A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok Lanyok!

Bucsuzni jottem toletek. Igaz nem voltam rendszeres irogatoja a topiknak, csak neha szoltam hozza, de hatha vki emlekszik ram. Oromteli hirek miatt tavozom, sikerult osszehoznunk egy bebiket! Kép Most toltottem be a 7. hetet.
Lanyok, halas vagyok a sok infoert, amit ebbol a topikbol szedtem.
Udv, es mindenkinek babasodast kivanok!
Sz.
szamoa

Sziasztok!

En is visszatertem hozzatok. Kép
Penteken hajnalban utaztunk a baratnomhoz Szlovakiaba. Kép
Voltunk meg Becsbe is. Kép
Jol be is vasaroltunk. Kép
Igy most nagyon szupi kedvem van. Kép

Nektek milyen volt a hetvege?

Ilduci!

Nagyon nagy gratula neked. Kép

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Ilducinak!
Vendég

Szamoa!

Neked is gratula!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Csak megerkezett ide az a sok golya, amit kuldtetek. :o)

Hetvegen en is lattam es en is kuldtem feletek egy golyat, amit lattam.
Bizom benne, hogy az is megerkezik majd valakihez.
Vendég

Egcsi,Tinka! Köszi, de egylöre még csak rövid idöre kelek fel, reggel és du. Fáj is a hátam a sok fekvéstöl, már nagyon várom végre febr. legyen.

Szamoa! Gratulalok nektek!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

SzamoaKép
Gratulálok a csöpséghezKép annyira jó olvasni hogy egyre többen lesznek babások.

KarmenKép
Meglátod hamar itt lessz a februárKép addigis nagyon sok kitartást és jó egészségt kívánok a babókának és neked isKép

A hétvégéhez még csak annyit szeretnék hozzáfűzni hogy egy kicsit szenvedtem is, mert a pénteki rosszullétem(hányásKép ) amit az apóssom hallott mert a közvetlen szomszédom egéssz hétvégén azt mondogatta nekem hogy jön az unoka és hogy én ne csináljak semmit mert egy kismama ne erőltesse meg magát meg ilyenek.Nem akartam megbántani ezért csak legyintettem eggyett.Aztán megjött a sógorom aki el volt csodálkozva hogy hogy megbögyösödtem meg ki vagyok gömbölyödve hát őt meg majdnem nyakon vágtamKép
A párom szegény meg csak rázta a fejét,nekem elég rosszul esett egy kicsit amit mondtak mert mivel közeledik a mensim azért lehetek kikerekedve, mindíg így szokott lenniKépKép na de mindeggy.
Viszont a hugommal beszéltem hétvégén na és mit mondott hogy szerdán(amikor a peteérés volt na meg a Kép
egyszer csak úgy eszébe jutott hogy végre én is kismama leszek hamarosan és születik egy picibabámKép
Na erre varjatok gombot.......
Kb. a hétvégén kell megjönnie de már most nemtudom elrejteni a hasam annyira felvagyok fújódvaKép szerintem a rengeteg kajától lehet.
Szerintetek hogy állítsam le az öreget hogy ne mondogassa már azt nekem hogy pocakos vagyok

Várom a válaszotokat

Alice(aki most egy kicsit szomiKép)
malice

Alice!

Nagyon sajnalom. Kép
nem tudom, hogy mit kene mondanod.
Talan azt, hogy nem az O dolga, hogy ti mit szeretnetek, es idoben meg fogja tudni, ha netan lesz valami. Kép

Sajnalom

Ne szomorkodj!

Kuldok egy kics jokedvet. Kép

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

MagikaKép

KöszikeKép
malice

Alice!

Kép
Vendég

Alice: nem is tudod, mennyire megértelek! Nálunk is itt benn mindenki azzal foglakozik, hogy mikor leszek már terhes, meg amikor egy picit jobb kedvem van, vagy fel vagyok puffadva, megy a pletyó, hogy terhes vagyok. Én már nem is foglalkozom velük!

De ha rokonaim is ezt csinálnák, tuti nagyon kiakadnék! Szerintem is mondd meg nekik, hogy majd értesíted őket, ha sikerült, addig meg ne piszkáljanak, mert rosszul esik.
shine

Sziasztok Lányok!Kép

OOOOriási gratula a babákhoz!!!

Alice, fel a fejjelKép Kép Kép

Nekem 5 napja késik, de a ma reggeli teszt negatív lett Kép valószínű beőrült a ciklusom Kép

Szilvi

Ui: azt hiszem lassan regisztrálnom kellene, a régit nincs erőm használni ...
Névtelen

SzilviKép

Szerintem vegyél egy másfajta tesztet is lehet hogy a mostani rossz volt.
Nagyon Drukkolok hogy ne jöjjön megKép
A hőd hogy áll??? nem mérted meg abból is sokminden kiderül

Alice
malice

Ja és mindezek után még a párom is kontrázott hogy mi az hogy te reggelizel hisz nem szoktálKép

Alice
malice

Sziasztok Lányok!
Látom, pénteken kerestetek, nem tudtam jelentkezni,nem volt időm.
Csütörtökön voltam dokinál, még sajna semmit nem látott. Ma van a 28. napom! És még nem jött meg. De a mai tesztem: negatív... :-(
Nagyon nem örülök.
De csütörtökön újra megyek UH-ra, addigra már biztos lesz valami: vagy ez vagy az. Amúgy még mindig hányingerrel ébredek, feszül a mellem, a hasonalvás meg nehézkes és továbbra is hullafáradt vagyok. Én, akinek eddig elég volt napi 5-6 óra alvás, most este 8-tól reggel 8-ig fel sem ébredek. Akkor is csak ha muszáj. De délután 2-nél tovább nem bírom alvás nélkül. Beszélgetés közben képes vagyok elszundikálni.
A hőmet azért továbbra is mérem, most már hüvelyben is (másikkal meg szájban). Amúgy mind a kettő már csütörtök óta ugyanazt a hőt mutatja. Csütörtöktől 36,8. Az első fázisban általában 36,3 és 36,4 volt, felváltva. A második felében meg 36,7-36,9 volt, az utóbbi négy nap folyamatosan 36,8 fok. Remélem, csütörtökön már minden kiderült, mert nagyon türelmetlen vagyok!
Judit-ka (mától ezt használom, a félreértések elkerülése végett; nem vagyok a regisztrált Judit!)
Judit-ka

Ezt hallgassátok meg (bocsi, olvassátok el) Lányok!
Hogy mi történt velem (velünk a párommal) pénteken.
Mentünk lottót venni, hiába, bízakodik az ember...
Aztán kértünk egy kaparóst is, hátha...
A kiszolgáló hölgyike kérdi, milyet: - hát mondjuk, állatkölyköset - mondja párom.
No, a hölgyemény nekiáll keresni a fiókban, már derékig eltűnik, mire felül, ránknéz, majd így szól: - Csak egy van, az is gólyás, nem baj? - Mire mi: - Naná!
Szerintetek vannak véletlenek?
Azóta is nálam van a gólyakép.
Judit-ka
Judit-ka

Judit-ka

Kép
Vendég

Judit-ka! Kép Állítólag nincsenek véletlenek! Kép
shine

Judi-kaKép

Hány napra szokott megjönni, lehet ám hogy még korai a teszt.Milyen fajtát használtál.
Én továbbra is drukkolok neked hogy ne jöjjön meg legalább még 9 hónapigKép

Na lányok már a kollégám is kezdi,a felesége kismama és mikor ideált most mellém azt mondta hogy (nemtoom hogy kell irni ezért magyarosítomKép ) Dezsavű érzése van
Köszi...

Alice
malice

Na végre, sikerült regisztráltatnom magam!

Mikor fogom már végre megtudni, hogy sikeres volt-e ez a hónapunk? Annyira várom. Elvileg ma kéne megjönnie, de szerencsére semmit nem érzek, hogy megjönne. Akkor meg mi van már, miért nem kétcsíkos a tesztecském!?
Judit-ka
h_juditka

SzamoaKép
Gratula a bébihez, majd a "friss"-ben dumcsizunk, ha egyszer mi is átvergődünk oda.Kép

Judit-kaKép
Drukk! Drukk!

AliceKép
Engem anyám nyaggat állandóan az unoka kérdéssel-pedig 3 hónapja született az öcséméknél baba-de leállítottam azzal, hogy majd szólok, ha van valami. Hétvégén a szomszédasszony is kérdezgetett, neki meg kitérő választ adtam. Mi köze hozzá?! Mi lenne, ha nem is akarnék gyereket egyáltalán? Elvégre nem kötelező!

Egcsi
egcsi

Alice!
Nem szokott megjönni "magától", az előző havim a 26-dik napra jött meg. Jún. 27-én jött meg 1 év után gyógyszerre (Norcolut), majd július 22-én jött meg 26 napra az előzőtől, és ma este vagy holnap reggel kéne megjönnie, de még semmi előjele.
Amúgy MediLab-ot használtam. Szerinted mit kéne használnom? Melyik a legkorábbi, legmegbízhatóbb?
Judit-ka
h_juditka

Sziasztok,

Lányok ,kb 3 hete szedem a Hormel-S cseppet és erre most megjött a 21. napon.Nem értem én ezt eddig nem jött meg hónapokig .Normális ez így ? először azt hittem hogy csak barnázom,de ez inkább menzi .A hőm az botrányos bár mondta a dokinéni hogy majd ő elemzi én ne stresszeljem magam rajta. Ha valaki szedte már a cseppet az válaszoljon légyszi hogy nála hogy hatott a csepp?!

köszi
üdv
Zsebi
Zsebi

Alice, nem hőmérőztem ... és nincs kedvem másik teszthez mert nem érzek semmit.
Felhívtam a Dokim,azt mondta ha nem jön meg, csináljak pénteken egy újabb tesztet, de nincs más csak türelem, aztán meglátjuk.
Na ettől jó ideges lettem.

Szilvi
Névtelen

SzilviKép
Hát a türelem az egészben a legnehezebb. Én is utálok várni és reménykedni, aztán megint várni...
Ne csüggedj, a negatív teszt még nem biztos, lehet, hogy csak korai volt. Nem törvényszerű, hogy érezz akármit is.Kép

Egcsi
egcsi

Sziasztok

Muszáj valakivel megbeszélnem, mert megőrülök azért is gondoltam, hogy csatlakozom.
A párommal 2 éve próbálkozunk, de még egy tesztem sem lett pozitiv. Bár sokszor volt, hogy már majdnem kimaradt kettő, de amikor megcsináltam a tesztet vagy utánna rögtön, de legkésőbb 2 napon belül megjött.
Most orvost váltottam, mert meguntam a régi nemtörődömságát, mindig a fogyással piszkált, de kérdem én amikor szedtem a fogamzásgátlót 3 évig és hiztam vagy 25 kg kárdeztem nem a bogyó, azt felelte nem lehet, mert alacsony a hormontartalma. Aztán most kiderült, hogy le kellett volna állni vele? Persze ebben én is hibás vagyok, amiért ráhagytam, de mostmár ez van.
A másik orvos rögtön kideritette, hogy van egy máhszájsebem, amit le kell szedni.
Most 2-án volt az esküvőnk, utánna persze nászút, amikor is meg kellett volna jönnie, de amikor nem jött meg örültem nagyon. Erre 36. napra mégis meggondolta magát. Már tesztet nem is veszek eldöntöttem, csak ha legalább 2 ciklus is kimarad.
Bocsi ilyen hosszú voltam, de talán ti megértetek.

Köszi a türelmet:

GViki
Névtelen

Zsebi Kép

Én kb. két hete szedem ezt a cseppet. Eddig semmi hatását nem észleltem. Nekem tegnap kellett volna megjönnie, de még semmi. Viszont a hőm már leesett, úgyhogy ma tutira meg fog jönni. Úgyhogy nem rövidítette le a ciklust. Viszont csak kb. a közepétől szedtem, úgyhogy a következő ciklusban talán már többet tudok mondani.

Alena
alena

Zsebi: Én használok ilyen cseppet szintén 3 hete, de nálam nem jelentkezett még mensi. Nekem a jövő héten kéne nem megjönnie. Nem tudom mitől lehet ez a zavar nálad, de az is lehet, hogy most áll be a mensid. Sajnos én a hőmet nem mérem, ezért ezzel kapcsolatban nem tudok semmi okosat mondani. Azt, hogy hatott-e, azt majd csak jövő héten tudom meg. Addig várakozom.
Üdv mindenkinek: Bogyesz
bogyesz

GVikiKép
Üdv közöttünk, de ne maradj sokáig. Kérdezz és panaszkodj nyugodtan, itt megértő fülekre találsz.
Legfőbb ideje volt az orvosváltásnak! Ha jó kezekben vagy minden menni fog mint a karikacsapás! Lehet, hogy a fogigátló bekavart a hormonjaidnak és magától nem tud helyrebillenni. Jártak már így mások is itt. Hőmérőzől?
Kérdezz és ha tudunk segítünk!

Egcsi
egcsi

Egcsi, tudom senkinek nem könnyebb itt, csak leírtam.
Szerintem teljesen bekattantam. Oda jutottunk a múlt héten, hogy már veszekedtem a férjemmel, és akkor kezdtem el gondolkodni, hogy valami baj van velem...
Szombaton meg titokban kicsomagoltam pár dobozt amiben a babaruhák vannak ... nincs türelmem ...

GViki, remélem nem sokáig leszel ittKép

Szilvi
Névtelen

SzilviKép
Totál megértelek. Már én kezdtem bekattanni, de még időben sikerült leállítanom magam. Mi fél éve próbálkozunk, de nálunk az a gond, hogy a férjem külföldön dolgozik és valahogy mindig a reményteljes napokon van távol.Kép A múltkor például két nappal a tüszőrepi után érkezett és néggyel a következő előtt távozott. Akkor jól kiborultam, még bőgtem is és nagyon szerencsétlennek éreztem magam, hogy még esélyünk sincs. Aztán láttam, hogy milyen rosszul esett a páromnak, hogy "miatta" nem jön össze a bébi és akkor eldöntöttem, hogy ennek vége. Találtam valami mást amire összpontosítok és sokkal könnyebb így. Babaruháim már nekem is vannak, Amerikából hoztam néhyány édeset, amit "nem lehetett otthagyni" és néha én is előveszem, "megszellőztetem" és álmodozom. Tudom nálatok más a helyzet, de nemsokára te is kismami leszel! Addig is itt van egy kis pozitív energia:+++++++++++++++++++++++++++++++++++ és vidámságKépKépKépKépKépKépKépKépKép.

Egcsi
egcsi

Alena,Bogyesz

azt ugye betartjátok hogy se a csepp előtt se utána fél óráig semmit sem szabad sem enni ,sem inni ,sem mentolosat szopogatni mert akkor nincs hatása,mivel ez a csepp a nyálkahártyán át szívódik fel (mint általában a homeopátiás szerek)? Én is vígan szedtem 2 dl narancslével pár napig amig a barátőm szólt hogy ne igyak semmit sem mert akkor olyan mintha be se szedném.
Zsebi

Judit-kaKép
Ne izgulj meglátod sikerülni fogKép
Én a HCG-tesztet javasolnám az a beágyazódást követő 3-ik napon már kimutatja a pocaklakót.

Igaz a sógornőmnek csak a harmadik teszt lett pozítív,mindenkinél változik.
Nyugi(mondom énKép

Alice
malice

AliceKép akkor én vegyek ma még két tesztet? Kép Kép Kép

Egcsi, két és fél hónap alatt, még mindig vannak dolgok amiket nincs erőm elrakni. Tegnap kétcsomag popsitörlőt nyomtam a barátnőm kezébe, hogy vigy el ... a legtöbb dolog anyukámnál várakozik ... csak én nem tudok várni

Szilvi
Névtelen

Szilvi KépKépKép
Szerintem már lassan a gyógyszertárak rajtunk fognak meggazdagodniKép

Alice
malice

Sziasztok!Kép

Már rég nem jelentkeztem, de gondoltam most mégis írok nektek!
Látom sokan vagytok esélyesek és felmerült, hogy melyik terhességi teszt a jobb. A kismama honlapján találhattok információkat a tesztekről. http://www.kismama.hu/cikk.php?id=61&cid=10670&PHPSESSID=addf537d2458dfe144e26b6 3916f827e elvileg ezen a címen.

Az új babásoknak nagy-nagy gratula!KépKépKép
A többieknek pedig kitartást kívánok!KépKépKép

Rólam annyit(hátha vki még emlékszik rám), hogy most kezdem a 36. hetet, innentől már egyre izgatottabb vagyok!

Puszi
Laura
Laura2

Szilvi Kép
Megértem, amit érzel. Nem is nagyon lehet semmi vigasztalót mondani. De azt mondtad, viszonylag könnyen teherbe estél. Próbálj meg egy picit kevesebbet foglalkozni a baba dologgal, nehogy aztán a görcsös akarás késleltesse a pocakosodást.

Zsebi Kép
Ezt jó, hogy mondod. Én is vígan iszogatom narancslével és vízzel is, és eszem és iszom is utána. Akkor úgy tűnik, ne is nagyon várjam a hatását?

Puszi, Alena
alena

AliceKép
Megfogadtam nem veszek most többet Kép
... de a most nem tudom meddig tart Kép Kép Kép

Szilvi
Névtelen

Sziasztok!

Ilduciiiiiiiiiiiii!!!!!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Jaj, nagyon nagyon nagyon nagyon örülök!!!!
Én is megkönnyeztelek Téged, akkor 1-1.
Látod, még tenger sem kellettKépKép
De legalább most jól kipihenitek magatokat.

Puszi

Kele
Kele

SzilviKépKépKép

Akkor holnap talizunk a gyógyszertárbanKépKépKép
malice

Alena, valószínű ez van, teljesen begörcsöltem. És az eszemmel tudom ... de a lelkemmel nem.

Olyan kordában nem tartható düh van bennem, hogy törnék-zúznék ... de aztán csak az órákon át tartó bőgés marad, főleg egyedül, mert mindenkinek elege van már belőlem, és mindenki szerint az élet megy tovább ... csak nekem nem akar tovább menni.

Szilvi
Névtelen

Szia Szilvi!

Nagyon sajnálom és rettentően meg tudlak érteni, hogy min mentetek keresztül és hogy most mit érzel! És teljesen érthető, hogy nagyon türelmetlen vagy! De hidd el, sokkal jobb lesz ez, és nagyon szurkolok, hogy egy pocaklakó nagyon hamar beköltözzön hozzátok! Nagyon megérdemelnétek! Ha bármiben bármikor tudok segíteni, akár csak beszélgetésre van szükséged, kérlek jelezd! Nagyon örülnék!

Kele
Kele

Mi a neve a HCG-tesztnek? Ez? Vagy Gravi HCG? Mert ilyet már vettem a szombaton (már akkor), az is negatív lett. De megvárom most már a csütörtököt, aztán délután UH, az már a 31. napom lesz. Addig remélem, nem lesz semmi.
Judit-ka
h_juditka

SzilviKép

Én is meg tudlak érteni,már én is voltam így de egy idő után elegem lett és lesza....am az egésszet aztmondtam nem érdekel,és sikerült is csak a papának éltemKép
Mostanában csak a mensi előtt pár nappal szoktam a hőmet mérni ha nem felejtem elKép ha igen akkor meg izgulok egy kicsit és kész.
Egy időben én is állandóan sirva fakadtam meg tesztek tömkelegét vásároltam össze drága pénzért hiábaKép

Nyugodj meg csináljatok sok jó dolgot a párocskáddal és meglátod amikor nemvárod már ott is lessz a kis csibész a pocibaKép

Alice
malice

Alice! Az évek alatt sajnos velem is jópáran probáltak jópofizni, hogy kerekedek, ne foglalkozz velük, tudom nagyon rosszul esik, én mindig azt mondta erre, csak nött a hasam, babát dehogy akarunk még. Ezek után szégyellte magát az illetö!

Judit-ka, Szilvi! Több példa is van rá, itt is volt, hogy a korai teszt még nem mutatta ki. Én a sok kudarc után mindig megvártam 1 hét késést, és amikor valóban poz. lett, akkor rögtön látszott is már. De itt is volt olyan, akinek elöször semmit sem mutatott ki. Tessék várni pár napot, ha addig se jön meg akkor teszteljetek megint, mi nagyon szoritunk!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Judit-kaKép

Asszzzem Gravi HCG de a szombati nem volt neked még egy kicsit korai?????
Türelem és a várakozás meghozza gyümölcsétKép

Alice
malice

Egcsi!

Köszi a biztatást, de ezt kivánom minden hasonló cipőben járónak.
Nem hőmérőzök (nem sokat tudok a témáról) bár tudom, hogy a topicból sok jó infót megtudok.
Névtelen

KarmenKép
Jó a képKép
Szerintem tiszta annyyya ez a gyerekKép
malice

Egcsi, Szilvi!

Köszi a biztatást,mindenkinek aki hasonló cipőben jár, ezt kivánom.

Nem hőmérőzök, (nem sokat tudok témáról)majd egy kicsit jobban átnézem a topicot, ha lesz időm.

Gviki
Névtelen

Karmen és Alice!

Köszi a türelemre intést, de már olyan kevés türelmem van...
Alice!
A szombat még korai volt (tudom ezt jól),de kivételesen azt a tesztet a Párom vetette, ő is nagyon kíváncsi. Ma is óránként telefonál (amit ő nem szokott csinálni), hogy megjött-e már vagy sem! Olyan édesen aggódik!

Judit-ka
h_juditka

Judit-kaKép

De aranyosKép

Mond neki hogy ne idegeskedjen Kép ha most netalán megjönne(amit nem hiszekKép )ugyeeee akkor a kövi hónapban lessznek ám párnacsatákKépKépKép

Alice aki nagyon szorít neked és MindenkinekKép
malice

Alice, köszi!
Nagyon jó érzés, hogy bíztatsz!
De nem fog megjönni.... (remélem)
:-)

Judit-ka
h_juditka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?