Bongyi
Nem hülye kérdés. Szerintem igen eszek és alszom rendesen. Bár van pár nap, h a filmezés rovására megy az alvás, de olyankor próbálok délután is aludni Lillával.
Amúgy aznap a végén pont egy kis zsömle segített, de nagyon nehezen gyűrtem be. Pedig reggeliztem is meg minden és még éppen csak ebédidő volt

ki érti ezt.
A szemüveges kép csúúúcs
Silka
És jól aludtak a cuccok??
Viranka
Fúú T Attila, remélem nem sok t-vel kezdődő Attilával végződő ismerősöm van
Ez tényleg aranyos lehet és hát nem vígasztaltál meg

azért remélem az öcsémnél egy picit jobb lesz.
Naaagyon jók az aranyköpések
Becka
Na akkor most már én is előszedem a tavalyi kismamát
Kiskolbi
wow Máté nagyon ügyi
Móni
Én tuti mennék talira. Amúgy korábban én említettem a Brendont, mert egy másik topikkal ott szoktunk talizni. De azt hiszem az itteni létszám oda talán már túl sok lenne.
De azért megpróbálhatjuk
Nagyon édesek vagytok ti is és ha-haaa a kis ravasz, csak nem egy pincúr tetkó figyel a válladon???
Regi
Jajj nagyon cukii
Marica
Szuper ötlet. Nekem úgyis word-ben van szívesen feltöltöm.
Timi
Hát valóban jó kép
Ma eccerűen egy tünemény volt a lányom

elkezdte élvezni a saját hangját és sikkangat örömében. Meg kell zabálni. Ma nem is volt szinte semmi sírás, csak egy pici nyüszi volt
És pedig voltunk Brendonban, Decathlonban és még du. elmentünk a barátainkhoz. Sajna ott mire odaértünk akkora tört ki a kisfiún a rosszullét, szval remélem nem kaptuk el.
Nem voltunk vele érintkezésben, de hát .....
És ezek után fürdés, szopi és alvás és mindenhol vigyorgott ezerrel.
Ja és teljesen be vagyok indulva, úgy néz ki veszünk egy könnyebb babakocsit, h jobban tudjak majd közlekedni. Chicco Poone XS plus-t néztünk ki. Csak 5,5 kg és szüperül néz ki.
Holnap, ha sikerül élőben is megnézzük. Mindezt azért. Mert amit vettünk babakocsit bár szuper, de azért vannak igen előnytelen dolgai, ha az ember jönni menni akar.
Pl. h Pestre sétállgatni széles (nem fér be pl a bérházak liftjébe sem és a járdán a kocsik mellett is alig lehet közlekedni vele), nehezen összecsukható, a kocsiba éppenhogy csak belefér. És bár nem túl nehéz, azért
emelgetni az én rossz hátammal+gyerek mégsem lenne jó. Felmerült, h eladjuk, de mégis lemondtam róla, mert csak nagyon áron alul tudnánk, még úgy is, h alig használt és annyira azért nem rossz.
De az tuti, ha újra választhatnék nem ilyet vennék....na ez már most mind1.
Szval ez van velünk. Na megyek aludni, mert tegnap jó sokáig fent voltunk. Gyűrűk ura 3. részt néztük meg és ez a teljes verzió volt. Több mint 4 óra
Jó éjszakát nektek!