A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Hello Lányok!

Irina!

cicin alvás: nálunk este szinte mindig (ma éppen nem így volt), és néha napközben is. engem nem zavar, sőt. nekem nagyon jó érzés. 6 hós kor előtt ugysem lehet "rászoktatni" semmire a gyerkőcöket. ha mindeketten élvezitek akkor senki más nem számít. (2 évesen biztosan nem akar majd így elaludni :) )

mondjuk a védőnő írásában nem értem, mit akar a szeparációs szorongással. ez csak akkor alakulhat ki, ha a baba már elérte azt a fejlettségi fokot (kb fél év), amikor már tudja, hogyha az anyukája kimegy a szobából akkor nem "elveszett", hanem vissza fog jönni.

kúp: nekünk azt mondta a gyerekdoki, hogy keresztbe vágjuk. így nem morzsolódik szét.

Kiskolbi!
én nem tudtam mátét megnézni, de nagyon kíváncsi vagyok rá. egyébként én is midnent beledobok a gépbe, akárhogy zörög belül.

Viranka!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (szétröhögtem magam)

Bongyi!
nagyon jók a képek! édesek vagytok.

Ildikó
KépKépKép
sense4

tmi26: ird mar le legyszi, h most mit eszik/iszik viktorka es mikor?alig varom, h 5,5 honapos legyen legalabb linike, h el tudjuk kezdeni a fozelekeket! sztem mar amugy igenyli, en ugy latom a tapi keves!

az alvast is sikerult rendberakni, mar csak az idopontokra kell egy kicsit jobban odafigyelni - nappal osszesen 4 orat (+-fel ora) laszik kb, 2xfel orat 1x2orat - es igy jobban is erzi magat lathatoan, mert nem annyira nyugi, mint volt!

Kép

Kép
mmarica

Ey gyors bekukk, oszt jóéjt!
Mmarica. azt hiszem, nagyon megtisztelő ez a felkérés!!!! :oops: Minden szülés és várandósság más, és minden Anya (és Apa) is másként éli meg. Ráadásul van nekünk egy Drága Vadvirágunk is, aki már Szülés-Nagymester!!! 8) :D (Télleg, Vadvirág, elmehetnél dúlának... :roll: ). Különben most, h így végiggondolom, számomra a gyermekágyas időszak sokkal nehezebb volt, mint a szülés maga. És sokszor csak a szülésről beszélnek, pedig csak utána jön a java :shock: (persze a jó dolgok java is... :wink: )
Gratulálok Linike alvásához! Nagyon ügyi! :D :D :D Bárcsak Mátéhoz is órát lehetne állítani (van rendszer a napjában, de nem egy svájci vekker, távolról sem. És nagyon nehezen hagyja magát formálni, pedig próbálkozom.)

Sense: ami késik, nem múlik. Anitja linkje az előző oldalon! :wink:

Bongyi: mecsoda pápaszemek!!!! 8) :lol: :lol: :lol:

Jó éjszakát Mindenkinek!

Detti
KépKép
kiskolbi

Arra a meg állapításra jutottam, hogy a mi topikunkban
minden baba egyformán Csodálatos!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Jó éjtmindenkinek!

Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

kiskolbi: ha van erod,. ido, kedved, legyszi ird meg hogyan erezted magad a gyermekagyas idoszakban es 100%osan egyetertek veled, mert nekem is sokkal rosszabb volt, mint a szules! csak az abaj, h annyi mindent elfelejtettem az elso ket hetrol - bar biztosan az is kozrejatszik, h 39,2 volt a lazom par napig (5 algopyrinnel es hidegborogatassal). fogom torni en is a fejem es leirom, mert asszem erot adna masoknak ez is! persze vadviragnak van a legtobb taasztala es o egymaga fel tudna lenditeni a terhesseg es a szules temakoret, de tudom, h sok dolga van! :shock:

era: rad is nagyon szamitanank, mert a kis beatricse annyira aranyos es te olyan eros vagy, h igy vegig tudtad csinalni - nagy dolog volt es te megmaradtal egy vagany csajnak.

Kép

Kép
mmarica

MMarica!
:):) Nekem mindig arra van időm amire szeretném... :):)

Mivel ezt remek ötletnek tartom (ráadásul még csak el sem kell menni itthonról miatta) természetesen erre szívesen áldozok a szabadidőmből - mindig szívesen segítek másoknak egy nemes cél érdekében.

Mi az elérhetőség?

L.Móni!
Mindez szuperül hangzik, isteni remek móka lehetett az a tali.

Nagyon szívesen mennénk mi is a következőre, naná!!! :):)

Nekem lenne is egy ötletem:
Kölyökpark...
http://www.kolyokpark.hu/

Mi már többször is voltunk a IV. kerületben az Attila úton lévő parkban, imádják a gyerekek... :):)

Esetleg ha többeknek is tetszene az ötlet, lehetne egy szülinapos zártkörű bulit szervezni ott.

Vagy egy másik ami még pénzbe sem kerül:
Máltai Játszótér...
http://www.mmszbp.hu/intezmeny/f_1.html

Ide is rengeteget járunk, ezt is kedvelik a gyerekek - a III. kerületben a Gyűrű utcait szeretjük legjobban. :):)

Ti hol szerveztétek meg decemberben és mikorra tervezitek a következőt?

Vadvirág
Vendég

Kiskolbi!
:):) Édes vagy, köszönöm a bókot... :):) Nem is rossz ötlet... :):)

Vadvirág
Vendég

Heni, az okosok azt mondják, hogy bár este kevesebb a tej, de laktatóbb is, mert a szervezet azt is tudja, hogy éjszaka következik, (elvileg) kevesebb szopival vagy anélkül :wink: . És én el is hiszem :)!

Bongyi, szuperek a képek :lol: ! Látom, volt dorbézolás Szilveszterkor :wink: :lol: ! (Bár Zitusnak mintha nem jött volna be a zöld világ :wink: :lol: ).

Mmarica, tényleg jó a Várószoba, majd jobban belemélyedek. Látom, te már leírtad a szüléstörténetedet :wink: . Nagyon ügyi vagy :D !

Találkozó, sztem, ha nyílvános helyekről beszélünk (persze Gremese terasza is nagyon szupi lenne), akkor asszem' az összes vidéki nevében beszélek, ha azt kérem: könnyen megközelíthető helyen legyen :roll: . Én pölö valószínűleg vonattal megyek (ha addig társaságba vihető lesz a pici lány), és még onnan eltömegközlekedni átszállásokkal, hááát, nem hangzik vmi. jól. :cry: Bár a legjobb az lenne, ha tudnék sofőrt szerezni a kocsinkhoz... :roll:
dettyk

Mmarica! Ez egy nagyon klassz dolog, amit kitaláltatok, így nagyon sokat segíthetünk másoknak, hiszen a tapasztalat többet ér, mint a könyvek.
Én ki fogom egészíteni a születésrtörténetemet a várandóságommal, és ha készen van, elküldöm Neked a gmail.re.

Nem kell egy kis bokaszalag-szakadásból való felépülés fűszerezve egy strandröpi győzelemmel?

Kép
Kép
Kép
gremese

Kiskolbi: ne aggódj szerintem, engem is őrületbe lehet kergetni megjegyzésekkel, főleg ha orvos (vagy más eü-s) teszi, de én bízom a gyerekorvosunkban (még akkor is, ha nem mindig értek vele egyet), mert ő praktizál kb. 15 éve, és ő látott több ezer csecsemőt, nem én.
Engem a kutaccsal az orr-fül-gégész gyerekorvos paráztatott ("anyuka, tessék inni adni a gyereknek" -- ja, előtte szlopizta tele magát), a múltkor meg a tüdőgyógyász azzal, hogy "hideg a keze". Ja, szokott neki hideg lenni, meg meleg is sokszor. :lol:
Ilyenkor mindig rákérdezek mindenre a gy. dokinál, és neki hiszek.

Bongyi: zseniálisak a fényképek, tegyél még fel!!!!!!!!!

Fú, Csajok, Ádi új szokást alakított ki, amiről tegnap futólag már írtam: 10-11 körül este felébred, óriási sírás, és már cicivel is alig lehet visszaaltatni. Nem tudom, mi ez, de tök fáradt leszek tőle, mert így van vagy fél 12, mire kész vagyunk, csak beesem az ágyba, az estéknek meg lőttek. Mindent próbáltunk kizárni: nem kakilt, nincs meleg, száraz levegő a szobában, csönd van (nem zajongtunk, nem azért ébredt). Ez volt már az 5. ilyen este. A késő esti szopival persze semmi bajom nem lenne, ha utána viszonylag normális időben le lehetne tenni, de ekkor nehezebben alszik vissza, mint a sima fél 9-9-es esti cicis altatásnál (amit nem értek). Ráadásul éhes sem igen lehet, tegnap is 40 perces rekordevés után letettem 3/4 9-kor, majd fél 11-kor jött a sírás.
Persze úgyis az van, amit Ádi akar. :lol:

Kép
Kép
irina

Ui: Ja, és nálunk nem szempont, hogy mennyit eszik Ádi, ahányszor cicin van, annyiszor tud enni, ha az 1 óra múlva van (nem jellemző), akkor is.

Mmarica, megnézem az oldalt, és ha lesz időm, szívesen írok is. Elöljáróban annyit, hogy számomra életem legnehezebb szakasza volt a gyerekágyas időszak.

Kép
Kép
irina

Sense, a szeparációs szorongáson én is törtem a fejem... de vannak szakemberek, akik pl. a kólikát (hasgörcs), amiből nekünk szépen kijutott, sem valódi hasfájásként értelmezik, hanem szep. szorongás kiváltotta tünetnek (olvastam róla cikket, majd előkeresem, ha lesz rá időm). A pszichoanalitikusokról nem is szólva, gondolom, szerintük a csecsemő egy nagy szorongáscsomag úgy, ahogy van (bocs...). ;-) Én inkább (bizonyos dolgokban) az átlagnál érzékenyebbnek tartom Ádit (l. többemberes babák). Majd kiderül, igazam van-e...

Kép
Kép
irina

Tényleg. A gyerekágyas időszak.... Hú... annyi mindenről lehetne írni

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Vadvirág Mindkét lehetőség jó csak a játszótérhez még kéne legalább+20 fok :wink: A játszóházhoz meg kb fél év. Az előzző találkozó Anitja munkahelyén volt. A főnökasszonya megengedte, hogy használjuk az egyik termet két jógaóra között :lol: :lol: Az szuper volt babának és mamának egyaránt. De hát nem várhatjuk el, hogy minden alkalommal ingyen a rendelkezésünkre bocsájtsák azt a termet :roll: Kéne találni olyan helyet ami könnyen megközelíthető, ahol a nagyobb tesók is jól érzik magukat és van parkoló is. Valaki írta a brendont. Jól emlékszem, hogy ott van egy sarok a legminibbeknek is? És az a metro vonalán van. Parkoló is van. Egész könnyen meg lehetne közelíteni. Már ha akarunk szervezni a közeljövőben találkozót.
SZERETNÉNK LÁNYOK? KI JÖNNE EL?

Bongyi Nagyon jók a képek :lol:

Irina Nekem is a gyerekorvos szava a mérvadó. A többiekét igyekszem meg sem hallani (főleg anyósomét)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Ma voltunk babaúszáson. Naggggyon szuper volt :lol: :lol: :lol: Igazán élvezte Gréta cica. Lányok ha van rá lehetőségetek akkor szerintem vigyétek el a babókat :lol: Vannak fotók is majd teszek fel csak le kéne csalogatni a gépről. De szerintem még ma jövök vele :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Úszás: Hát nagyon szuper volt!!! El sem tudom mondani mennyire! Szelike nagyon ügyes. :lol: :lol: :lol: Le is merült az oktatóval (először mindig az oktatóval merülnek, később a szülővel), teljesen elzárta a légútjait, egy szem buborék sem jött fel!!! :lol: És csak egy fél pillanatra nyöszörgött. :D :D :D :D :D
Mutatok fotót:
Kép

Móni! Nektek milyen volt?

Bongyi! Nagyon édes Zitád! És persze a fiúk is arik! Jó buli volt! :lol:

Becka! Bocsi, én voltam félreérhető… :oops:

Kiskolbi! Én sem tudtam Mátét megnézni továbbra sem, csak az első kocka látszik. :cry: Bár el tudom képzelni, de azért jó lenne látni!!! :D

Irina! Ezt én is olvastam, hogy amit „hasfájás”-nak hívnak, annak nincs is köze a hasfájáshoz :shock: , hanem inkább nyűgösség… Ez számomra is új volt… :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

L.Móni!
Tényleg, a Brendon a Váci úton szuper ötlet szerintem is, igazad van - autó nélkül is kiváló a közlekedés. :):)

Ez eszembe sem jutott valahogy mint lehetőség...

Pedig ott a benti játszó mellett (jó idő esetére) még van egy kisebb elkerített szabadtéri rész is (műanyag csúszdák, házikók, stb.) amit az áruház és a 4D-s Babamozi határol. :):)

Na és kávéház, egyebek...

Vadvirág
Vendég

Szuperek a fotók!!! :):)

Vadvirág
Vendég

Bongyi, nagyon aranyosak vagytok! És milyen kis vidámak! :lol:

Regi, most voltatok először? Nagyon ügyi Szelike!

silka
silka

Silka! Igen, ez volt az első úszásóra! :wink:

Kép

Kép
regcsiken14

Készült egyébként több kép is, csak homályosak lettek, meg van videó is, de Szeli annyira nem látszik, de azért lehet, hogy felteszem a youtube-ra.
Ez még jó kép:
Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Feltettem a videót a gmail-re. Az oktató végzi a merülést (én jobb oldalt vigyorgok :lol: ), a kapálózás meg azért van, mert még jár keze-lába, mintha úszna (ezt el is mondta a csaj, hogy ettől ne ijedjünk meg). És látszik, hogy nagyon ügyesen elzárta a légútjait, mert nincs buborék. :D
Bocsi, hogy ennyit írok erről, de olyan nagy élmény volt!!! :lol: :lol: :lol:

Móni! Tőled is várjuk a képeket!!!!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Húúúú! Tényleg nagyon ügyes Máté!!! :lol:

Na, most már eldugulok. :oops:
Látszik, hogy mindenki aptyukkal foglalkozik. Az enyém meg elhúzott itthonról... :shock: De mindjárt jön ám, csak letámadtam a gépet!!! :wink:

Kép

Kép
regcsiken14

Regina Nagyon szépek vagytok :lol: és nagyon ügyes Szelina :lol:
Grétike még nem merült a víz alá mert az oktató szerint még nem szabad. Majd a következő foglalkozáson.De neki is nagyon-nagyon tetszett. Megcsináltunk minden gyakorlatot és Ő is csak egy rövid időre volt megszeppenve azt is csak azért, mert az oktató vele mutatott meg egy gyakorlatot és hirtelen nem tudta, hogy mi van :lol: Utánna meg nagyon bealudt :lol: Ahogy kiléptünk az uszoda ajtaján már durmolt is :lol: Kép Kép Kép Kép

KépKép
Kép Kép
l.móni

Ja, és a kis kezét vagy a karúszót vagy az úszógumit vagy bármit tömött a szájába :lol: :lol: :lol: Ezerrel jön a foga :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok lányok!

Bongyi, Regi, l.Móni: tündériek a babók!!! Na´lunk ma apa volt Ábellel uszodában, mi Áronnal itthon voltunk, délelött 10-kor letettem aludni és f3-kor ébredt! :shock: :shock:
Rendes fiú volt, hagyta anyáját pihizni, míg a töbiek nem voltak itthon! :wink: Asszem mára ez volt a hosszú alvás.
De szerintem mi is fogunk menni babaúszásra, biztosan nagyon élvezné, majd jövö héten megkonzultálom a dokinénivel, úgyis megyünk oltásra meg mázsálásra.

Viranka, Míra tüneményes!!! Hihetetlen, miket tud mondani! A Bálintot-cipelö videót pedig várjuk! :wink:

Mmarica, majd én is benézek az oldalra, szerintem is nagyon jó ötlet, hogy ezzel mások segítségére legyünk. Majd én is leírom a császárom történetét. :wink:

Kiskolbi, Máté hihetetlen!!!! Tényleg, mintha nem is ö lenne!! Iszonyatosan ügyes!!

Altatás: mi ugye már nem szopizunk, így nem is kell nagyon altatgatni, ha beteszem a kiságyába és fáradt, akkor egy percen belül elalszik, ha nem álmos, akkor meg reklamál. :wink:

Heni, nálunk is van mostanában ilyen felébredés este, leteszem aludni, hulla fáradt, alszik fél órát aztán felébred és fenn van még vagy másfelet, nem lehet visszaaltatni, csak ha már beájul. Nem tudom mitöl lehet ez! :wink: Nem minden nap van ez így, de már párszor elöfordult.

No megyek a dolgomra, asszem elmegyek kocogni, most apa elvan a rajkókkal! :wink:

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!

Majd este jövök és visszaolvasok!

Horcsog: a kép:

Kép

Tavalyi, de évek óta így néz ki. Miért kérded?
Egyébként ma este a Platánban játszanak!

Pussz!!!

Kép
Kép
timi26

Sziasztok Mammócák!
Hát örülök, hogy meg tudtátok végül nézni a kicsi Mátét :lol: !

Marica! Nagyon szimpi nekem is az az oldal, majd összeszedem magam és írok én is, hova is :roll: ?

Bongyi! Édesek a képek, feltehetnéd az utolsót avatarnak, annyira aranyosak vagytok :lol:

Becka! Szuper ötlet! Persze mi mennénk Nolkával
Egyébként L.Móni, tudok beszélni a jógaközponttal, ha megint ott akarunk talizni, mert ma voltam ott, és kérdezték mikor megyünk legközelebb, örültek nekünk a múltkor is :lol: , de a Brendon tényleg jobb, mert ott van parkoló.

Regi! Móni! jaj de jó lehetett, szuperek a képek, de sajna a videót nem tudom megnézni :( .
Apa is edzi Noelt a nagykádban, már nagyon ügyes, igazi vizimanó lesz, nem úgy mint én :? , 18évesen tanultam meg igazán úszni :oops: , rettegtem sokáig a mélyvíztől.

Hajni! Hogyan kezded a Sinlac-kal a kiegészítést? Légyszi írd meg, köszi.

puszi!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Timi! :lol: Horcsog nem a kis Viktorra gondolt? De Férjed is helyes :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Ihajjjcsuhajjj én kezedem az oldalt :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Regi, l. móni, csodaszépek vagytok, de a kiscsajszik a leggyönyörűbbek (és irigykedem, mert mi Ádó érzékeny füle miatt nem fogunk babaúszni -- majd bepótoljuk, ha nagyobb lesz ;-)).

Kép
Kép
irina

koszonom, h segietek!!
www.varoszoba.hu
be kell regisztralni es nagyon konnyen fol lehet tolteni

emese: deeeeee nagyon kellen ficam/randulas is! halasak lennenk ha leirnad!

Kép

Kép
mmarica

Oké lányok, én dobtam be a Brendonos helyszínt, hétfőn megyünk babás jógázni újra, megkérdezem, hogy mit szólnának hozzá.

Az uszival kapcsolatban kérdés: akkor lehet majd elkezdeni, amikor a 4 hónapos oltáson is túl leszünk? Mert Levinek még csak kedden adják a 3 hónapos szurit. Már kinéztem, hogy hová fogunk járni, csak én tavaszra gondoltam, hogy akkor kezdenénk. Nagyon meghoztátok már most a kedvemet hozzá! :)

(Apukám meg azzal riogat, hogy mi van, ha nem fogja Levi kedvelni az uszizást.) Bízom benne, hogy szeretni fogja. Nyáron amíg a pocakomban volt, nagyon sokat usziztam vele. Úgy éreztem akkor, hogy élvezi. :)

KépKép
becka

MMarica!
Megnéztem, tetszik nekem is... :):)

Gyönyörűen összefoglaltad és szavakba öntötted a történeteteket. GRATULÁLOK, jó volt olvasni. :):)

Szeretném megkérdezni hogy az oldalt moderálja-e valaki, ellenőrzi-e a tartalmát folyamatosan.

Valamint, hogy az esetleges nem odaillő hozzászólásokat és kommenteket és az ilyenekkel összefüggésbe hozható tagokat törlik-e automatikusan legalább hetente?

Vadvirág
Vendég

Regi! SZELINA OLTÁRI ÜGYES!!!!! Gratulálok! Tök cuki volt, mikor feljött a víz alól és kapálózott!!!!

LMóni! Ti is csináltatok előkészülést otthon, mint Regiék?
Annyira jók a képek! Olyan szépek babák és mamák egyaránt!!!

Én most nagyon kedvet kaptam a babuszihoz.

(Csak az a baj, hogy Zsófi szemével már megint valami nincs rendben, a jobb szeme váladékozik. Korábban is ez volt a problémás. Nem tudom, hogy a könnycsatornája, vagy más. Egyelőre forraltt, majd hűtött vizes lemosást eszközlök, és majd meglátjuk.)

Bongyi! Nagyon szépek a lurkók! A szemüveges képeken meg nagyokat nevettem!!!! :lol:

Tali! Nekem jó a Brendon is, meg a jógaközpont is! :D

Anitja, szerintem tök szupi, hogy a jógások rákérdeztek, mikor megyünk legközelebb! :D Biztos fogyóban vannak a teák! :wink:

Mmarica! A bokaszalagszakadást egy műtét követte, és természetesen - ha ezzel segíthetek -, akkor megírom. :)

Becka! Ne hagyd magad riogatni! Levi majd eldönti, hogy tetszik-e neki a dolog, vagy sem! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Képzeljétek, jön a fogunk! :D Na jó, idáig is jött, mert volt és van ínyduzzadás, meg nyálzás, meg mindennek a szájbatömködése, de LÁTSZIK a fogacska teteje! :shock: A bal alsó egyese jön, kb. 1 milliméternyire kint van.
Annyira édi!!!!! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Uszis képek nagyon jók a video is.
Regi!
Szeli nagyon aranyos ahogy csapkod.

Szeretnék érdelklődni van-e még felvétel az együttesbe?

Timi26!
Anitja jól írta én a kis Viktorra gondoltam, bocsi írhattam volna.
De apátokról se láttam még közeli képet. :D
Anitja igazat írt apátok is jó helyes. :lol:

Emese!
Gratulálok a fogacskához. :lol: :lol:

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok!

Na itt vagyok!
Nem érdemes fél napot sem kihagyni veletek, különben rátok megy az egész estém!!! (Persze nem okoz gondot) :D :D :D

Bongyi: helyesek a gyerekek!!! :D

Mmarica: Viktorka napirendje kajaügyileg:

Reggeli: 7-8 óra: 240 ml tápszer
Tízórai: 10-11 óra: 180 ml tápszer
Ebéd: kb.14 óra: főzelék + igény szerint tápszer
Uzsonna: 17 óra: tápszer vagy tejpép
Vacsora: kb 19 óra: 180 ml tápszer

Főzelék, amiket ettünk már: paradicsomos burgonya
sütőtök (almával vagy burgonyával)
vegyes zöldfőzelék (borsó, répa, burg., karfiol)
répa burgonyával
Meg mindezeket különbözőképpen kombinálva.

Gyümölcsök: alma, körte, (üveges) málna, banán, őszibarack, meg ezek kombinálva

Meg szokok majd neki párolni karfiolt, brokkolit répát, krumplit meg mindenféle zöldségeket.
Ha betölti az 5 hónapot jön egy kis husi is a kajába. Már fagyasztgatok le neki apró darabokat, (csirkemell, máj, karaj), hogy csak majd elő kelljen kapni és már lehet is párolni, meg összekutyulni a zöldségekkel!

Dettyk: találkozóval én is egyetértek, de én megvárnám az influenza szezon végét, mert így kockázatos tömegközlekedni!!!
Utána bármikor bárhová!!! :D

Regi: de aranyosak vagytok!!!

L.Móni: ti is nagyon édesek vagytok!

És látszik rajtatok, hogy mindannyian élvezitek az egészet, babák és mamák is!!!

Anitja: de...lehet

Horcsog: kis Viktor, vagy nagy Viktor képét kérted???

Egyébként dilemmázunk a nevén. Ugye Viktor Dánielnek hívják, most a Viktorkát használjuk. De amikor ránézek, olyan Danis az arca! Szerinteket???

Kép
Kép
timi26

Horcsog: mennyire friss kép? Január eleji van! (Hát akkor publikussá tettem az uramat is... :oops: )

Kép
Kép
timi26

Bocs Mmarica: az uzsonna: tejpép vagy gyümölcs!!!

Kép
Kép
timi26

Timi!

Szerintem tiszta apja a kis Viktor.
Nehogy szégyeld. :lol: :lol:

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok!

Már megint eltüntem egy kicsit mert mindig jön valami ami miatt nem tudok jönni! :cry:

Teljesen kész vagyok nem is tudtam visszaolvasni majd próbálok de sajnos a Bertusnak megint visszajött a hasfájása de olyan őrületesen,hogy sikitva űvölt a fülembe és szinte kiugrik a kezemből annyira dobálja magát!!! :cry: :cry: :cry:
Nem tudom,hogy mitől lehet pedig már másfél hónapja nem kellett neki adnom az infacolt,és most egyik napról a másikra előjött!
Másnak is volt ilyen?

Bocsi,hogy csak panaszkodni jöttem de nagyon el vagyok keseredve annyira sajnálom szegényt,annyira szenved!

KépKép
juba

Juba: biztos, hogy a hasa fáj???
Sikítani fogzáskor és fülfájáskor is szoktak. De ezt Irina jobban tudja, sajnos neki volt benne része!

Horcsog: akkor most tegyek fel Viktorkáról friss képet? Vagy miért kérdezted? Csak nem a lánykádnak szeretnéd megmutizni???
Nem szégyellem apukát, csak így külön senki nem szokott fetenni apukáról képet... :oops:
Egyébként ez a kedvenc képem róla. Olyan helyes amikor énekel!!! :D

Kép
Kép
timi26

Timi!

Persze jöhet a kép és a lányom is megnézi. :lol:
Nem baj majd a többiek is raknak fel ha nem is egyedülit de közelit.
Most már apukákat is meg kell ismerni nem?
:D

Juba!
Ahogy Timi is írta lehet más oka is.
Nem kapkod a füléhez?
Vagy úgye a fogzásnál a rágás nyáladzás.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Vadvirág: Az oda nem illő hozzászólásokat óránként ellenőrzik, nemhogy hetente. De nem nyúlnak bele a sztorikba, tehát ilyen moderátor nincs. web 2 alapu a www.varoszoba.hu, ugyh az mar inkabb kommunikacio, mint sima informacio jellegu!

gremese: az nagyon klassz léenne, ha leinad, jah meg a zsofka szemecskejevel is ami tortent, mert az meg engem is kifejezetten erdekelne, ugyanis en meg ott lemaradtam, h nem tudtam, miert is mentetek el eloszor orvoshoz vele, h mi is volt a tunet!

ktimi: koszi, h leirtad. vhogy en is igy gondolom, csak olyan betoji alak vagyok, h meg nem mertem sem pl kortet adni neki, pedig az almat, alma-barackot imadja! es a fozelekekrol meg nem is beszelve
:oops: egy biztos, h sztem mar nem elegiti ki az igenyeit a csak tapi! nev: mar megszoktuk, h viktorka, de nalunk a tesom pl liniket minkanak hivja es igy edzodunk, mind2 nevehez! amugy nekem a dani nev is tetszik!

Kép

Kép
mmarica

Bongyi
Nem hülye kérdés. Szerintem igen eszek és alszom rendesen. Bár van pár nap, h a filmezés rovására megy az alvás, de olyankor próbálok délután is aludni Lillával.
Amúgy aznap a végén pont egy kis zsömle segített, de nagyon nehezen gyűrtem be. Pedig reggeliztem is meg minden és még éppen csak ebédidő volt :? ki érti ezt.
A szemüveges kép csúúúcs :lol:

Silka
És jól aludtak a cuccok?? :lol:

Viranka
Fúú T Attila, remélem nem sok t-vel kezdődő Attilával végződő ismerősöm van :)
Ez tényleg aranyos lehet és hát nem vígasztaltál meg :) azért remélem az öcsémnél egy picit jobb lesz.
Naaagyon jók az aranyköpések

Becka
Na akkor most már én is előszedem a tavalyi kismamát :)

Kiskolbi
wow Máté nagyon ügyi :)

Móni
Én tuti mennék talira. Amúgy korábban én említettem a Brendont, mert egy másik topikkal ott szoktunk talizni. De azt hiszem az itteni létszám oda talán már túl sok lenne.
De azért megpróbálhatjuk
Nagyon édesek vagytok ti is és ha-haaa a kis ravasz, csak nem egy pincúr tetkó figyel a válladon??? :)

Regi
Jajj nagyon cukii

Marica
Szuper ötlet. Nekem úgyis word-ben van szívesen feltöltöm.

Timi
Hát valóban jó kép :)

Ma eccerűen egy tünemény volt a lányom :) elkezdte élvezni a saját hangját és sikkangat örömében. Meg kell zabálni. Ma nem is volt szinte semmi sírás, csak egy pici nyüszi volt :)
És pedig voltunk Brendonban, Decathlonban és még du. elmentünk a barátainkhoz. Sajna ott mire odaértünk akkora tört ki a kisfiún a rosszullét, szval remélem nem kaptuk el.
Nem voltunk vele érintkezésben, de hát .....
És ezek után fürdés, szopi és alvás és mindenhol vigyorgott ezerrel.
Ja és teljesen be vagyok indulva, úgy néz ki veszünk egy könnyebb babakocsit, h jobban tudjak majd közlekedni. Chicco Poone XS plus-t néztünk ki. Csak 5,5 kg és szüperül néz ki.
Holnap, ha sikerül élőben is megnézzük. Mindezt azért. Mert amit vettünk babakocsit bár szuper, de azért vannak igen előnytelen dolgai, ha az ember jönni menni akar.
Pl. h Pestre sétállgatni széles (nem fér be pl a bérházak liftjébe sem és a járdán a kocsik mellett is alig lehet közlekedni vele), nehezen összecsukható, a kocsiba éppenhogy csak belefér. És bár nem túl nehéz, azért
emelgetni az én rossz hátammal+gyerek mégsem lenne jó. Felmerült, h eladjuk, de mégis lemondtam róla, mert csak nagyon áron alul tudnánk, még úgy is, h alig használt és annyira azért nem rossz.
De az tuti, ha újra választhatnék nem ilyet vennék....na ez már most mind1.

Szval ez van velünk. Na megyek aludni, mert tegnap jó sokáig fent voltunk. Gyűrűk ura 3. részt néztük meg és ez a teljes verzió volt. Több mint 4 óra :lol:
Jó éjszakát nektek!

KépKép
KépKép
fleur

Mmarica: az olyan gyümit, amiben én sem vagyok biztos, üvegesen adom neki. Arra rá van írva, hogy mikortól adható. Körtét is csak azért kapott, eddig nem tudtam, hogy adható. Meg málnát is csak így adok. (Én nem tudom a magvaktól megtisztítani). Viszont én fontosnak tartom, hogy az első évében sokféle ízt megismerjen, később már nem biztos, hogy elfogadja.

Kép
Kép
timi26

motiot: nagyon jo lenne, ha leirnad, foleg azt is, h nemetorszagban ez hogy is van, mert ugye teljesen mashhogy, mint itt. mert pl itt nincs prog csaszi keresre! es sokat segitene azokon, akik most keszulnek kimenni terhesen!

moni, regcsi: szuperek a fotok – irigykedem is, mert en nagyon akartam volna vinni liniket usziba, de bukos, ugyh sajna ez kimaradt!

emese: mar mi is bmelyik pillanatban varjuk az elso fogacskat, majd kerunk a tietekrol kepet – pont ma mutattam az egyik bnomnek, h zsofi akkora, min linike, mert majdnem egy napon szulettek!

Kép

Kép
mmarica

Horcsog:

Ildikének szeretettel:

Kép

Kép

Kép
Kép
timi26

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: