Sziasztok!
Jó sokat írtatok csajok,most nemtudok mindenkinek válaszolni,biztos kicsit össze-vissza fogok írni,de azért megpróbálom összeszedni magam!
Tegnap nem voltam,mert számítógépmentes napot tartottunk Apával,szombaton kiborultam,hogy felváltva ülünk a gép előtt és erről szól az élet!
Nagyon szuper volt,főzőtt ebédet,du. sétáltunk,voltunk vacsizni,szóval szuper volt!
A gépünk biztos megharagudott mert azóta nem lehet bekapcsolni,úgyhogy most nővéremtől írok nektek gyorsan!
Remélem Apa megtudja ma csinálni és akkor holnap már leszek többet!
Nagyon jó a babakocsi,hasonlót néztem én is!
Para mami! Mondtam már,hogy ne olvass mást csak minket!
Ezt nem lehet így csinálni!!!!!!
Próbálj pozitív lenni! Kérlek!!!
Mindenkinek megy a drukk az uh és afp miatt!
A 4d-n biztosra megmindják szerintem a nemét!
Most éjszaka nekem is többször bekeményedett a hasam,asszem,de nem vagyok benne biztos.
Én is 3X2 Magne B6-ot szedek,Elevitre azt mondta a doki,hogy ami van szedjem be,de újat már ne vegyek,mert 20. héttől Ca-ot és vasat kell szedni!
Hányingerem egész jó már!
Táppénz?????????? Én okt. 15 óta vagyok táppénzen és még nem kaptam egy forintot sem!
Éppen ma adtam fel egy levelet nekik,hogy mégis mikor gondolnak fizetni?
Email címük,faxuk nincs megadva,telefonon képtelenség őket elérni,mivel nem veszik fel,ha odamész fél nap egy kérdés,ezért SOS így elküldtem!
Kíváncsían várom!
Szerdán végre megyek fodrászhoz!
Szerintem ez a visszamaradt idő úgy el fog repülni,én már most úgy érzem,hogy nem lesz meg minden!
Most megyek,majd még mepróbálok jönni!
Szép napot mindenkinek!