A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok!
Köszi a lányok az idétlen soraim dicséretét :oops:

Zsókuci
Elfelejtettük kérdezni, meddig kell bent maradnod. Remélem, nem fájt nagyon és sikeres volt a műtét! Jobbulást!

Vucuska
Ne izgulj, a doki biztos tudja, mit csinál! Csak jó még az az időpont!

Vic
Sajnálom a cisztát, remélem, a lányoktól hallott módszerekkel hamar elmúlik!

Nika
Gratula petikék ügyességéhez!!! De jó!!!!

Zami
Üdv! De jó, hogy már egy ilyen gyönyörűség van!!! Gratulálok!

Kata, Bessy
Gabi volt olyan drága és elvállalta a táblázat kezelését, úgyhogy abba nem mi, hanem ő írja be az adatokat: év, doki, város, beavatkozás dátuma.

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Madrin
Jobbulást!!! Nyomasd a mézet!!! :D :D

Mofly
Na, végre egy hír erről a Leoról! Nekem most izgi, mert utaltam a pénzt, és reménykedem, hamarosan megjön az áru is.

Moncso
A kis titokzatos.. :wink:

gil

Vucuska

Köszi, igen általában ilyen kis vigyori. Jókedvű baba. Vagy már annyira nem is baba, minden esetre imádom.

Kata
És mennyibe van eddig a gyógyszer? Pestiek vagytok, vagy vidékről jártok? Már csak, mert mikor még mi jártunk 2006-ban akkor a benzinpénzt kifizették, mármint az oep.Ez megszűnt, vagy van e még? Ja és még mindig 5 lehetőséget támogatnak?
Nagyon szeretnénk kistesót, de fel kell készülnünk és már most el kell kezdeni félre tenni, ezért kérdezem az anyagiajat. Egyébként nem vagyok az, mármint anyagias. Sok sikert nektek! El kell hogy mondjam, hogy én véreztem a 6 hét körül és mégis itt van a kis huncut répám. Csak azért, hogy nem kell egyből a legrosszabbra gondolni. Azért remélem neked nem lesz olyan.

Bessy
Neked is köszi a kisfiam nevében.

Gil
Köszi tényleg szeretnivaló. És tényleg nagyon jó hogy van. Elmondhatatlanul beparáztam mikor a kezembe kaptam a férjem eredményét. Mert én nem élek másért, mint hogy gyerekeket neveljek, de a sajátjaimat. Én etért születtem. Nem vágyok luxusra semmilyen téren. Nehéz volt feldolgozni. És annak ellenére, hogy már van egy gyönyörű drága édes kisfiam. Még álmodok azokkal a percekkel mikor olvastam az eredményt. És emlékszem mikor az első beültetés eredményhirdetéséről jöttünk haza, hogy a férjem és én is végig bőgtük az utat. De van fény az alagút végén, csak az a baj, hogy nem mindenkinek olyan gyorsan mint nekünk. Én nagyon-nagyon, de nagyon drukkolok mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!
És most úgy érzem a második babáért megküzdeni sem lesz egyszerű lelkileg. Azt gondoltam mikor Danika megszületett, hogy a következő könnyebb lesz, mert már van egy. De nem hiszem, mert még nyárra tervezzük, hogy megyünk és már tök ideg vagyok. De persze lehet, hogy könnyebben viselem majd ha netán nem sikerülne, na de úgy is sikerülni fog. Ha nem ezt gondolnám nem is vágnék még bele.

Valaki segítsen nekem, hogy hogyan tudok képet tenni a felhasználó nevemhez!

Jó éjt Mindenkinek!

KépKép
zami25

Gil!
Köszönöm,már jeleztem felé a szándékom,miszerint szeretnék a táblába bekerülni. :lol:
Zami25!
Mi vidékről járunk,tudomásom szerint 5-öt támogatnak és ha minden igaz az OEP az utiköltséget téríti,mert az anyukámmal üzent a körzeti orvosunk asszisztense,hogy készít nekünk ilyen papírt.
Az injekciók,gyógyszer,hüvelykapszula,vitamin együtt 97eFT volt,aztán a többi majd még kiderül.
Puszi
kata80

Sziasztok,

Manda utólag kívánok Boldog Szülinapot.

Gil aranyos vagy, hogy érdeklödsz a fogyásomról, de sajna jó hírrel nem tudok szolgálni, ez van :cry: :oops:

Bessy küldtem pü.

Nika drukk péntekre+++++++++++++

Zami nagyon szép a kisfiad :wink: Nekem októberben 200000 ft-ba került a gyógyszer. Antagonista protokollom volt. Ja az árhoz az is hozzátartozik, hogy XXL-es tábort képviselem :wink:

Mandrin jóbbulást kívánok. Mikor lesz a leszívásod?

Vic sajnálom a cystát, hátha magától megoldódik, szorítok, hogy így legyen.

Vucuska drukk jövőhétre+++

Zsókuci remélem már otthon vagy, jobbulást kívánok Neked.

Brumi merre jársz? Mikor kezdtek?

Anett, Törpe?

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok!

Tegnap annyira nyomi voltam, mint még soha. Szerintem a megemelt adag Puregontól. Otthon csak feküdtem. A párommal is akciózni kellette volna -azt mondta a doki- de bealudtam. :D Talán majd ma.
Ma reggel is beadtam a Puregont, de már most érzem mindkét petefészkem, szerintem nagyon beindultak.

Nemone!
DRUKKOLOK!!!!!!!!!!

Kata, Csibe!
Köszi a drukkokat! :D

Kép
vucuska

Sziasztok!

Nika
Gratula.Ez a két kis angyalka segítsen. És persze Mindenkinek

Kép

Csibe
Mi az az XXL változat?
Talán olyan, hogy a gyógyszerek hatékonysága között lehet választani, és mint az autóknál a felszereltséget, itt a hatékonyságnak van ára?
pl.:Suzuki=4 kerék, gurul, elvisz mindenhová csak kicsit lassabban.
Honda=már mások is megnézik, jobb az útfekvés, nem ráz annyira és gyorsabban érek az út végére.
BMW=bőrülés, rózsafa kormány, légkondi, suhanunk az úton és egy gondolat múlva már célba is értünk.
Szóval az XXL=BMW vagy csak a gyógyszer mennyiségre vonatkozik?

Még az 5 lehetőséget nem vétózták meg.
moncso70

Moncsó az XXl a méretemre illetve a súlyomra vonatkozik. Egy 50-60 kilós embernek kevesebb egységnyi gyógyszer kell mint egy 100 kg-nak. Szóval míg egy normál súlyú lány 100 E puregont irnak fel, nekem mindig 200 E. Tehát dupla mennyiségű gyógyszer kell nekem, ezért majdnem dupla árat fizetek :oops:

Kép

csibe
csibe32

Hú lányok!
100 egység, 200 egység Puregon.......hogy bírjátok??? Nektek nincsenek mellékhatások?
Az 50 egységtől nem volt semmi bajom, de a tegnapi 75....mondjuk lehet hogy csak hozzá kell szoktatni a szervezetemet.

Kép
vucuska

Nemone
Nagy kalappal mára Kép

NIka
Gratulálok a szép eredményhez!

Zami
Üdv itt nálunk és mielöbbi pocakosodást kívánok :D nagyon édi a kis répád :D Képet úgy tudsz feltölteni,hogy a profilodban az avatarnál a tallózás gombra kattintasz és kiválasztod a képet amit szeretnél feltölteni.Vigyázz,mert kicsinyíteni kell,nem fogad el nagyméretű képet!

Bessy
Gyorsan eltelik ez a 3 hét,utána pedig röpülni fog!majd csak azt veszed észre,hogy már ott a babó a pocakodban :D

A táblába kerüléshez ide vagy privibe kérem a nevet,címet(elég csak a város vagy ha azt sem szeretnétek akkor a megye)a doki nevét,életkor,és hol tartotok.

Vucuska
Úgy tudom ma engedik haza Zsókucit,azt mondta ha lesz ereje akkor már ma este beszámol róla.

Kata
Igérem ma megírom a vonalzókészítés rejtelmeit,de most nincs elég időm és az pedig elég hosszadalmas.

Csibe
Mikor kezdtek?
gabicsibe

Kata
Köszi a választ. Az jó ha még mindig téritik az üzemanyagot legalább azzal nem kell annyira számolni.Mert arra emlékszem, hogy egész sokat adtak, alig került nekünk az akkor 10e forintos út 1-2e forintba.Ez jó hír. A gyógyszer ár is egéz jól hangzik így, legalábbis nekünk a múltkor sokkal több volt. Na de ze mondjuk függ attól is, hogy könnyen vagy nehezen stimulálható e az ember lánya, mekkora a súlya, na meg hogy milyen gyógyszereket kap.
Mikor lesz nektek előre láthatólag a beültetés?

Csibe
Újat is hall az ember, mert nekem van egy drága lombikbabám, de erről a protocol még nem hallottam. Ez mit takar? Nekem annak idején long protocolom volt. Én is ha nem is az XXl-hez, de az xl-hez tartozom. Habár a múltkori beültetés előtt is sikerült jó sokat fogynom. És most is csinálom a 90 naposat. Remélem most is sikerül annyit fogynom mint a múltkor, habár akkor többről indultam. Na de majd meglátjuk.

Mindenkinek sok-sok ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++energia és kitartás.

KépKép
zami25

Lánykák
Bocsi, nem gondoltam, hogy ezt jelenti az XXL, remélem nem bántotta meg senkit.
A kocsis példát csak ezért mondtam, mert az első stimumnál így választhattam a kezelések illetve a gyógyók közül és a választotttak alapján kaptam is őket.
moncso70

Gabicsibe!
Köszi!
Zami25!
Igen sok mindentől függ,majd meglátjuk milyen lesz szerdán az eredményem,mert ha jó,akkor napi 3 szuri lesz. :lol:
Nekem is long prot. van és ha minden jól megy febr. elején beültetés.
Kérdezhetnék én is valamit pü?
kata80

Csibe
Én 55 kiló voltam a legutóbbi lombiknál és 200 Puregont és 2 Merionalt nyomtam. Az még nem XXL méret, ugye? :lol: :lol:
Ez tényleg a kilótól függ??? Mármint az, hogy ki, mennyire stimulálható?
Vendég

Sziasztok Lányok,
ma itthon maradtam de nem bírtam babanet nélkül (elég gáz) átszaladtam anyuékhoz...
Taknyom nyálam könnyem egybe folyik jó guszta mi ?

Zsókuci merre vagy? HOgy vagy? Mennyire bírtad?

Üdv az újaknak :)
ZAmi csodálatos a kisfiad és tuti hamar meg lesz a 2. baba is hamár az elsőnél ilyen ügyi voltál:)
NEkem antagonista protokollom van amint látom ez a legdrágább most mindenből emelt szintet kaptam 200 puregon napi két luveris és ez nemcsak a súly miatt van, azt hiszem csibe írta,hanem azért kapok ilyen sokat mert kevés volt múltkor a petikém hétha mos jobb lesz.
Eddig én 180 ezret költöttem, de kicsikt ki se váltottam :( utro, tarivid, tüszőrepesztő...progeszteron szuri...
Sztem ez a legdrágább stimu...
5 beavatkozás még megmaradt,és úgy tudom hogy ezek már nagyobb támogatású gyógyszerek mint régen voltak.

Holnap megyek remélem már jobban leszek, elvileg csak az orrom folyik nagyon,meg fáj a fejem sztem a sok takonytól, biztos nem az ész nyomja:)

NEm tudom miben leszek, vajszínű kabát és barna táska az tuti, vmi barna gatyó lesz rajtam, aki megismer az nyugodtan szólítson meg mert nekem nagyon rossa mindenfajta felismerő képességem:)
madrin

Gabicsibe
Köszi a segítséget. Megnéztem, de nekem ott nincs tallózás. Semmi nincs csak az, hogy új felhasználó. Na mindegy! Azért köszi, hogy segítettél.

Kata
Természetesen kérdezhetsz nyugodtan.

Lexi
Nem csak a kilótól függ, mert van aki könnyen van aki nehezen stimulálható.De a kiló az először meghatározó. Aztán majd látják az uh-on, hogy alakul és változtatják az adagot.

Madrin
nekem long protocolom volt és először 150 majd 200 majd 300 és a végén 250 puregon kellett. Amikor mi voltunk akkor short meg long volt. Abból lehetett választani.Mivel akkor még én nagyon sok kiló voltam és az eredményei sem voltak a legjibbak, a doki azt mondta, hogy ez hatásosabb lehet. Aztán igaza lett. Vagy kitudja hogy a másikkal hova jutottunk volna. De jó volt ez így. Nekünk akkor kb. 250e voltak a gyógyszerek összvissz. Milyen gyógyszereket, szurikat kaptál még?

KépKép
zami25

nekem választani nem lehetett Konc tanárúr a keuembe nyomta stimus lapot,tök véletlenül vettem észre tetején a stimus nevét :9
Én most Puregont, Luverist illetve Cetrotide-ot kapok ( ez a nagyon drága...)

Atán majd a szokásos Ovetrelle, utro.

Én most 200 puregonnal kezdtem, dupla Luverissel.
madrin

Sajna lépnem kell, holnap én olyan 9 felé fogok odaérni, remélem taálkozom majd valakivel :)
pusszantás
madrin

Az az igazság, annó a 2. lombiknál felirták nekem mindenből a dupla adagot, amit kiszámoltak a sulyom alapján, adtam magamnak 2 napig 200E Puregont, aztán a 5-6 napon már csak 100E körül kellett , Luverist meg már nem is kellett adnom, mert nagyon jól reagáltam a stimura, így is 2 nappal előrehozták a leszívást.

Gabicsibe, délután derül ki, hogy mikor kezdhetem a stimut. Nálunk andrológus függő, úgyhogy majd este megirom.

Moncso, nem bántottál meg, én fogalmaztam kicsit árnyaltan, nem akartam leirni, hogy kövér vagyok :oops: ( de végülis az vagyok :twisted: )

Kép

csibe
csibe32

Madrin
amiket írtál abból én a Luveristről és a Cetrotide-ről nem is hallottam.

Azért kiváncsi vagyok milyen újdonságokkal fogok találkozni. Már várom, hogy menjünk, csak az a feljárkálás, még nem tudom, hogy Danika jön velünk vagy mamázik. Igaz még van időm ezen agyalni.

Igazából azt várom igazán, hogy újra terhes legyek. Mert igaz, hogy a 26. hétig hánytam, meg a végén komplikáció lett. Ezektől eltekintve életem legcsodásabb időszaka volt, na erről meg nem beszélve mikor már itt van. De én imádtam terhesnek lenni!
Eszmefuttatás vége.

Csibe
Te milyen fogyikúrát csinálsz? És azt amit csinálsz hogy birod?

KépKép
zami25

b]Sziasztok[/b],

Csak gyors bekukk, visszaolvasni sem volt most erőm.
Ma délelőtt értem haza :D

A műtét szörnyű volt :shock: Azóta a fájdalmam kibírható, ma már tudtam enni zsemlét is meg főzeléket is, szóval ez attól függetlenül, hogy eszem vagy nem, egyformán fáj nyelésnél... De nyáron, amikor nyaralás alatt beteg voltam, ugyanígy fájt, úgyhogy kibírható :wink:

Sokat alszom, de kell is. Holnap jelentkezem újra.

Köszönöm szépen, hogy gondoltatok rám, és a sok sms-t is! Nagyon drágák vagytok!

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Nagyon megörültem, amikor visszaolvastalak benneteket, hogy fizetik az utiköltséget! :lol: Ehhez hol kell beszerezni a papírokat?

Gabicsibe
Köszi a bíztatást!
Most elég fura így az elején, új hely, új orvos, de biztos hamar kiismerem magam ebben a "világban" :lol:
12-13 óra között kell mennünk, de már reggel elindulunk, hogy legyen időnk keveregni a városban így először. azért remélem hamar odatalálunk. :D
táblába: Székesfehérvár, kor 31 (05.29) doki elvileg Dr. Szűcs Zoltán Köszi
bessy76

Sziasztok!

Hamarabb akartam jönni, de most értünk haza:(

Szóval aki holnap jön, annak mondom, hogy én holnap piros pólóban leszek, meg egy fekete háromnegyedes gatyában,+ fekete csizma. Hosszú, szőkésbarna , most éppen egyenes hajam van. Ott fogunk totyorogni a férjemmel a II. vizsgáló előtt. Aki kiszúr, szólítson meg nyugodtan! Madrin téged figyellek is majd, mert látom te leírtad, hogy nagyjából mi lesz rajtad.
nellike

Sziasztok!

Zsókuci, drága! Olyan sokszor eszembe jutottál.... tegnap este már a másikon olvastam, hogy borzalmas volt a műtét :cry: Én eddig csak rosszakat hallottam két ismerősömtől a felnőttkori mandulaműtétről, de Téged nem akartalak riogatni.... Te kis hős! Mielőbbi jobbulást és felépülést kívánok Neked! Sokszor puszillak!
Vanda miatt nem csodálom, hogy kikészültetek, de a lényeg az, hogy előkerült a kis csavargó! :D

Vic, sajnálom ezt a cisztás dolgot, nagyon remélem, hogy magától felszívódik... Nekem anno 18 éves koromban volt egy nagy (lúdtojás nagyságú) a jobb petefészkemben. A gyógyszerek nem segítettek, ezért altatásban leszívták. Szerencsére csak egy vastagabb falú tüsző volt, ami tovább termelte a folyadékot... nem volt vele probléma. Szerencsére újabbhoz azóta nem volt szerencsém.
Apukádnak a legjobbakat kívánom a holnapi műtéthez, és az utána következő lábadozáshoz! Kitartást az egész családnak!

Manda, Rebe, Isten éltessen Titeket sokáig! Nagyon boldog Születésnapot kívánok utólag is! :D

Gabicsibe, olyan jó, hogy így lelkesíted, segíted itt a(z időnként elcsüggedt) csapatot! :D Ti jól vagytok? Hogy vagytok?

Nika, nagyon-nagyon drukkolok! Gratulálok a szép eredményhez! Kívánom, hogy a szülinapodra a legszebb ajándékot kapd meg! :D

Nemone, Kata, Kíra+++++++++++++++++++++++++++

Madrin! Jól látod, mi nem sokat unatkozunk! :wink: Nektek is jó kis programjaitok voltak ám! :D Az olasz lombikozásról írtakon nagyon meglepődtem :shock:
Holnap remélem, hogy csak jó híreket kapsz, a szurikkal csak ügyesen! Látom ez a fránya kórság is utolért :twisted: , mielőbbi jobbulást!!!

Krisztamili, kérdezted a bioptron lámpát. Nőgyógyászati dolgokban a különféle gyulladásokra nagyon jó, pl. petefészekgyulladás esetén. Menstruációs fájdalmak enyhítésére is kiváló. Meddőség kezelésére én még nem hallottam :? Holnapra ++++++++++++++++++

Estike, tessék mesélni is! :wink:

Mofly, nagyon sajnálom a történteket! :cry: Mielőbbi testi-lelki felépülést! Ölellek!
Kérdezted az egy szem fagyasztott embriós dolgot.... mi most egyért megyünk vissza. Addig nem akarok újabb stimulációt, amíg ő ott van nekünk. Kifizetjük érte a 100.000 Ft-ot, nem akarjuk, hogy újabb lehetőséget elveszítsünk. Orvostól még nem kérdeztem, de egy tapasztaltabb topiktársamtól azt az infót kaptam, hogy a pénzt csak akkor kell befizetni a pénztárba, ha felébredt és beültethető az embrió. Egyébként nem.

Sziszi, Bessy, Zami, üdv!

Bessy, a férjednek biztosan azoospermiája van, vagy csak ez elírás? Azzal a diagnózissal semmi esély inszemre.... csak lombikra :oops: :oops: Nálunk ez a helyzet, csak azért vagyok ilyen jól informált :cry: :oops:

Vucuska, még egy horoszkóp? :lol: Én is szűz vagyok (meg a férjem is, anyukám, unokahúgom, megboldogult nagymamim stb) :wink: Sajna már ez a harmadik év (zsinórban!!!), amire azt írja, hogy gyermekáldás. Amit még folyamatosan, hogy ingatlanügyek és költözés.... a költözés idén nyáron meglesz nálunk, nagyon remélem, hogy a baba is ideér :lol: :lol:
Látod, az a nagy tudású csatorna csak leadta hetekkel később a hiányzó részeket... az más kérdés, hogy a részeket össze-vissza írta :D
A fogaddal Te nagyon megszenvedhettél! :shock:
Holnapra jó híreket kívánok Neked is! :D

Gil, csak pozitívan! :D
A mikroszkópok közül én a PG53-t ismerem, sokáig használtam (2 éve volt 2.000-2.500 Ft a patikában). A fogamzóképes időszakokat jól mutatja, nekem kiválóan működött. Jó érzés volt látni, hogy van peteérésem. Terhes nem lettem persze, de nálunk a férjem eredményeit elnézve, ez nem csoda.
Babatervezők otthona weboldal: ismerem az oldalt, az egyik barátnőm favorizálja...... mégis 3 éve hiába próbálkoznak. Valószínű az idén már nekik is lombik következik. :?
Hőgörbét annak idején vezettem magamnak papíron (egy teljes éven át), mióta tudjuk, hogy nálunk mi a gond, teljesen felesleges. :oops: Tesztelni nagyon ritkán szoktam (akkor 6-700 Ft-os Gravi HCG vagy MediLab tesztet veszek), ezért ezt sem használnám ki. A rendelhető vény nélküli gyogyikhoz meg nincs nagy bizodalmam. :oops:
Ha velem lenne probléma, akkor sokféle dologra használnám az oldalt, de így nem.

Csibe, de örülök, hogy benéztél! :lol: Szemmel tartalak, annak ellenére, hogy továbbra sem vagyok a levélírás bajnoka :oops: :oops: Nagyon-nagyon drukkolok!!!!

Nyunyi, Süni, Nefke, Sehike, Bonya :?: :?: :?:

Még folytatom! :D

Kép

KépKép
anett_1

Sziasztok!

Nemone
Remélem, eredményes volt az inszem!!!!! Mi volt? Mesélj! Megint szörnyű tömeg volt? Ágy vagy szék jutott?

Zsókuci
Milyen hamar hazaengedtek! Örülök, hogy minden oké volt, sajnos ez fáj, de hátha hamar elmúlik! Gyors lábadozást kívánok!

Madrin
Továbbra is jobbulást!!! Ilyen betegen is mész holnap?

Nellike
Jó eredményeket kívánok holnapra!

Zami
Pedig azt hinném, másodikra csak könnyebb lélekkel megy az ember, mert már várja otthon egy lurkó!

Csibe
Én csak megörültem, hogy van sorstársam, aki a kilókkal küzd, de remélem, én se bántottalak meg :roll: .

Anett
köszi az infót a mikroszkópról és az oldalról, eddig nagyon meg vagyok elégedve, mert hétvégén rendeltem a teszteket, és ma megérkezett!!!! Örültem neki.

Holnap sokan mentek! Megy a drukk mindekinek!!!!

gil

Madrin!
Jobbulást kívánok neked!

Zsókuci!
Hát túl vagy rajta! :D
Pihenj sokat, biztos lestrapálta ez a műtét a szervezetedet.

A szülinaposoknak boldog szülinapot kívánok!

Nemone!
Gondolom pihizel, de majd mesélj!

Nellike!
Holnap én is a II-nél leszek vagy ülök, ha lesz hely.

Madrin!
Téged is figyelni foglak.

Nekem a fekete kabát, nagyobb barna táska az biztos, a többit holnap hajnalban majd kitalálom.
Most megyek pihizni, mert szétfeszülnek a petefészkeim, iszonyat fáradt is vagyok. Bocs hogy nyavalygok nektek, reggel is meg most is, nem áll szándékomban a folyamatos panaszkodás de ezek a hormonok hihetetlen mire képesek.

Kép
vucuska

Anett
Köszi az üdvözlést. Igen, valószínüleg vmit elértettem az orvosnál. :oops: Van még mit tanulni szakszavakból. :oops: :shock:

Zsókuci
Jobbulást a torkodnak! Tudom min mentél keresztül, nekem 17 évesen vették ki a mandulámat gyulladtan és kidobta a Lidocaint ezért mindent éreztem. Rettenetes volt. Mégegyszer jobbulást!
bessy76

Lányok!
Köszönöm a köszöntést!!! Nagyon drágák vagytok!!!

Drukkok mennek mindenkinek!!

Zsókuci!
Gondoltam rád! Pihenj sokat, és szerintem még inkább pépeseket egyél!!! Puszika!
manda

Zsókuci
Mielőbbi gyógyulást kívánok!

Bessy
Amikor mi voltunk az úgy volt, hogy a háziorvos adja. A BMC-ben le kell igazoltatni. És utána az oep-nél leadni. Van rajta 4 lehetőség nem feltétlenül muszáj mind a négynek kitöltve lenni.

Gil
Igen ez idáig amíg nem gondoltam bele a dologba én is azt gondoltam. De szerintem azért nem könnyebb, mert úgyanúgy szeretné az emberlánya a második kisbabát is. Vagy nem tudom, de mindenesetre nem egyszerű ez sem elsőre sem másodjára. De a lényeg az akis szarospelenka gyártó emberpalánta, akit csak kizárólag imádni lehet. Még ha olyan eleven is néha, mint ma az én kicsi szerelmem. Én is küzdök azokkal a fránya kilókkal! :D

Sok szerencs meg minden jó akinek csak kell!

KépKép
zami25

Folytatom....

Vizitdíj: én is a VIII. kapunál található pénztárnál szoktam megvenni, egyszerre többet is. Év végéig érvényes, ha marad, visszaváltható (a férjemnek is visszaváltottunk tavaly egyet).
Ami viszont érdekes: hétfőn (is) beszéltem telefonon a BMC-vel és a lelkemre kötötték, hogy legközelebb, amikor megyek, akkor használjam fel a tavalyról megmaradtat, mert elfogadják :!: Mondtam, hogy nem maradt, ezért én biztosan újat váltok. Gondoltam leírom, hátha jól jön ez az infó valakinek.....
Tavaly a BMC-ben pontosan 20 darabot gyűjtöttem be, ezért visszaigényelni nekem nem is lett volna mit.

Úgy megörültem, hogy ilyen sokan írtatok a kineziológusról. Én már hónapok óta készülök egyet felkeresni, a múlt héten kértem is tőle időpontot. :) Jövő hét pénteken megyek hozzá először.
Szerintem senkinek sem árt, babásodás ide vagy oda. Mindenkinek lehet olyan kis "gubanca", amin segíthet az oldás.

Aminek még örülök (egyelőre nagyon csendben): a drágám szilveszter óta nem dohányzik! ........ és ezért egy kicsit zizi :lol: Időnként nehéz vele :roll: Mindenben segítem, sokat alfázok érte, és persze egy angyal vagyok (értsd: soha, semmivel sem bosszantom fel) :lol: :lol: Örülné(n)k, ha az első két hónapot sikeresen átvészelnénk. Utána már talán könnyebb volna.

Hétfőn este sikeresen kihúzták a bölcsességfogamat. Rendben volt minden, aranykezű a drága fogdokim, ügyesen kivette. Utána ott kacarásztunk... a fogdoki, az asszisztens és én. Roppant bájos lehettem a torz mosolyommal :wink: Nem fáj(t), nem dagadt... az ínyem persze duzzadt és nagy a seb, de elkezdett szépen gyógyulni. Érzem, ahogy húzódik össze. :D

Jövő héten, ha minden igaz, mi is belevágunk :wink: Hétfőn megyek a BMC-be, uh-ra és konzultációra. Konc doki egész héten nem lesz, ezért a Zeke doktor gondjaira lettem bízva.

Kép

KépKép
anett_1

Gil, örülök, hogy megérkeztek a tesztek! :wink: Csak duplacsíkosokat rendeltél, ugye? :wink:
Azt viszont nem tudom, hogy Veletek most mi a helyzet? Kezdetek vagy még pihentek egy kicsit? Hiába kerestem erre vonatkozó információt a hsz-eidben.

Vucuska, én mindkét stimunál Puregont (100-150 NE) kaptam és semmi gondot sem okozott. Ebből látszik, hogy mindenkinek másként reagál a szervezete. Kitartás! Jó pihenést!

Bessy, biztosan ez történt. Sajnos így is nagyon gyorsan kiműveljük magunkat a témában :(

Holnapi járatnak sok sikert! Jó éjt mindenkinek!

Kép

KépKép
anett_1

Zami
Köszi az infót! :)

Jó éjt mindenkinek!

Drukk mindenkinek holnapra!
bessy76

Sziasztok.

Ne haragudjatok, hogy így ismeretlenül írok, de most egy nagyon fontos dolog foglalkoztat és nagyon szeretném, ha tudnátok nekem segíteni.

Röviden az esetről: Egyik barátnőmnek kimondták, hogy saját petesejtből nem lehet gyermeke. Hosszú út után megkeresett engem is, hogy esetleg tudnék e segíteni. Itthon megbeszéltük a férjemmel és úgy döntöttünk oké.
Lezajlott 2 lombikprogram sikertelenül, mert nála a párjánál is vannak gondok, így alig tudták megtermékenyíteni a petesejteket. Én a második donációs program után (leszívás után) menni alig tudtam itthon. 2 napig nagyon rossz volt, de utána simán elmúlt. Mondtam nekik, a második előtt, hogy ezután már mi is szeretnénk kisbabát.
Mostanra kiküszöbölték náluk a problémát a férfi tagnál. Mivel nagyon megsajnáltam őket, azt montdam, hogy harmadjára úgy vállalom csak be, hogy fele petesejtből nekem csinálnak lombikot, feléből neki. (Nekem is inszeminációval sikerült az első gyermekem és munkaügyi szempontból is nagyon sürget már az idő).
Hallottam már ilyenről, hogy szoktak így csinálni.
Elmentünk egy orvoshoz ezzel és....... Mi elmondtuk, hogy kifizetjük az én lombikomat, mivel ugye tb által nem vagyok rá jogosult, mert inszeminációval sikerült a gyermekem. Erre az orvos azt mondta, hogyha ám hiperstimuláció lesz, akkor nem tudnak nekem visszaülteteni abban a ciklusban és csináljak végig mégegy donor programot és utána majd menjek vissza hozzá inszeminációkra.

Én a második program után azt gondoltam, hogy egy harmadikat már nem merek bevállani, nehogy visszaüssön és nekem ne lehessen gyermekem, mert annyit stimuláltak már és annyira megterhelje a szervezetemet. Tényleg sajnálom a barátainkat ezért is mondtam ezt a felesben való dolgot. A doki természetesen eyértelműen megpróbált lebeszélni, csak én valahol azt érzem, hogy petesejtjeim egészét akarja, hogy a párnak nagyobb esélye legyen és engem meg megpróbált beparáztatni.

Légyszi mondjátok el a véleményteket, oszlassátok, vagy támasszátok alá a kételyeimet aggályaimat.

Minden intézethez felteszem ezt az írást, mert elárulni nem szeretném, melyik intézetről is van konkrétan szó.

Köszönöm előre is a segítséget.
minema

Sziasztok,

Estike drukk az embriók ébredéséhez+++++++++ Sok sikert mára :wink:

Mai BMC járatnak +++++++++++

Anett örülök, hogy ilyen jól viselted a foghúzást. Férjed nagyon ügyes, hogy le tudta tenni a cigit. Hajrá fagyibabák :wink:

Többen irtátok, hogy csak 1 fagyibaba van lefagyasztva, és hát érdemes-e ezért 100000Ft-ot kifizetni. Lebegjen szemetek elött Ballagyó. Neki is csak 1 fagyibabája volt, és már a babás topik tagja :wink: Ja és csak akkor kell fizetni, amikor felolvasztották öket, és azt mondják, hogy oké lehet öket visszaültetni.

Gil, miért bántottál volna meg? :wink: Eszembe se jutott ezen problémázni. Amúgy igyekesztem a szénhidrátot visszafogni, kisebb nagyobb sikerrel.

Jövő héten péntek-szombat körül kezdem a stimut, csökkentett adagokkal, mert az elöző kettő stimumnál mindik túlstimus voltam, és így hagytam a gyógyszertárba 150000 Ft-ot.

Kép

csibe
csibe32

Minema

Ez nagyon érdekes téma és nagyon nehéz is. Lehet, hogy én önző vagyok, de nem mennék bele már. Sőt lehet, hogy egyáltalán nem vállaltam volna. Nem mondom, hogy biztos nem, mert lehet, hogy igen. Csak én lelkileg nem bírnék azzal megbírkozni, hogy az a gyerek is az enyém, de nem szerethetem, ölelhetem magamhoz, mint ha a sajátom lenne, pedig az.

De ha most az én saját személyes érzéseimtől eltekintünk, akkor teljesen jogosnak érzem az aggályaidat. Mondjuk nem hallottam még olyat, hogy lehet így felezni, de valahogy biztosan megoldható lenne.
Úgy tisztább sor lenne az egész, hogy meg van a petesejt adás, aztán neked meg folyt köv. inszem. Csak igen, hogy neked akkor mikor lehetne legközelebb inszem. Nehéz. Ezt nagyon meg kell beszélnetek egymással. Hogy mi a megoldás mi úgysem tudjuk megmondani,legalábbis én biztos nem. Ezt nektek négyötöknek kell nagyon alaposan megbeszélni. Csak annyit tudok mondani, hogy hallgass a szívedre: segíteni szeretnél jobban, vagy gyereket mielőbb.

Gondolom nem túl sokat segítettem, mert én is inkább elmélkedtem ezen.

És erről a témáról eszembe jutott, hogy mi van ha tegyük fel, megyünk a következő lombikra, és marad fagyibaba, de közben sikerül a beültetés is. Na hogy akkor mit csinálnék nem tudom?
Most lehet, hogy megint megköveztek azért amit írok, de én nem tudnám adományozni a kis embrióinkat. Nem tudnék egy életet abban a tudatban leélni, hogy valahol lehet, hogy egy gyerek, vagy több, aki ugyanolyan gyerekem mint akiket én nevelek, és nem lehetnek velünk. Idegenek nevelik. Na ezt én nem tudnám elviselni. Viszont és ez a nehéz kérdés, ha sikerül a beültetés és marad fagyibaba, akkor értük még vissza kell mennem, vagy hagyom őket elpusztítani? na jól van ezt itt be is fejezem, mert ennek semmi értelme. Ha így lesz akkor majd ráérek azon akkor rágódni.
Csak erről a témáról ez jutott ezsembe.

Mindenkinek nagyon sok ++++++++++++++++++++++++++++ energia és gondolat! Pihenés kitartás, és mielőbbi babásodás!

KépKép
zami25

Mindenkinek szép napot!

A mai Bmc-s járatnak nagy kalappal!

Anett
De jó hogy kezdtek :D Fogad miatt nem irigyellek,de az a lényeg hogy már túl vagy rajta és nem fáj!
Szívesen teszem,mert nekem is jól jött mikor kaptam néhány biztató szót!Tudom mindenkinek szüksége van rá és sajnos nagyrészt csak a sorstársaktól kapja meg az ember.
Köszi mi jól vagyunk,már lassan az 5.hónapot töltöm.21.-én megyek 4D-s uh-ra a másikon majd találsz képeket :D

Minema
Jogos a dilemmád!Ha bennem felmerülne egy ilyen kérdés biztosan felkeresnék egy másik szakembert!Le a kalappal elötted,hogy ismerősnek adod a petesejtjeidet,de tényleg el kell döntened mi a fontosabb NEKED!

Zami
Mi rendelkeztünk a fagyikról.Csak akkor adjuk másnak ha mind a ketten elhaláloznánk.Úgy döntöttünk,ha már megmaradt az az 5 vissza is megyünk értük. :D Inkább segítek olyan párokon akiknek nem lehet saját babája,mint hogy kisérletezzenek velük vagy elpusztítsák őket!

Bessy
Hamar bele fogsz jönni :wink: És jobb helyre nem is kerülhettél volna :D Nem fogsz csalódni!

Csibe
Végre ide is irogatsz egy kicsit :wink: utánad szoktam ám olvasgatni,merre jársz és miújság veled :D Örülök,hogy újra belevágtok!!!
gabicsibe

Gabicsibe
Igen teljesen igazad van. A halálom után már csak nem járna az eszem,hogy vannak e vagy nincsenek. :) De én sem nem akarom, hogy más nevelje, sem nem akarom, hogy bármi rosszat is tegyenek vele, vagy velük. A múltkor 4 embrionk lett, amiből két fagyi, és a négyből egy gyerekünk született. Lehet, hogy felesleges is ezen most gondolkodnom. De ne érts félre, az esszemmel teljesen tisztában vagyok azzal, hogy jobb másnak adni. Csak ha ez az életemben történne, akkor nem érezném magam embernek, hogy eldobom a saját gyerekem. Na mindegy, lehet, hogy nem lehet teljesen megérteni mit akarok mondani. Egyszerűen nem tudom jól megfogalmazni.
Összegezve a dolgot teljesen igazad van!

KépKép
zami25

Zami25!
Kicsim küldtem neked pü. :D
Anett1!
Köszönöm. :lol:
Vucuska!
Vigyázz magadra és pihenj sokat. :lol:
kata80

kata
Már válaszoltam is! :)

KépKép
zami25

Zami
Neked van,már babád és akarsz is , de valószínű nem te akarod benépesíteni a földet., tehát az úgymond "felesleg" újra hasznosítható. És te mit meg nem tettél azért, hogy a kisangyal megjöjjön.
Akinek csak ez a lehtősége marad, hogy donor útján legyen babája, hát szerintem nincs miért elítélni, mert akkor az ő álma is valóra válik. És csak azt gondold még át, hogy egy párnak milyen nehéz azt a döntést meghozni, hogy egy genetikailag más emberpalántája legyen. Nos akik ezt bevállalják valószínű a legodaadóbb szüleilesznek annak a gyermeknek.
moncso70

Ja amúgy sziasztok lányok.
Elfelejtettem lányos zavaromban köszönni.
moncso70

Sziasztok!

Megjöttem. Ma elég sokan voltak és nem tudom hogy láttam-e Madrint vagy Nellikét. Figyeltem a szőke háromnegyedes nadrágos nőket de láttam senkit ilyen szerkóban. :( Lehet hogy később jöttetek. Én már 7 felé ott voltam.
Szóval bal oldalon és jobb oldalon is van 1-1 dominánd tüsző 17 és 18 mm-sek, a méhnyh nem tudom milyen vastag. Vasárnapig még szúrom magam 75 e Puregonnal, vasárnap este kell beadnom az Ovitrelle-t és kedden lesz az inszem.

Kép
vucuska

Sziasztok!

Nagyon édesek vagytok, hogy hiányoltok!

Mostanában nem olvastalak benneteket, nem is győzöm visszaolvasni.

Gratulálok akinek sikerült, jó egészséget a babásoknak és üdvözlöm az újakat.

velem igazából semmi nem történt a vetélés óta.
Nagy fájdalmaim voltak a sok hormon után 8 hónap GnRh analóg kezelés a kettő hiperstimuláció miatt valószínűleg.

Elég jól helyre pakoltam a lelkecskémet , de most úgy döntöttünk a férjemmel , hogy egyenlőre várunk mi is a csodára.

Olyan sok mindenkivel megtörténik a NAGY CSODA , akkor velünk miért ne történhetne.

most kellene vissza mennünk a kivizsgálásokra , hormonok, sperma , stb.

Egynlőre egymásnak akarunk élni, mert az utóbbi 2 év csak is a baba körül forgott .
Nem mondtunk le róla , de mindenáron nem folyttjuk első az én egészségem.

Pusszantalak benneteket!

bonya

Kép

Kép
bonya

Sziasztok!

Nagyon édesek vagytok, hogy hiányoltok!

Mostanában nem olvastalak benneteket, nem is győzöm visszaolvasni.

Gratulálok akinek sikerült, jó egészséget a babásoknak és üdvözlöm az újakat.

velem igazából semmi nem történt a vetélés óta.
Nagy fájdalmaim voltak a sok hormon után 8 hónap GnRh analóg kezelés a kettő hiperstimuláció miatt valószínűleg.

Elég jól helyre pakoltam a lelkecskémet , de most úgy döntöttünk a férjemmel , hogy egyenlőre várunk mi is a csodára.

Olyan sok mindenkivel megtörténik a NAGY CSODA , akkor velünk miért ne történhetne.

most kellene vissza mennünk a kivizsgálásokra , hormonok, sperma , stb.

Egynlőre egymásnak akarunk élni, mert az utóbbi 2 év csak is a baba körül forgott .
Nem mondtunk le róla , de mindenáron nem folyttjuk első az én egészségem.

Pusszantalak benneteket!

bonya

Kép

Kép
bonya

Lányok csak egy kósza javaslat, mielőtt szép hétvégét kívánnék.
Mi volna ha lenne valami egységes jel pl egy szalag amit a táskára lehetne kötni, vagy rátűzni valami látható helyre és máris megismernénk egymást a klinikán és könnyebben na meg persze bátrabban lehetne leszólítani egymást.
Végül is olyan hülyén jön ki mikor végigstartolok a soron, hogy topikos vagy , metr ha igen akkor én ez és ez vagyok. Így meg szembetünő a jel és nem kell elveszni a sok egyforma piros táska, barna kabát szőke, barna, vörös haj bambulásában és a találgatásba, hogy tényleg Ő az? Csak egy ötlet, pl a kék masni szerintem olyan feltünő.
Hopp, most ugrok, eseményekben gazdad, élményekben dús hétvégét kívánok MINDENKINEK. Ne agyaljatok csak pihenjetek!
moncso70

Moncso,
az ötlet nagyon jó!!!!

Kék szalag vagy kendő vagy sál legyen a táska fülére kötve.
Ez valóban megkönnyítené, hogy megismerhessük egymást.
Eddig nekem az iwiw segített a felismerésekben.

bonya

Kép

Kép
bonya

Bonya
Hétfőn a többit, iwiw még szupibb, csak kiment a fejemből

Puszcsi lányok
moncso70

moncso
Teljesen igazad van. Én ezt tudom. Csak tudod nem vagyunk egyformák. Másét nevelni sajátomként én is tudnám, odaadni az enyémet másnak nem. És ne gondold, hogy csak levegőbe beszélek. Annak idején mikor kiderült nálunk a probléma. Felmerült a donor sperma és az örökbefogadás is. A férjemmel az örökbefogadás mellett döntöttünk. De aztán szerencsére még a jelentkezés előtt kiderült, hogy mégis van esély közös babára. És aztán nagyon szerencsénk volt, mert már itt van.
Ja! És abszolult nem ítélem el azokat akiknek így van babájuk, sőt ők lehetnek a legbüszkébbek, hogy még ezt is bevállalták, tehát felnézek rájuk.
Én nem titkolom azt sem, hogy nekünk lombikbabánk van, mert büszke vagyok rá. Akinek csak tehetem elmondom. Itt nem erről van szó. Csak csupán annyi, hogy ragaszkodom a saját gyerekeimhez, vagy leendő gyerekeimhez pontosabban.
Mégannyi, hogy a mi családunkban is van örökbefogadott gyerek, ugyanolyan unokatesó. Hatalmas családunk van szerencsére, de senki nem néz rá máslépp. Igazából eszembe se jut ha vele vagyok.
Remélem most már nagyjából érted mit gondolok.

Vucuska
Nagyon drukkolok keddre, vagyis inkább az utána való időszakra! :)

KépKép
zami25

Bonya,
Húú, 8 hónap kezelés? Ez miből áll? Tényleg az egészséged a legfontosabb! Most csak ez lebegjen a szemed előtt, és talán közben jól is alakulnak a dolgok!!

Zsókuci,
Sajnállak, szegénykém a műtét miatt, hogy ilyen pocsék volt! Gyógyulj meg hamar!

Anett,
Nagyon drukkolok, hogy sikerrel járjatok az egy kis fagyibabával! Kiváncsian várom hogy alakulnak a dolgok!
Jó, hogy írtatok ilyen példákat is! Csak most elbizonytalanodtam. :roll: Úgy gondoltam, egy fagyibabával nem kezdünk bele, inkább új stimuláció. Na majd még elgondolkodom rajta, időm van!

Leszívásnál nekem is eszembe jutott a dilemma, mi legyen a fagyasztottal. Azt nehezen viselném, ha más nevelné a mi gyerekünket. Viszont ez az adományozás csak halálesetünkre vonatkozik - nem tervezem. Megkérdeztem a férjem, és úgy gondoltuk, ha már egyszer mi nem lennénk, legalább valaki tovább élne belőlünk, a mi génjeinkkel, mindegy hogy ki kineveli. És ahogy Moncsó is írta, ha már ilyenre vállalkoznak, biztos nagyon szeretnék!

Kép
mofly

Sziasztok Lányok!

Megjöttem én is..basszus nem láttam senkit :(
Mondjuk 9-re értem oda és elég tömeg volt...
MEgint egy csomó tolakodóval :( Az egyik ilyenre nem győztem csúnyán nézni :) De nem érdekelte :)
VElem most ok minden bár véletlenül az asszisztens elnézte hanyadik napon vagyok mondja hogy 7. én meg csak halkan kérdezgettem hoyg milyen 7.? ÉS Konc tanárúr közölte hoyg ezt sajna laállítja mert rosszak at eredmények, jaj de szarérzés volt :( Aztán mondom hyg biztos a 7. mert én sztem az 5. napon vagyok bár annyira izgultam hoyg már én se voltam biztos benne:)
Lényeg hogy így viszont jók az eredményeim:)

Anett én is hétfőn megyek:) Viszont oltári rohanásban leszek, szeretnék már reggel 7-kor ott fagyoskodni mert 9-re Kőbányán kell lennem. Szerintetek Zeke doktor úr hamar elkezd uh-ozni???

Anett nem lehetett semmi a fogad:( Jó hogy túl van rajta.

Lányok köszönöm remélem hétvéégén fekszem egy kicsit és meggyógyogyulok.PRóbáltam BMC-be senkire nem tüsszögni. :oops:

Minema,minden tiszteletem a Tied,nagyon rendes vagy,én el is kezdtem ezen gondolkodni hoyg megtenném a barátaimért...
Jó olvasni hogy vannak még ilyen rendes emberek :)

ui. Mikor megérkeztem 9 előtt megint kint állt a sor, na én nem szégyelltem kicsit megnyomni a végét hoyg beférjünk :lol: :lol:
madrin

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?