A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Nemone
sajnálom....ez nem a mi hónapunk volt :cry:
Neked lehet a mostani jön majd be! :lol:

Nika!
Drukk hegyek neked!
Tényleg sok szép tüsző növöget! :wink:

Lányok egy gyors kérdésem lenne!
PCOS ügyben
Egy ismerősömet megvizsgálták ultrahangal,és az orvos közölte, hogy ez a probléma, de csináltatnia kell vizsgálatokat. Hormonszint (ezt tudom, hogy van a bmcben) de endokrinológushoz küldték, valami inzulinszint mérés is kell.
Tud valaki segíteni, hogy hova is fordulhatna, ahol ez egy helyen van?
SOS kellene, mert épp mensi előtt van pár nappal, és nem szeretne egy hónapot kihagyni!
Előre is köszönöm!

Törpe

Kép
törpehzs

Nemone
Sajnálom :cry:

Törpi
http://www.hipofizis.hu/endokrinologus.php
Hogy vagytok?

Gil
Így utólag is köszi a képeslapot :D Mész januárban?
gabicsibe

gabicsibe

Gabi
Én már nem merek semmit se biztosan mondani, hiszen vagy három hónapja készülök az újrakezdésre, de mindig közbejön valami. De remélem, januárban megyek. Egyébként rájöttem, hogy azért se rohanok, mert kezd aggasztani az inszemlehetőségeim számának csökkenése, és félek a sikertelenségtől... Legalább mehetne mindenki annyi inszemre, lombikra, amennyire csak akar! Jobb lenne, legalább ezen nem stresszelne az ember.

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Nemone,
Sajnálom, hogy nem sikerült :( , de hajrá a következő!

Gil,
Hát elolvastam Benszi sorait! :shock: De a többi ikres csajszi biztat, hogy ennyire nekik nem volt vészes. :D De az az igazság, úgy vagyok vele, mégha nem is lesz könnyű, nem baj, csak egészségesen fejlődjenek és szülessenek meg!

Lányok, én nagyon remélem hogy a 2008-as év meghozza mindenkinek a várva várt babákat!

Kép
rebe

Gabi,
Köszönöm!
Elvagyunk :?
Ma reggel legalább megjött, így most már elkezdhetem a visszaszámolást :lol:
Nekem ez idegörlő, ez a három hónap kihagyás.... de kell a pihenés is....csak az agyam is tudna pihenni :lol:

Törpe

Kép
törpehzs

Gil
Nem szabad ezen rágódnod!Látod nekem is a lombik sikerült,nem szabad félned tőle!!Inszemekből pedig van még egy pár miérte ezek sikerülnének?!Most úgy is sokat pihentetek!!!Viszont ne felejtsd el párodnak friss sperma vizsgálat kell el!Így ideje dönteni,mert először arra kell időpontot kérnetek!!!Csak aztán jöhet az akció.

Törpi
Gondolatok lekötésére ott a sulid :D ,egy kis wellneshétvége,programok és egy újévi melange :?:
A folytatás ugyan ez lesz vagy a másik lehetőség?
gabicsibe

Gil
Rájöttem miért nem kapom meg az emailjeidet!Nagyon sok kéretlen levelet kapok és letiltottam a @.....de végüeket és mivel a tiéd is ilyen automatikusan törli :(
gabicsibe

Gabicsibe!
Na igen! Semmi kedvem a tanuláshoz, csak próbálom rávenni magam, de mindig akad valami jobb dolgom! :lol:

Lefagyasztottak két szalmát, azokkal próbálkozunk majd!
Melange-ban benne vagyok! :wink:
Majd egyeztetünk időpontot :lol:
Wellness nálam nem jó ötlet... kétszer voltunk eddig és mindkétszer fertőzést kaptam :cry: de a masszázs része az isteni! :lol:
Valószínűleg kettesben fogunk szilveszterezni itthon!

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok!
Ma megjött. Örülök is, meg neki meg nem is.
Lehet hogy hülye kérdés, de azért negkérdezem: holnap nyitva van a BMC?
Ha nem, akkor nem gáz hogy szerdán megyek és az már a 4. napon?

Kép
vucuska

Vucuska
ne izgulj!nem baj ha a 4.napon mész,én is voltam és ugyan úgy elkezdték a stimut!

Törpi
Oké,akkor majd egyeztetünk!REmélem a szalmák most sikeressebbek lesznek!Hát ez a fertőzés dolog nem jó,akkor egy nagy séta és egy masszázs valami szupi kis helyen?
Nem is akartok menni szilveszterezni vagy nincs hova?
gabicsibe

B ékés álmainkba ne csalódjunk soha
O ltalmazzon minket angyalok mosolya
L elkünkben béke és szeretet virítson
D üh és gaz álnokság meg ne szomorítson
O stoba szólamra ne hajoljon szívünk
G azdagság kísérje minden vidám léptünk

Ú tjaink vigyenek igaz célunk felé
J övendőnk munkája ne váljon kereszté

É jszaka pompásan ragyogjon csillagunk
V ilágítsa be fényével otthonunk
E gymásra találjon most minden kereső
T ársával éljen minden egymást szerető

K özösen tegyük szebbé ezt a világot
Í zleljünk már most mennyei boldogságot
V áljon minden titkos, szép álmunk valóra
Á ldott legyen minden együtt töltött óra
N evetni tudjunk és őszintén örülni
O dvas idő fogát messze elkerülni
K eveset mondok végül, de szépet: Kívánok Boldog Új Évet!

bonya

Kép

Kép
bonya

Sziasztok!

Törpe!

Köszi! :D

Tudom miről beszélsz......Én már annyira akartam a következőt!!
De annál rosszabb!! Csak tolnád Magad előtt az időt......

El sem hiszem, hogy már megint itt tartunk.

Lányok!

Mindenkinek
Kép

Kép
nika28

Gabi
Na végre kiderült, hogy miért nem jutnak el hozzád a leveleim! Már féltem, azt hiszed, csak mondom, hogy küldtem, pedig nem is. Sajnos nem jött soha vissza értesítés, hogy nem kaptad meg, de akkor majd a másik címemről írom, az ".com" végű. Remélem, azokat már fogadod is! Holnap majd küldök egyet tesztelni!
Tudod, hogy inszem-mániás vagyok.... Ha létezik ilyen fogalom... És már a csellel együtt sincs sok, csak kettő. És miért pont azok sikerülnének, ha eddig nem... Na, mindegy, Zsókucinak megígértem, hogy pozitívabb leszek jövőre! De addig még több mint 24 óra van :lol: :lol: Addig nyavalygok kicsit! :wink:

Törpe
Tudom, hogy a kényszerpihenő a legrosszabb... De vigasztald magad, hogy addig viszont felturbózzátok magatokat és testileg-lelkileg a legjobb állapotban lesztek!

Nika
De izgi! Mindjárt itt a nagy nap! HOgy vagy? MIt érzel?

Vucuska
Én is voltam már 4. nap, W dokinál ez nem jelent problémát.

gil

Gil!

Köszi jól vagyok, kicsit fáj a fejem,(val.színüleg a puregontól) de nem vészes.
Néha érzem a petefészkeimet, de nem annyira, mint előző alkalommal.
Igaz most kisebb adaggal kezdtünk, mert a múltkor hiperstimum volt.
Bevallom, hogy most is rettegek tőle, de talán nem lesz gáz.

Képzeljétek!

A múltkor kaptam a BMC-ben tűt + fecskendőt, most meg vettem.
Maradt még a BMC-sből és azt használtam. Ma kezdtem fel a gyógyszertárit, és a rövid tű majdnem mégegyszer akkora, mint a másik! Néztem egy nagyot! Nem is mertem tövig szúrni......

Kép
nika28

Sziasztok,

Nemone,
Sajnálom! :( és :) is, hiszen nagyon ügyes vagy, hogy már a következő inszemre koncentrálsz! Hajrá 2008! :)

Gil,
Ha már átkukkantottál a babás topikba, akkor ne felejtsd el megkukkolni az ottani táblát, és megnézni, hogy ott is van, akinek csak sokadik inszemre, vagy lombikra, de összejött! :D Szóval tényleg betartatom veled azt a +gondolkozást, gyúrjál rá, már alig több, mint 25 órád van :wink:

Vucuska drága,
Próbáld máshonnan nézni más terhességét. Gondolj arra, hogy Ő is biztos vágyott rá, és neki szerencsére nem kell úgy megküzdenie, mint nekünk Érte. Örülj vele, és gondolj arra, hogy hamarosan Te is átélheted ezt a CSODÁt. Szerintem így mindenkinek könnyebb, főleg Neked, ne készítsd ki magad drága! Úgy látom, neked is kell ígéretet tenned a +gondolkozással kapcsolatosan, nem csak Gilnek :wink:

Nika drága,
Remélem, hogy Te is az első 2008-as kismamik közé fogsz tartozni! :D Drukkolok Nektek nagyon!

Törpe,
Meglátod, hamarabb eltelik ez a 3 hónap, mint gondolnád! Próbálj kikapcsolni! Kitartás!

Kedves Mindenki,
Szerintem holnap már nem tudok jönni, de:

NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK! :D

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Gabicsibe,
Hívtak minket buliba, csak vidékre messzire és a társaság nagy részét nem is ismerjük, szóval inkább maradunk :lol:
Jah! és wellneses helyen lett volna 8)
Ma vettünk jó sok dvd-t :lol:
Most jobb, ha erőt gyűjtök, a január kemény lesz nagyon :? tanulás, munka....
Nektek jó bulizást holnapra! :lol:

Zsókuci,
Neked is minjdárt itt a mandulaproject! Hamarosan túl leszel rajta :lol:

Nika
:shock: szerencsére nekem jót adtak a gyógyszertárban! Az a kicsi is elég :shock:
A puregontól nekem is fájt a fejem :( kitartás :lol:

Gil,
Megígérem,hogy turbózom magam, de te is ígérd meg, hogy pozitívabb leszel! :wink:

Jó éjszakát mindenkinek!

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok Lányok!

Boldog Új Évet Kívánok!!!! Kép

Kép
mofly

BOLDOG ÚJ ÉVET LÁNYOK!

Kép

Kép

Nonóka
nonóka

Békés, boldog, vágyak beteljesülésében gazdag új évet kívánok mindenkinek!!!
süni76

Mindenkinek babá(k)-ban,egészségben és sikerekben gazdag,nagyon boldog új évet kívánok!

Mofly annyit gondoltam Rád,hogy mi van Veled!Mit mondtak 27-én ?

Lippa

lippa

„Hogy boldog lehess, 3 kincset keress: Higgy, remélj, szeress. Hozzon az új év örömből végtelent, szeretetből önzetlent, sikereket mit csak lehet!”
Lányok, mindenkinek BOLDOG, BABÁS ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!

Kép

Kép
rebe

Sziasztok!

Egy gyors bekukk ebben az évben az utolsó!

Nemone,

Sajnálom, hogy nem sikerült. Ne add fel.

Vucuska,

Nálunk jobban senki nem érti ezt. Igazából rám hol erősebben, hol gyengébben hat. sőt néha egész immunissá kezdek válni a témára. De csak nagyon néha. Karácsony másnapján a férjem unokatesójáékhoz mentünk babanézőbe. A kicsi lány 5 hetes. Eddig akár hányszor voltunk ilyenen az utóbbi időben utána mindig kiborultam. Valamiért most nem. Egy kicsi tündér, gyönyörű, szabályos, már most jól nevelik, és el voltam ájulbva a gyönyörűségtől.Akkor nem éreztem irigységet, csak azt hogy nemsokára nekünk is lesz egy ilyen kis maszat. Mert muszály, hogy sikerüljön. Ma meg úgy ébredtem megőrülök, hogy mellettenm nincs egy kis pocok még.
Szóval nem könnyű. De meglesz az eredménye. Előbb utóbb mindenkinek. Csak győzzük kivárni.

Na lassan megyek, este megyünk buliba, éjfél után mág malacsütés és forralt borozás is lesz. Előtte meg 6 fogásos vacsi. Remélem mindenkinek jól fog telni az év utolsó napja.

Kívánok Nektek reményekkel, örömökkel teli, egészségben, boldogságban, babaesőben gazdag nagyon nagyon nagyon szépn és boldog újévet.

Csajok, szép ez a 2008-as szám!! Olyan szép...... gömbölyű :wink:
vic12

Sziasztok Lányok,

teljesen paff vagyok. úgy érzem meg fog jönni20-21 napra :(
NEm tudom mi lesz már most 5 percenként rohangálok a WC-re és ugye Tanár úr azt mondta mensi 2.napján kezdhetünk de ha ma megjön?????
Gyógyszereimet se váltottam ki, totál ki vagyok, tudom csúszni egy hónapot nem nagy szám, de már a decemert is elcsúsztattuk...
Hallgatnom kellett volna a Tanár úrra és antibébit kellett volna szednem...
Annyira egy szerencsétlenség vagyok :(
madrin

Madrin drága,

NYUGIIII! Nem lesz semmi baj, ha megjön, mert akkor a 3. napon is biztos fogtok tudni kezdeni! És ha ma csak 6 után jön meg, akkor ez még csak a 0. nap lesz! Ne pánikolj légyszi! :D

Pussz!

Kép

Kép
zsókuci

B orongós napok tűnjetek tova
O kkal szomorú ne legyél soha
L épteid kísérje töretlen szerencse
D erűs percek rajzoljanak mosolyt a szemedre
O szoljanak el az óévnek sötét árnyai
G úzsból szabaduljanak a képzelet szárnyai

Ú j évet hozzon a nesztelen iramló idő
J öjjön már a rég várt, csodálatos jövő

É vek ha múltok, ha elszálltok napok
V idámságot, örömet számolatlan adjatok
E lfusson most az óévnek a
T öbbé ne legyen senkinek panasza

K erüljön betegség, bánat messzire
Í rmagjuk is vesszen mind a semmibe
V ágyaid sorra valóra váljanak
Á lnok szavak többé ne bántsanak
N övekedjen az igaz barátok tábora
O kosan élj, ne legyél ostoba
K ívánom neked, legyen 365 szép ünneped!
!
kira76

Véget ért egy év, ezernyi élménnyel, kezdődik egy új millió reménnyel. Remény van örömre, vidámabb jövőre. Sok szerencsét mindehhez már most jó előre!

Meiszter család

jucicuki

Kép

BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK MINDENKINEK!

Törpe&Törpapa

Törpe

Kép
törpehzs

Kedves BMC-s Lányok!

A Dévai-s lányok nevében szívből kívánom Nektek és mindannyiunknak az Új Esztendőben a következőt:

Kép

Bodza

Kép
bodza2005

Sziasztok!

Egy pillanatra megpihen az órarúgó,
míg himnuszra vigyázban áll a a két mutató,
majd a nagyobbik egy picit előredőlve átlép
az új esztendőbe, onnan visszaszól a kicsinek
Boldog Új Évet Neked és mindenkinek!

BUÉK!
nikó

Sziasztok!

Törpehzs :cry: :cry: :cry: Olyan nagyon bíztam a sikeretekben.... !!! Kipihenitek magatokat és újult erővel kezditek a következőt! Puszillak, szép estét!
Nellike, a történtekre nem tudok mit mondani.... nagyon sajnálom! :cry:
Nemone :cry: :cry:
Madrin, nyugodj meg! Zsókucinak igaza van!
Gil, elő a pozitív gondolatokkal! :) 2008-ban sikerülni fog és kész! :wink:
Nika, jó tüszőnövesztést! Nagyon drukkolok!
Gabicsibe, a másikon "véletlenül" láttam a pocidat! :D Nagyon szép, gratulálok!
Brummadzag, örülök, hogy jelentkeztél! :)
Lexi, Te is milyen sokat sütöttél! Az a vörös karmos.... még nem is láttam olyat! :D
Zsókuci, gratulálok az új családtaghoz! :D
Vucuska, utólag is boldog Névnapot! Sok sikert a következő inszemhez!
Annn, gratulálok! :D :D Kellett ide az a nagyszerű hír!
Mofly???????????????

A karácsony nekünk is jól sikerült, családdal, barátokkal.... de a végén már a 27-ét vártuk, hogy kettesben lazuljunk egy kicsit :lol: :lol: Pihentünk, ettünk, ittunk...... két koncerten is voltunk. A buli erre az évre részünkről már letudva, hajnali 3-kor értünk haza. Ma este itthon maradunk kettecskén :D Finom salátákat csináltam, a kaszinótojásokkal érlelődnek a hűtőben.... este még kifőzöm a virsliket és jöhet a pezsgő is :)

Nagyon boldog, babás új esztendőt kívánok mindenkinek!
Addig is jó ünneplést!
Kép

Kép

KépKép
anett_1

B.Ú.É.K. mindenkinek! :)

Eljött az új év, új fogadalmakat lehet tenni. Én most tettem egyet, nem adom fel a lombikbabaprogramot. Bevallom, volt időszak, pláne a sikertelen, biokémiai terhesség után közvetlen. Lehet, hogy így védekeztem lelkileg, hogy kizártam magamból a dolgot. Titeket, rólatok szivesen olvastam, de kicsit kivülállóként a sikertelenség után. Ez az év talán bőkezűbb lesz velünk.

Rendezgettem a képeim, és most látom, hogy csak akartam elküldeni, közzétenni a legutóbbi babanetes tali képeit, amit én készítettem.

Zsókuci, írtam neked egy mail-t emiatt, most reggel, de ha előbb olvasod itt, akkor még jobb.

Cyberölelés mindenkinek!

Brumi
Vendég

Sziaszok egy kicsit régen nem voltam :?
Mindenkinek kívánok 2008-as évre babákban gazdag új esztendőt :D

Kép

Kép
myna

"Adjon Isten minden jót, Vegye el mind a nem jót!
Mitől félünk mentsen meg, Amit várunk legyen meg Ez ÚJ ESZTENDŐBEN."

Békés Boldog Újévet kívánok nektek! Teljesüljön minden álmotok!
chesti

Sziasztok!

Kívánom Nektek, hogy a 2008as év hozza el mindannyiótoknak a várva várt csodát! (Kaális párok topikja, Hőmérős topik,)

Kép
Vendég

Sziasztok!
Boldog,Babás Új Évet Kívánok Mindenkinek!!!! :lol:
Képzeljétek jan. 4-én kezdem a szurit,már nagyon várom. :lol:
Így egy lépéssel közelebb leszek az álmomhoz.
Nagy ölelés mindenkinek.
kata80

Sziasztok!

Kép

Brummadzag!

Mikor jössz holnap a BMC-be, reggel?
Mert akkor talizunk. :)

Azt hiszem kicsit meghülyült a vonalzóm, azt írja, hogy ma van a vérvétel napja......

Kíváncsi vagyok mikor lesz a nagy esemény! :D Már annyira érzékeny a hasamon a bőr, hogy szinte már nem is tudom hova bökjem a szurit!
A múltkor ilyet nem tapasztaltam :o

Kép
nika28

Sziasztok,

Nekünk nagyon jó volt a szilveszter! Egy házibuliban voltunk, és nagyon jó volt a hangulat! :D ¾ 5-re értünk haza :shock: Délig aludtunk, bár még 6 után ébren voltunk. Képzeljétek – hogy jól induljon az év-, tönkrement a tv-nk :roll: Holnap keresünk szerelőt, hátha meg tudja menteni, mivel még csak 4 éves a tv… :shock:

Törpe,
Igen-igen, már be is indult a parám… Holnaphoz egy hétre lesz. :shock:

Vic,
Annyira tetszett amit Vucuskának írtál. Ez annyira jó!! Remélem, hogy most már tényleg kopogtat mindannyiunknál a gólya, és teljesül a nagy álom! :D
És igen, a 2008-as szám nekem is nagyon szimpatikus, olyan jól gömbölyödő, és reménnyel teli! :D

Madrin,
Na, mi lett végül? Megjött? Remélem, megnyugodtál!

Nikó drága,
Hogy vagy? Ezer éve nem írtál! Mi a helyzet veletek? Írj pár sort, ha tudsz! Puszi.

Anett,
Örülök, hogy jól telt a karácsony, és a leírás alapján tuti, hogy a szilveszteretek is nagyon jó volt! :D

Brumiiii,
Szívből örülök az újévi fogadalmadnak! :D
Mailt sajnos nem kaptam :cry: De ha fel akarod tenni a többihez, akkor Chestinek írj, és Ő megadja a szerver elérhetőségét! Puszi!

Kata,
Örülök, hogy már kezdhettek is! :D

Nika,
Puszi neked!

A holnapi BMC-s járatnak mennek a drukkok:

Kép

Éééésss, úgy gondolom, hogy elérkezett az idő arra, hogy elkezdjük hívni a gólyákat :lol:

Kép

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Nika!
Holnapra drukk! :lol:
Nekem is rosszabb volt a szuri vége a második stimulációnál:(
Kitartás, már nem sok van hátra :wink:

Brummadzag! Kata!
Nektek is sok szerencsét a kezdéshez!

Zsókuci
Már csak egy hét, és utána a gyógyulásra és a babára tudsz koncentrálni!

Csatlakozom a gólyacsaogatáshoz!
Kép

Holnap munka :cry:

Kép

Törpe

Kép
törpehzs

BOLDOG ÚJ ÉVET ÉS KÍVÁNOM, HOGY LÁTOGASSON EL HOZZÁTOK EZ A KEDVES KIS MADÁR!

Kép

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Szia Zsókuci!

Minden rendben van velünk, dolgozgatunk átrendeztük a lakást. nagyon jó lett. Megfogadtam és be is tartottam: nem nézek hátra csak előre. Tavasszal kezdünk addig meg boldogan éljük mindennapjainkat. Imádom ezt a sok havat, voltunk sétálni és szánkózni. Nagyon szuper volt.

Veletek? Mikor is kezdesz? Mivel nagyon ritkán jövök lemaradtam a manduláddal mi is lett? Már jól vagy?
nikó

Szia Nikó,
Örülök, hogy minden rendben Veletek. Nagyon jó, hogy megfogadtad ezt az előre nézést. Csak így lehet! :)
A havat én is imádom, de főleg csak bentről nézni :lol: :lol:

Jövő szerdán lesz a mandulaműtétem :shock: Ha utána minden rendben lesz, akkor mi is március környékére tervezzük a kezdést :wink:

Sok puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok Lányok!

Köszönöm szépen a nyugtatást, be is jött mert nem jött még meg.
Ezerbocs hogy így kifakadtam...
Mindenesetre aludni nem tudok mert annyira fáj mellem :oops: :oops: ,tényleg megjöhetne már mert nem bírom...
Nekem is jó volt a szilveszter buliztunk és másnap voltam korizni a Velencei tavon,hihetetlen volt még most is ott csúszkálnék ha lehetne :)

Bodza köszönjük szépen és mi is Boldog Új Évet kívánuk és sok szép babót :D

Zsókuci drukkolunk a mandula műtéthez...

Gil remélem jobb a kedved, tessék szépen januárban kezdeni és akkor állhatunk együtt sorba , na? :wink: :wink:

Anett látom Ti soha nem unatkoztok, mondjuk most én sem mert itt a barátnőm Olaszból és muszáj vagyok pörögni vele, komolyan a két ünnep közt több programom volt mint egész évben :shock:

JA és képzeljeétek most mesélte h Olaszban tilos a lombik most hozta egy törvényt...Azt hittem leesek a székről....
madrin

Békés, Boldog, BABÁs Új Évet Kívánok Nektek Lányok!
estike66

Kedves Lányok!

Boldog, babás új évet kívánok mindenkinek!

Nekem szuper volt a szilveszterem, barátnőm és férje voltak nálunk, itt is aludtak, másnap meg sétáltunk egy nagyot Dobogókőn a hóban. Gyönyörű volt a táj, és irtó sokat nevettem! Nem is tudom, mikor nevettem ennyit utoljára! Úgyhogy majd 24 órás vidám együttlétünk volt velük.

Bodza, Boniko
Milyen kedves tőletek, hogy ide is írtatok, köszönjük szépen! Mi is hasonlóakat kívánunk, teljesüljenek mihamarabb kívánságaitok!

Zsókuci
Láttam, milyen figyelmes vagy, és válaszoltál a többi topicosoknak! :wink: Ne félj a mandulaműtéttől, hiszen utána minden jobb lesz! És olyan erős csajszi vagy, hogy neked meg se fog kottyani! :D Kár, hogy nem pálinkás már az érzéstelenítés, nem? :lol:

Madrin
Jó lenne együtt sorban állni, mert én ott olvasni nem bírok, és sokszor nem túl beszédes lányokkal kerülök össze. Utálok ott némán álldigálni. Ez mellfeszülés mindig van neked? Reménykedni nem lehet? Mert olyan jól hangzó tünetegyüttesed van! :wink: És te mikor mész? AZért én még nem veszek mérget a januári újrakezdésemre :oops:

Anett
Köszi, igyekszem... Meglátjuk, de sajnos alapvetően elég negatív gondolkodású ember vagyok, amit utálok, de az a hülye meggyőzősédem, hogy jobb rosszat sejteni és pozitívan csalódni, mint fordítva. Tudom, hogy baromság :oops: Jól hangzottak a programjaid!

Nika
Na, mi újság?????????????

Gabi
Ezek szerint most se kaptad meg :( Úgyhogy feladom! Nem a .de volt a probléma, mert most másik címről küldtem!
Most legközelebb még mensi előtt egyszer csak azért menjek szerinted, hogy apának beutalót meg időpontot szerezzek?

Dunaújvárosi lánykák! Krisztiről mit tudtok? Sokszor eszembe jut, mi lehet vele!
És Nyunyi??????? Valaki beszélt vele vagy iwiwen tartja vele a kapcsolatot?

gil

Sziasztok!
Sokkal boldogabb új évet kívánok!!!

Nika,
A gyógyszertárban én is ilyen hosszú tűt kaptam. Kértem is helyette a BMC-ben rövidet. Azért az szimpatikusabb. :roll:

Nonóka,
És Te hogy érzed magad? Lelkileg jobban vagy már?

Zsókuci,
Drukkolok a műtéthez, ne félj tőle!

Törpe,
Most jó hogy megjött, ennyivel is közelebb vagy az újrakezdéshez. Én még azt se tudom mikor fog megjönni! És sajnos csak egy embriócskánk van lefagyasztva.

Lippa, Anett
Köszi, hogy gondoltatok rám! Sajnos nem jól zárult az évem.

26-án be kellett feküdnöm a kórházba. Megfigyelés alatt tartottak, és nézték a hcg-szintemet. Valószínűleg nem volt méhen kívüli. Missed ab. lett a vége, műszeresen befejezve. 29-én műtöttek. Eléggé megviselt ez a 4 nap kórház, de most már jól vagyok. Igyekszem kipihenni magam, aztán majd megbeszéljük a dokival a továbbiakat. Az elmúlt két hónap alatt nagyon legyengültem, össze kell szedni magamat.

Kép
mofly

Sziasztok Lányok!

A legfontosabbal kezdeném

"Mit van mit kívánni még
Ily áldott időben? -
Adjon Isten, ami nincs,
Ez új esztendőben."

Kép

Szóval kivánok Mindenkinek nagyon sikeres, kitartásban, szeretetben, békében és békességben, optimizmusban és vidámságban végtelen gazdag új esztendőt!
moncso70

Sziasztok Csajok!

MIndenkinek nagyon-nagyon Boldog Új Évet kívánok!!!
Remélem, idén sokkal többünknek válik valóra az álma!

Mofly!

Nagyon sajnálom. Gyűjtsd az erőt,pihenj sokat. Puszillak!!!

Velem tavaly nem sok jó történt, így aztán az év végi kis meglepin nem is csodálkoztam...30-án reggeltől tegnapig non-stop lázas voltam, fájt mindenem, azt hittem itt a vég. 31-én elmentem az ügyeletre, influenza...még jó hogy késett a mensim, ma jött meg, talán kezdhetem a fagyis beültetéses stimut, pénteken mennék a Bmc- be, szerintetek? Már nincs lázam sem, igaz, ma reggelre meg a fiam lett lázas, most van az orvosnál.
Felhívjam a Bmc-t, szerintetek? Ha most megint ki kell hagynom egy hónapot annak nem örülnék túlzottan.
Írjatok.
Köszi.

Kép
krisztamili77

Most kezdenék, jön valaki vérvételre holnap?
moncso70

Kívánom,hogy az új esztendőben mindenkit látogasson meg egy ilyen Kép angyalka és végre ki írjuk erre a topikra,hogy ZÁRVA!!

Békés,boldog és sikerekben gazdag újévet kívánok!
gabicsibe

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?