Kedves Lányok!
Boldog, babás új évet kívánok mindenkinek!
Nekem szuper volt a szilveszterem, barátnőm és férje voltak nálunk, itt is aludtak, másnap meg sétáltunk egy nagyot Dobogókőn a hóban. Gyönyörű volt a táj, és irtó sokat nevettem! Nem is tudom, mikor nevettem ennyit utoljára! Úgyhogy majd 24 órás vidám együttlétünk volt velük.
Bodza, Boniko
Milyen kedves tőletek, hogy ide is írtatok, köszönjük szépen! Mi is hasonlóakat kívánunk, teljesüljenek mihamarabb kívánságaitok!
Zsókuci
Láttam, milyen figyelmes vagy, és válaszoltál a többi topicosoknak!

Ne félj a mandulaműtéttől, hiszen utána minden jobb lesz! És olyan erős csajszi vagy, hogy neked meg se fog kottyani!

Kár, hogy nem pálinkás már az érzéstelenítés, nem?
Madrin
Jó lenne együtt sorban állni, mert én ott olvasni nem bírok, és sokszor nem túl beszédes lányokkal kerülök össze. Utálok ott némán álldigálni. Ez mellfeszülés mindig van neked? Reménykedni nem lehet? Mert olyan jól hangzó tünetegyüttesed van!

És te mikor mész? AZért én még nem veszek mérget a januári újrakezdésemre
Anett
Köszi, igyekszem... Meglátjuk, de sajnos alapvetően elég negatív gondolkodású ember vagyok, amit utálok, de az a hülye meggyőzősédem, hogy jobb rosszat sejteni és pozitívan csalódni, mint fordítva. Tudom, hogy baromság

Jól hangzottak a programjaid!
Nika
Na, mi újság?????????????
Gabi
Ezek szerint most se kaptad meg

Úgyhogy feladom! Nem a .de volt a probléma, mert most másik címről küldtem!
Most legközelebb még mensi előtt egyszer csak azért menjek szerinted, hogy apának beutalót meg időpontot szerezzek?
Dunaújvárosi lánykák! Krisztiről mit tudtok? Sokszor eszembe jut, mi lehet vele!
És Nyunyi??????? Valaki beszélt vele vagy iwiwen tartja vele a kapcsolatot?