Gabo, nekem ilyenem volt Katával, igen használható újszülött kortól, egyébként is csak max 5 fok híja van a vízszintesnek, tehát menetiránynak mózes nélkül is nyugodtan beleteheted az újszülöttet, fordítva necces, mert a lába feljebb lesz

Nekünk nem volt mózesünk (amit ha jól megnézel láthatod, hogy van az alján egy kics háromszüg, na amiatt lesz teljesen vízszintes a kocsi), és egy pléddel egyengettem ki.
NAgyon nagyon szuper kis kocsi (na jó, nem kicsi) strapabíró, elbír 2 gyereket+ egy teli bevásárlókocsi tartalmát

Mi a tolókarra akasztottuk a nagy ikeás szatyrot, és azt pakoltuk teli. Mindent kibírt, még csak nem is nyikorgott
Egyetlen dolog miatt adtam el (azon kívül hogy kellett a mani) hogy beleszerettem a 3 kerekű (ill az új szimpla bolygókerekes 4 kerekű) kocsikba + a külön mózesbe. De panaszom nem volt rá

A hugomnak kettő is van egyébként, az egyik eladó is, csak neki sincs mózese
Voltunk UH-n

:):):)
Babáról: MIndene megvan, szervei okésak, eszméletlen milyen részletesen megnéztük

Láttuk a szívbillentyűket, az aortáját, stb, el voltam ájulva. 6 nappal kisebb a méretei alapján, mint a számolt kora, de nekem mindegyik gyerekem kisebb volt egy héttel, szóval ezen nem fogok aggódni
Itt vannak a méretei:
súly: 737g
Bpd: 6,08 cm
Ofd: 7,87 cm
Ac: 20,84 cm
Fl: 4,32
Ez alapján a kora 24+4
4D-ben túl sok mindent nem láttunk, mert gyermekünk nem szereti az arcát mutogatni, a feje előtt volt mindkét keze, és mindkét lába is. De azért pár jó pillanat volt, így megállapíthattuk, hogy ő is beleillik a sablonba

Nagyon hasonlít az újszülött Katára
Ami pedig még nagyon fontos volt:
KISLÁNY 
Úgy, de úgy örülök neki

Mondjuk mindenki odáig van érte

Bár szerintem ugyanígy örömködött volna a család, ha kisfiú
A szonográfus többször visszatért a lába közére (mert arra bezzeg nem volt szégyenlős---szerencsére...) és 100ezer % hogy nincs ott semmi (mármint olyasmi nincs ami kilóg

):) 2D-be néztük leg. 10x
A rendelőről: Igaz a híre, megértem hogy miért mennek oly sokan oda. Megérte kibuszozni Kőbányáról a 2. kerületbe

1,5 órát voltunk ott (háromnegyed 10-re értünk oda, és negyed 11-kor jöttünk ki) ebből több mint egy órát nézegettük a babát

Közben tartottunk ugyan több kisebb szünetet, meg egy nagyobb kávészünetet is, de rengeteg idő volt. Annyira jó volt, ahogy a hölgy beszélt a babához, ahogy mindent megtett hogy jól láthassuk, ahogy mindent elmondott. Bencus kapott csokit (sztem megevett vagy 3 mars csokit) üdítőt, mi kaptunk kávét, közben jót beszélgettünk. Eszméletlenül meg voltam hatódva azon hogy ilyen hely létezik..... Ide tuti visszamegyünk

Egyébként mi 10,500 Ft-ot fizettük, viszont az 1 nyomtatott kép helyett megkaptuk az összes képet cd-n ajándékba. És ha megyünk még 1x (remélem) akkor kapunk 1500 ft kedvezményt
Jah, ha még nem mondtam volna, a
4D Genesis-ben voltunk

:):):):)
Még mindig az élmény (no meg az öröm) hatása alatt állok, fülig ér a szám
Zsu