Sziasztok!
Már jó rég jelentkeztem.
Össze-vissza kell rohangálni az esküvő miatt. Próbálunk mindenkit gyorsan értesíteni, mert már nincs messze az időpont (febr. 9.). Csak egy sima polgári esküvő lesz kb fél órás műsorral, utána a szűk családot visszük el kajolni. Kb 20 főről lenne szó, megbeszéltük mindenkivel, hogy ez most a kis Mazsola miatt van, ezért ilyen szűkös a keret, majd egyszer tartunk egy játszós-mulatós összeröffenést is mindenkivel. Mondtuk is nekik, hogy még nászajcsit se hozzon senki!
Most nézegetjük az éttermeket (még csak itt a neten). Van egy-két jelöltünk, de majd személyesen el kell menni megnézni, mert nem voltunk egyikben sem. Tényleg, esetleg nem ismeri valamelyikőtök a XI. kerben a Tétényi úton (Szt. Imre kórház mellett) a Négy Muskétás éttermet (ez azért tetszene így látatlanba, mert ez közel van hozzánk), vagy a IX. kerben a Ráday u-ban a Vörös Postakocsit éttermet? Ha van valakinek jó ötlete szívesen venném, ha megosztaná velem. Szóba jöhet a belváros, Törökbálint, Érd, Diósd, Budaörs. Ja, a Gellért-téren van a házasságkötő terem.
Mostmár bizti, hogy valamilyen csini világos kismami felsőt veszek világos nadrággal vagy szoknyával.
Lehet, hogy nagyon butát kérdezek, de szerintetek mostmár (a terhesség III. trimeszterében) be lehet festeni a hajam? Feketével szoktam festeni és a doki azt mondta, hogy a 12. hétig semmiképpen ne fessem, azóta meg nem is foglalkoztam vele. Viszont azért az esküvőre nem ártana valamit kezdenem a fejemmel.
Lenne még egy kérdés: nekem 3 év volt egy lézeres szemműtétem és eszembe se jutott ezt a dokinak mondani egészen mostanáig, mert a terhestornán az egyik lány meséte, hogy az ő barátnője épp ezért programozott császáros lett. Nektek mi erről a véleményetek? Persze azért a dokit is megkérdezem, jövőhét kedden kell hozzá mennem.
Én a SOTE I-en fogok szülni és ott beengedik a látogatókat, aminek én örülök, mert tudom, hogy szükségem lesz rájuk. Útálok egyedül lenni idegenek között, pláne ismeretlen helyen.
A szülésre is szeretném, ha Apa bejönne, azt mondta, ha épp nem kell külföldre mennie, akkor bent lesz, de lehet, hogy a kitolásnál elfordul. (nem bírja a véres dolgokat

)
A babaszobával már úgyahogy készen vagyunk. Most aktuális a babakocsi keresés, meg összeállítom a saját kis listámat azok alapján amiket ti írtatok itt össze és ami még nincs meg azokat gyorsan be kell szerezni. Nem szeretném az utolsó pillanatra hagyni, mert a sógornőm is így tett és nála végül a 34. héten császárral megszületett a pici mert elment a magzatvíz és a férje rohangált össze-vissza, mint pók a falon.
Ruhácskát még veszek párat, de nem sokat, mert elvileg öröklünk egy keveset sógornőméktől, náluk is kislány van szerencsére.
Na most bepótoltam az összesel lemaradásomat, annyit írtam
Evelin