Szamoa
Gratulálok a csöpséghez

annyira jó olvasni hogy egyre többen lesznek babások.
Karmen
Meglátod hamar itt lessz a február

addigis nagyon sok kitartást és jó egészségt kívánok a babókának és neked is
A hétvégéhez még csak annyit szeretnék hozzáfűzni hogy egy kicsit szenvedtem is, mert a pénteki rosszullétem(hányás

) amit az apóssom hallott mert a közvetlen szomszédom egéssz hétvégén azt mondogatta nekem hogy jön az unoka és hogy én ne csináljak semmit mert egy kismama ne erőltesse meg magát meg ilyenek.Nem akartam megbántani ezért csak legyintettem eggyett.Aztán megjött a sógorom aki el volt csodálkozva hogy hogy megbögyösödtem meg ki vagyok gömbölyödve hát őt meg majdnem nyakon vágtam
A párom szegény meg csak rázta a fejét,nekem elég rosszul esett egy kicsit amit mondtak mert mivel közeledik a mensim azért lehetek kikerekedve, mindíg így szokott lenni

na de mindeggy.
Viszont a hugommal beszéltem hétvégén na és mit mondott hogy szerdán(amikor a peteérés volt na meg a
egyszer csak úgy eszébe jutott hogy végre én is kismama leszek hamarosan és születik egy picibabám
Na erre varjatok gombot.......
Kb. a hétvégén kell megjönnie de már most nemtudom elrejteni a hasam annyira felvagyok fújódva

szerintem a rengeteg kajától lehet.
Szerintetek hogy állítsam le az öreget hogy ne mondogassa már azt nekem hogy pocakos vagyok
Várom a válaszotokat
Alice(aki most egy kicsit szomi

)