A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » János Kórházas Anyukák topicja

és tesók:
Kép
kerekpocak

Szia Zsófi,
a hátsó fal a gyakoribb, és teljesen OK. Ha az alsó széle eléri és nem fedi a méhszájat, az is OK. Ha fedné, akkor sem kell még izgulnod, mert a tapadás helye nem változik, így ahogy nő a méh a babával együtt, folyamatosan elhúzódik arról a helyről. (Mint amikor a leereszett lufira rajzolsz valamit, mondjuk a szája közelébe, aztán felfújod. A nyúlás miatt "elmegy" a szájától.) De nem fedi, úgyhogy semmi gond. (Maximum, ha mégis marad, a végén, ha nagy lesz a baba súlya, majd fexel egy kicsit, hogy ne nyomja a méhszájat, nehogy hamarabb kinyíljon. C=3000, ugye? akkor minden a legnagyobb rendben!
Gratula a picifiúhoz, nagyon cuki már most.
zizi :D

Zizi
KépKép
Kép
1zizi

jól van akkor, megnyugodtam. a császár mellett szól mondjuk ez is. (meg a mióma, meg az előző császár). szal gondomlom eléggé biztos kezd már lenni.
kerekpocak

Zsófikám, ezt jobb lenne orvostól megkérdezni... szerintem mély fekvés nem szól mellette, előző császár csak akkor, ha "hosszában" vágtak. Illetve: te tudod, hogy az miért volt császár. Ha az oka még most is megvan, akkor tényleg valószínű...
Ne bánkódj miatta, a lényeg, hogy a baba egészséges legyen, és hát lehet, hogy neki az kisebb stressz.
z

Zizi
KépKép
Kép
1zizi

ó én nem aggódom. jó ez így. (dokival megbeszéltük, h nagy a valószínűsége)
kerekpocak

Ja, és akkor teljesen letettetek az anyukám által javasolt Sámuel névről? :lol:

Zizi
KépKép
Kép
1zizi

Lányok,
nekem is lenne egy kérdésem: a BCG oltás kinek meddig maradt meg? Mármint meddig volt gyulladt, gennyes? Vandának még mindig sárga a közepe, és piros körülötte. Pár hete ki is fakadt. :cry: ez OK???

Zizi
KépKép
Kép
1zizi

hehehe

elég vicces lenne. ez itt a fiúnk samu és az öccse samu :)
kerekpocak

zizi: tök ok.
kerekpocak

Lehetne mégegy kérdéssel több?
Mi még mindig lógunk a TAJ kártya elhozatalával... betegségek, papa külföldön, stb...
Most holnap el tudnám hozni, de el tudnátok magyarázni, hogy hová is kell menni?
A kórházban azt mondták, hogy Teve utca így, Teve utca úgy... Ott nem a rendőrség székháza vagy mije van?
Ugye nektek se küldték ki postán?

Zizi
KépKép
Kép
1zizi

Sziasztok!

Köszönjük a drukkokat! Úgy néz ki, h semmi baj nincs, nem produkált semmi tünetet a felsoroltakból. Jó nagy kő esett le a szívemről. De azért figyelgetem még.

Zsófi! Nagyon drága Jónás! és nagyon hasonlít Samura. Gondolom alig várod már h kibújjon.
Tényleg lehet h allergia, m nálunka mandarin szuper nyerő volt, és ma a fürcsinél rájöttem (azaz csak gondolom), h attól fájhat a pocakja és estére egy jó nagy vörös folt lett az oldalán. Valahol olvastam h allergizál. Így ma kapott utoljára, pedig imádja.

Fatima! Most még ideiglenesen itt lent lakunk és (talán) június végén költözünk végre Pestre. Már alig várom!!! Általában hétvégeken hazamegyünk látogatóba.

Marcsi! Nagyon édes Loló!!! Nekem az utolsó kép tetszik a legjobban. Azon olyan drága. A többin is, de ezen különösen.

Andi! Hol van ilyen zenebölcsi? Mikortól lehet oda járni?

Teri

KépKépKép
pruci

PETRÁNAK NAGYON BOLDOG HÓFORDULÓT!!!!!!!!!! de jó, h minden ok! mandarin grrrrrrr

zizi: én a tb kártyát a kórházban kaptam meg.
kerekpocak

Fúúú de sokat írtatok, na majd holnap el is olvasom!!
Most azért egy gyors köszöntés, hogy ne csússzak el a nappal! :cry:

BOLDOG 7. HÓFORDULÓT DRÁGA PETRA BABA!!!!

Kép

Kép
viky30

Zsófi: tudom, hogy nem úgy értetted. Én csak azt szeretném, ha a babatali független lenne attól, hogy ki hányszor és mikor írt ide utoljára. Nekem a lényeg, hogy jó sokan legyünk, és VÉGRE LEGYEN MÁÁÁÁR!!!!!!!
:lol: :lol:
Jónás nagyon cuki!!! Bár megvallom őszintén, én annyira lányos anya vagyok, hogy azon a képen nem igazodom ki. Bocsi, akinek egyértelmű! :oops: :oops: :oops:

Fatima, Niki: nem, ez tök komoly volt!!! De azért jólesik, nem haragszotok legalább!!! :lol: :lol:

Teri: nagyon sok helyen van zenebölcsi. pl: http://www.zenezug.extra.hu/4b.html
Szerintem akkortól érdemes menni, amikor akartok! :lol:

Zizi: és akkor te mit adtál inni? Mert mostmár ez engem úgy érdekel. Csak a 100% narancs?

Marcsi: pedig olyan Lolo haja, mintha most jött volna fodrásztól! Biztos nagyon cukkancs lehet csattal!!! Már én is úgy raknék Maja hajába! Biztosan te is alig vártad már, aztán meg... No de, majd már tényleg megnő neki, és akkor meg reggel korábban kell kelni, hogy anya megcsináljassa a haját. Igazi kis csaj!!! :lol:
Milyen sokat számít nála a bölcsi! Mert biztosan nagyon sokminden ragad ott rá.

Kép

Kép
b79andi

Ja, tali ügyben eddig velünk együtt 11en jeleztek vissza! Azért ez már egész jól alakul!
Ha tisztázódik a dátum, akkor kicsit noszogatjuk az embereket, és majdcsak megleszünk vagy 100an!!!! :wink: :wink: :lol: :lol:

Kép

Kép
b79andi

Andi,
számolj bele minket is a babataliba, köszi!

Üveges vizet iszunk, azzal is főzök. Még akkor is, ha csak félmegoldás. Nem ragaszkodom egy márkához, direkt össze-vissza veszem hol ezt, hol azt, mert egyikben van Mg, másikban nincs, de van Ca... nem tudom, jót teszek-e vele, csak megérzés.
Egyébként a múltkor volt nálunk egy szerelő, aki a vízműveknél dolgozik (Bicskén), ő mondta, hogy adalékolják a vizet, hogy ne legyen olyan kemény. Mondom, frankó, és mivel? Nem tudta sajnos pontosan, csak hogy szlengesen poliszulfátnak hívják. Bizonygatta, hogy nincsenek vele rossz tapasztalatok. Kérdem, mióta teszik ezt a vízbe? Vagy 5 éve. Szerintem, ennyiből nem lehet tapasztalatokat leszűrni, mert ennyi idő alatt nem tűnik fel senkinek, hogy a környéken mondjuk csak lányok születnek... Kérdeztem, hogy az ő gyereke mit iszik? "Csak üveges vizet, 4 éve, mióta megszületett."
Gondoltam magamban, még jó, hogy "nincsenek vele rossz tapasztalatok"...
A picinek teát adok, amiben igazi citrom van, vagy narancsot facsarok bele. Botondom már pár hetesen olyat kapott. Nem lett baja/bajuk eddig.

Zizi
KépKép
Kép
1zizi

mármint a kukacos képet nem értetted andi? gondoloma többit láttad, ugye? mert van vagy 4 másik kép.

akkor talán így: (amúgy fekszik a baba és deréktól lefelé van a kép) Kép
kerekpocak

Kép Kép

na?????????
kerekpocak

Hát Csajszik, van ma termés! Kicsit sok az indulat mostanság erre felé, és szerintem sokan ezért jönnek ritkábban. Én minden nap olvaslak titeket, de csak ritkán írok, és azt is megmondom miért. Sokszor tettem fel kérdést, vagy vetettem fel problémát, de csak ritkán kaptam rá választ. Így most már inkább nem kérdezek, ezért nem is nagyon írom meg mi van velünk, mert úgy érzem nem érdekel senkit sem. A magam szórakoztatására meg minek. Úgy tudom ez, másoknak is volt problémájuk. Így hát maradtam annyiban a topikkal, hogy ha van időm átfutom, és ha számomra érdekes dolgot találok, akkor esetleg hozzászólok.
Másrészt a Szonja mellett napközben nem jutok a géphez, csak este amikor már alszik, akkor meg már nem tudok becsatlakozni a beszélgetésbe, csak utólag reagálni.

Zizi: köszi az infókat ismét! A víz téma mostanság nálunk aktuális, mert mint már írtam kaptunk egy víztisztítót. Dupla ozmózisos rendszerrel működik, amit most nem írok le mit jelent, de a lényege, hogy a hidegháború idején fejlesztették ki, akár a tengervízből is iható vizet csinál. AZ unokahúgom nemrég végzett az orvosin, és ő azt vallja, hogy a túlzott ásványvíz fogyasztás sem jó, mert sokkal több ásványi anyagot viszünk a szervezetünkbe mint amire szükségünk lenne, és túlterheli a veséket.

Nelly

Kép
breeki

nelly pedig engem nagyon érdekel, h mi van veletek!!! írj magatokról! és én igyekszem majd válaszolni (ha tudok :))
kerekpocak

Hát Csajszik, van ma termés! Kicsit sok az indulat mostanság erre felé, és szerintem sokan ezért jönnek ritkábban. Én minden nap olvaslak titeket, de csak ritkán írok, és azt is megmondom miért. Sokszor tettem fel kérdést, vagy vetettem fel problémát, de csak ritkán kaptam rá választ. Így most már inkább nem kérdezek, ezért nem is nagyon írom meg mi van velünk, mert úgy érzem nem érdekel senkit sem. A magam szórakoztatására meg minek. Úgy tudom ez, másoknak is volt problémájuk. Így hát maradtam annyiban a topikkal, hogy ha van időm átfutom, és ha számomra érdekes dolgot találok, akkor esetleg hozzászólok.
Másrészt a Szonja mellett napközben nem jutok a géphez, csak este amikor már alszik, akkor meg már nem tudok becsatlakozni a beszélgetésbe, csak utólag reagálni.

Zizi: köszi az infókat ismét! A víz téma mostanság nálunk aktuális, mert mint már írtam kaptunk egy víztisztítót. Dupla ozmózisos rendszerrel működik, amit most nem írok le mit jelent, de a lényege, hogy a hidegháború idején fejlesztették ki, akár a tengervízből is iható vizet csinál. AZ unokahúgom nemrég végzett az orvosin, és ő azt vallja, hogy a túlzott ásványvíz fogyasztás sem jó, mert sokkal több ásványi anyagot viszünk a szervezetünkbe mint amire szükségünk lenne, és túlterheli a veséket.

Nelly

Kép
breeki

Bocsi, vacakol az internetünk azért ment el 2x.

Zsófi drága, ez pont nem rád vonatkozott, mert az altatással kapcsolatban a legtöbb segítséget, és erőt tőled kaptam! Köszönöm még egyszer!!!

Nagyon cuki Jónás, szerintem már most nagyon hasonlít Samura!
Jó hogy megmutattad a fdütyköst, mert én sem láttam... :(

Nelly

Kép
breeki

olyan izé ez, pont azon agyaltam, h kire hasonlít? (mármint samun kívül) valahogy hihetetlenül megrendítő érzés, h 2 gyerekünk van. most kezdem felfogni. csaba is. csak állunk fogjuk egymás kezét és idétlenül vihogunk. (és meghatottan..)
kerekpocak

eszetlen élmény egy 4D!!!!!!!!!!!

na dugultam, megyünk aludni!!!
kerekpocak

szia Nelly,
igen, totál ez a bajom nekem is az ásványvízzel. Azért cserélgetem őket. és hát nem akarom az ördögöt a falra festeni (mert kijön a házmester, és fenékbe rúg) de sajnos lett is egy vesekövem - és nem tudom, nem kellene-e ezt az ásványvíznek tulajdonítani. (A teljesség kedvéért a legutóbbi 2 UHn már nem találták meg, szóval lehetett vaklárma is)

Véletlenül (?) tisztában vagyok vele, mi az az ozmózis, és tök jó ötlet, ha jól be van állítva a másik fázis. Mivel működik? Lehet bele venni valami löttyöt?
Ez jó rendszernek tűnik, tetszik, nem is hallottam még ilyet! Milyen márka?
Ettől függetlenül, a "tisztított" víz kifolyási útja (miket írok én ide, anyám...) szóval az a rész szétszedhető? Rendesen tisztítható? Mert akkor alighanem nagyon jó cucc van a kezetekben!

És írjál, mert ha nem, akkor mi, új csatlakozók honnan fogunk megismerni? Engem spec. érdekel, mi van Veletek.
pussz mindenkinek, én mára feladom a harcot...
z

Zizi
KépKép
Kép
1zizi

köszönöm Zsófi, kezdett idegesíteni a BCG. szegénynek olyan rég olyan ronda a válla. Úgy sajnálom.
z

Zizi
KépKép
Kép
1zizi

Rólunk, hát most nem jut sokminden eszembe... :D
Egyébként egy pl. Szonja sajnos ekcémás, és sok mindennel próbálkozom, de nem igazán válik be semmi sem. Itt is többször kérdeztem van-e valakinek valami tapasztalata, de semmi választ nem kaptam rá. Sajnos kisebb-nagyobb szünetekkel szinte az egész kis teste ekcémás. Most csináltak allergia vizsgálatot nála, talán a jövő héten már meglesz az eredménye.

Szóval - ahhoz képest, hogy 2.5 hónaposan jött ki az 1. fogunk, még mindig csak kettő van, pedig sokszor látjuk hogy a foga miatt nyűglődik. A múltkor már azt álmodtam, hogy belenéztem a szájába, és volt egy csomó foga, csak nem az első-fölső kettő, amit várunk! :D
Kúszik fél kézzel lábbal, négykézláb kutyázik, mi legalább is így hívjuk, hogy négykézláb hintázik, egész nap dumál, iszonyatossan aktív, egy percre sem áll meg. Igazi akaratos nőszemély, azt hiszem hisztis is lesz, bár igyekszem tenni ellene.
Az alvás egész jól megy már, néha elalszik egyedül is, de leginkább csak a segítségünkkel, de nagyobb sírás nélkül.
A hozzátápiban mi ott tartunk, hogy alma, őszibarack, sütőtök, krumpli. Ezeket eszi, kisebb nagyobb szünetekkel, mert ha nagyon csúnya lesz a bőre, akkor leállok mindennel, és megpróbálom kitalálni mitől lehet. Most próbálom a pépeket, de meg sem akarja kóstolni, és inkább az üveges kaják ízlenek neki, mint az én főztöm.
Mégis csak eszembe jutott valami...

Nelly

Kép
breeki

Nem tudom pont azt a linket berakni, ami nekünk van, mert csak a főoldalt nyitja meg.
www.okonet.hu és ott az aura víztisztító
Az interneten több helyen is lehet kapni már ilyen rendszeren alapuló víztisztítót. Én pontosan nem tudom neked elmondani a lényegét, de megpróbálom. Egy 3 lépcsős rendszer szűri meg a vizet, és utána visszasózza ásványi anyagokkal. Hogy mennyivel, és hogyan azt nem tudom. Nagyon finom állítólag forrásvíz minőségű vizet csinál. Tényleg finom íze van a víznek, ásványvíz már nem is esik jól. Szűrőt fél évenként kell cserélni benne, és évenként a teljes rendszret átfertőtlenítik. Külön csapot szerelnek a mosogatóra, abból jön a tisztított víz, de ez a bacis dolog, szerintem itt is adott, nem is tudom, ezt hogyan lehetne elkerülni.
Ha megnézed, és megfejted a rendszert illetve a minőségét, megosztanád velem is a véleményedet? Köszi, jó éjt mindenkinek!

Nelly

Kép
breeki

Zsófi, olyan jó ez! Egy újabb kis élet fejlődik benned...
Mi sem tudtuk igazán felfogni, csak amikor már megszületett, és még mindig nem tudunk betelni vele... :oops:

Nelly

Kép
breeki

sziasztok, jó reggelt,
...és milyen érzés kétgyerekes anyukának lenni?
Nekünk olyan jó most, hogy itt van Vanda. Most látom csak,hogy Botonddal annyit izgultunk, és hogy amiatt ki sem tudtam rendesen élvezni, hogy picibaba van a házban, mert halálra aggódtam magam, ha megnyikkant, ha meg nem, akkor azt figyeltem, hogy nem beteg-e, hogy annyit alszik (annyit... hihihihi... 5x keltünk hozzá...) Szóval tök hisztis idegbajos anyuka voltam. Vandához már egész másképp állunk, bár sokat aggódik az ember mindenen... A férjem pedig azt mondta, hogy ő most érzi teljesnek az életét, hogy 4en vagyunk... Tök aranyos, nem? Látnotok kéne, hogy babázik! "Igazi" lányos apuka lett belőle az első percben, ahogy a szülészeten meglátta...
Nálatok hogy van ez?

Zizi
KépKép
Kép
1zizi

BOLDOG 9. HÓFORDULÓT KIVÁNUNK
DRÁGA MAJA!!

Kép

Kép
viky30

PETRA ÉS MAJA!

ISTEN ÉLTESSEN BENNETEKET HÓFORDULÓTOK ALKALMÁBÓL!!!

fatima

Petrának és Majának boldog hófordulót kívánok én is !!

Andi, igen, sokat és hirtelen fejlődött Laura, mióta bölcsibe jár. nem tudom a bölcsi hatása-e, v. életkori sajátosság, h. hirtelen és ilyen gyorsan fejlődik. (gondolom mind2).

most a legújabb, h. rá ül a wc-re ruhástul, persze fogni kell őt, h. bele ne essen, mert nincs szűkítőnk egyelőre, kiabál, h. pisi-pisi, majd tép magának papírt, megtörölközik ott ahol kell, bedobja a wc-be és leszáll. majd ezt még 5x egymásutánban el kell játszania. :lol: ezt szerintem egyrész tőlem látta, mert mindig be kell jönnie kukkolnia persze, ha wc-n vagyok, meg szerintem bent is a nagyobbaktól.
meg a bölcsiben már fektetőn alszik december óta, nem rácsoságyban, és állítólag nem kolbászol el róla. ezt itthon én még meg sem merem próbálni, azt kéne még, h. elmászkáljon. itthon tuti ezt tenné.
ja, meg az első igéje tudjátok mi volt ? "eeetőőt" (eltört).. jellemző :lol:

Zsófi, nagyon jók a 4D-s képek, annyira cuki az orrvakarós, meg mindegyik.
ti mindent elraktatok Samutól, v. kell egy csomó mindent beszerezni?
Apud bébiszitterkedése hogy sikerült?

Zizi, bocsi, de ez tévhit, h. a sok v. kevés tej örökletes. max. egyedi adottság, ami némi ráhatással szaporítható. (pl.én erre jó példa vagyok).

Nelly, sajnálom, h. Szonja még mindig küzd az ekcémával. bőrgyógyász látta már, v. csak a házidoki ?
amúgy igazad van, nekem is rosszul esik, ha nem reagálnak rám - de amikor sokan voltunk, és kb. 15-20-an írogattunk aktívan, ez tényleg nehéz, h. mindenkit megemlítsünk egy-egy hsz-ben.
de ez nem jelenti azt, h. bárki ignorálva lenne. szerintem tedd fel ilyenkor még 1x a kérdést, hátha csak elsiklottunk felette. engem érdekel amit írsz, meg a képeket mindenkiről mindig megcsodálom

na megyek vissza dolgozni

Marcsi

KépKép
alon

kedves Marcsi,
azt én se mondtam, hogy örökletes. Csak hogy genetikai adottság. Nálam pl. baromi szűkek a tejcsatornák... (és nem azért, mert pl. citromlevet iszom, hanem mert így fejlődött ki - ez volt kódolva a génjeimben. Így értem, hogy genetikai dolog.)
....bár bizonyos hajlamok tudnak öröklődni. felőlem akár ez is. mármint nem az öröklődik, hogy kevés a tej, hanem mondjuk a kiváltó oka, nem lehet? (nem tudom, csak tipp.)
De tény, hogy a második babával nekem is jóval több a tejem! :-) Szerintem is lehet fokozni - valameddig...
z

Zizi
KépKép
Kép
1zizi

hello,

Majababa millio mega giga puszika a hófordulódra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Petrácskának is sok boldogságot!

próbáltam átolvasni mindent, de nem nagyon sikerült, hosszasan időzni meg nem tudok... :oops:

Nelly, asszem te kérdezted Lizi blogját??
www.lizacica.blogspot.com

Jajjj nagyon helyes Jónás!!! a szája tökre Samura hasonlít :)
én észrevettem a kukacot :)
de kellett egy kis idő míg rájöttem mi merre...

víztisztító: sokkal jobb mint ha ásv. vizet innátok.
Nelly nekünk is ilyen ozmózisos van, és én példul soha nem is forraltam a vizet LIzinek.
azon meg olyan kár aggódni hogy honnan folyik ki a víz, meg tisztítható e.
semmi más az ég világon nem folyik át a csövön ezen kívül, plusz zárt rendszer.... sztem...

Lolo nagylány lett nagyon :) régen láttuk már őt

Jééé Niki nem is tudtam hogy te alapítottál itt más topikot és onnan jöttél ide :)
bár én mindig csak ide jövök be - a kedvencekből nyitom meg az oldalt, szal nem nézek más topikot, néha még a receptest ;)

Teri jajj de jó h nem lett baja Petrának!
Doktor Spock szerint gáz ha leesik a gyerek az ágyról, de az is ugyanolyan gáz ha nem.
mert akkor a szülők biztos túlzottan aggódnak és figyelik minden lépését.
hát ez a Spock elég egy őrült fazon egyébként, jókat szoktunk mulatni amikor a férjem felcsap egy-egy fejezetet :) :lol: :lol:

mennem kell, pusszantás mindenkinek!!!!
lmkata

Sziasztok!

Köszönjük a hófordulós köszöntéseket!

A tejtémához: én azt hallottam, h első gyereknél idegesebb az ember, s azért nincs, a másodiknál már nyugodt és emiatt lehet több a tej. Nem tudom, lehet h igaz, de lehet h jó nagy marhaságot írtam. :oops:

Marcsi! Nagyon ügyes Loló!

Nelli! Nálunk is kijött 1-2 ekcémás folt, azt mondta a doki h próbáljuk meg a fenistilt, s ha nem múlik, akkor ad rá vmi krémet.

Teri

KépKépKép
pruci

marcsi: mindent elraktunk, de kaptunk egy csomó mindent kölcsön, ami most nincs (pl légzésfigyelő) amit be kell majd szereznünk. (ha valakinek esetleg van fölösleges :lol: :lol: :lol: :lol: ) babaruha sztem lesz elég (főleg mindketten fiúk..) de pl kiságy mégegy kell még, mert samut nem költöztetjük ki a sajátjából, min. 2 éves koráig benne marad sztem.

apu nagyon aranyos volt, samu is jól érezte magát vele (már nem fél tőle hehehe) szóval minden ok volt.

kata átküldöd majd egyszer vmi oldal címét, ahol erről a víztisztítós cuccról lehet tájékozódni?
+nézem minden nap a blogot, semmi új...

2 gyerekes szülőnek lenni.. még nemtom, egyelőre kiélvezem a bot könnyű végének utolsó hónapjait. hihihi.
kerekpocak

Köszönjük a köszöntéseket!

No, Kata, nálunk is eljött a kinn=benn! :wink: :lol: Ez úgy tetszett, mikor írtad, és azóta ezt várom!!! :lol: :lol:

Zsófi, köszi, így már sokkal értehetőbb mi merre! Kis szerszámos Jónás! Édes!!! Hihetetlen ez a 4D technika. Én eleinte azt gondoltam, hogy minden baba egyforma, merthát nem lát bele, és csak megcsinálja a képet biznyos támpontok alapján. De be kell lássam tévedtem. Annyira különbözőek. És tényleg látni a vonásokat.
4en lesztek!!!! De jó is lesz!!! És már alig van hátra. Ti már óriás pocakkal fogtok a talira jönni!!!!! :lol: :lol:

Zizi: köszi. Arra tippeltem, hogy az ásványvíz azért az csak ok. Én mindig is azt ittam. Bár szerintem nem lehet okos az ember, ha egészségesen akar élni. És az is baj, ha nem juttatunk bacikat a szervezetbe. Igz ugyan, hogy a csapvíz azért az néha túlzás. Láttam hogy készül a cserebogár. Fúúúúj!!!!:lol:

Marcsi
: de édes lehet a wc-zős Lolo!!!! Akkor már nincsen messze a pelenka eldobás. :lol: :lol: Mostanában azon gondolkodom, hogy mivel tesz jobbat az ember. Ha korán beadja bölcsibe, mert akkor más babáktól tanul és közösségbe van, viszont anyával kevés időt, vagy ha nem adja. Nagy kérdés. Biztosan nagyon hiányzik neked is, hogy nem vagy vele egész nap, de ugyanakkor meg tökre jó lehet látni, hogy milyen sokat fejlődik, és okosodik. Már egyáltalán nem kisbabás. :lol:

Nelly: szegény Szonja. Szar dolog ez az ekcéma. Uncsitesómnak is volt, de ő már nagyobb volt, és neki pl az idegeskedéstől jött elő. :? Doki látta már?
Szerintem, ha nem reagált senki a kérdésedre, akkor az azért lehet, mert még nem volt ilyen másnál. Ha lett volna, tutira segítenek!!!!! :lol:
Gyertek ti is a talira!!!! Jó kikapcsolódás lesz, mindannyiótoknak!!! Naaaa???!!!!

Szép napunk lesz ma??? Süt a nap itt, és meleg is van. De jó, végre vége a csúszós korszaknak. És sokan pl Katáék :wink: is kiszabadulnak a jég és hó fogságából! :lol:

Szép napot Mindenkinek!!!

Kép

Kép
b79andi

igen Andi minket már csak a köhögés és influenza tart szobafogságban! :? :? :? :?

épp az jutott eszembe, tudok e még vajon vezetni, olyan régen nem mentünk sehová :lol:

amúgy ezt a kint = bent dolgot akartam írni nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
de mondom már bizti unja itt miindenki, hagyom inkább :oops: :oops: :oops: :oops:
hát ez első megérzés lett volna helyes :lol: :lol: :lol:

Zsófi, igen, sajna nincs új bejegyzés már régóta a blogban, mert én vasárnap bírtam először tudomást venni a körülöttem lévő világról, olyan szarul voltam.
Na meg Lizi is.

Úgyhogy nem is történt túl sok említésreméltó velünk azóta, csk orrszívás, takony, sírás, láz, köhögés, dögrovás.
azt meg már megírtam :lol: :P :wink:

víztisztító-
konkért oldalt nem tudok, már azt sem hogy az én férjem anno honnan szerezte...
csak hgy ozmózis 3000 asszem a neve
és ha ezt beírod a google-be : ozmózis 3000 víztisztító
akkor egy rakás oldal feljön. hátha van köztük érdemleges.
lmkata

Drága Édes MajaJuliska!!!!!!!!!!! nagyon nagyon boldog 9. hófordulót, sok sok puszit küldünk Neked!!!!!!!!!!!!!!!

Pici, PetraRéka! Neked is nagyon boldog 7. hófordulót! Te is milyen nagylány vagy már!!!!!!!!!!!!!!!!!

visszaolvasok...... :oops: :lol: :lol:
mangó

mi ez a kint=bent???????????????????

lemaradtam????
kerekpocak

anzsi végre!!!!!!!

MAJÁNAK NAGYON BOLDOGSÁGOS HÓFORDULÓT!!!!!!!!!!!

majdnem egy napon lesz a szülinapjuk jónással!!!!!!!!!!
kerekpocak

Zsófi és mi a helyzet ezzel az allergia szállal??????
ki adta a tippet? titkos?

Viky drága!!!!
meg sem dícsértem a gyönyörűséges ügyes kisfiadat hgy ilyen csodaklasszul álldogál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
puszi a pofijára :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

és Luca is irtó helyes ahogy koncentrál a játékokra! :lol: :lol:
lmkata

kint = bent a 9 hónapos köszöntős szövegem :)
hogy maradtál le Zsófi? már írtam párszor ... :lol: :oops:
azért gondoltam h uncsi lesz... :oops:
:lol: :lol: :lol:

de akkor mingyá megkeresem és idekopizom :P
lmkata

basszus, pedig se kép se hang.

arra gyanakszom, h a mandarin, tonhal, egyéb citrusfélék, koviubi, csemegeubi biz. kenéyrtípusok allergizálták a szentemet és azért nem alszik éjjel. tegnap odafogyeltem és nem is volt gond. na ezzel együtt persz már lassan 16 foga van (nem volt könnyű menet) és persze ez a napirend cucc is belemászhat. de azóta van gond, amióta nem szoptatom. és eszik mindenfélét. tej kilőve, mert azt amúgy sem issza meg.

(melba írta, h náluk ugyanez volt- de priviben. szal zugolvasó!!! :lol: :lol: :lol: :lol: még várom, h írjon részleteket.)
kerekpocak

megyek alszom egyet gyorsan. :lol: :lol: :lol: :lol:
kerekpocak

[quote="lmkata"]k írta:lmkatahm-khm..... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

lemaradt a nagy rohanásban, de kérem ez is egy fontos fordulópont, nevezetesen a 9. hónapos hóforduló!!!!!!!!!!
miért is?
hát mert a bent és kint eltöltött idő itt válik egyenlővé!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

BENDE MACKÓNAK sok pusszancs a kobakjára!!!!!!!!!!! :lol:

egyszer... de még van asszem belőle. na keresgélek.
lmkata

tegnap Lizi nem aludt nap közben, és este 11kor bírt csak elaludni :shock: :? :? :?

ez a nem alvás lehet allergia???????????????????????????????
ilyet nem is hallottam még!!! :shock:

tonhalasat ebédelt......... (kecskeméti paradicsomos halas krumplis cucc. imádja!)

na akkor ha nem is az feltétlen, de mindenképp figyelem most ezt a kaja szálat! :?
lmkata

SZIA MELBA!!!!!!!!!!!!!KÉRÜNK KÉPET DOMÁRÓL! :P :lol:
jó nem akarok itt erőszakoskodni, csak megörültem nektek :) SOK PUSZI ! :lol:
lmkata

huh lányok jó sokat írtatok.... :) :) :)

Jónás
nagyon cuki, és tényleg nagyon Samus :) :lol: :lol: :lol:

Nelly
, Szonibaba nagyon cukorka, tényleg gyönyörűek a szemei!

Luca
is nagyon csajos!

Kata, Lizi nagyon szépek vagytok!

Benire
nem találok szavakat!!!!!!

Marcsi
, Laura nagyon sokat nőtt!!! Igazi nőcike!!!!!

Nelly
, megértelek azzal kapcsolatosan, hogy miért nem írsz mostanában........ valóban nem jó, ha nem reagálnak az emberre, de azt hiszem igaza van Andinak és Marcsinak, hogy ez nem direkt van, hidd el, hanem vagy - pl. én most elolvastam sok mindent, gondolatban azonnal reagáltam, aztán mire ideértem már el is felejtettem, hogy mit szerettem volna írni, jegyzetelni kellene :) :lol: :lol: :lol: vagy nem találkoztunk/tak ilyen gonddal...........

Kata, jobbulást Nektek Lizivel!!!!!!! jól hangzik ez a víztisztitós rendszer nekem már a múlktor is nagyon szimpi volt!

jaj a kis SünBalázs is édes!!!!!! :) :)

rólunk:
jól vagyunk, nagyon sokat megyünk, sétálunk, játszunk!
ami most új, hogy Bende nem nagyon hajlandó enni, ami eddig sláger volt azt sem jön be :) :) de a túrórudi az bármikor jöhet :) :)
hát ez van....
mangó

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?