Sziasztok!
Zsókuci, drága! Olyan sokszor eszembe jutottál.... tegnap este már a másikon olvastam, hogy borzalmas volt a műtét

Én eddig csak rosszakat hallottam két ismerősömtől a felnőttkori mandulaműtétről, de Téged nem akartalak riogatni.... Te kis hős! Mielőbbi jobbulást és felépülést kívánok Neked! Sokszor puszillak!
Vanda miatt nem csodálom, hogy kikészültetek, de a lényeg az, hogy előkerült a kis csavargó!
Vic, sajnálom ezt a cisztás dolgot, nagyon remélem, hogy magától felszívódik... Nekem anno 18 éves koromban volt egy nagy (lúdtojás nagyságú) a jobb petefészkemben. A gyógyszerek nem segítettek, ezért altatásban leszívták. Szerencsére csak egy vastagabb falú tüsző volt, ami tovább termelte a folyadékot... nem volt vele probléma. Szerencsére újabbhoz azóta nem volt szerencsém.
Apukádnak a legjobbakat kívánom a holnapi műtéthez, és az utána következő lábadozáshoz! Kitartást az egész családnak!
Manda, Rebe, Isten éltessen Titeket sokáig! Nagyon boldog Születésnapot kívánok utólag is!
Gabicsibe, olyan jó, hogy így lelkesíted, segíted itt a(z időnként elcsüggedt) csapatot!

Ti jól vagytok? Hogy vagytok?
Nika, nagyon-nagyon drukkolok! Gratulálok a szép eredményhez! Kívánom, hogy a szülinapodra a legszebb ajándékot kapd meg!
Nemone, Kata, Kíra+++++++++++++++++++++++++++
Madrin! Jól látod, mi nem sokat unatkozunk!

Nektek is jó kis programjaitok voltak ám!

Az olasz lombikozásról írtakon nagyon meglepődtem
Holnap remélem, hogy csak jó híreket kapsz, a szurikkal csak ügyesen! Látom ez a fránya kórság is utolért

, mielőbbi jobbulást!!!
Krisztamili, kérdezted a bioptron lámpát. Nőgyógyászati dolgokban a különféle gyulladásokra nagyon jó, pl. petefészekgyulladás esetén. Menstruációs fájdalmak enyhítésére is kiváló. Meddőség kezelésére én még nem hallottam

Holnapra ++++++++++++++++++
Estike, tessék mesélni is!
Mofly, nagyon sajnálom a történteket!

Mielőbbi testi-lelki felépülést! Ölellek!
Kérdezted az egy szem fagyasztott embriós dolgot.... mi most egyért megyünk vissza. Addig nem akarok újabb stimulációt, amíg ő ott van nekünk. Kifizetjük érte a 100.000 Ft-ot, nem akarjuk, hogy újabb lehetőséget elveszítsünk. Orvostól még nem kérdeztem, de egy tapasztaltabb topiktársamtól azt az infót kaptam, hogy a pénzt csak akkor kell befizetni a pénztárba, ha felébredt és beültethető az embrió. Egyébként nem.
Sziszi, Bessy, Zami, üdv!
Bessy, a férjednek biztosan azoospermiája van, vagy csak ez elírás? Azzal a diagnózissal semmi esély inszemre.... csak lombikra

Nálunk ez a helyzet, csak azért vagyok ilyen jól informált
Vucuska, még egy horoszkóp?

Én is szűz vagyok (meg a férjem is, anyukám, unokahúgom, megboldogult nagymamim stb)

Sajna már ez a harmadik év (zsinórban!!!), amire azt írja, hogy gyermekáldás. Amit még folyamatosan, hogy ingatlanügyek és költözés.... a költözés idén nyáron meglesz nálunk, nagyon remélem, hogy a baba is ideér
Látod, az a nagy tudású csatorna csak leadta hetekkel később a hiányzó részeket... az más kérdés, hogy a részeket össze-vissza írta
A fogaddal Te nagyon megszenvedhettél!
Holnapra jó híreket kívánok Neked is!
Gil, csak pozitívan!
A mikroszkópok közül én a PG53-t ismerem, sokáig használtam (2 éve volt 2.000-2.500 Ft a patikában). A fogamzóképes időszakokat jól mutatja, nekem kiválóan működött. Jó érzés volt látni, hogy van peteérésem. Terhes nem lettem persze, de nálunk a férjem eredményeit elnézve, ez nem csoda.
Babatervezők otthona weboldal: ismerem az oldalt, az egyik barátnőm favorizálja...... mégis 3 éve hiába próbálkoznak. Valószínű az idén már nekik is lombik következik.
Hőgörbét annak idején vezettem magamnak papíron (egy teljes éven át), mióta tudjuk, hogy nálunk mi a gond, teljesen felesleges.

Tesztelni nagyon ritkán szoktam (akkor 6-700 Ft-os Gravi HCG vagy MediLab tesztet veszek), ezért ezt sem használnám ki. A rendelhető vény nélküli gyogyikhoz meg nincs nagy bizodalmam.
Ha velem lenne probléma, akkor sokféle dologra használnám az oldalt, de így nem.
Csibe, de örülök, hogy benéztél!

Szemmel tartalak, annak ellenére, hogy továbbra sem vagyok a levélírás bajnoka

Nagyon-nagyon drukkolok!!!!
Nyunyi, Süni, Nefke, Sehike, Bonya
Még folytatom!