Rita, Én sem nagyon tudok mit írni a Bajcsy-ról, csak amit odaát a Bajcsy-s topicban olvastam, mert szeptemberben volt csak egy éve, hogy Pesten lakunk, és a Bajcsyban is csak 2x, a két kötelező Uh-n voltam. Azt tudom hgoy nincs eda, vanna kalternativ szülési lehetőségek, a szülészet és a gyermekágy fel van újítva, és ne mtápszerezik az újszülöttet, teljes rooming in van. Jah és lehet látogatókat fogadni bent

Ez volt nekem a legfontosabb. Fogadott orvosom nekem nincs, nem látom értelmét, de szülésznőt fogok fogadni, remélhetőleg a Zsuzsát, sokan dicsérték a másik topicban.
Pumpóka, persze megértelek, nekem pont fordítva volt

Nekem Bencével 7,5 óra volt a szülés, nem kellhettem fel (végig hanyatt kellett feküdnöm) nem kaptam se inni, se enni, majd meghaltam szomjan, és pisilni sem engedtek ki. Végig kaptam az oxitocyn-t, amitől 2 perces fájásaim voltak, csak tágulni nem tágultam. A szülésznő egy köcsög volt, én meg alig 18. Akkor kaptam az edát, amikor percenként jöttek a fájások, és úgy kellett volna mozdulatlanul ülnöm. Az anesztes 3x szúrta mellé, azt hittem meghalok. Utána nem emlékszem semmire, a tolófájásokig, bár anyum váltig állítja hogy beszélgettünk

Szegeden a kitolásra már nem kapsz edát, szóval nekem nem lassította le, a 2. v. 3. fájásra (már amelyikre nyomhattam) kint volt Bence.
KAtánál ezzel szemben hagytak sétálni, pisilni, inni, (nagyon sokat ittam) és hiába kaptam oxitocynt, sokkal, sokkal jobb volt így. No meg mellettem volt akkor már a szerelmetes férjem, ami tuti sokat segített

Az egész szülés 3 óra volt, ebből max ha egy óra fájt, de egyáltalán nem volt olyan mint Bencével. Gyönyörű szülés volt, és ezért mondom azt hogy ha hagynak úgy szülni, ahogy szeretnék, akkor nem kell eda
Egyébvként az a vicc az egészben, hogy a doki, kórház ugyanaz volt, csak 3 év különbbséggel....
Jah, hoztam még egy szösszenetet
Süteményrecept (gyesen lévő anyukáknak):
Távolítsuk el a plüssmacit a sütőből, és melegítsük a sütőt 160 fokra.
Gőz felett olvasszunk meg 10 dkg margarint.
Ismét távolítsuk el a plüssmacit a sütőből, és erélyesen szóljunk rá Öcsire: "Nem szabad, Öcsi!"
A margarint keverjük össze 20 dkg cukorral.
A többi margarint szedjük ki Öcsi kezéből, és mossuk le a falat.
Mérjünk ki 3 evőkanál kakaót.
Ismét vegyük el a margarint Öcsitől.
Fürdessük meg a macskát.
Tegyünk hintőport és ragtapaszt a karmolásokra.
Keverjünk a margarinhoz 4 egész tojást, 2 vaníliáscukrot és 30 dkg lisztet.
Vegyük ki a füstölő plüssmacit a sütőből, és nyissunk ki minden ajtót és ablakot, szellőztetés végett.
Vegyük el a mobiltelefont Andikától, és biztosítsuk a férjünk főnökét, hogy nem, nem a férjünkkel beszélt az előbb.
Hívjuk fel a férjünket, és készítsük fel a legrosszabbra.
Adjunk a tésztához 1 teáskanál sót és 10 dkg durvára vágott diót (közben álljunk ellen a kísértésnek, hogy mind Andikát, mind Öcsit durvára vágjuk).
Engedjük ki a macskát a sütőből.
A tésztát öntsük alaposan kivajazott tepsibe.
25 percig közepes lángon süssük.
Vegyük el a borotvát és a macskát Öcsitől.
Magyarázzuk el a gyerekeknek, hogy fogalmunk sincs, hogy a borotvált macska lebarnul-e a napon.
Dobjuk ki a macskát az udvarra, amíg még képes elfutni.
Bevonómáz:
Keverjük össze a következő hozzávalókat: 10 dkg cukor, 5 dkg olvasztott csokoládé, 5 dkg olvasztott margarin.
Vegyük ki azt a kurva plüssmacit a grillsütőből, és dobjuk el.
Jó messzire.
Magyarázzuk el kedvesen a rendőrnek, hogy fogalmunk sem volt róla, hogy őt fogjuk fejbe találni, miközben éppen Öcsit próbálja megmenteni a szomszéd ház tetejéről.
Tegyük Öcsit a járókába.
Adjunk a mázhoz 5 dl tejet, egy kevés sót, és lassú tűzön forraljuk 2 percig.
Nyissunk ajtót a csengetésre, és magyarázzuk el a szomszédnak, mennyire sajnáljuk, hogy Andika bedugta a kerti slagot a spájzablakán.
Ajánljuk fel, hogy megtérítjük a befőttek és a takarítószemélyzet
költségét.
Kössük ki Andikát az asztallábhoz.
Távolítsuk el a szénné égett sütiket a sütőből.
Dobjuk ki.
Kapjunk idegösszeomlást.
Zsu