Hahooo…..….. hol vagytok Többiek???
Remélem ma senki se fagyott oda.

Annyira hideg volt, hogy mi majdnem… Délután nagy vígan nekivágtunk a sétának egész családostul, de már a sarkon megbántam.

Kristóf meg tök jót aludt jól bebugyolálva. Még talán melege is volt.
Ma újfent megállapítottam, hogy ez a babakocsi életem (egyik) legjobb választása volt.
Cékla: én nem főzni szoktam, hanem sütni. Héjasan, fóliába csomagolva. Kb. 1 óra és még az íze is más, vaj puha és nagyon könnyen lejön a héja. Gyakorlatilag mint egy hártyát, le lehet húzni. Állítólag így több cucc is marad benne. Nem tudom, de az íze finibb. 2 kilóból van 2 üvegnyi savanyúnak (ecetes lével) + 3 adag főzelék krumplival Kristófnak.
Ancsa ma gondolkodtam én is az almás verzión, de vmiért elhessegettem az ötletet.

Már így is egy csomó mindenbe teszek, mert tök jó ízt ad. Kristóf kedvence a srépa-alma-krumpli. Ha azt mondod fini, akkor legközelebb mi is kipróbáljuk.
„Mikroszkópnyi” mennyiségben már csináltam pulyka husis főzeléket is. Egy picit megpirítottam egy csepp olajon a husit meg egy kicsi srépát és úgy tettem hozzá a krumplit, almát + a vizet. Naggggyon fini lett!
Fűszert tudom, hogy nem szabad, de zsiradékot lassan kellene, nem?????? Ti szoktatok vmit tenni bele???
Gyuzso, Borsa, Emese és még aki vidéki (BOCSI, remélem nem bántó!

) Ti hol szerzitek be a babakajának (főzni) valót???? Az újpesti biopiactól vhogy nagyon elment a kedvem… 3 szem krumpli, 3 mini fonnyadt fura szagú répa és 2 tojásnyi cékla és ez mind került 540 forintba.

Én nagyon nem vagyok spúr és legalább ha szép lenne, de neeeeem. Szóval most sima piac. De mindig úgy elgondolkodom, hogy a biopiaci jobb lenne-e… De annyira gázul nézett ki….
Na még pár kép, mert már olyan rég óta szeretném én is megmutatni nektek a mi kis első karácsonyozónkat.
Jó éjt.
Brigi