Sziasztok!
Hú,de sokat írtatok
Időnként úgy érzem kilógok a sorból,mikor én érek rá írkálni,akkor nem pörög így a topic...vagy csak uncsi vagyok

hmmmm....
Niki!Hát böli ügyben én szerencsés vagyok,pont tegnap hívott a vezetőnő,h akkor most mi is van?Mondtam még maradnék,tartja a helyünket,de úgy hallottam én is, nem semmi várólisták vannak

Próbálkozzál sok helyen és ha kiraknak az ajtón menj vissza az ablakon!Ezt valamelyik kismamás újságban olvastam,egy anyuka kálváriája után,aki majd két évet küzdött,h a gyereket felvegyék oviba!Természetesen ovi évben kettőt
édes kis Emmácska gyógyulj meg hamar!
Lorci!Mi van Ricsivel?A bűzös széklet tényleg nem jó,de próbáld meg ne túl parázni,ígérd meg!(mondom én

)
Riella!Én is szívesen megnézném a kollekciót,de csak ha az alkalomra nekem is kölcsönzöl egy tisztességes fellépő rucit

Nincsenek ruháim

Elfogytak,eltűntek,pincében maradtak,nem tudom,de egy csomó göncöm,amire az elmúlt másfél évben nem volt érkezésem,huss eltűnt
Csajok!Mit tud ez a zenebölcsi?

nagyjából sejtem,de konkrétan?
Csak halkan merem írni,mert félek elkiabálom,tök sokat vaciláltam,h merjem-e egyáltalán

,szóval kissé csillapodik ez az anya-para Lilinél!

vagy csak én tanultam meg nyomomban egy mászó bébivel hatékonyan takarítani

,mindenesetre két napja megszűnt ez a kétségbeesett vonyítás.Amiben nem is a vonyítás volt a leggázabb,hanem az,h sehogy sem lehetett megnyugtatni

Most már hagyja magát vígasztalni legalább.Bár erre sem volt nagyon szükség ezalatt az idő alatt,mert nem is pörgött túl.És tudjátok azt vettem észre,h ez összefüggésben lehet ezzel a bújócska játékkal,mert idáig semmit sem értett belőle amíg én kezdeményeztem,de amikor most elkezdtük azt teljesen ő indította el,én már le is mondtam róla,h valaha megérti mi is az a kukucs

Szóval ő kezdeményezte a játékot és így már érti a lényegét!a kukucs szónál azonban továbbra is csak így néz:

,úgyhogy ezt hanyagoljuk is!

Inkább az eltúlzott gesztusok és idétlen hangok nevettetik meg és késztetik őrült gurgulázásra
És még érti a következő vezényszavakat

:Lilike tedd le a fejed és aludjál

(erre azt mondta Alexa azért érti,mert fél tőlem

ez azért kicsit kedvem szegte),meg azt is,h csücsülj le és megtanult pápázni is,úgyhogy most már akár veb kamcsin is pápázhatnak Zsófval egymásnak!

bár ezt még szigorúan a szekrénye tetején csücsülő plüssöknek osztogatja
Szóval két nap alatt hatalmas értelmi fejlődésen ment keresztül a csöppem,most már bizton tudom:BESZÉLNI IS FOG!
Képzeljétek ma lemenetem a csarnokba,a Tescon kívűl az egyetlen közért ott található ahová beférek ezzel a nagy dömperrel és én ilyet még nem láttam

!semmi,de semmi nem volt benne!Milánóit kartam főzni és se tészta,se ketchup,se gomba,se zöldborsó nem volt egy Reál üzletben

nem tudatm,h ekkora kihívás lesz egy egyszerű milánói,egy órát kolbászoltam,mire egy kisközértben dupla annyiért megkaptam mindent!
Viszont vettem Lilinek kölesgolyót

,meg babakekszet és még néhány rágcsálnivalót a dm-ben,köszi a tippet.
Doo-hoz csatlakozva én is azt mondom,h azoknál a babáknál kell különösen figyelni a kaját,ahol már volt vmilyen allergia,minket ez elkerült én ezért is vagyok bátrabb.Mondjuk azt is hallottam,h a Ha-s pépeket,tápszereket evőknél is figyelni kell,de ott is a fokozatosság a lényeg.Én már nagyjából mindent megkóstoltatok vele is és még a banánon kívűl nem volt olyan,amit kiköpött volna,azt valamiért nagyon útálja!nem az ízét,hanem az állagát,mert pépesítve eszi.
Na jó,lelövöm magam,ölelés mindenkinek,gyógypuszi a betegeknek,Vanda irány a lottozó