A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Köszi Bodzus, de én így érzem és tényleg ez a véleményem. De hát ezt úgyis tudja mindenki!

Tényleg jó régen járt erre február. Lehet hogy hihetetlen, de énis tegnap gondoltam rá, hogy hol lehet, mi lehet vele.

FEBRUÁR TESSÉK JELENTKEZNI!!!!!!!

Bea
beus77

sziasztol Lányok!
Köszönöm az üzit, amben értesítetek Cseka picjének érkezéséről.
Kívánok sok örömet, boldogságot Neki/Nekik.
Kép

Sokat gondollok Rátok és kívánok további sikereket Nektek -példa van sok előttetek - és gondolok mindig Rátok.

Kép

Darin
Igaz, hogy már sajnos nem járhatok ide, de az ember nem hívja Apának azt az embert akit nem érez annak, akihez nincs érzelmi kötődése.
Azt hiszem ez mindent megmagyaráz.
Ajánlom,hogy egyszer keresd fel a klinikát, beszélj Apánkkal és rájössz, amit a lányok mondtak az a paradicsomi valóság, a legvalóságosabb angyalgyár. Amit ő csinál nem hivatás, életforma, a szó igazi értelmében vett orvosi eskü, amit ez az nem csak tett, hanem úgy is él. Akkor ez jelenti a zsákutcát? Mert ha igen, jó ilyen zsákutcában élni, gyógyulni és megkapni az álmainkat.
moncso70

Sziasztok!

Kedves Darin!

Még hogy zsákutca?Ezt nem is értem igazán!

Csatlakoznék én is a lányokhoz minden ugy igaz ahogy leirták!Annyit füznék hozzá hogy jó pár orvosnál megfordultam amig a Dévaihoz kerültem és hát had ne minösitcsem őket,csak annyi hogy ha elöbb kerülök a Dévaihoz jó pár kellemetlen dologtol megkiméltem volna magamat.Végig csináltunk nála 3 irányitott honapot ,4 inszeminációt és 4 lombikot és soha egy percre se fordult meg a fejemben hogy ott hagynám mert nála mindig biztonságban éreztem magam és tudtam hogy sikerrel járunk.És ma egy 6 honapos kisfiu büszke anyukája vagyok.

Lányok,mindenki nagyon aranyosak vagytok!Be kell vallanom sokszor nagyon szégyelem magam és ég a pofám de elnézéseteket kérem hogy néha csak ugy idepofátlankodok feldobok pár képet egy két szó és már itt sem vagyok.Az igazság az hogy mindig olvaslak titeket van hogy egy héten egyszer birok leülni hajnalban de akkor végig olvasom a kimaradt részeket és azért nem szoktam irogatni sürübben mert van hogy mire tudnék reagálni dolgokra már rég nem aktuális a téma.De nagyon érdekel hogy kivel mi történik hol tart és nagyon nagyon drukkolok itt csendben mindenkinek éppen amihaz kell.A képeket mindig biztatásnak szánom hogy tartsatok ki és adjon sok sok pozitiv energiát hogy lássátok a kitartás elöbb utobb meghozza a gyümölcsét.Tudom hogy ezt mind tudjátok de talán néha az ember mikor elkeseredik az ilyen képekböl eröt merit ,legalább is nekem mindig segitett anno.De ha zavaro legyetek szivesek és szoljatok.
És természetesen nagyon szépen köszönünk minden bokot.

Hanyatka te vagy az első ember aki azt mondja hogy hasonlit rám :) !

Beber hogy van Pistike a kis gyönyörü hajasbaba :D ?

Szoval továbra is megy a drukk mindenkinek aki kezd és a kismamiknak meg gratulálok.

Ja és ha nincs ellene kifogásotok szivesen elmennék egyszer egy talira én is Robcsival mert nagyon szeretnélek benneteket megismerni az nagyon jó lenne!

Na most kicsit hosszu lettem és bocsánat a helyes irási hibákért de ez a kis tökös itt ficánkol az ölemben csapkodja a bilentyüzetet és igy nagyon nehéz egykézzel gépelni.

Puszi mindenkinek! Kép Igy keltegetem apát! Kép Itt még mindig nem kellt fel!

Kép
póci

Sziasztok!

Darin a lányok már mindent elmondtak én csak annyit tennék hozzá hogy nincs még egy ilyen orvos aki ennyire tisztelné a női nemet, én is sok orvost megjártam de Apánk kedvessége odafigyelése és az hogy késö estig képes miértünk dolgozni az példaértékű.
Máshol én csak ideges rohanó orvosokat láttam és futószallagon müködik minden.
Mi vagyunk egy páran és csodálva nézem amikor bemegyek és mindent tud rólam Apánk.
A barátnöm meg azon panaszkodik hogy ahova ö jár akárhány konzultációra megy mindig elölröl kell mesélnie ugyanannak az orvosnak az életét akihez egyébként másfél éve jár.

Andi
zsembi

póci nagyon szivessen vesszük a képeket nagyon édessek.

Manóka persze hogy beraklak a tábliba.

Yamita örülök hogy jobban vagytok izgultam a kis bababáért.

Katóc nagy fába vágjátok a fejszét az épitkezéssel. Hol épitkeztek ezt lehet privoben.

Tatuska,Szépem tüszönövik mennek+++++++++++++++++++++

Plümikém jo hogy te is jobban vagy.

Andi
zsembi

Póci! Szerintem szívesen lát mindenki egy talin, de kizárólag egy feltétellel. Ha ezt a tüneményt mindenki megszeretgetheti! :)
Azt szeretném megkérdezni tőled, hogy a 3 irányított után jöttek ugye az inszemek, de abból miért csak négyet kellett csinálnotok? Az irányítottból gondolom, hogy minden rendben volt mindkettőtöknél. A 6 inszem ilyen esetben nem kötelező?
finch

Yami! Én is kaphatok képet Bababáról? Én olyan sokszor kimaradok a körmailekből. :( :( :(
finch

Andikám képzeld tegnap volt újságiró a tornán és kérdezgette a lányokat jövöhét szerdán meg a fókusz stábja lessz kint.
De izgi. :) lehet szerepelni a fókuszban torna elött és után fognak interjuolni.

Andi
zsembi

Júj Zsembi bébi. Sztár leszel! Megleslek, az tutkó!
finch

Moncso!
Szuper, amit írtál! Minden szavad igaz!!!!!!!:D:D:D
Hogy vagy? Remélem, minden jól alakul továbbra is!!:-)

Kép
bodza2005

Bodza
Köszi, apró de bíztató lépések, habár most, előírt rákészülés, aztán márciusi kezdés.

Manóka
Megkaptam köszi, és majd válaszolnék,picit tömöríve.
moncso70

Ez kész! Zsembike! :lol:

Fincsi!
Majd írd meg, fini lett-e a zavokadó!? :oops:

Póci!
De jó!! Nagy örömmel és szeretettel várunk!!:D
A fotókat pedig szinte már elvárjuk!!:lol:

Kép
bodza2005

Moncso!
Hű, akkor nagyon drukkolunk, az már közel van!!!:-)
Azért addig még jössz, ugye?!

Fincsikém!
Pedig mindig megy Neked is körmail... :oops:
Bababásat én sem kaptam, de már reklamáltam Yamaicánál!:D

Kép
bodza2005

Fincsikém én nem hiszem hogy szerepelni fogok mert én nem tudnék megszólalni ha mikrofont dugnának a szám elé majd valaki biztos jelentkezik mert nem kötelező.

Andi
zsembi

Persze, nem szeretnék elszakadni, mégha személyesen nem is talákozunk a klinikán, de ide azért bekukkantok. Puszcsi Nektek.
moncso70

Moncsoka köszönjük és szivessen látunk akármikor tudsz jönni.

Andi
zsembi

Finch azért volt csak 4 inszem mert a párom spermái mindig változtak hol rosszabb volt hol jobb.Mielött elkeztük az irányitottat adott neki valami gyogyszert az andrologus amit 3 honapig szedett.Aztán a 4 inszem után mondtam apánknak hogy én ebben nem bizok és csináljunk valamit.Adott egy pappirt amivel visszakülte az andrologushoz a párom és mondta ha ő aláirja mehet a lombik.Aláirta és igy keztük a lombikot.

Köszi lányok,és a feltételt teljesitsük :D !

Bocsánat átsiklottam afelett hogy a mostani talitok az a mozizos lesz ?Mert ha nem és leirjátok nekem hogy mikor és hol akkor lehet hogy már most eltudunk menni.

Kép
póci

Póci, köszönöm a gyors választ. Így már érthető, és jó is, hogy nem inszemeztetek tovább.
Én is hasonló cipőben járok, illetve járunk az én édes drága másik felemmel. Mármint abból a szempontból, hogy nekünk most következik majd a 3. irányított. Szerencsére nálunk a párommal minden rendben van. Remélem ez nem változik meg.
Egyébként költői kérdés! Tud valaki olyasvalakiről, akinek ez az ovu. indukció sikerült? :D
finch

Bodzi, a zöld krémről feltétlenül beszámolok! :D :D :D
finch

Finch igen volt rá példa én tudok.
Meg azt hiszem még a régiek közül a forum kezdetén itt is sikerült egy lánynak.

Kép
póci

Story!
Van ez a sorozat a TV2-n. Ez a Brian, vagy mi a fene a címe. Ja igen: Miért pont Brian! És abban az egyik csajszi szintén ovu indukciózik. Ezt meglátja párom, és csillogó szemekkel mondja: mi is ezt csináljuk! ugye? jaj de édes drága volt!!!!
finch

Pócikám, akkor a remény hal meg utoljára! :D :D :D
Én nem tudom, hogy febr.1-i tali előtt ( ami nem mozis ) lesz-e mozis.
De igen lányok! Volt szó mozis taliról is! Na azzal mi a helyzet?
finch

De cuki a Zurad Finike! :D

A mozisat Plümi szervezi! :-)

Kép
bodza2005

Bodzikám! Várod már, hogy nőljön a pocókád?
finch

:oops: Igen... De aranyos vagy! :oops:

Kép
bodza2005

Mostmár lassacskán biztosan belekezd!
finch

Na lánygyermekek, megyek dolgozni, mert aztán így nem jutok semmire!
Puszik
finch

Ovul ind sikerült most is egy leányzónak, szóval valóban a remény hal meg utoljára!

Bababás képpel kapcsolatban: úgy történt a dolog, hogy én kértem róla képet Spyke-on, ezért nem kaptatok, de Yami pótolja szívesen gondolom:-)

Moncsó, persze, hogy gyere, ez nem isk érdéses!!!

Póci, tali sem kérdéses :-) Mozis tali kicsit szétesett időpont és film hiányában. Ki mit szeretne meglesni? Egyébként jan 18-ra gondoltunk, de sajnos kiderül, hogy az már nekem sem jó:-(
plümõ

Kép Édesszép Bababa

na, olyan vagyok, mint egy rossz anyuka, meghallottam hogy lehet mutogatni csodaszép gyerekemet és már itt is termettem :lol: :lol:
este majd küldök nektek nagyon édeseket nagy örömmel! lekapom a fényképezőről otthon..
addig is pusziiiii
yamita

Csajok!

Órák óta csak visszaolvasok és jegyzetelek-:))

Ági:
persze megkérdezem holnap Apánktól, h olvassa-e a mailjeit? de mikor vajon? és elmondom a csipet-csapatodnál a nemek arányát, ja a házvételnél gondolkodjatok egy külön játszószobán is :lol: :lol:

Hanyi: örülok, h a TV ügy rendeződött, elég hamar!!!!

1 utolsó szó Kagylóhoz:
2 dolgot kérdeztél, amire a választ nemsokkal előbb írtuk, személy szerint én pedig oldalakon át rinyáltam, mert rossz hírt kaptam és nemgyőztek a lányok vígasztalni. Biztos nem érsz rá itt üldögélni egész nap -ahogy mi sem- de 1-2 jó szót, választ, egyeket mi is szívesen fogadnánk.....akár Tőled is, bár absz. nem ismerünk.
A beavatkozások között pedig hónapokat kell várni és ennek ellenére itt aktívkodik mindenki.........mégpedig azért mert ezzel is könnyítjük a lelkünket!!!!!

Ugye ééééén is kapok DVD-t, ha más nem a talin?

:lol:
Szívesen megnézném Bababa és Egér képeit, Egér nem jött át-:))

Beus:
Tatuapu még fájlalja a fejét, köszi mostmár teljesen megnyugodtam.....és ebben nagy szerepe volt a Nektek lányok, h igyekeztetek erőt önteni belém.

Zsembi:
Húhhha, TV-sztár leszel, mikor lesz adásban? csak látszani fogsz Te is?

Szépem:
milyen házi-gyógycuccra gondolsz? influ ellen vagy babacsinálós?
eszem a sok vitamint, citrusok....babaügyileg semmi extra a kötelezőkön kívül, már sokmindent kipróbáltam..... a pempőt is, most Apánkra bízom magam.

Anikó
tatulány

Sziasztok,

Először is elnézést kérek, hogy az első bejelentkezésem óta ennyi ideig nem szólaltam meg.
Többször szerettem volna írni, de az émelygés és hányinger/hányás sokat kivett/kivesz belőlem, ezért még nem volt erőm az íráshoz. Most viszont én nyertem, nem a hányinger. :wink:

Illene röviden bemutatkoznom:
36 éves vagyok és tavaly májusban kaptam az első időpontomat az intézetbe. Dévai doktor a 17. orvos, akit felkerestem a problémámmal. De ő "Az Orvos" mostantól a szememben és soha többé nem szeretnék máshoz menni.
Volt olyan orvos, aki még tavaly tavasszal is azt mondta, hogy minden rendben nálam, csak próbálkoznunk kell...
Ehhez képest az első konzultáció alkalmával Dévai doktor - vagy esetleg én is mondhatom már, hogy "Apánk"? - végighallgatta az előéletemet és azonnal közölte, hogy PCO szindrómás vagyok. Az ezt követő vizsgálatok pedig be is bizonyították az igazát.
Nem kertelt, rögtön azt mondta, hogy nem lesz egyszerű menet, mert meg kell találnia azt a gyógyszerezési/injekciózási adagot, amivel az iszonyatos mennyiségű tüszők számát le kell szorítani és 1-2 tüszőt kell rábírni, hogy növekedjen.
November 13-án kezdtük az első ovul. indukciót. Az elején nagyon el volt keseredve, mert semmi nem akart mozdulni, aztán hirtelen csoda történt. Ő mondta így, mert a kezdés után nem bízott ilyen folytatásban. 2 tüsző "elhúzott" a többitől és bizakodásra adott okot. Végül november 30-án már a férjemmel mentem és azonnali "akciózásra" szólított fel minket és hazazavart azon nyomban. :oops:
Délután még felhívtam vmi kérdéssel. Első reakciója:
"- Utasítások betartva? Hányadik akció után vannak?" :lol:
De mindezt annyira kedvesen, apásan, aggódva, hogy nagyon édes volt.

És azt hiszem, hogy tényleg csoda történt, mert január 2-án reggel azt közölte velünk, hogy egy kis babaszív dobog bennem. 2 petém érett meg, mindkettő megtermékenyült, de a másik magzat elhalt. Apánk szerint a baba annyira akart élni, hogy a másik elől "elszívott" mindent.

Remélem nem voltam túl hosszú. :oops:

Nagyon szépen köszönöm a kedves fogadtatást, és hogy ismeretlenül is ilyen empátiával fordultatok felém. Köszönöm!

Személy szerint eddig Plümővel és Bodzával találkoztam, együtt fagyoskodtunk január 2-án a Klinika előtt.

Bodza,
Nagyon örülök a jó hírnek, nagyon szurkoltam neked, amikor utánam bementél. GRATULÁLOK!!!
s.mónika

folyt....

Nagyon cuki Bababa, micsoda talpai vannak, szívesen elringatóznék ilyen hintaágyban most-:))
Jópofa lehet ahogy csámcsogja a tojis-husit.....ideális alany lenne!!!
Tényleg fiú vagy lány?
Yami: sajnálom, h a citromkúra nem jött be, de Nálad most a hormonok kavartak be rendesen, febr. pedig mindjárt itt van!!!!!!

Kiscsikó:
gratula az újabb fiúcskához :D :lol: , ezek után most lány-sorozat jön?!?!, jujjjj én nem is bánnám

Póci: nagyon édes Robika, mekkora nagyfiú már!!!! Babaképeket mindig szívesen nézegetünk.

Finch: de cuki a párod...a Brian filmre!!!!
Törvény szerint 6 inszemet kell megcsinálni, aztán jön a lombik, kivéve ha leromlik a katonák értéke.

Öreganyu:
tegnap reggel alaposan szétnéztem Apánk asztalán, míg adminisztrált és láttam egy csomó névjegykártyát, pszichológusét, stb.....mi lenne ha Te is adnál Neki? vagy ezen már túlvagy?

Bodzi: én meg jótanácsot adtam ám Neked a kakukkfűvel kapcsolatban :shock: :shock: :shock:

Csekáról tudni valamit? Szederke?
Biztos hétvégére már otthon lesznek!!!!!

Betegeskedőknek gyógypuszit küldök-:))

Szurikáta:
asszem nekem sem kell szurizni majd, de virtuálisakat szívesen fogadok

:lol: Jujjj, hányfelé kell majd szakadnod jövő hónapban?????

Zel: télleg, jó ötlet lenne a tali Veled is ha erre jártok.
na vissza kell térned a régi hobbidhoz-:))

Anikó
tatulány

Mónika gratulálok hihetetlen hogy ovu ingukációval a pco ellenére összejött. Megkérdezhetem hogy elötte a 17 orvost hány év alatt fogyasztottad el?

Tatukám én nem hiszem hogy szerepelni fogok látszani esetleg de az sem biztos. Majd meglátjuk. Kiváncsi leszek én is rá az adást nem tudom melyikbe lessz majd megérdeklödöm.

Na ma megint kerilányozok most a kisebbik lessz itt 3 éves. Szétfogom szedni én hozom el a bölcsiböl.

Andi
zsembi

Mónika: gratulálok Nektek!!!!! 17 orvost fogyasztottál??? :shock:

Igazi sikertörténet a Tietek, h az első ovu.indukcióra sikerült!!!!!
Rókákhoz kitartás-:))

Darin: a lányok előttem asszem mindent leírtak, csak pár dolog még:

Csak ámulok az egész személyzet, Apánk memóriáján, itt még soha nem kellett elmesélni, h mi járatban vagyok, csak először, mindenki képben van teljesen. Én mehettem eddig reggel 8-ra, délután, sőőőt 1x éjjel fél 11-kor (!!!!!) végeztem, mindig kedvességet és profi hozzáállást tapasztaltam. Nem éreztem, h púp vagyok a hátukon.
Az asszisztensek szinte név szerint ismerik az embert, mentem most újév hajnalán.....előtte szept-okt-ban voltam és Zsuzsika azzal fogad, h milyen Anikó is vagyok?

Apánk teherbíróképessége bámulatos!!!!!
Azt még hozzá kell tennem, h az elején mindig kért valami új és újabb leletet.....eléggé haragudtam emiatt, de minden miattunk van és a lényeg, h babával a pocinkban fogunk kijönni majd Tőlük!!!!!

Anikó
tatulány

Szép napot Babykék!

De jót csacsogtatok ma délelőtt is. Alig bírtam visszaolvasni a termést.
Én fosul, nem tett jót, hogy kimentem ma, de muszáj volt. Már itthon újra, fetrengek az ágyban. :(

Póci: Robika egy tünemény! Ezek a szemek igézőek, tuti leveszi a csajokat nemis olyan sokára a lábukról. Majd csak tekergetheted a fejed. :lol:
A Talira pedig egyszerűen kötelező hozni :D Majd jól megdajkáljuk.

Manóka de jó, hogy jelentkeztél Te is.És milyen sokat írtál.

Yamikám Bababa pont olyan cukkéro mint amilyennek gondoltam.
Fos vagyok. No torna. No mozgás. Csak hízás! Szőrnyen vagyok
:(

Zsembikém TV-sztárok leszünk! Remélem addigra már én is meggyógyulok. Ez tök jó, hogy felhívják a figyelmet erre a tornára, mert szerintem baromi hasznos és jótékony hatású.

Plümikém, Katócom, Bodzim próbálok eleget tenni a felhívásnak és gyógyulgatni. De ma muszáj volt trágyalnom egy fontosat! Jól beköpködtem az irodát
:oops:

Finchi a munkában sehol nem vagyok és szerintem nem is leszek!
Jó, ha februárban utolérem magam.

Zel kisautó doktorhoz megy? De majd jól meggyógyitgatják és jobb lesz mint új korában.
Kárhogy ő egy gyógyszuri után nem gurul tovább.

Moncsoka, de szuper márciusi kezdés! Addigra már bibodznak a fák is. A termékenység hava.

......

Darin:
Én is csak csatlakoznék az előttem leírtakhoz.
A "zsákutca" a Dévai Intézet!??? Hát talán olyan értelemben: Ha egyszer meglátogatod, eszed ágában sincs máshová menni. És ha egyszer bementél ebbe az utcába, biztos, hogy nem úgy fordulsz vissza, hogy dolgod végezetlenül térj vissza. Mert az utca végén van egy INTÉZET, ahol az álmaid valóra válnak. Az Intézetben pedig olyan elhivatott személyzet, amilyennel nem igen találkozol manapság sehol.
Ebből a zsákutcából csakis karonülő kisbabákkal, nagy pocakokkal lehet visszafordulni. Mert van ott egy EMBER, egy áldott jó EMBER,
és a mi Életünkben az Ő személye = az álmaink beteljesítőjével.
És végig úgy érzed ebből az utcából addig kisem akarsz menni, amig meg nem kapod, amiért idekanyarodtál.
andi67

Tatukám mire leírtam a mondadómat megint féloldalt kellett visszaolvasnom :D :D :D
Persze, hogy Te is kapsz DVD-t. Mindenki kap!

S.Mónika, nagyon örülök gratulációm neked. Nem semmi ez a 17 orvos. De most végre a legjobb kezekben vagy.

Angyal???? Veled mi a helyzet mikor is mész UH-ra?

Istenem olyan jó érzés, hogy ennyi kismamánk van :D :D :D :D
andi67

Itt a táblázat lányok szóljatok ha elkezdtek szurizni meg ha valaki nincs benne és kezd az is szóljon.
Manóka márciust irtam nem tudom jo e mert csak azt irtad hogy tavasszal.
TÁBLÁZAT

Andi
zsembi

Zsembikém köszönöm jó lesz hamarabb biztos nem kezdek. Szerintetek van várólista?

manoka
manoka71

Móni, szívből gratulálok, nyugis terhességet kívánok!

szia Bodza, figyellek ám, sokszor csak jövök, hogy megskuksizzam a vonalzódat, hogy is állunk :) Az utro miatt akartam írni, hogy hagyd abba fokozatosan, a magad megnyugtatására, egyébként tökmindegy :lol: nekem azt mondta anno Dévai, hogy ekko és akkor vége és kész, nem kell fokozatoskodni. Mondjuk aztán a vérzés miatt a 16. hétig nyomattam a gésagolyót Ági után szabadon. Egyél Gravidát, az olcsóbb is , meg magyar, meg jód is van benne. És vegyél Floriolt , olyat amiben omega3 zsírsav van, azzal főzz, gondolom nem eszel minden nap halat és kell az idegrendszernek az O3 zss. Dévai nekem konkrétan mondta, hogy vegyem az omegás Floriolt, mikor rámeresztettem a szemem a lazac meg nem tudom milyen kajákra amit mondott :shock: :lol: Aszonta, akkor Floriol :lol:
Te Bodzikám, lepény még nincs, nem? Vagy lehet félreértettem vmit :roll:

Póczi, megértelek hallod, én is alig mertem írni :oops: így vagyok mint te, mármint én is ritkábban írok meg sokmindent nem reagálok le, sőt, mindig hívnak a talira meg ódákat zengenek a lányok Pistikéről, mindig várnak a talikon, hogy dögönyözzék, stb., aztán van, hogy nem is jelentkezem. Szétszórt is vagyok, feledékeny is, először meg nem volt jó, de inkább a szétszórtságom a fő ok, nem szépítem :oops: Bár eddig nem volt egyszerű a mozgás vele, mert szopott meg kicsi, stb., mostmár nagyfiú ő is. Na mindegy, én akkor is csak figyelek :lol:

Csajok, nem csodálom, hogy Kagyló inkább lelépett, sztem én is leléptem volna a helyében, már bocsi, hogy így idevágom ezt :oops: Szal' nem vagyunk egyformák, nem mindenki szereti kibeszélni a dolgait és van ám olyan aki jobban érzi magát akkor ha nem beszél arról ami bántja. MOndjuk ezt nekem is nehéz elképzelni mert én meg pont többet is mondok mint kellene, akár magamról, vagy akármiről, de ha vki mondjuk a mélyponton van, akkor lehet most ettől nem lesz jobb kedve.

Ja, meg azt akartam még írni, már a múltkor is, hogy én egy nagy görcs voltam az egész lombik előtt/alatt/után, aztán csak sikerült :roll: Na nem azt mondom ezzel, hogy jót tesz az idegeskedés meg izgalom, stb. , de nekem tuti nem ezen múlott mert már nem volt normális, ahogy paráztam az egésztől meg közben.

És nem megyek innen ha most letoltok a sok ellenvéleményért, akkor sem :lol: :lol:

Szépem, nagyon figyellek ám téged is, nagyon-nagyon drukkolok! Na persze mindenkinek, de már sokat írtam így is megint :oops:

Cyprus-szal mi van??? Lemaradtam valamiről? Nem láttam itt ezer éve, pedig nagyjából képben vagyok :roll:

jaj, Ági!!!! Én már annyira kíváncsi vagyok srácokra/kiscsajra! Hogy érzed a mozgásokat? Mozog az egész hasad, vagy mi van? Ez egy igazi csoda, hihetetlen!

Cseka babáról majd ha vki kap applikáljon már ide egy fotót, biztos csudibaba. Van haja, alszik, szopizik, sima szülés volt? Vagy írtátok csak átsiklottam volna felette? :roll: Nem hiszem, de ki tudja.
beber77

A táblicskut olvasva még mindig hihetetlen hogy Cseka már megszült?
Februárnak mikorra esedékes a szülés tudja valaki?

manoka
manoka71

Andikám:
tessék szépen meggyógyulni, mindjárt itt a Ti időtök is!!!! :lol: :lol:

Darin:
még annyi, h mi előzőleg járunk máshová, ott sem volt semmi panaszom, nagyon rendes orvosom volt...csak ott nem volt lombik - de a Dévai Intézetből én sem fogok váltani.
Azért Iron dokit se hagyjuk ki, nekem ő csinálta az első lombikstimut, úgy birtam, h mindig személyesen levitorlázott az emeletről és együtt mentünk fel.

Anikó
tatulány

Ja Póczi! Köszi kérdésed, Pke jól van, mi még fogatlanok vagyunk, de messziről már olyan mintha lenne, akkora az ínye :shock: Na meg a hangja emiatt :lol:
beber77

Ja, és lányok, a szívecske a tenyérben, meg a puszik transzfer után, stb. , ezeket még csak nem is írtuk. És azt sem, hogy a férjek kedvence is, legalábbis az enyém nagyon csipázta és ő, aki annyira konzervatív , hogy régen még ha el is vitt nőgyógyhoz, a váróterembe sem jött be, mert az szerinte ciki és neki kellemetlen, a Dévaihoz örömmel jött! És tök nyíltan dumált vele és viccelődött vele a saját "spermagondjaival". Na pedig ez aztán a nem semmi, hogy ebben ő megnyíljon valakinek :shock: MOndjuk eennek nincs jelentősége a lombik szempontjából, vagy mégis van. Szóval értitek :)
beber77

Imádlak Benneteket édes kis Csajocskák!
Olyan jó olvasni a soraitokat, gondolataitokat!
Andi teljesen meghatódtam, nagyon szépen leírtad a lényeget!!!

Mónika!
De jó, hogy jelentkezel! :D
Köszönöm, hogy drukkoltál!!!!:-)
Írd meg a táblicskuhoz az adatokat Zsembinek, hogy bele tudjon írni!
Szuper, hogy múlóban a hányingered! Nem felejtem el, ahogy szegénykém alig tudtál egyenesen ülni Apánknál 2-án. Mikor mész ismét???

Kép
bodza2005

Sziasztok!
Lányok! Ennyit írni,alig győztem visszaolvasni. :lol: :lol: :lol: :lol:
Tatukám,rendben,az a fontos hogy megy minden simán,a szuri nélkül is. Kép
szurikáta56

Tatus!
Annyira jó passzban vagy, úgy érzem, ez most szuper menet lesz!!!!!!!!!!!:D:D:D

Kép
bodza2005

Hű, mennyit írtatok! :lol:
Olvasom.

Kép
bodza2005

Most csak az én gépemen késik 1 órát a fórum órája vagy tényleg késik.?
Na jó.............ezt jól megmondtam/kérdeztem :oops: :lol: :lol: :lol: Kép
szurikáta56

Nagyon bírlak Beber! :lol::lol:
De édes vagy! Köszi a sok jótanácsot!!!!:-)
Tegnap Utro-ügyben kérdezte Apánk, amikor felhívtam, hogy hányadik hét? Mondom ma töltöm be a 8. hetet, erre azt mondta, jó, akkor nincs jelentősége, mert a placenta irányítja.

Szerintem Február március elejére/közepére várja a randit a kis Pocaklakójával. 7 hét van Cseka és FebruárMami között.

Kép
bodza2005

Szuri!
Ez kész!!! :lol:
Totál el vagy tájolódva... :lol:

Kép
bodza2005

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?