Petrának és Majának boldog hófordulót kívánok én is !!
Andi, igen, sokat és hirtelen fejlődött Laura, mióta bölcsibe jár. nem tudom a bölcsi hatása-e, v. életkori sajátosság, h. hirtelen és ilyen gyorsan fejlődik. (gondolom mind2).
most a legújabb, h. rá ül a wc-re ruhástul, persze fogni kell őt, h. bele ne essen, mert nincs szűkítőnk egyelőre, kiabál, h. pisi-pisi, majd tép magának papírt, megtörölközik ott ahol kell, bedobja a wc-be és leszáll. majd ezt még 5x egymásutánban el kell játszania.

ezt szerintem egyrész tőlem látta, mert mindig be kell jönnie kukkolnia persze, ha wc-n vagyok, meg szerintem bent is a nagyobbaktól.
meg a bölcsiben már fektetőn alszik december óta, nem rácsoságyban, és állítólag nem kolbászol el róla. ezt itthon én még meg sem merem próbálni, azt kéne még, h. elmászkáljon. itthon tuti ezt tenné.
ja, meg az első igéje tudjátok mi volt ? "eeetőőt" (eltört).. jellemző
Zsófi, nagyon jók a 4D-s képek, annyira cuki az orrvakarós, meg mindegyik.
ti mindent elraktatok Samutól, v. kell egy csomó mindent beszerezni?
Apud bébiszitterkedése hogy sikerült?
Zizi, bocsi, de ez tévhit, h. a sok v. kevés tej örökletes. max. egyedi adottság, ami némi ráhatással szaporítható. (pl.én erre jó példa vagyok).
Nelly, sajnálom, h. Szonja még mindig küzd az ekcémával. bőrgyógyász látta már, v. csak a házidoki ?
amúgy igazad van, nekem is rosszul esik, ha nem reagálnak rám - de amikor sokan voltunk, és kb. 15-20-an írogattunk aktívan, ez tényleg nehéz, h. mindenkit megemlítsünk egy-egy hsz-ben.
de ez nem jelenti azt, h. bárki ignorálva lenne. szerintem tedd fel ilyenkor még 1x a kérdést, hátha csak elsiklottunk felette. engem érdekel amit írsz, meg a képeket mindenkiről mindig megcsodálom
na megyek vissza dolgozni