A netes rendeléssel hasonlóan jártam, megrendeltem a fiaimnak karira azt a hülye játékórát, amit kértek, dec.14-én. Azt irták, ha 16-ig feladom, akkor bőven megérkezik 24-e előtt, mert a szállitás 5 nap maximum. Nos, a játék még 20-án sem volt sehol, igy megvettem játékboltban, mert pont anyuval jártunk kocsival ott, ahol lehetett kapni, de ez is csak a szerencse müve volt, hogy az utolsó két db-ot vettem meg ott is.... és megirtam a cégnek, hogy köszönöm a kedvességüket, 21-én beszereztem inkább sk... semmi válasz.... hanem, csenget a futár 22-én, hogy ő hozta. Én meg mondtam, hogy ahogy hozta, azzal a lendülettel viheti is vissza. Aszongya, hogy át kéne venni, ha megrendeltem. Én meg mondtam, hogy tartani kéne az 5 napon belül-t, amit vállaltak... Visszavitte, nem volt választási lehetősége... De ha nem veszem meg, persze anya unszolására, hogy ne várjak tovább, akkor tuti, hogy még 22-én sem hozzák és akkor ott állok a fa alatt a két üvöltő (jogosan kivételesen) kölökkel, mert a jézuska nem azt hozta, amit megigért.... ennyit a netes rendelésről...
A babakocsihoz, azért irigykedem....