A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

[quote="lei"]S írta:leiziasztok Mamik!

Csak gondoltam benézek hozzátok és közlöm a jó hírt miszerint újra terhes vagyok. Igaz még csak a 8. hétben és még nagyon izgulok, hogy minden rendben lesz-e majd a 12. heti UH-n.
De azért most nagyon boldog vagyok, hogy sikerült megint!!

Olvaslak benneteket folyamatosan, hiszen anno mégiscsak veletek kezdtem el én is a kismamaságot. :)

Mindenkinek sok puszi:
Lei

Gratulálunk!!!!!! Jajjjdejóóóó :D :D :D

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Gitka,
na én is valami hasonló türcsit keresek a tetra fürdőlepedő mellé. Ezek szerint a H&M-ben és az Ikeában is lehet kapni...
Jobbulást neked!

Zorróné,
Ne izgulj, a gép is hibázhat...
Csak nem lesz semmi baj

Info: az Auchanban lehet kapni kiskádat álvánnyal együtt most akciósan kb. 4.000,- Ft-ért.
És van szoptatós melltartó is Dorina márkájú. Én nem ismerem, de hallottam már jókat róla. Ha jól láttam az kb 2000 Ft-ba kerül... Ha valakit érdekel.

Kép
emi29

Málnalevél tea: én is ittam, imádtam, tök finom :) Napi 1 litert ittam a 36. hét után. Nem mondom hogy villámszülésem volt, de szerintem segített. Ha máshogy nem, pszichésen :lol:

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Emi - Köszi az akciós infokat :) A hétvégén mi megyünk Auchanba, és megnézem, amiket írtál ;)
A babakád jól hangzik .. bár azt valószínű pont kapunk ;) :D :D
A melltartót is szemügyre veszem :D

Zorroné
- Ne aggódj - tuti elkevertek valamit .. simán előfordulhat :) Baj biztosan nincsen!! :)
MAjd írd meg mi volt .. az én leletem még mindig ott figyel .. párom holnap ugrik el érte :roll:

Lei - Én szeretnék menni a szülésfelkészítőre kedden .. a derekam bekavarhat, de bízom benne, hogy nem fog!
Zorroné írta nekem priviben, hogy Szent Imre Kórház, F épület, I. emelet .. itt van a tanfolyam, és ingyenes :) ;)
Jó lenne találkozni - bizony :)

Kép
szösszenet

Megvan a vérvételem eredménye. Tudom, azt írtam, hogy én nem szoktam elemezgetni, de most rápillantottam és valamit nem értek :roll: :Glukóz terhelés éhgyomri 4,1
Glukóz teterhelés után 120' 3,7

Ez azt jelenti, hogy a cukros lötyi után még alacsonyabb lett a vércukorszintem? :roll: Pedig benn maradt a lötyi. :oops: :? Lehet, hogy a baba mind megitta? :D :D :D Azóta is egyfolytában pörög. Ennyi cukrot eddig még nem kapott. :D

Ja, és a vizeletet nem elemezték ki, mert reggel nem vittem. Remélem nem lesz belőle semmi gond. Nem akarom megismételni ezt az egészet! :twisted:

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Gumimaci, nálam is így volt anno. A sima 4,5 lett, a terheléses 3,9. Ez csak annyit jelent hogy jól dolgozik a hasnyálmirigyed, hamar lebontja a cukrot :wink:

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Lei, grqatulálok, és drukkolok nagyon!!!!

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Gumimaci, örülj neki, ez nagyon jó eredmény! Ahogy Csöppke is írta, remekül dolgozik a szervezeted! :D

Kép
babyteve2

Szösszke,
lehet, csak állványt is kapni. Az magában 2500 Ft.
Én azt hiszem ilyet veszek, mert ezt össze is lehet csukni.
A melltartót a tesóm valamiért nagyon dicsérte, pedig ő is Triumph mániás. Viszont szerinte a Dorina szoptatós melltartó jobb mint a Triumph, könnyebben lekapcsolható, praktikusabb. (Nem tudom...)

Én még december 20-án voltam terhelésesen, de fogalmam sincs, hogy milyen lett az eredmény. Gondolom, ha gázos lenne, már szólt volna a dokim.....

Kép
emi29

Csöppke, Babyteve, megnyugtató, amit írtatok. Köszi!

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Emi!

Énis Dorinát használtam a fiúknál, csak sajnos azt is odaadtam már azt sem tudom, kinek :roll: jó volt, nekem bevált, kényelmes volt és pamut... :)
Nekem is vennem kell majd, nem tudom még milyet fogok, de én meghagyom úgy kb. március közepére a vásárlását, mert félek, nőni fog még a cicim... most is nőtt egy-két hét alatt megint... :wink:
Vendég

Lányok! Tudnátok abban segíteni, hogyha egy babakocsi 150 fok alá, de nem vizszintesig dönthető, de van hozzá textil mózes, akkor az jó a baba gerincének szerintetek?????? Egész pontosan a Graco Quattro tour deluxe -ról van szó.
Előre is köszi a választokat!!!

Kép
gabo001

Gaboo!

GRACO QUATTRO TOUR DE LUXE:

Ajánlott kor: újszülöttkortól 15 kg-ig

Travel System rendszerre felkészítve .

Fő tartozék: textilmózes

Tartozék: lábzsák, tálca, tető, kosár, 5 pontos biztonsági öv

Vásárolható tartozék: hordozó, esővédő, játék, napernyő, pelenkázótáska, szúnyogháló

Ülőrész jellemzői: 150° alá, nem vízszintesig dönthető, több fokozatban dönthető

Textilmózes jellemzői: oldalsó és alsó műanyag merevítőlap, textil hordozófül, levehető lábzsákrész

Tető jellemzői: kupolás, kupolásból nyári tetővé alakítható, ablakos, átfordítható

Tálca jellemzői: levehető, gyermek előtt, pohártartóval, hőmérővel és órával

Biztonsági öv jellemzői: 5 pontos

Lábtartó jellemzői: állítható 2 fokozatban

Lábzsák jellemzői: patenttal rögzíthető

Kosár jellemzői: textil, lehajtható

Huzat anyaga: pamut es poliészter

Huzat kezelése: levehető, 30 fokon mosható, kézzel mosható

Váz anyaga: alumínium

Váz jellemzői: teleszkópos rugózás

Kerekek tulajdonságai: nagy méretű, 6 db, bolygosítható első kerék, fékezhető, habosított műanyag futófelület

Összecsukhatóság: lapalakúra

Méret nyitva H-SZ-M (cm): 99-48-107

Váz összecsukva H-SZ-M (cm): 95-48-47
Vendég

Ha a gyártó vállalja, hogy leirja, újszülöttkortól használható, akkor nyugodtan. (szerintem)... és ahogy látom, a textilmózes alja merevitve van. A babyoutletben most 50ezer... :shock: de szerintem ez egy nagyon jó kocsi.... :)
Vendég

Pumpóka! Köszi a választ! :D Kicsit most megnyugtattál, hiszen te már tapasztalt vagy e téren (is)! Csak azért aggódtam, mivel a textilmózest az ülőrészre kell rögzíteni, ami ugye meg nem dönthető vizsszintesig teljesen. (de igen, a textilmózesnek elég merev, kemény az alja, mert néztem ma élőben is)

Akinek van még róla véleménye, tapasztalata, nagyon szívesen veszem! Köszi!!

Kép
gabo001

Kép

Kép
gabo001

Na, szóval ezt nézegettem ma. És az ára sem olyan horror mint a Peg Perego.

Kép
gabo001

Szerintem szupin néz ki nagyon! És akkor travel system? Mert az még jobb... ha hordozó is van hozzá! :)
Vendég

Pumpóka! Igen travel systemes.

Kép
gabo001

Sziasztok!
Lei, nagy gratula neked, vigyázz Magatokra!!!

Mamacka, Szöszi,
ha hinni kell a homeohoz, hogy hasson, akkor legyen, hit nélkül nekem amúgy sem megy más sem :wink: Én örülök, hogy nem kell gyógyszert adnom a gyerekeimnek, és most magamnak sem, ha véletlenül beteg leszek. Szösszenet, kíváncsivá tettél, hogy milyen bogyón nem volt összetevő, csak név... Én eddig mindent korrektül megtaláltam a dobozokon.

Málnalevélteát az elsővel is ittam, meg a másodikkal is, az elsőnél vágtak, a másodiknál kicsit repedtem. A várandósok teakeverékét egyébként megtaláljátok itt:

http://www.nandu.hu/magyar/szules/gyszfo.htm

Klarka,
igen, ha Andrissal kaptál TGYÁS-t, akkor most is fogsz, GYED-ről visszamész TGYÁS-ra, csak nem a régi fizetésed alapján számolják, hanem a minimálbér kétszereséből. Nekem is így lesz.

Üdv,
Nuska+ (26+6)
nuska1

Nuska - Megkerestem neked a "dobozt", ami nem is doboz, csak egy műanyag fiola, amiben a pici bogyók vannak.
A neve: bryonia cretica és ezen az infon kívül össz-vissz a segédanyagok vannak rajta (szacharóz, laktóz), meg hogy ezt a tejcukorérzékenyek vegyék figyelembe. Illetve az, hogy multi-dose (4g) .. ennyi :)
Továbbra is azt mondom, hogy akinek bevált .. szedje .. :)

Gabo - Nagyon szuper ez a kocsi, és az ára is baráti!! Nekem tetszik ;) :) tuti lecsapnék rá, ha az outletben ilyen olcsón vesztegetnék ;) :lol:
A kerekét nézzétek meg, hogy könnyen kormányozható-e .. én egy csomó kocsit tologattam, mikor választottunk ... és óriási különbségek vannak :)

Kép
szösszenet

Gabo, nekem ilyenem volt Katával, igen használható újszülött kortól, egyébként is csak max 5 fok híja van a vízszintesnek, tehát menetiránynak mózes nélkül is nyugodtan beleteheted az újszülöttet, fordítva necces, mert a lába feljebb lesz :) Nekünk nem volt mózesünk (amit ha jól megnézel láthatod, hogy van az alján egy kics háromszüg, na amiatt lesz teljesen vízszintes a kocsi), és egy pléddel egyengettem ki.

NAgyon nagyon szuper kis kocsi (na jó, nem kicsi) strapabíró, elbír 2 gyereket+ egy teli bevásárlókocsi tartalmát :) Mi a tolókarra akasztottuk a nagy ikeás szatyrot, és azt pakoltuk teli. Mindent kibírt, még csak nem is nyikorgott :)

Egyetlen dolog miatt adtam el (azon kívül hogy kellett a mani) hogy beleszerettem a 3 kerekű (ill az új szimpla bolygókerekes 4 kerekű) kocsikba + a külön mózesbe. De panaszom nem volt rá :) A hugomnak kettő is van egyébként, az egyik eladó is, csak neki sincs mózese :(

Voltunk UH-n :):):):)

Babáról: MIndene megvan, szervei okésak, eszméletlen milyen részletesen megnéztük :) Láttuk a szívbillentyűket, az aortáját, stb, el voltam ájulva. 6 nappal kisebb a méretei alapján, mint a számolt kora, de nekem mindegyik gyerekem kisebb volt egy héttel, szóval ezen nem fogok aggódni :)

Itt vannak a méretei:

súly: 737g
Bpd: 6,08 cm
Ofd: 7,87 cm
Ac: 20,84 cm
Fl: 4,32

Ez alapján a kora 24+4

4D-ben túl sok mindent nem láttunk, mert gyermekünk nem szereti az arcát mutogatni, a feje előtt volt mindkét keze, és mindkét lába is. De azért pár jó pillanat volt, így megállapíthattuk, hogy ő is beleillik a sablonba :) Nagyon hasonlít az újszülött Katára :)

Ami pedig még nagyon fontos volt: KISLÁNY :) Úgy, de úgy örülök neki :) Mondjuk mindenki odáig van érte :) Bár szerintem ugyanígy örömködött volna a család, ha kisfiú :)

A szonográfus többször visszatért a lába közére (mert arra bezzeg nem volt szégyenlős---szerencsére...) és 100ezer % hogy nincs ott semmi (mármint olyasmi nincs ami kilóg :)):) 2D-be néztük leg. 10x :)

A rendelőről: Igaz a híre, megértem hogy miért mennek oly sokan oda. Megérte kibuszozni Kőbányáról a 2. kerületbe :) 1,5 órát voltunk ott (háromnegyed 10-re értünk oda, és negyed 11-kor jöttünk ki) ebből több mint egy órát nézegettük a babát :) Közben tartottunk ugyan több kisebb szünetet, meg egy nagyobb kávészünetet is, de rengeteg idő volt. Annyira jó volt, ahogy a hölgy beszélt a babához, ahogy mindent megtett hogy jól láthassuk, ahogy mindent elmondott. Bencus kapott csokit (sztem megevett vagy 3 mars csokit) üdítőt, mi kaptunk kávét, közben jót beszélgettünk. Eszméletlenül meg voltam hatódva azon hogy ilyen hely létezik..... Ide tuti visszamegyünk :) Egyébként mi 10,500 Ft-ot fizettük, viszont az 1 nyomtatott kép helyett megkaptuk az összes képet cd-n ajándékba. És ha megyünk még 1x (remélem) akkor kapunk 1500 ft kedvezményt :)

Jah, ha még nem mondtam volna, a 4D Genesis-ben voltunk :):):):):)

Még mindig az élmény (no meg az öröm) hatása alatt állok, fülig ér a szám :)

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsuzsófi!

Gratulálok a kislányotokhoz! Teszel fel majd képeket is?

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Zsuzsófi -Nagyon örülök a jó híreknek/eredményeknek!!!
És gratulálok a kislányhoz :)
A barna hajú nőnél voltatok? Aki a dvd tokján lévő képen is rajta van? Mert mi nála .. és olyan drága volt ahogy beszélt a babánkhoz!!
Alig várom a 18-át és mi is megyünk!
Kiegyenlítő-ügyben még jelenetkezem! Kérlek tartsd meg nekem, ne dobd ki :) tuti szükség lesz rá, hiszen mi már megvettük a kocsit :)

Kép
szösszenet

Szöszi, nem, nem nála voltunk, de a másik hölgy is hihetetlenül kedves és aranyos volt :) Lengyel Györgyné-nél voltunk. Nem dobtam ki a szivacsot, sőt, holnap be is viszem a boltba, hogyha mentek a diszkontba, beugorjatok érte :) A bolt a Dózsa György út 37-ben van és 10-től 17-ig van nyitva, szombaton emg 13-ig. A bolthoz a diszkont előtti lámpánál kell lekanyarodni jobbra és azt hiszem a 4. sarok (Brigád u. sarka) Én általában 13-tól 17-ig dolgozom :)

Gumimaci, teszek majd fel, de csak hétvégén, mert kicsinyíteni, élesíteni, stb kell, és most itthon van a párom, inkább vele foglalkoznék :)

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!
Színházban voltunk, most értünk haza. Nem volt rossz, de kihagyható..
Emi köszi az infókat, lehet hogy mi is megnézzük a kádat.
Gumimaci, én sem hallottam még ilyet, de ezek szerint csak jót jelent, gratulálok a szervezetedhez!
Zsuzsófi gratulálok a kislányhoz, örülök,hogy minden rendben van!!
Én is megköszönöm az infókat a graco babakocsiról, mert gabo, mi is pont ez és egy pikolo (csak ahhoz nincs textílmózes, de viszont vízszintesig dönthető támlás) babaköcsi között vaccilálunk.
Nagyon beletették a bogarat a fülembe, hogy nem jó, ha nem teljesen vízszintesen fekszik a baba. Tudom, hogy erről már volt szó itt a fórumon, de szerintem is van benne valami...Viszont a hordozója szerintem szuper. Úgy tudom a hordozó nélkül 50 Eft, ez a travel systemes majdnem 100 e nem?
Holnap megyek védőnőhöz, kíváncsi leszek miket mond.

Timi

Kép
tim27

Jó reggelt!

Zsuzsófi, nagy gratula a kislányhoz!

Kíváncsi leszek, hogy nekünk a XVIII. kerületi UH-stúdióban hogyan váltják majd be a nyereményünket...A kapcsolattatrtó hölgy nagyon kedves volt, de én egy kicsit tartok tőle, hogy mivel nem fogunk fizetni, kevesebbet kapunk majd. Na de az sem baj, ha csak tíz perc lesz, ingyér', úgy is megéri, és ráadásul elég közel van hozzánk. Visszük majd a gyerekeket is.

Szösszenet, egy utolsó mondat a homeóról: azért csak ennyi van feltüntetve a fiolán, mert csak ennyi van a golyócskában: Bryonia cretica, vagyis földitök kivonat ( a gyógyszereken is latinul vannak az összetevők), és a segédanyagok: laktóz meg szacharóz. Ennél többet nem is írhattak volna rá, mert nincs benne semmi más. Sanálom, hogy neked nem használt... :cry: De nem vertek át, a homeós szerekben ezeken a segédanyagokon kívül+ a fő alkotószer, nincs más (mármint a monokomponensűekben. A több összetevősekben is ezek a segédanyagok, plusz 4-5 vagy akárhány természetes növényi vagy ásványi kivonat, azokat is latinul szokták ráírni). Tényleg nem akarlak meggyőzni, de azt hiszem, hogy így tisztábban látsz kicsit.

Szebbnél szebb kocsikat és hordozókat tesztek fel...kezdem sajnálni, hogy én nem veszek semmit... :wink:

Szép napot nektek és a babáknak!

Üdv,
Nuska+ (27+0)
nuska1

:lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.01.20 14:54-kor.

Kép
1bambi

Gabo,
jópofa ez a babakocsi...

Zsuzsó,
örülök, hogy ennyire jó élményekkel gazdagodtatok :)

Kép
emi29

Zsuzsófi,
Gratula a kiscsajhoz! :D :D :D

Gabo,
Jól néz ki a babakocsi, meg ahogy olvasom, jók a tapasztalatok is.

Nuska,
A várandós teát már most kellene inni, vagy csak a végén?

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Jó reggelt!
Lei, én is gratulálok, és jó hogy megosztottad velünk ezt a jó hírt!
Olyan jó nézni a képeket, meg olvasni a beszámolótokat, én dec. 16 óta nem voltam nemhogy ultrahangon, hanem dokinál sem. Igaz, akkor is csak 2 perces uh volt. Majd kedden megyek a dokihoz, remélem ad majd beutalót rendes UH-ra, mert már "randevúznék" nagyon a kisbabámmal..
Lányok, segítsetek!Véleményt szeretnék kérni tőletek az alábbi babakocsi kapcsán: Kép

pikolo márkáju, alu vázas, 2 irányból tolható,több fokozatban teljesen vízszintesre dönthető, autósülés van hozzá, téliesített lábzsák és kicsire összecsukható. Ára:49.500,-Ft

Elég fontos lenne az infó, mert ma délután, vagy holnap de. vennénk meg.

Kisfruzsi, te hogy döntöttél végül?Van már befutó, vagy már meg is vettétek?

Tényleg, ti mikor fogjátok először levinni sétáltatni a babát?Tapasztalt anyukák, mikortól lehet, sőt kell?

Üdv,
Timi

Kép
tim27

Sziasztok
Mi kedden megyünk uhura! Már nagyon várom.

Nagyon csinik a kocsik! :)

Nuska
[quote]h írta:it nélkül nekem amúgy sem megy más sem ;)

Ebben tökéletesen egyetértek! ;)
Csak én másban hiszek! ;)

Tim
Én ezt nem ismerem.
Sétáltatni április májusban már hamar ki lehet vinni... szerintem mi olyan egy hetesen elkezdjük... fokozatosan. A mama állapotától is függ azért a gyerekágyas időszakot érdemes pihennéssel tölteni már amennyire erre lehetőség van.

Mamik
Aki tud varrni a körúton lévő dekorboltban (A Blahától a Nyugati felé indulva bal oldalt) lehet kapni frottír anyagot, én ebből varrok kapucnisat a nagyobbiknak a kissebb törölközőket meg majd megörökli a kicsi. Lehet kapni bébi plüsst is, meg nagyon aranyos mintás anyagokat.

Felsoa
A várandós teát tudtommal végig lehet legalábbis azt amit barátnőm ivott... a málnalevél teát elég a 36. héttől.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Zsuzsófi
Gratulálok a kislányhoz!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Timi, én nem venném meg ha ez számít valamit :) Sem pikolo-t, sem Pierre Cardint, sem Bébé-go-t...

Nagyon ratyi a minőségük (tisztleet a kivételnek) ált. a féléves kort sem érik meg javítás nálkül. A biztonsági ülése pedig ne mbiztonságos :( De ez csak az én véleményem, a döntés pedig a tied :)

Sétálni? Én mindkettőt vittem rögtön, hiszen ügyintéznem kellett, muszáj volt. KAtával már csak a Bence miatt is. Így lesz a Kicsivel is, aki a lehető legjobb időben fog születni, hiszen hideg sem, és túl meleg sem lesz még :)

De van aki fokozatosan szoktatja hozzá a babát, ez is egyénenként változó.

ZSu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Lei!

Itt is gratulálok és boldog babavárást kívánok!!! :wink:

Zsuzsófi!

Gratulálok a kislányodhoz!!!

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok!

Hát minket nagyon elkapott ez az influenza azt hiszem! Nátha, torokfájás, végtagfájdalom... :-( Alig aludtunk az éjjel, mert nem kaptam levegőt és "tele volt a fejem"! Az a baj, hogy amint náthás leszek, nekem egyből az arcüregemre megy és az bizony nagyon tud fájni Kénytelen voltam egy algopirint is bevenni éjjel...

De ha még mindez nem elég, reggel mehettem újra vérvételre: kiderült, hogy azért írták a papíromra, hogy jelenjek meg újra, mert összetörték azt a kémcsövet, amiből a süllyedést kellett volna nézni! Így reggel mászhattam el betegen újra a laborba egy kémcső vér miatt! Most már tiszta kék-lila a karom ennyi vérvétel után!

Mamacka: a hordozóért így ma nem tudunk elmenni, remélem 1-2 napon belül jobban leszünk és akkor jelentkezem...

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Sziasztok!

Tim27: én is ezt a babakocsit néztem ki, na meg azt amit a Gabi mutatott(Greco). De mivel a gabi féle babakocsi nekünk elég drága, igy ez szimpibb volt.

Én már eléggé el vagyok keseredve a babakocsival kapcsolatban. Ezek szerint, ha jó minőségűt akarok, ki kell fizetni legalább 75 e Ft-ot, vagy 100e Ft-ot is. De hát azért ez egy picit azért sok. Mert ugye még, ezen kívül nagyon sok minden kell a babának.

Kép
blani28

Zorróné!
Jobbulást neked! Hát hogy ennyire bénák....összetörik a kémcsövet. Döbbenet!!!

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Blani
Én a helyedben használtan néznék jó minőségűt... Peg Perego Veneziát 25000-ért már találsz jót.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Zsu! GRATULA A KISCSAJSZIHOZ!!!! Nálunk is hasonlóan viselkedett a lányka, takarta az arcát de viszont a lába közét aaaazt mutogatta :lol:

Blani! Graco-ból sem csak az az egy létezik, ha az szimpi volt neked, mert van olcsóbb travel systemes is, ez a Quattro Tour De Luxe, majdnem a legdrágább... van olcsóbb is, persze, az nem ennyire hipi-szupi, de a Graconak a többi is jó minőségü.... megnézem majd minnyá a neten a többit árban... ha érdekel...

Mondjuk, télleg, irtam, hogy rám ne hallgassatok babakocsi ügyben :lol: mert mániákus Graco-bolondok vagyunk... :)

A vizszintesig dönthetőséget pedig jól irta Zsu.... én egyébként Barnust még a Citysportban is vittem egy hónapos kora körül és az sem volt vizszintesig dönthető! Semmi baja nem lett a gyereknek. Mellesleg ha a védőnőt kérdezitek meg erről, akkor számitsatok rá, hogy tuti egy sima mózeskosarasra fog rábeszélni, mert az totál vizszintes... nekik meg ez a mániájuk.... :wink:

Zorroné, jobbulást neked!!!!!!
Vendég

Mary: én is kiakadtam, a kémcső összetörösén, csak az vigasztalt, hogy legalább nem azt törték össze, amibe a második vércukrot levették... Mert akkor jöhetett volna újra a cukros löttyös hercehurca...

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Például:
Igaz ehhez nem volt kép, de emailben kérhetsz szerintem.
Ez szerintem nagyon jó ajánlat ülést is ad hozzá ha jól értem!

Bár ez valószínű nem Venezia ha csak elöl bolygós... de érdemes megnézni...

PEG PEREGO BABAKOCSI sötétkék narancssárga pepitakockás kivehető hordozható mózeskosaras biztonsági öves külön hófehér újszülötthuzattal négy fokozatban dönthető sportkocsivá alakítható két irányból tolható nagy kerekes elöl bolygós de lehet fixen is teleszkópos könnyen összecsukható levehető bevásárlórekesszel oldalzsebekkel mosható levehető huzattal Van hozzá egy vázra csatlakoztatható baby hordozó ami egyben autósülés etetőszék hinta és pihentetőszék is. Szép megkímélt állapotban kompletten eladó 26.000 ft-ért.Tel.: 06-20-427-4763

Ez biztos drága mert nagyon új...
Feladó: petraanya@t-online.hu, ideje: 2007-12-12 21:13:07
Eladó egy megkímélt,kifogástalan állapotban lévő pegperego venezia többfunkciós babakocsi soleo színben.2007-es modell.(szürke-narancssárga)Ajándékba gyári hozzá való pelenkázótáskát adok.

Gyűjtőbe vele! Peg perego Venezia
Eladó egy kitűnő állapotú Peg perego Venezia babakocsi. Újszülött kortól használható,háttámlája vízszintesig dönthető.Lábzsák,pohártar tó tálca van hozzá.Képet kérésre tudok küldeni róla.Érdeklődni:20-548-7949

* Ár: 25.000 Ft
* Feladó: Balázs Boglárka
* Telefon: 06205487949
* Referencia szám: 6722485

Ezek drágábbak...

Peg-Perego Venezia kék, kétfunkciós babakocsi eladó
Ár: 45 000 Ft kb 177,9 €
Korlátlan ADSL internet már bruttó 2386 Ft-tól! Váltson most!
Hirdetés típusa: Kínál

Apróhirdetés részletei

Régió: Budapest, XXI. kerület

Apróhirdetés szövege

Eladó egy szép állapotban lévő (egy évig használtuk) Peg Perego venezia babakocsi (kék) 2 funkciós, lábzsákkal, esővédővel, mindkét irányba állítható tolókarral + a kocsira felszerelhető (színben hozzáillő) Graco napernyővel.
Érdeklődni : 06-209-349010 vagy 06-1-2771032
Kép

egperego venezia
Ár: 55 000 Ft kb 218,07 €
Téli gumi és felni akció! Válasszon több mint 40 gyártó kínálatából!
Hirdetés típusa: Kínál

Apróhirdetés részletei

Régió: Budapest, III. kerület
Fix ár:

Igen

Apróhirdetés szövege

Eladó egy kifogástalan állapotban lévő pegperego venezia babakocsi soleo színben(szürke-narancssárga)Ajándékba adok egy gyári hozzá való pelenkázótáskát.
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka,pumpóka köszi

Én is mindig a neten lógok, és keresgélem a kocsikat, de hát eddig még nem nagyon találtam megfelelőt.

Mamacka elmentem az infót.

Kép
blani28

Lányok! Köszönöm a sok hasznos tanácsot. Most már meg is győztetek! Azt hiszem marad már ez! Majd februárban akarjuk megvenni!

Tim, Szöszi! Igen a travel systemes drágább már (nem 50 ezer, hanem 100 körül van). De még így is jóval olcsóbb mint a Peg Perego travel-os változatai. Tim! Én azért szeretnék mindenképp mózest hozzá, mert akkor ha pl. hazaérünk nem kell a gyereket külön abajgatni takaróstól mindenestől, hanem csak kiemelem a mózest és már viszem is fel a lakásba (1. emeleten lakunk) utána le lehet menni a babakocsit összecsukni és felcipelni. Vagy pl. vendégségben ha elalszik az biztonságos hely neki, nem kell nézni mikor esik le az ágyról.

Kép
gabo001

Ezek tökjó árak, amit Mamacka feltett! Főleg az első szimpi nagyon!

Ami traveles de új az ez, 55ezerért:

Kép

Nem traveles van már 25ezertől újonnan. Használtan meg 15ezertől.....
Vendég

Zorróné!

Igen, azért nézzük a jó oldalát...hogy nem a cukros lötyit kell ismételni...gondolom, akkor sokkal jobban kiakadtál volna...
Mondjuk így: :twisted:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Én is azt mondom, hogy olcsó húsnak általában híg a leve! Akkor inkább aki nem tud venni újat, az vegyen használtan jó minőséget (PP, graco...) Ezek lehet, hogy használtan is tovább bírják, mint az új no name-ek.

Hát nálunk olyan ramaty idő van napok óta! :roll: Nagy köd, esik valami nyavalya is, csúszós, szürke minden! Pont arra gondoltam reggel fogmosás közben de jó lenne, ha már sütne a nap, csicseregnének a madarak, és úgy lehetne már vásárolgatni a babának! Az embernek teljesen más lenne a kedve úgy...

Kép
gabo001

Gabo!

Én is így vagyok. Már szeretném ha jó idő lenne...sütne a napocska! Tényleg úgy egészen jobb az ember kedve...én ma kicsit depis vagyok...
Anyám mindig kiakaszt... :cry:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Ollem! Ne csodálkozz ilyen időben mindenki depis kicsit szerintem. Eleve nem is tudok annyit sétálni, mert vigyázni kell el ne csússzak, na meg most már az influenzára is!! :twisted:
Egyik nap kisütött a nap, és volt egy kis ereje is! Pont jöttem haza boltból, hát teljesen más kedvem lett, odafordítottam az arcom, még vigyorogtam is. (biztos nem néztek hülyének) Ilyen időben az ember csak aludna...
De legalább mire jönnek a babák szép sorba, pont jó idő lesz... :D

Kép
gabo001

sziasztok!
itt Szegeden süt a nap. de nagyon számít, hogy hol vagy, mert tegnap Bajára mentem és félúttól olyan nagy köd volt, hogy nem tudtam csak 70-nel menni. meg kolleganőm mondta, hogy Kecskeméten is köd volt (reggel)
én minden nap sétálok, akkor is ha nem süt a nap. én is félek, hogy elcsúszok, bár régen nagy csúszkálos, koris, görkoris voltam. kicsit még bízok az egyensúly érzékemben :D
toncsi

toncsi80

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?