a kis családodat. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
johanna1975

Votiv,
ksöz, akkor legközelebb bepróbálkozunk, van éjjeli ügyelet, ugye? Majd apa letagadja, hogy a Kisbarnánk kolleganőjének a férje.. ;) egyébként a buláj Visegrádott volt, onnan hazafelé került útba pár H, a szt Imre nem, avagy mire igen, ebcsont beforrt. :lol:

És már sejtem, kire ütött Istók. :lol:

Johi,
add fel az elveidet! Ugye ismered a mondást. régebben elveim voltam, ma anya vagyok. ???
Adj kekszet a lánynak és hadd nézze a TV-t, pláne begipszelve, mi mást csinálhatna?

LiliMiki édes!

neet
neet

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?