Móni, szívből gratulálok, nyugis terhességet kívánok!
szia Bodza, figyellek ám, sokszor csak jövök, hogy megskuksizzam a vonalzódat, hogy is állunk

Az utro miatt akartam írni, hogy hagyd abba fokozatosan, a magad megnyugtatására, egyébként tökmindegy

nekem azt mondta anno Dévai, hogy ekko és akkor vége és kész, nem kell fokozatoskodni. Mondjuk aztán a vérzés miatt a 16. hétig nyomattam a gésagolyót Ági után szabadon. Egyél Gravidát, az olcsóbb is , meg magyar, meg jód is van benne. És vegyél Floriolt , olyat amiben omega3 zsírsav van, azzal főzz, gondolom nem eszel minden nap halat és kell az idegrendszernek az O3 zss. Dévai nekem konkrétan mondta, hogy vegyem az omegás Floriolt, mikor rámeresztettem a szemem a lazac meg nem tudom milyen kajákra amit mondott

Aszonta, akkor Floriol
Te Bodzikám, lepény még nincs, nem? Vagy lehet félreértettem vmit
Póczi, megértelek hallod, én is alig mertem írni

így vagyok mint te, mármint én is ritkábban írok meg sokmindent nem reagálok le, sőt, mindig hívnak a talira meg ódákat zengenek a lányok Pistikéről, mindig várnak a talikon, hogy dögönyözzék, stb., aztán van, hogy nem is jelentkezem. Szétszórt is vagyok, feledékeny is, először meg nem volt jó, de inkább a szétszórtságom a fő ok, nem szépítem

Bár eddig nem volt egyszerű a mozgás vele, mert szopott meg kicsi, stb., mostmár nagyfiú ő is. Na mindegy, én akkor is csak figyelek
Csajok, nem csodálom, hogy Kagyló inkább lelépett, sztem én is leléptem volna a helyében, már bocsi, hogy így idevágom ezt

Szal' nem vagyunk egyformák, nem mindenki szereti kibeszélni a dolgait és van ám olyan aki jobban érzi magát akkor ha nem beszél arról ami bántja. MOndjuk ezt nekem is nehéz elképzelni mert én meg pont többet is mondok mint kellene, akár magamról, vagy akármiről, de ha vki mondjuk a mélyponton van, akkor lehet most ettől nem lesz jobb kedve.
Ja, meg azt akartam még írni, már a múltkor is, hogy én egy nagy görcs voltam az egész lombik előtt/alatt/után, aztán csak sikerült

Na nem azt mondom ezzel, hogy jót tesz az idegeskedés meg izgalom, stb. , de nekem tuti nem ezen múlott mert már nem volt normális, ahogy paráztam az egésztől meg közben.
És nem megyek innen ha most letoltok a sok ellenvéleményért, akkor sem
Szépem, nagyon figyellek ám téged is, nagyon-nagyon drukkolok! Na persze mindenkinek, de már sokat írtam így is megint
Cyprus-szal mi van??? Lemaradtam valamiről? Nem láttam itt ezer éve, pedig nagyjából képben vagyok
jaj, Ági!!!! Én már annyira kíváncsi vagyok srácokra/kiscsajra! Hogy érzed a mozgásokat? Mozog az egész hasad, vagy mi van? Ez egy igazi csoda, hihetetlen!
Cseka babáról majd ha vki kap applikáljon már ide egy fotót, biztos csudibaba. Van haja, alszik, szopizik, sima szülés volt? Vagy írtátok csak átsiklottam volna felette?

Nem hiszem, de ki tudja.