A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Szia Zsókuci
Szerencsére vagy inkább sajnos nem nekem lesz, 2006-ban kipipáltuk ezt a kötelezettséget is. Húgom adta be a derekát, de sajnos aki nekem csinálta az esküvőiruhát meghalt, pedig olyan fiatal és nagyon kedves hölgy volt.
Hát most itt vagyunk varrónő nélkül és az idő szorít.
Azért köszi, hogy legalább átgondoltad.
moncso70

Törphzs
Köszi, pü ugrott.
moncso70

Nika
nagyon sokat gondoltam/ok rátok! Drukkolok nagyon, még akkor is ha sokszor nincs időm se írni, se olvasni!
Kép
Mindkét pocaklakónak megy a babatapi!

Anett
Neked is mennek a drukkok! Már csak pár nap, és ott lesz veletek a kis embriótok! :lol:

Milli
Végre végre végre! Olyan jó, jó híreket olvasni, és péntekig már csak hármat kell aludni!

Zsókuci
Te egy HŐS vagy!:)
Remélem gyorsan, teljesen rendbe jössz!
A diós sütik nekem is a gyengéim!:)
Ha majd megygyógyulsz pótlhatod! :wink:

Mofly
akkor most kivételesen a negatív teszthez drukkolok! Remélem a hőd is lemegy hamarosan, és minden érték visszaáll a normálisra!

Nemone ,Vucuska
babatapik ezerrel:
Kép

Gil
akkor most mikor is kezdtek? :roll:
Nem bírtam leszűrni :oops: :lol:

Brumi,
Gyönyörű eredmények!
Mi álmodni sem merünk ilyenről!

Süni
ti mikor próbálkoztok újra?
Vagy még nincs terv?

Madrin
kidöltem a nevetéstől, a kutyanevelési módszereden! Én anno mindennel próbálkoztam a macskámnál, de túl okos volt ahhoz, hogy bedöljön a fenyegetőzéseimnek! Folyton azt láttam rajta, hogy kiröhög! :lol:

Bonya
Hajrá csoda
Kép

Nellike
Gratula a jó hírekhez!
Nem semmi milyen gyorsan regenerálódsz!
Hajrá február!
Utólag is boldog szülinapot!

Látom nagy a kineziológus hullám....
Kiváncsian várom a tapasztalatokat!
Nekem egy barátnőm volt egynél (ő 10x jobban hisz az ilyesmiben), de még neki sem jött be...így én meg sem próbáltam!
Azért nektek sok sikert! Hátha megváltoztatjátok a véleményemet!:)

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok!

Hazaértünk.
A férjem ment reggel aztán hívott telefonon hogy mehetek 10-re. Szerencsére nem voltak sokan. A 2. szobában feküdtem egyedül, szóval sajnos nem volt beszélgetőpartnerem, így aztán összpontosítottam.
Fél 12 előtt került rám a sor. A férjemnek a leválogatás után 25 milla spermája maradt, aminek 90%-a progresszíven mozgó. Engem uh-tak, de azt mondták hogy biztos volt tüszőrepedés. Mindenestre reggel óta a jobb oldalam nagyon húzódik, még a derekamba is kisugárzik. Negyed órát maradtam beavatkozás után még a műtőben, aztán még fél órát pihiztem, a zárójelentést is hamar megkaptam. Most 3*2 utrot fogok használni.
Majd visszaolvasok, de most megyek kajcsizni.

Kép
vucuska

Törpi
Lehet, hogy nem a megfelelő kineziológust találta meg a barátnőd, és nem hajt a kíváncsság egy próbáért? Így nem kell mások elmodására hagyatkoznod, saját élménnyel leszel gazdagabb.
Az eredményeid pedig kell, hogy javuljanak, hiszen ott a kép amit feltettél. Gondolom nem véletlen.
moncso70

Sziasztok!
Mára letelt, köszönöm a segítségetek.
További szép napot.
moncso70

Kata
Ha 16-át mondtak akkor kell menni!

Vucuska
Millió babaragacs neked is!!!!Mikor kell tesztre menned?

Zsókuci
Szegénykém,de a lényed,hogy szépen gyógyulsz és nagy bajt azért nem csináltál!

Mofly
A beavatkozás után még 2-3 hétig mérhető.

Madrin
Mi volt tegnap?
gabicsibe

gabicsibe

Köszi mindenkinek a drukkokat. Nagyon aranyosak vagytok! Igaz most megint elkezdtem magam paráztatni: a párom elkezdett röhögtetni miközben én feküdtem és úgy rázkódott a hasam.......szóval megint kezdődik az agyrém, tiszta dilis vagyok.

Zsókuci!
Az Eszterházy nekem is a kedvencem.
Hamarosan eltelik az a 8 kritikus nap.

Gabicsibe!
Febr. 1-én megyek tesztelni.

Kép
vucuska

Vic!
Mi újság apukáddal? Túl van már a műtéten?
Ha jól emlékszem holnap mész vissza a dokidhoz? remélem felszívódott a cisztád!!!

Bobcsike!
Te mikor mész a dokidhoz?
Mikor kezdtek?

Kép
vucuska

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy eddig nem jelentkeztem. De rengeteg a munkám, az otthoni gép elromlott, nem tudtam írni, de olvastalak titeket és mindenkinek drukkoltam,akinek kellett.

Apunak megcsinálták a műtétet pénteken, elég húzós volt, mert 4 órán keresztül benn volt és nem is altatták, de szerencsére minden rendben és úgy néz ki, 95%-ban megoldották a problémát. Reméljük nem jön újra elő. De rémes egy beteg, ne tudjátok meg, mint általában minden pasi. :D Azt hiszi az összes orvos meg nővér arra ér rá, hogy körülötte ugráljon. Ha meg nem így van,akkor meg fel van háborodva, de tegnap már otthon volt. Ma vissza kellett vinni kontollra, és azt mondták rendben van. Hát reméljük....

Velem annyi van, hogy vagy holnap vagy csütörtökön megyek vissza uh-ra, félek, mert a hátam közepére nem kívánom a cisztaleszívást, viszont nagyon szeretnék kezdeni a jövő hónapban, megy az idő én meg türelmetlen vagyok.....

Vucuska,
Szorítok neked,és nagyon drukkolok, hogy ez legyen az utsó inszemed.

Zsókuci,
Örülök, hogy túlvagy a műtéten, nem akartalak elrémiszteni, ezért nem is írtam el nekem milyen volt. Borzalmas. Pedig 14 éves voltam, és már akkor is nagyon gáz volt. Ha gondolod egyszer szívesen elmesélem, de gondolom örülsz, hogy már túlvagy rajta. Mielőbbi felépülést neked, aztán hajrá tavasz baba. :D
Ja csak egy történet: nekünk a műtét után mindig valami folyékonyat adtak, én szilérd dolgokat vagy 2 hétig nem tudtam enni. Mindig vagy madártej volt, vagy csokipuding. Úgy lecsesztek a nővérek, hogy mindig csokit kértem, de hát mikor utálom a madártejet, hányok tőle, azt meg mér akarják. Na mindegy ezen is túlvagyunk már... :lol:

Drukkolok mindenkinek akinek kell, Anett hajrá kezdés.

Figyuzzatok van egy nagyon jó cikk az origon a béranyaságról, remélem senkit nem fog itt érinteni, csak hátha érdekel valakit, asszem főoldalon van.
vic12

Gabicsibe!
Köszi,megyünk reggel. :lol:
Holnap jön valaki a BMC-be?
Vucuska!
Biztos elszalad az idő,de azért pihenj sokat és vigyázz magadra. :lol:
Zsókuci!
Te ki huncut vagy,még jó hogy nem lett komolyabb baj. :?
A diós sütit én is szeretem,de most már tarts ki vagy csak módjával.
Törpehzs!
Szia,jó hogy bekukkantottál. :lol:
Hogy vagy?
kata80

Vucuska!

Hagyd már ezt a parát, tudom, hogy könnyű mondani, de arra gondolj, én haspadoztam, futópadoztam, szaunáztam, úsztam megmásztam majd egy Kékest és nem akkor ment el az a pici maszat. Ha egy baba meg akar tapadni, akkor az megtapad és meg is marad én egyre inkább úgy gondolom, és talán ez a novemberi dolog arra volt jó, hogy legalább ezen nem görcsölök, és nem keresem a tüneteket, merthogy azok sem voltak. Ez lebegjen a szemed előtt. Ne parázz ennyire!!!! Sikerülni fog meglásd és most meg is marad. Próbáld meg elfoglalni magad. Ha-ha bagoly mondja verébnek. Asszem abbahagyom a hegyibeszédet, mert nem túl hiteles.... :roll:
vic12

Sziasztok!

Timy! De jó, hogy írtál! :) Miután sikerült a beavatkozás jól eltűntél, pedig sokszor kerestünk azóta. Gratulálok a kicsi lányhoz és sok-sok örömet -türelmet kívánok hozzá. :)

Kriszti!

De jó! Ugye mondtuk! :wink: hajrá-hajrá! :)

Törpike! Köszi :)

Vic! Örülök, hogy sikerült és egy kicsit megnyugodtál, hogy túl vagytok rajta. Jobbulást a papádnak és sok-sok cisztaűzőt küldök így a távolból is, hogy már ne legyen mit leszívni!

Anett, Vucuska, Nemone! Drukkolok nagyon! :wink:

Egyébként mi ez az új dolog, hogy megmondják a kiskatonák számát, mozgékonyságát az inszemek előtt? Nekünk sose mondták, igaz, nem is kérdeztük. :roll:

Gabicsibe! Köszi a választ. Akkor ez azt jelenti, hogy szerencsés esetben 1X40.000 Ft csak a deca. Az is valami :(
Küldtem pü-t egy másik "ügyben"
:)
nellike

Mofly!

Te csak ne bízz a nega tesztben :wink:

Egyébként műtét utáni három hetes kontrollon voltam.

Basszus! Nekem már nagyon lassan telnek a napok... :evil:
nellike

Sziasztok!
Újra itt. Megjártam a pszichológust és most már minden oké.
NEM LESZEK PARAGÉP, EZT MOST OTT MEGFOGADOM MINDENKI ELŐTT!!!!!!!! :D

Vic!
Örülök hogy Apukáddal minden rendben és túl vagytok ezen a komoly műtéten.
Nagyon drukkolok neked hogy ne legyen cisztád és kezdhess minél előbb!
Nem paaaaaaarááááááázooooooook :D .......illetve megpróbálom ezt a szót és érzést kitörölni a fejemből. És igen,egy baba megmarad ha akar, csinálhatok amit akarok. A nevetéssel biztos nem ártok, de a sok negatív gondolattal, az aggodalmaskodással igen.........és még titeket is lefárasztalak vele :oops:
Köszi a drukkot! :D

Kata!
Hát igen..az idővel vannak itt még problémák, de majd eltelelik. Addig is szorítok annak akinek kell.

Nellike!
Nekem legutóbb maguktól mondták a párom eredményét, most meg amíg a dokira vártam megkérdeztem a párom eredményét és nagyon kedves volt a biológus, részletesen, türelmesen mindent elmondott.

Kép
vucuska

Sziasztok!
Képzeljétek, beszéltem Zeke doktorral, és mondja nekem, hogy ezen a héten ő helyettesíti Konc dokit, erre én: tudom, olvastam a fórumon. Na, erre aranyos hangon, hú, még ezt is lehet ott olvasni? hogyan lehet elérni? És akkor megadtam neki az elérhetőségét a társalgónak. Gondolom jól kicsintizzák az orvosokat.. Erre én? Nem dehogyis, egy nagyon jó hangulatú csapat van itt, nagyon etikusan beszélünk ilyesmiről, egyébként pedig egymást támogatjuk, és tanácsot adunk :)

Moncso, mikor lesz az esküvő? Nekem a barátnőm varrta a ruhám, és a fia menyasszonyának is, és a fiának. Küldök képet is :) Ha megírod az email címed, oda el tudok küldeni nagyban még, a másik menyasszonyról is :)

Nelli, nálunk a kiskatonaszám nagyon sarkallatos dolog, merthogy volt már nagyon kevés is, ezért mondják, hogy milyen az eredmény. nálatok akkor ezzel nem is kell törődnötök.

Puszi mindenkinek, és babatapik és minden jó! Rohanok!

Brumi

Kép
Vendég

Sziasztok!

Tudnátok segíteni? Most hívtak az ausztriai gyógyszertárból , kérdezik hogy hány mg- os a progeszteron-szuri. Szerintem rá volt írva a receptre de ha véletlenül Tudja valaki az jó lenne!!!
Köszönöm előre is.

Kép
krisztamili77

Nellike!

Én sem kérdeztem, maguktól mondták nekem is, illetve nem is nekem, hanem a doki kérdezte meg a biológustól amikor behozta, és én is hallottam. :wink:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!

Gyors helyzetjelentés meg egy kérdés:

Voltam dokinál, ciszta még van, de kisebb, azt mondta valószínű fel fog szívódni, majd menjek vissza ha megjött és ha még ott van akkor ráér akkor "kiszúrni". Ok. Nagy zavaromban viszont elfelejtettem tőle megkérdezni, hogy párom bejelentkezzen e spremaviszgálatra, ugyanis az még októberben volt utoljára, és hát igen esedékes lenne, nem szeretném a februárt kihagyni.
Jól emlékszem, hogy csak simán be kell jelentkeznie a recin. Az elmúlt alkalommal nem kaptam hozzá semmilyen papírt, frankó október óta ezt is elfelejtettem. De ugye elág ha felhívja a recit. Inkább menjen el most, ne akkor kelljen kapkodni. Szerintetek?
vic12

Vucuska,

Örülök, hogy nem vagy paragép. És nagyon drukkolok.

Nelli,

Ugye te kérdezted a hogyhogy megmondják az eredményeket? Úgy hogy én inszem előtt rákérdeztem és megmondta a biológus.
Mindig meg szoktam kérdezni, mert nagyon érdekel.

Én még ennyire nem vártam, hogy megjöjjön mensimanó, ezt tőletek vettem át, de úgy éreztem nem csakén sürgetném, hogy kezdhessük a 3.inszemet. Annyira várooooom, még ennyire sose mi a fene van velem? Na persze megint a türelmetlenség.....csak ezt tudnám már levetkőzni....
vic12

Sziasztok!

Bocsi, mégsem ezt kérdezték. Kavarnak ezerrel. Most kiderült hogy csak 250mg-os szurik vannak. Semmi sem megy simán...
Később még jövök.
Puszi Mindenkinek!!!!

Kép
krisztamili77

Vucuska

Úgy döntöttünk most kihagyunk egy hónapot még. Munkahelyi dolgok miatt.... De nem is bánom, mert az első inszemkor borszatóan fájt a hasam. Szóval majd jövő hónap talán...
Én is megyek kineziológushoz (már voltam is még szeptemberben).
Szerintem jót tett...

Egyébként sokat gondolok rád és nagyon nagyon drukkolok!!! :D

Kép
bobcsike

Vucuska,
Mennek a babatapik!!! Ne aggódj, a nevetés csak jót tesz! :)

Gabicsibe,
Köszönöm. Még szerencse, hogy te mindent tudsz, és megnyugtatsz! :)

Törpe,
És te hogy vagy??

Zsókuci,
Ez elég kellemetlen élmény volt! Már csak néhány nap, és túl leszel a nehezén!

Vic,
Gyors gyógyulást kívánok apukádnak! Jó, hogy túl van rajta!
Szerintem most jelentkezzen be a párod, mert pont letelt a három hónap.

Nellike,
Engem jó soká hívtak vissza, azt hiszem hamarabb fogok menni. Elvileg hétvégéig meglesz a szövettan, utána visszamegyek.

Kép
mofly

Sziasztok!
Milyen korán kelősek voltatok ma?

Vucuska
Csak nyugisan és életszerűen. A nevetés soha nem árthat, a babák nem csipikézik a vérkomoly mamsikat. Remélem hamarosan betoppannak hozzád a ragijaim!

Vic
Jó hír papád sikeres műtétje, az év első jó dolga már megtörtént veletek. Most itt a te időd, ne szúrd el holmi felesleges zizegéssel.

Bobcsike
Jó feltöltődést.

Brummadzag
Köszi, és eldobtam a címet.
moncso70

Sziasztok!

Köszönöm Mindenkinek a drukkokat! Nagyon Drágák vagytok! :D

Kicsit fájogat a hasam, de nem vészes. Már nagyon várom a keddet!

Nem igazán merek kimenni a lakásból, mert nem akarnám elkapni az influenzát!
Ma viszont elmegyek kicsit sétálni :D

Már túl vagyok a Szex és New York első két évadán....:D :D
Ma kezdődik a harmadik!:D

Nem biztos, hogy írok keddig.

Mindenkinek millió drukk akinek szüksége van rá!!!!! Kép

Kép
nika28

Szia Nika!

Drukk hegyek!
estike66

Sziasztok!
Én most keltem fel. :oops:

Vic!
Nálunk spermavizsgálathoz a doki aditt papírt és az alapján kellett bejelentkezni a recin. de azért telefonon kérdezz rá, hátha egymás közt letudják papírozni.

Bobcsike!
Örülök hogy jelentkeztél. :D
Szerintem mindenkinek érzékeny a hasa inszemkor. Nekem úgy húzódott tegnap......de én örültem ennek az érzésnek. Persze lehet hogy neked másmilyen hasfájásod volt. Dokinál nem kérdeztél rá?
Neked milyen tapasztalataid voltak akineziológussal? Én is jártam kb 1 évig.
Köszi hogy gondolsz rám én is mindig kereslek a fórumon hátha írtál valamit magadról.
Remélem a munkahelyen minden oké, csak sok a meló és minél előbb kezdhettek újra!!!

Moncsó!
Ez jó volt! :D
A tegnapi levelem miatt inkább szégyenérzet van bennem, de le kellett hogy írjam. Élem tovább rendesen az életem.

Nika!
Én is nagy Szex és New York rajongó vagyok. Megyek át hozzád! :D Kár hogy mostanában nem megy a tv-ben, de hamarosan lesz a mozifilm.
Tegnap úgy vártam a Született Feleségeket, de csak az elző részekből voltak ismétlések. :?

Kép
vucuska

Nika!

Nagon szorítok neked, babatapik hajrá.

Moncso,

Zizegek????Lehet, de inkább azt mondanám türelmetlen vagyok....és ez sajna igaz.
vic12

Vucuska

Bizony ám, nagyon sok a meló, de remélem mihamarabb folytatni tudom. Egyébként kezdetben én is örültem hogy fáj a hasam, de amikor már negyedik napja intenzíven fájt, már nagyon nehezen viseltem. Alig bírtam felmenni a BMC emelkedőjén. Lehet hogy a miómával van összafüggésben a fájásom. Mert sajnos nekem az is van, és nagyon haragszom rá, hogy miért pont nálam. Na mindegy majd lesz valahogy....

Neked jó pihenést kívánok és persze babót!

Kép
bobcsike

Vucuska
Ne izgulj a nevetés csak is jót tesz!!!tessék sokat nevetni és a negatív gondolatokat messzire elűzni :D Örülök hogy jót tett a pszichologus!

Vic
Apukádnak mielöbbi gyógyulást!Ciszta ha kisebb lett el is fog tünni és akkor hajrá 3.inszem :D
Vizsgálatügyben próbálj telefonálni!Úgy emlékszem mi kaptunk telefonon időpontot.(lehet rosszul emlékszem)
gabicsibe

Bobcsike!
Sajnálom hogy így megszenvedtél az első inszemmel. Remélem a következő már zökkenőmentesebb lesz -ha lesz következő :wink: .

Gabicsibe!
Most olvasom A Titik c. könyvet és próbálom a benne leírtakat elsajátítani. Ennél jobb könyvet most elképzelni se tudnák. És nem izgulok -most. A párom meg mindig meg tud nevettetni, de tegnap csak úgy jöttek belőle a mókás dolgok. :D

Kép
vucuska

Természetsen nem a Titikről olvasok hanem A Titok könyvet. :D
(Az o meg az i egymás mellett van)

Kép
vucuska

Estike
Írhatnál magadról is,mert mindíg nyomoznom kell utánad :D Mikor mész eredményhírdetésre????

Vucuska
Az jó ha nem izgulsz,csak pozitívan és meglátod meg lesz a siker!!!!
gabicsibe

Sziasztok!
Ma csoda történt! Kemény 20 percet töltöttem a BMC-be! Alig voltak. Sor sem volt. Hihetetlen! 10 körül voltam! :D Bárcsak mindíg ez lenne! Dokibácsira is vártam vagy 10 percet és már bent is voltam!
Vigyázzatok magatokra! Támad a járvány! :evil:
kira76

Nika
Várjuk a keddet ezerrel.

Vucuska
Ami a szívünkön az a szánkon és nincs szégyelni valója senkinek itt közöttünk. Mindenből tanulunk, minden leírt szó egyfajta tanulság mindenki számára. Szóval csak így tovább az írással.

Vic
A türelmetlenség belső zizegés. Amikor én türelemtlen vagyok olyan bizsergős a lábam, és azt hiszem ha nagyon finom szárnyakat ragasztanánk rá talán hallani is lehetne a rezgést (zizegést).

Kira
Ezek az apró örömök.

Brumi
Még nem jött semmi, de azért köszi.
moncso70

Kira!
Örülök hogy hamar végeztél. Azt hittem januárban nagy lesz a tolongás, de kellemesen csalódtam én is.

Pesten is már influenza járvány van? Én hajlamos vagyok minden légzőszervi megbetegedést összeszedni, ugye az elmúlt 2 inszem után is beteg lettem. renmélem hogy ezt most kihagyom. Tulajdonképpen ezért is maradtam most itthon.

Kép
vucuska

Vucuska
Elvileg nem kellene otthon maradni beavatkozás után?
moncso70

Moncso!
A zárójelentésben az áll hogy javaslat: betegállománybavétel. Eddig nem mentem betegállományba mert mindig pénteken csinálták az inszemet és a hétvége elég volt a pihenésre. De most a körzeti dokim javaslatára, a főnököm javaslatára -akinek a 2. gyereke inszemmel sikerült-, valamint hogy nehogy összeszedjek valami betegséget inkább itthon maradtam.

Kép
vucuska

Vucuska

A lombiknál több időt javasolnak, ezért is kérdeztem. Amúgy mázli ha a főnök is átesett ilyesmin, akkor talán jobban együttérez veled.
Az én házidokim még akkor sem ír ki betegácsiba ha a testem darabjait talicskán tolom be elé, mert mindig azt mondja, hogy felesleges, csak a tb-t terhelem, hogy nekem betegállományt fizessen, meg különben, is a elücsöröghetek az irodában.
Nos, ezt megelőzendő kerülöm a betegséget. Persze amikor az én utasom is megérkezik szeretnék egy picit én is otthon lustizni.

Pihenj csak sokat, és be ne enged a nemkívánatos bacikat.

Gabicsibe
A beégésem óta mindig figyelem a vonalzód és a vidám macus mellett csakúgy rohannak a napok. Remélem jól vagy, minden az elképzelt forgatókönyv szerint?
moncso70

Akinek bármiféle beavatkozása lesz, vagy van, szerintem maradjon most kivételesen otthon. Én tuti nem kockáztatnék. Rengeteg szellőztetés és rengeteg séta a levegőn. Már aki teheti! A nővérem gyerekei ovisok és 32 gyerkőcből 8 gyerek van bent az oviba. Ez nagyon durva.
Szerencsére egy tündér a körzeti doki aszisztensem és kihozza a beksipapíromat minden héten, ígyhát oda sem kell mennem. Szerencsére!!!
Képzeljétek megálltam a fejlődésbe! :? Én még ilyet nem is hallottam. Nem nőnek a tüszőim. már 13-szor szúrtam Puregont és még mindíg csak 16 mm egy darab árva tüszőm. Idáig nem volt ilyen gondom. Na mindegy! De legalább van! :)
kira76

Kira
Még megtáltosodhatnak, de elődeimet idézve, egyből is lehet telitalálat. Hát amíg egy is van addig nincs ok aggodalomra. Ez csak valami átmeneti állapot lehet most veled.
moncso70

Nos, csajszik, úgy tűnik ha én jövök akkor ti mentek, hát fordítunk a helyzeten. A mandátumom lejárt, már, vigyázzatok magatokra,apróságaitokra, tüszikéitekre.
Szép napot Mindenkinek.
moncso70

Kira!
Most az én tüszőim se fejlődtek úgy mint korábban. Mikor lesz a beavatkozás? Vagy még vissza kell majd menned még 1 uh-ra?

Kép
vucuska

Vucuska!
Igen, vissza kell megint mennem pénteken. Vinnem kell a férjemet is, mert ha addíg megreped magától, akkor inszem, ha meg nem akkor tüszőrepi és hétfőn inszem.
Neked is kicsik maradtak? De vajon miért? Nem értem! Mitől függ ez?
De remélem azért nem bukom el ezta hónapot is, mert akkor infarktust kapok. Eleve nagyon sokat szúrtam Puregont, ami mint tudjuk, rohadt drága. Potyára meg nem szivesen csinálnám. Az előzőt is buktam. Akkor magától pegrepedt és nem vették észre, csak későn. Úgyhogy remélem most azért megcsinálják.
kira76

Kira!
Nekem múlthét szerdán kellett visszamennem uh-ra és akkor mondta a doki hogy még nem elég nagyok ezért megelte a Puregon adagomat 75 egységre 50-ről és péntekre visszarendelt uhra. Akkor már 17-es és 18-as tüszőim voltak. Szóval idővel beindultak és még vasárnapig növesztettem őket. Nem tudom mitől lehet. Az nem tudom befolyásolta-e a dolgokat hogy most a 4. napon kezdtük a stimut és nem a 2.-on.
Biztos minden rendben lesz. Drukkolok neked!

Kép
vucuska

Sziasztok,

Moncso,
Ó, és mikor lesz a húgod nagy napja? Remélem, hogy sikerül megfelelő varrónőt találnotok!

Törpe drága,
Aranyos vagy! :D Az tuti, hogy pótolok mindent, ha már lehet! Ez kínzás. Még csokit sem ehetek, mert az is csípne, minden kakaós dolog is tiltólistán van… :roll: Nem mintha nem férne rám „némi” csoki-megvonás, de pont most, amikor lábadozom??? :wink:

Vucuska,
Remélem, odabent összejön a randi, drukkolok nagyon! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D És helyes, ne legyél paragép! :wink:

Gabicsibe,
Igen, szerencsére nagy baj nem történt. Ez is valami :)

Vic,
Nagyon örülök, hogy apukád jól van! További jobbulást kívánok Neki! :)
Fú a műtét tényleg nagyon rossz volt, sok mindenre fel voltam készülve, de erre nem… na mindegy, végülis túl vagyok rajta, ez a lényeg :wink:

Kata,
Á, nem kockáztatok, meg baromira fájt, egyelőre tuti nem merek semmi tiltólistásat enni. Ha tudtam volna, hogy tiltólistás, nem ettem volna ezt sem 

Brumi,
Aranyos ez a Zeke dokis dolog :D Fura lenne, ha a dokik is írnának ide, bár szerintem sokat tudnának segíteni egyes kérdésekben. (Pl. a Jahn Ferences topikban a nőgy.oszt.vez, is irogat néha :wink: )
Csini vagy az esküvői ruhádban! :D

Böbcsike,
Akkor hajrá február! De azért ne tűnj el :wink:

Nika drága,
Mennek a babatapik: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Kira,
Örülök, hogy ilyen gyorsan végeztél ma a BMC-ben! :D

Sok puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok Bogaraim!
Ma voltam a BMC-be és csodával határos módon nem voltak sokan. :lol:
Viszont az eredményektől olyan boldog lettem,hogy majdnem elsírtam magam.Minden renden van,mától napi 3 szurit adok és hétfőn kell újra mennem. :lol: :lol: :lol:
Sok puszi mindenkinek.
kata80

Lexi!

Küldtem privit!
vic12

Zsókuci

Egy kicsit ritkábban leszek de próbálom követni az eseményeket.

Kép
bobcsike

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?